KelekLDN Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 6 ώρες πριν, KelekLDN είπε Για εμένα βγήκε παιδιά ξέρει κανείς για αυτό το στρατόπεδο; ευτυχώς μπαίνω μαζί με τον κολλητό στο ίδιο μέρος. Μάγκες τώρα πήρα χαμπάρι που λέει ΕΛΔΥΚ.. θα με στείλουν Κύπρο;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, MrClutch είπε Καλησπέρα παιδιά έχω μια απορία θα βοηθούσε αν κάποιος ήξερε κάτι. Αυτές τις μέρες τελειώνω τα σπεν και έρχεται σε 3 μέρες η μετάθεση μου για ΓΕΣ, παρόλα αυτά ίσως επίτηδες ο διοικητής του στρατοπέδου, που ήμουν σε νησί παραμεθοριου με έβαλε για εκπαίδευση 1 μήνα ως τεχνικό τηλ/ωνιων στον πυργο. Αν έρθω Αθήνα θα πρέπει να πάω να κάνω την εκπαίδευση που με έβαλαν από εδώ ή θα αναθεσουν νέα εκπαίδευση από το ΓΕΣ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Αν σε εχει βάλει εκπαίδευση, νομίζω το φύλλο πορείας σου θα είναι για Πύργο κι όχι για Τ/ΓΕΣ. Καλύτερα να το σιγουρέψεις με αυτόν που σε στέλνει στο Τ/ΓΕΣ
xorotaktis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, KelekLDN είπε Μάγκες τώρα πήρα χαμπάρι που λέει ΕΛΔΥΚ.. θα με στείλουν Κύπρο; ΕΛΔΥΚ για κυπρο ειναι αλλα νομιζω θα σε ρωτησουν εκει αν θες να πας δεν ειμαι σιγουρος ομως.
pngs_krls Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, KelekLDN είπε Μάγκες τώρα πήρα χαμπάρι που λέει ΕΛΔΥΚ.. θα με στείλουν Κύπρο; Νωμιζω σε ρωτάνε εκεί τι θες γιατί και μένα Θήβα και μετά ελδυκ με βάλανε αλλά όταν πάω Θήβα θα πω πως θέλω ειδικές δυνάμεις 35 μκ
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Στις 28/6/2021 στις 5:50 ΜΜ, dionisis1925 είπε Όταν κάνεις διακοπή αναβολής κανονικά σου ζητάνε βεβαίωση από την σχολή πως παρακολουθείς κανονικά τα μαθήματα. Το παιδί έφαγε 1 μήνα=90 ευρώ εξαγοράς διότι ίσως πήρε αναβολή για να τελειώσει το σχολείο και δεν το έκανε. Εγώ τελείωσα τη σχολή
BigSaras Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Γ ΕΣΣΟ Αυγουστου στο Ναυτικο ξερουμε πανω κατω ποτε πεφτει; Να κλεισω διακοπες μεχρι 20 Αυγουστου ή ρισκαρω;
axreiastos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Να ρωτησω κατι...εκανα τα χαρτια σε κεπ για μειωμενη θητεία..ποτε περιπου θα ξερω αν εγκριθηκε ή οχι
xorotaktis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 21 λεπτά πριν, axreiastos είπε Να ρωτησω κατι...εκανα τα χαρτια σε κεπ για μειωμενη θητεία..ποτε περιπου θα ξερω αν εγκριθηκε ή οχι ρώτα το 1ο γραφείο της μονάδας σου
pngs_krls Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Με τι χαρτί θα πρέπει να παρουσιάσουμε στο κεντρο?? Θα πρέπει να βγάλουμε με κάποιο τρόπο αυτό που έχει στο σαιτ της στρατολογίας η θα μας στείλουν κάποιο μέιλ???
xorotaktis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 4 λεπτά πριν, pngs_krls είπε Με τι χαρτί θα πρέπει να παρουσιάσουμε στο κεντρο?? Θα πρέπει να βγάλουμε με κάποιο τρόπο αυτό που έχει στο σαιτ της στρατολογίας η θα μας στείλουν κάποιο μέιλ??? με το σημειωμαα καταταξης το βρισκεις στο σιτε της στρατολογιας πχ
pngs_krls Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) οκε Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2021 από pngs_krls
Argyris almpanellis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Ειναι κανεις που πρεπει να παρουσιαστει στις 19/7 στο 221 τε μυτιληνης;
whiteleaf Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Στις 14/5/2021 στις 5:42 ΠΜ, whiteleaf είπε με αναβολη μεχρι 3 ιουνιου μπαινω ιουλη ή σεπτεμβρη? ή δεν ειναι σιγουρο? σημερα που μπηκα στο site λεει πως δεν εχει οριστει η καταταξη μου και αναβολη ισχυει ακομη. μου ηρθε για 13/7 τελικα. Θηβα θα σας ζαλισω λιγο στις ερωτησεις. 1. ειμαι αθηνα, εχει νοημα να παω με το δικο μου αμαξι και να το παρκαρω εκει ή δεν παιζει να το ξαναχρειαστω μεχρι να φυγω? 2. εχω παρει 2 ετησιες για "ψυχολογικους λογους". ειμαι ηδη καποιο "ι"? ή το "ι" κανονιζεται μονο οσο υπηρετεις? γιατι θα ηθελα στο μελλον καποια δουλεια σε ιδιωτικο security κλπ. 3. ποιο ειναι το χρονοδιαγραμα απο τη μερα που παρουσιαζομαι? εχει καθολου εξοδους εκει? ορκωμοσια σε ποσες εβδομαδες? θα εχει αδεια? οταν τελειωσει η εκπαιδευση στη Θηβα ,η μεταθεση (σε 1,5/2 μηνες?) που θα παρεις, εκει που θα πας θα μεινεις μονο εκει για το υπολοιπο του 12μηνου? 4. εχω +1 μηνα 90 ευρω, αυτο ποτε και πως πληρωνεται? αυτα για την ωρα , ευχαριστω.
pngs_krls Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, whiteleaf είπε μου ηρθε για 13/7 τελικα. Θηβα θα σας ζαλισω λιγο στις ερωτησεις. 1. ειμαι αθηνα, εχει νοημα να παω με το δικο μου αμαξι και να το παρκαρω εκει ή δεν παιζει να το ξαναχρειαστω μεχρι να φυγω? 2. εχω παρει 2 ετησιες για "ψυχολογικους λογους". ειμαι ηδη καποιο "ι"? ή το "ι" κανονιζεται μονο οσο υπηρετεις? γιατι θα ηθελα στο μελλον καποια δουλεια σε ιδιωτικο security κλπ. 3. ποιο ειναι το χρονοδιαγραμα απο τη μερα που παρουσιαζομαι? εχει καθολου εξοδους εκει? ορκωμοσια σε ποσες εβδομαδες? θα εχει αδεια? οταν τελειωσει η εκπαιδευση στη Θηβα ,η μεταθεση (σε 1,5/2 μηνες?) που θα παρεις, εκει που θα πας θα μεινεις μονο εκει για το υπολοιπο του 12μηνου? 4. εχω +1 μηνα 90 ευρω, αυτο ποτε και πως πληρωνεται? αυτα για την ωρα , ευχαριστω. Και γω Θήβα μπαίνω αλλά στις 19 και θα πρέπει να έρθω από κεφαλονια
panoschr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα παιδιά, πρόσφατα έκοψα αναβολή σε ΚΕΠ για να μπώ Σεπτέμβρη. Χθες μου ήρθε το παρακάτω email: "Εντός Αυγούστου 2021 θα σας αποσταλεί νεότερο email, το οποίο θα σας ενημερώνει ότι είναι διαθέσιμη η ηλεκτρονική παραλαβή-εκτύπωση του σημειώματος κατάταξης, μέσω του διαδικτυακού τόπου www.stratologia.gr. Για την ηλεκτρονική παραλαβή του σημειώματος κατάταξης θα απαιτηθεί υποχρεωτικά η ταυτοποίησή σας με τη χρήση κωδικών taxisnet και η γνώση του Στρατιωτικού Αριθμού (ΣΑ) σας." Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχω κωδικούς taxisnet , γιαυτό τον λόγο πήγα σε ΚΕΠ για να κόψω την αναβολή μου. Επίσης, έπειτα από επικοινωνία με Λογιστή, μου είπε ότι με την έκδοση taxisnet απευθείας φεύγω από προστατευτόμενο μέλος, άρα χάνονται και τα επιδόματα στην οικογένεια. Γνωρίζεται αν γίνεται να παραλάβω το σημείωμα κατάταξης και να ταυτοποιηθώ με άλλο τρόπο; Για παράδειγμα μέσω ΚΕΠ πάλι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Προτεινόμενες αναρτήσεις