G.TH. Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Μάντης δεν είμαι αλλά όπως έπεσε 150άρι για τους νέους, μπορεί να πέσει και κανα Τ για τους στρατεύσιμους.
blackhill66 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 με διαγνωσμενη μεγαλοκαρδια υπηρετει καποιος κανονικη θητεια ?αν καποιος εχει αναλογη εμπειρια ας απαντησει ευχαριστω πολυ
kappareality Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, G.TH. είπε Μάντης δεν είμαι αλλά όπως έπεσε 150άρι για τους νέους, μπορεί να πέσει και κανα Τ για τους στρατεύσιμους. Τι ειναι το Τ για οσους δεν εχουν παει ακομα στρατο φιλε ; 🙂
G.TH. Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 45 λεπτά πριν, kappareality είπε Τι ειναι το Τ για οσους δεν εχουν παει ακομα στρατο φιλε ; 🙂 Τιμητική άδεια
John_NX Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι αρκετά γενικό και ίσως λιγάκι χαζό. Με βάση παλιότερες εμπειρίες και γνώση, αν κάποιος μπει τώρα τον Σεπτέμβρη στον στρατό ξηράς, περίπου τι ημερομηνία θα τον καλέσουν τέλη η αρχές Σεπτέμβρη; Η γενικά δεν υπάρχει κάποιος "κανόνας"; Δηλαδή αυτοί που μπαίνουν τώρα Ιούλιο, ποτέ περίπου θα μπούνε; Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2021 από John_NX
Lagrange Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Μπορείς να δείς από παλαιότερες ΕΣΣΟ τι ημερομηνίες τους κάλεσαν. Εμάς τώρα για Ιούλιο μας καλούν 19-21 του μηνός. Γενικά απ'όσο ξέρω, είναι από τα μέσα του μήνα και μετά.
xorotaktis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 ξέρετε απο πότε θα αρχίσουν να ισχύουν οι 5 Τ για οσους εχουν εμβολιαστει για κοβιτ;
sensai Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, xorotaktis είπε ξέρετε απο πότε θα αρχίσουν να ισχύουν οι 5 Τ για οσους εχουν εμβολιαστει για κοβιτ; υπάρχει τέτοιο πράγμα; είναι διαταγή ή το αποφάσισε ο διοικητής σας;
miucce Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Τις τιμητικες στις τρωνε για πλακα στο στρατο,ειδικα αν πας να τις παρεις στο τελος. Αν δεν ειχατε σκοπο να κανετε το εμβολιο ουτως η αλλως δεν αξιζει μονο για τις τιμητικες για κανενα λογο. 1
xorotaktis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 7 λεπτά πριν, miucce είπε Τις τιμητικες στις τρωνε για πλακα στο στρατο,ειδικα αν πας να τις παρεις στο τελος. Αν δεν ειχατε σκοπο να κανετε το εμβολιο ουτως η αλλως δεν αξιζει μονο για τις τιμητικες για κανενα λογο. Το εχω κάνει για αυτό ρωτάω
ProponitisTouKanape Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 5 ώρες πριν, xorotaktis είπε Το εχω κάνει για αυτό ρωτάω Εγώ πολύ φοβάμαι πως είναι για όσους θα κάνουν απο εδώ και πέρα...
AristidisZ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Είχα πάει και εγώ στρατό το 2005 και έχω κάνει και τα δυο εμβόλια (ΑΖ κιόλας) Παίζει καμία βδομάδα Τ μακριά απο τη γυναίκα ;
G.TH. Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Πλάκα πλάκα, το αντιτετανικό του στρατού εμένα με βοήθησε σε κάποια φάση. Κατά τα άλλα, άδεια από τον Υπουργό να κοπεί απλά δεν παίζει, μην γράφουμε ότι να'ναι.
alexiko Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, G.TH. είπε Πλάκα πλάκα, το αντιτετανικό του στρατού εμένα με βοήθησε σε κάποια φάση. Κατά τα άλλα, άδεια από τον Υπουργό να κοπεί απλά δεν παίζει, μην γράφουμε ότι να'ναι. Σωστότατα το λες στη θεωρία, αν κάποιος είναι χάπατο ή έχει κάνει του κόσμου τις λαλακίες και τον κρατάνε από τα @@@@@ άνετα του την κόβουν και δε λέει και κουβέντα. Εγώ π.χ. είχα πάρει 2 4ήμερες για αιμοδοσία (είμαι αιμοδότης από χρόνια). Σε άλλους φάγαν μέρες εγώ επειδή ήμουν και στο γραφείο του λόχου δεν μου έφαγαν ούτε μισή ώρα άδεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις