apalaiasg Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Αν κάποιος πάει για 9 μηνο παραμεθόριο θα γυρίσει κάποια στιγμή στην πόλη του για να απολυθεί; Πχ τελευταία βδομάδα ή κάτι τέτοιο; Επίσης άδειες εκτός Χριστουγέννων, Πάσχα, Ορκωμοσίας, Απολύσεως (δηλαδή σε ενδιάμεσα διαστηματα) παίζουν για κάποιον που θα πάει παραμεθόριο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Άδεια απολύσεως δεν υπάρχει και γενικά μην την αναφέρετε στα στελέχη. Και το πόσο θα πάρετε εξαρτάται απο τη μονάδα, σε κάποιες μονάδες δε θέλουν να αφήνεις όλες τις άδειες για το τέλος. Στον Έβρο θα έχεις τις κανονικές σου άδειες, τις άδειες παραμεθορίου και εφόσον συμφωνήσει η μονάδα σου αγροτική ή φοιτητική. Αν κολλήσεις και καμία τιμητική, πρακτικά στους 7.5 μήνες απολύεσαι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicktsj Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Μπορείς να κάνεις και το δεύτερο. Οι πιθανότητες όμως είναι να σε βάλουν για κατάταξη απευθείας στην παραμεθόριο. Για μένα αν το έχεις πάρει απόφαση και θες μόνο Έβρο, δήλωσε το απο τώρα, γιατί 1. παίζει να σε ρίξουν σε νησί (ανάλογα με την στρατολογία που ανήκεις πάει αυτό, απο την Αθήνα και τον Πειραιά παίζει Β. Αιγαίο τελευταία) 2. αν κάνεις και τη βασική εκπαίδευση εκεί, θα έχεις εγκλιματιστεί καλύτερα, θα γνωρίσεις πιο εύκολα κόσμο κλπ κλπ Ευχαριστω για την απαντηση. Βλεπω για Εβρο μου βγαζει 3 στρατοπεδα (Λαγός, Καβησός, Σουφλί) γνωριζει κανεις τι και πως στο καθε στρατοπεδο ? ποιο να επιλεξω λετε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SotJake Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα παιδιά! Θα κόψω την αναβολή μου για να μπω Νοέμβρη και έχω το εξής δίλημμα: Λόγω δουλειάς θα ήθελα να κάνω 9μηνο και έτσι σκέφτομαι την Κύπρο (μιας και θα πληρώνεσαι σε σχέση με Έβρο πχ). Τι γνώμη έχετε γι' αυτό; Επίσης, αν σας έλεγαν ότι "υπάαααααρχει περίιιιπτωση να βάλουμε κάποιους να σε φτιάξουν και να σε φέρουν Αθήνα, αν δε δηλώσεις για 9μηνο" θα το κάνατε; Γιατί εμένα μου ακούγονται πολύ υποθετικά όλα αυτά και δεν ξέρω αν θέλω να ρισκάρω 3 μήνες από τη ζωή και τη δουλειά μου έτσι. Τέλος, που ακριβώς δηλώνω ότι θέλω ΕΛΔΥΚ (ή παραμεθώριο γενικότερα); Κάπου στο site όταν κόβω την αναβολή ή αργότερα όταν θα παρουσιαστώ; (Bonus ερώτηση: με τα κινητά τι παίζει γενικά; Μου προτείνετε να πάω να πάρω καμιά μπακατέλα ή να παω με το κανονικό μου;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nionios777 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Καλημέρα σε όλους, μπορεί κάποιος να μου πεί αν θα έχω πρόβλημα για αλεξιπτωτιστής με 1 πόντο μυωπία στο δεξί μάτι και 1.25 πόντους στο αριστερό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos3233 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Ρε μάγκες θα βγούν σημειώματα σήμερα ή θα περιμένουμε μέχρι να μπεί και ο Σέπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 7 ώρες πριν, SotJake είπε Καλησπέρα παιδιά! Θα κόψω την αναβολή μου για να μπω Νοέμβρη και έχω το εξής δίλημμα: Λόγω δουλειάς θα ήθελα να κάνω 9μηνο και έτσι σκέφτομαι την Κύπρο (μιας και θα πληρώνεσαι σε σχέση με Έβρο πχ). Τι γνώμη έχετε γι' αυτό; Επίσης, αν σας έλεγαν ότι "υπάαααααρχει περίιιιπτωση να βάλουμε κάποιους να σε φτιάξουν και να σε φέρουν Αθήνα, αν δε δηλώσεις για 9μηνο" θα το κάνατε; Γιατί εμένα μου ακούγονται πολύ υποθετικά όλα αυτά και δεν ξέρω αν θέλω να ρισκάρω 3 μήνες από τη ζωή και τη δουλειά μου έτσι. Τέλος, που ακριβώς δηλώνω ότι θέλω ΕΛΔΥΚ (ή παραμεθώριο γενικότερα); Κάπου στο site όταν κόβω την αναβολή ή αργότερα όταν θα παρουσιαστώ; (Bonus ερώτηση: με τα κινητά τι παίζει γενικά; Μου προτείνετε να πάω να πάρω καμιά μπακατέλα ή να παω με το κανονικό μου;) Με τον τρόπο που το λες, μου φαίνεται πολύ αβέβαιο το αποτέλεσμα να σε φέρουν Αθήνα. Στο 95% των στρατοπέδων του ΣΞ τα κινητά χρησιμοποιούνται κανονικότατα με τους γνωστούς "περιορισμούς" (να μη φωτογραφίζεις κτίρια, να μην ανεβάζεις φωτογραφίες στο ίντερνετ κλπ) 8 ώρες πριν, nicktsj είπε Ευχαριστω για την απαντηση. Βλεπω για Εβρο μου βγαζει 3 στρατοπεδα (Λαγός, Καβησός, Σουφλί) γνωριζει κανεις τι και πως στο καθε στρατοπεδο ? ποιο να επιλεξω λετε ? Λαγός έχω ακούσει οτι είναι ψιλοκαλά αλλά έχει τρεξιματάκι, απο τις πρώτες μέρες κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gba Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, Nikos3233 είπε Ρε μάγκες θα βγούν σημειώματα σήμερα ή θα περιμένουμε μέχρι να μπεί και ο Σέπ; Το πιο πιθανό αν δεν βγουν σήμερα θεωρώ ότι θα βγουν την Δευτέρα που έχει 30! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos91_ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 καλησπέρα σε όλους, νυχτερινη εκπαιδευση γίνεται απ οτι ξέρω κάθε 1η και 3η Τρίτη του μήνα, τώρα την Τρίτη 31 του μηνός θα γίνει η όχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos3233 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Παιδιά, η 35 ΜΚ Κύπρο ειδικές δυνάμεις θεωρείται παραμεθώριο, έτσι; 9μηνο δηλαδή. Σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoschr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα παιδιά. Κατά την ημέρα της κατάταξης τι ώρα πρέπει να πάμε στο στρατόπεδο; Υπάρχει κάποιο περιθώριο ή πρέπει να πάμε αναγκαστικά πρωί; Αν γίνεται να πας λίγο αργότερα προς το μεσημέρι, υπάρχει το ενδεχόμενο να μην βρεις διαθέσιμα νούμερα για τα ρούχα/άρβυλα που δίνουν; Γενικότερα προτείνετε κάποια συγκεκριμένη ώρα να εμφανιστείς;😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanis13 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 17 λεπτά πριν, panoschr είπε Καλησπέρα παιδιά. Κατά την ημέρα της κατάταξης τι ώρα πρέπει να πάμε στο στρατόπεδο; Υπάρχει κάποιο περιθώριο ή πρέπει να πάμε αναγκαστικά πρωί; Αν γίνεται να πας λίγο αργότερα προς το μεσημέρι, υπάρχει το ενδεχόμενο να μην βρεις διαθέσιμα νούμερα για τα ρούχα/άρβυλα που δίνουν; Γενικότερα προτείνετε κάποια συγκεκριμένη ώρα να εμφανιστείς;😂 Εχω ειχα μπει κατα τις 8.30 και ευτυχως ημουν απο τους πρωτους. Μετα πλακωσε ο πολυς ο κοσμος και εγινε χαμος, καποιοι επεσαν για υπνο 2 το βραδυ! Νωρις πηγαινε, οσο πιο νωρις γινεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Davos_Seaworth Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 51 λεπτά πριν, yanis13 είπε Εχω ειχα μπει κατα τις 8.30 και ευτυχως ημουν απο τους πρωτους. Μετα πλακωσε ο πολυς ο κοσμος και εγινε χαμος, καποιοι επεσαν για υπνο 2 το βραδυ! Νωρις πηγαινε, οσο πιο νωρις γινεται! Εγω που μενω διολου μανα και θα φτασω μεσημερι αν παω με αυτοκινητο (αν με στειλουν σε Βορεια μοναδα) αξιζει να κλεισω airbnb και να παω απο τη προηγουμενη στην πόλη? (πχ Αλεξανδρουπολη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanis13 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 10 λεπτά πριν, Davos_Seaworth είπε Εγω που μενω διολου μανα και θα φτασω μεσημερι αν παω με αυτοκινητο (αν με στειλουν σε Βορεια μοναδα) αξιζει να κλεισω airbnb και να παω απο τη προηγουμενη στην πόλη? (πχ Αλεξανδρουπολη) Ναι προφανως, οι περισσοτεροι που ξερω αυτο ειχαν κανει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos3233 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Μάγκες, please όποιος μπορεί ας μου πεί, η 35 ΜΚ Κύπρο ειδικές δυνάμεις θεωρείται παραμεθώριο, έτσι; 9μηνο δηλαδή. Σωστά; ευχαριστώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις