georgkar94 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, ftroop είπε Καλησπέρα μου ηρθε και μενα και λεει ΑΝΘΠΟΛΟΧΑΓΟΥ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ (ΑΦΑΝΤΟΥ) στην ροδο ξερει κανεις το 541 ειναι το αυτο το στρατοπεδο; γιατι νομιζω εχει και ενα ακομα..επισης μου λεει οπλο : πεζικο (ΥΕΑ) ξερει κανεις τι ειναι αυτο το ΥΕΑ; Ευχαριστώ.. ΥΕΑ είναι ότι μπορείς να είσαι υποψήφιος για έφεδρος.. Έχει αθλήματα οπότε και με το ζόρι να σε βάλουν απλά κόβεσαι αν δεν θες.. Μου το χει και μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagg77 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 511 ΜΠ ΤΠ Κομοτηνή κανένα εδώ μέσα? Σωμα Έρευνας Πληροφορίες με έχουν. Γνωρίζει κανείς τίποτα για το στρατόπεδο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Polis92 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Παιδιά μια ερωτηση έχω πάρει απαλλαγή σε μικρή ηλικία αλλά τώρα θέλω να ξανά υπηρετήσω γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Davos_Seaworth Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 11 λεπτά πριν, georgkar94 είπε ΥΕΑ είναι ότι μπορείς να είσαι υποψήφιος για έφεδρος.. Έχει αθλήματα οπότε και με το ζόρι να σε βάλουν απλά κόβεσαι αν δεν θες.. Μου το χει και μενα Τι κερδιζεις με αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GamingMaster424 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 14 λεπτά πριν, ftroop είπε Καλησπέρα μου ηρθε και μενα και λεει ΑΝΘΠΟΛΟΧΑΓΟΥ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ (ΑΦΑΝΤΟΥ) στην ροδο ξερει κανεις το 541 ειναι το αυτο το στρατοπεδο; γιατι νομιζω εχει και ενα ακομα..επισης μου λεει οπλο : πεζικο (ΥΕΑ) ξερει κανεις τι ειναι αυτο το ΥΕΑ; Ευχαριστώ.. Απ' όσο γνωρίζω από την έρευνα που είχα κάνει πριν καταταγώ εγώ μερικά χρόνια πριν, την ένδειξη ΥΕΑ (Υποψήφιος Έφεδρος Αξιωματικός) την έχουν όλοι όσοι έχουν τελειώσει το Λύκειο και πρακτικά σημαίνει ότι (ΑΝ το επιθυμείς) έχεις τη δυνατότητα να πας για ΥΕΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kappareality Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Για στρατόπεδο ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΑ 282 Μ/Κ ΤΕ ΚΩΣ υπάρχει κάποια πληροφορία ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgkar94 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, Davos_Seaworth είπε Τι κερδιζεις με αυτό? Είναι 17 μήνες... 5 μήνες η εκπαίδευση και για τους υπόλοιπους πληρωνεσαι.. Είναι 700€ τ μήνα νομίζω περιπου.. Είσαι ανώτερος από τους άλλους φαντάρους όταν περάσεις την εκπαίδευση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Davos_Seaworth είπε Τι κερδιζεις με αυτό? Πάντως εκτός κι αν υπάρχει μεγάλη οικονομική ανάγκη, δεν θα δήλωνα ΥΕΑ με τίποτα. Όπως είπε κι ένα παιδί παραπάνω, σε όσους έχουν απολυτήριο λυκείου έρχεται με δυνατότητα να δηλώσεις ΥΕΑ, αλλά το ξεκόβεις από την αρχή αν θέλεις. Βασικά ο ΥΕΑ είναι πάνω από τους φαντάρους και κάτω από τα στελέχη ιεραρχικά, αλλά εμείς κάτι ΥΕΑ που είχαμε στο πυροβολικό τους έτρεχαν και τους έχωναν απίστευτα και ήταν του κλώτσου και του μπάτσου από όλους. Και από φαντάρους και από στελέχη. Συν ότι υπηρετούσαν παραπάνω. Φυσικά εμπειρία με εμπειρία διαφέρει, αλλά ένα παιδί που είχαμε στη μονάδα το είχε σκυλομετανιώσει και δεν την πάλευε. Ήταν το παιδί για όλες τις δουλειές. