ProponitisTouKanape Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Μέχρι να πάρεις ειδικότητα, μπορεί να μην είσαι πλέον στα Γιάννενα. Πάντως και στις ειδικότητες πέφτει αρκετό μαγείρεμα, όπως σε όλα... 1
Alexandros_27 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Μάγκες μου καλησπέρα, δεν ξέρω αν είναι εδώ το σωστό θέμα αλλά πραγματικά καίγομαι, είμαι 19 και ζω τα τελευταία χρόνια Αγγλία. Ήμουν κολλέγιο (λύκειο), και όλα καλά μέχρι τώρα. Σήμερα μου έχετε το χαρτι για στρατό και συγκεκριμένα μου έλεγε Σουφλί, Και μέχρι 20 του μηνός. Δεν έχω πρόβλημα να μπω αλλα έτσι πως τώρα τα πράγματα μου είναι πολύ δύσκολο να μπω καθώς ακολουθώ συγκεκριμένη δίαιτα γιατί έχω προβλήματα με το στομάχι μου και έχω και πολλές υποχρεώσεις. Τι μπορώ να κάνω ρε μάγκες ώστε να παρω αναβολη η παράταση 6 μηνών με 1 έτος. Συγνώμη για το κατεβατό αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω γιατί δεν θέλω να βγω ανυπότακτος εξωτερικού. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
pngs_krls Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 47 λεπτά πριν, Alexandros_27 είπε Μάγκες μου καλησπέρα, δεν ξέρω αν είναι εδώ το σωστό θέμα αλλά πραγματικά καίγομαι, είμαι 19 και ζω τα τελευταία χρόνια Αγγλία. Ήμουν κολλέγιο (λύκειο), και όλα καλά μέχρι τώρα. Σήμερα μου έχετε το χαρτι για στρατό και συγκεκριμένα μου έλεγε Σουφλί, Και μέχρι 20 του μηνός. Δεν έχω πρόβλημα να μπω αλλα έτσι πως τώρα τα πράγματα μου είναι πολύ δύσκολο να μπω καθώς ακολουθώ συγκεκριμένη δίαιτα γιατί έχω προβλήματα με το στομάχι μου και έχω και πολλές υποχρεώσεις. Τι μπορώ να κάνω ρε μάγκες ώστε να παρω αναβολη η παράταση 6 μηνών με 1 έτος. Συγνώμη για το κατεβατό αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω γιατί δεν θέλω να βγω ανυπότακτος εξωτερικού. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Πάρε τηλέφωνο στρατολογια και θα σου πουν τι να κάνεις 1
John12345678 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Θα γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός κατά του covid στο στρατό ή όχι? Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2021 από John12345678
ProponitisTouKanape Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κάτι, απλά δηλώσαμε ποιοι θα το κάνουμε και ποιοι όχι...
pngs_krls Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Ρε παιδιά ακούγεται πως πλέον για να μπεις ειδικές δυνάμεις θέλει βισμα. Καθώς τώρα που είναι 12 μηνο δηλώνουν όλοι ειδικές για να κάνουν λιγότερο ξέρει κανείς αν όντως θέλει βισμα??
pngs_krls Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Σχετικά με τα τεστ και τα νέα μέτρα ρώτησα στρατολογια και μου είπαν πως πας με χαρτί κατάταξης και κάνεις δωρεάν μοριακό 72 ώρες πριν μπεις 1
sensai Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 ξέρει κανείς ποιο είναι το μέγιστο όριο ημερών για μια απόσπαση; με έχουνε στείλει σε μια λέσχη στον Έβρο και θέλω να γυρίσω πίσω στη μονάδα μου. μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει αυτό;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Νομιζω επίσημα ένας μήνας είναι το μέγιστο για απόσπαση...
Silverage Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Στις 5/7/2021 στις 3:43 ΜΜ, pngs_krls είπε Σχετικά με τα τεστ και τα νέα μέτρα ρώτησα στρατολογια και μου είπαν πως πας με χαρτί κατάταξης και κάνεις δωρεάν μοριακό 72 ώρες πριν μπεις Σε στρατιωτικό νοσοκομείο ή οπουδήποτε;
pngs_krls Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 16 λεπτά πριν, Silverage είπε Σε στρατιωτικό νοσοκομείο ή οπουδήποτε; Η στρατιοτικο νοσοκομείο η δημόσιο κέντρο υγεία - νοσοκομείο με το χαρτί κατάταξης σου 72 ώρες πριν παρουσιαστείς
pavlos1908 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 5 ώρες πριν, sensai είπε ξέρει κανείς ποιο είναι το μέγιστο όριο ημερών για μια απόσπαση; με έχουνε στείλει σε μια λέσχη στον Έβρο και θέλω να γυρίσω πίσω στη μονάδα μου. μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει αυτό; Γιατί δε το ζητάς; Ειδικά σε λέσχη δε νομίζω να σε κρατήσει κανείς με το ζόρι, ειδικά από την στιγμή που έρχεσαι σε επαφή με κόσμο/απόστρατους κλπ.
xorotaktis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 21 ώρες πριν, sensai είπε ξέρει κανείς ποιο είναι το μέγιστο όριο ημερών για μια απόσπαση; με έχουνε στείλει σε μια λέσχη στον Έβρο και θέλω να γυρίσω πίσω στη μονάδα μου. μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει αυτό; 45 μερες
Lagrange Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, για το Σώμα Έρευνας Πληροφορικής βλέπω ότι μπορούμε να καταθέσουμε διάφορα έγγραφα (τίτλοι σπουδών κ.λπ) ηλεκτρονικά. Επίσης, ζητάνε να έχουμε μαζί αντίγραφα των εγγράφων αυτών κατά την κατάταξη. Το "θεωρημένα αντίγραφα" που γράφουν ισχύει ακόμα ή έχει μείνει από παλιά ; Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2021 από Lagrange
Προτεινόμενες αναρτήσεις