Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάντης δεν είμαι αλλά όπως έπεσε 150άρι για τους νέους, μπορεί να πέσει και κανα Τ για τους στρατεύσιμους.

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

με διαγνωσμενη μεγαλοκαρδια υπηρετει καποιος κανονικη θητεια ?αν καποιος εχει αναλογη εμπειρια ας απαντησει ευχαριστω πολυ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, G.TH. είπε

Μάντης δεν είμαι αλλά όπως έπεσε 150άρι για τους νέους, μπορεί να πέσει και κανα Τ για τους στρατεύσιμους.

Τι ειναι το Τ για οσους δεν εχουν παει ακομα στρατο φιλε ; 🙂

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, kappareality είπε

Τι ειναι το Τ για οσους δεν εχουν παει ακομα στρατο φιλε ; 🙂

Τιμητική άδεια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι αρκετά γενικό και ίσως λιγάκι χαζό. Με βάση παλιότερες εμπειρίες και γνώση, αν κάποιος μπει τώρα τον Σεπτέμβρη στον στρατό ξηράς, περίπου τι ημερομηνία θα τον καλέσουν τέλη η αρχές Σεπτέμβρη; Η γενικά δεν υπάρχει κάποιος "κανόνας"; 

Δηλαδή αυτοί που μπαίνουν τώρα Ιούλιο, ποτέ περίπου θα μπούνε;

Επεξ/σία από John_NX
Δημοσ.

Μπορείς να δείς από παλαιότερες ΕΣΣΟ τι ημερομηνίες τους κάλεσαν. Εμάς τώρα για Ιούλιο μας καλούν 19-21 του μηνός. Γενικά απ'όσο ξέρω, είναι από τα μέσα του μήνα και μετά. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xorotaktis είπε

ξέρετε απο πότε θα αρχίσουν να ισχύουν οι 5 Τ για οσους εχουν εμβολιαστει για κοβιτ;

υπάρχει τέτοιο πράγμα; είναι διαταγή ή το αποφάσισε ο διοικητής σας;

Δημοσ.

Τις τιμητικες στις τρωνε για πλακα στο στρατο,ειδικα αν πας να τις παρεις στο τελος. Αν δεν ειχατε σκοπο να κανετε το εμβολιο ουτως η αλλως δεν αξιζει μονο για τις τιμητικες για κανενα λογο. 

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, miucce είπε

Τις τιμητικες στις τρωνε για πλακα στο στρατο,ειδικα αν πας να τις παρεις στο τελος. Αν δεν ειχατε σκοπο να κανετε το εμβολιο ουτως η αλλως δεν αξιζει μονο για τις τιμητικες για κανενα λογο. 

Το εχω κάνει για αυτό ρωτάω

Δημοσ.

Είχα πάει και εγώ στρατό το 2005 και έχω κάνει και τα δυο εμβόλια (ΑΖ κιόλας)

Παίζει καμία βδομάδα Τ μακριά απο τη γυναίκα ;

Δημοσ.

Πλάκα πλάκα, το αντιτετανικό του στρατού εμένα με βοήθησε σε κάποια φάση.
Κατά τα άλλα, άδεια από τον Υπουργό να κοπεί απλά δεν παίζει, μην γράφουμε ότι να'ναι.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, G.TH. είπε

Πλάκα πλάκα, το αντιτετανικό του στρατού εμένα με βοήθησε σε κάποια φάση.
Κατά τα άλλα, άδεια από τον Υπουργό να κοπεί απλά δεν παίζει, μην γράφουμε ότι να'ναι.

Σωστότατα το λες στη θεωρία, αν κάποιος είναι χάπατο ή έχει κάνει του κόσμου τις λαλακίες και τον κρατάνε από τα @@@@@ άνετα του την κόβουν και δε λέει και κουβέντα. Εγώ π.χ. είχα πάρει 2 4ήμερες για αιμοδοσία (είμαι αιμοδότης από χρόνια). Σε άλλους φάγαν μέρες εγώ επειδή ήμουν και στο γραφείο του λόχου δεν μου έφαγαν ούτε μισή ώρα άδεια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...