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2021 από Charismo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gba Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Παιδιά στρατόπεδο ΚΑΤΣΙΜΗΤΡΟΥ Γιάννενα ,Πεζικό πως είναι ;Είναι καλά ;Γνωρίζει κάποιος ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaemonLord92 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 57 λεπτά πριν, ftroop είπε Καλησπέρα μου ηρθε και μενα και λεει ΑΝΘΠΟΛΟΧΑΓΟΥ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ (ΑΦΑΝΤΟΥ) στην ροδο ξερει κανεις το 541 ειναι το αυτο το στρατοπεδο; γιατι νομιζω εχει και ενα ακομα..επισης μου λεει οπλο : πεζικο (ΥΕΑ) ξερει κανεις τι ειναι αυτο το ΥΕΑ; Ευχαριστώ.. Ναι, αυτο ειναι το 541. Οσον αφορα την ενδειξη ΥΕΑ ισχυει οτι σου ειπαν παρακατω. Θα πω και εγω το κομματι μου. Αμα δε σκοπευεις να μπεις αστυνομια ή σε καποιο σωμα ασφαλειας ή αμα δε πεινας τοτε μη δηλωσεις καν. Ειναι χασιμο χρονου και ταλαιπωρια χωρις λογο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Davos_Seaworth Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 7 λεπτά πριν, DaemonLord92 είπε Ναι, αυτο ειναι το 541. Οσον αφορα την ενδειξη ΥΕΑ ισχυει οτι σου ειπαν παρακατω. Θα πω και εγω το κομματι μου. Αμα δε σκοπευεις να μπεις αστυνομια ή σε καποιο σωμα ασφαλειας ή αμα δε πεινας τοτε μη δηλωσεις καν. Ειναι χασιμο χρονου και ταλαιπωρια χωρις λογο. Οχι δεν εχω κανενα σκοπο να υπηρητεσω παραπανω, οσο το δυνατον λιγοτερο για αυτο κ θα δηλωσω και παραμεθωριο μετα τη βασικη. Ποτε τους λεω οτι δεν θελω να γινω ΥΕΑ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros750 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Άκυρο Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2021 από stavros750 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theofilos paok Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Οι μεταθέσεις για γ εσσο ξέρουμε ποτε θα βγουν και ποτε θα κάνουμε χαρτιά.. Γτ σε εμάς ήρθαν κάποιες βυσματικες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaemonLord92 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 15 λεπτά πριν, Davos_Seaworth είπε Οχι δεν εχω κανενα σκοπο να υπηρητεσω παραπανω, οσο το δυνατον λιγοτερο για αυτο κ θα δηλωσω και παραμεθωριο μετα τη βασικη. Ποτε τους λεω οτι δεν θελω να γινω ΥΕΑ? Οταν καταταγεις θα περασεις απο κατι φανταρους που θα παρουν τα στοιχεια σου και θα σε ρωτησουν αμα θες να πας για ΥΕΑ και εσυ πολυ απλα θα πεις πως δε θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vspe7 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα παιδιά, μου ήρθε για ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΥ ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ , το οποιο απ'οτι καταλαβα ειναι κοντα στις Φερρες...Θα μείνουμε εκεί ή θα μας πάνε αλλού για εκπαίδευση ;; Καμια ιδέα τι παίζει εκεί γενικότερα ; Εγώ είχα δηλώσει για Κύπρο και περίμενα Λαμία η Θήβα αλλά.... Μπορώ να το δηλώσω και όταν πάω στο στρατόπεδο ;; Καλή θητεία σε όλους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις