vagg77 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 19 hours ago, CosGrLegend said: Καλησπέρα. Δύο απορίες: 1) Μιας και πρόκειται να παρουσιαστώ στην Κομοτηνή που είναι μακριά από τον τόπο κατοικίας μου, ποια είναι η διαδικασία για να ζητήσω να μου πληρώσουν τα ταξιδιωτικά έξοδα; Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία; 2) Την ακτινογραφία θώρακος πόσες μέρες πριν την κατάταξη μπορώ να πάω να την κάνω; Υπάρχει κάποια προθεσμία; Φιλαρακι και εγω κομοτηνη παρουσιαζομαι και για εμενα ειναι πολυ μακρια (φαντασου μενω Πατρα) και εχουμε και την ιδια ιδιοτητα (Σωμα Ερευνας Πληροφορικης), στειλε μου ενα μηνυμα αν θες να γνωριστουμε και πριν παμε Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2021 από vagg77 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cretanboy45 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Οι βυσματικες έχουν ξεκινήσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sensai Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 έχει κανείς εμπειρία από οδοντίατρο στο 401; πρέπει να κάνω 2-3 σφραγίσματα, το ένα από τα οποία είναι λίγο πιο δύσκολο καθώς λείπει μεγάλο μέρος από το δόντι, και σκεφτόμουν μήπως τα κάνω εκεί αν οι γιατροί είναι αξιόπιστοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros750 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Rapid ή μοριακό ζητάνε όταν παρουσιάζεσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kappareality Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, stavros750 είπε Rapid ή μοριακό ζητάνε όταν παρουσιάζεσαι; Μοριακό ζητάνε. Ξέρει κανείς αν το κάνεις δωρεάν στα ιδιωτικά μικροβιολογικά ή πρέπει να μπλέξουμε με νοσοκομεία ; Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2021 από kappareality 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stogianz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, kappareality είπε Μοριακό ζητάνε. Ξέρει κανείς αν το κάνεις δωρεάν στα ιδιωτικά μικροβιολογικά ή πρέπει να μπλέξουμε με νοσκοκομεία ; Δημόσια ή στρατιωτικά νοσοκομεία μονο απο οσο είδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros750 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εντάξει αν μπορούμε να κάνουμε το τεστ σε στρατιωτικό, νομίζω είναι μία καλή αναβάθμιση, την ίδια μέρα κιόλας με την ακτινογραφία θώρακος Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2021 από stavros750 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morningwood Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Με ηλεκτρονικό τσιγάρο ξέρει κανείς τι παίζει ? Το περνάμε κανονικά ετσι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 55 λεπτά πριν, morningwood είπε Με ηλεκτρονικό τσιγάρο ξέρει κανείς τι παίζει ? Το περνάμε κανονικά ετσι ? Ναι είχαν αρκετά άτομα, δεν λένε τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios1795 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 17 ώρες πριν, Cretanboy45 είπε Οι βυσματικες έχουν ξεκινήσει? Έχουν ξεκινήσει το θέμα είναι οι μη βυσματικες πότε θα ξεκινήσουν ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cretanboy45 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, stelios1795 είπε Έχουν ξεκινήσει το θέμα είναι οι μη βυσματικες πότε θα ξεκινήσουν ? Οι μεταθέσεις 5μηνου είναι σίγουρα ότι θα φύγουν από την παραμεθοριο η είναι 50-50? Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2021 από Cretanboy45 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagg77 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Το μοριακό τεστ είναι απαραίτητο ακόμα και αν έχεις κάνει το εμβόλιο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoschr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Παιδία αν το sleeping bag που θα πάρω μαζί μου είναι μπλε σκούρο με γκρι πειράζει; Πρέπει αναγκαστικά να είναι σε παραλλαγή ή τελείως σκούρο χρώμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, panoschr είπε Παιδία αν το sleeping bag που θα πάρω μαζί μου είναι μπλε σκούρο με γκρι πειράζει; Πρέπει αναγκαστικά να είναι σε παραλλαγή ή τελείως σκούρο χρώμα; Nobody cares. Το sleeping bag ούτως ή αλλως τα στελέχη δε θα το βλέπουν. Κάθε πρωί το μαζεύεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 33 λεπτά πριν, panoschr είπε Παιδία αν το sleeping bag που θα πάρω μαζί μου είναι μπλε σκούρο με γκρι πειράζει; Πρέπει αναγκαστικά να είναι σε παραλλαγή ή τελείως σκούρο χρώμα; Εγω ειχα παρει μωβ να ξερεις! χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις