Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nikosaek2121 είπε

Ο 8μηνος πόσες μέρες ειδική δικαιούται, υπάρχει περίπτωση μετά ο διοικητής να αρνηθεί να δώσει τις 12 κανονικές που δικαιούται ο 8μηνος από τις δικές του στο τέλος ?

Παλι 12 ειδικες εχεις. Κανονικη δεν κοβεται ουτε απο αΓΕΣ. Ομοιως και η αναρρωτικη. Ο διοικητης μπορει μονο να κοψει αγροτικη και φοιτητικη.

5 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Για μένα, αν δε βιάζεστε με κανα μεταπτυχιακό, μη μπειτε τώρα γιατί θα βγάλετε και ΣΒΕΝ και ΣΠΕΝ με καύσωνα. Και είναι ήδη κουραστικό να περπατάς σαμαρωμένος στους 20-25β, αλλά είναι ανυπόφορο να το κάνεις στους 35β. Καλύτερα Σεπτέμβριο να δροσίσει κάπως...

Απιστευτα μιζερος ο στρατος το καλοκαιρι, ειδικα αν εισαι στην πρωτη περιοδο που προσαρμοζεσαι. Ιδρωτιλα και μποχα, ειδικα το χιτωνιο και το αρβυλο στους 35 ειναι χοντρο ζορι. Αν εισαι στα λελε σου σε κανενα ΚΑΑΥ η ξεχασμενος απο το Θεο σε κανενα φυλακιο ειναι καλα. Δεν σκιζονται ολοι τυχαια να μπουν Σεπτεμβρη και Νοεμβρη. Εχεις και δυο γκρουπακια!

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αλίμονο σε'μας που καιγόμαστε για μεταπτυχιακό και δε μας συμφέρει να μπούμε πιο μετά...!!! 

Μόλις τώρα, OxiGiannisGiannakis είπε

Απιστευτα μιζερος ο στρατος το καλοκαιρι, ειδικα αν εισαι στην πρωτη περιοδο που προσαρμοζεσαι. Ιδρωτιλα και μποχα, ειδικα το χιτωνιο και το αρβυλο στους 35 ειναι χοντρο ζορι. Αν εισαι στα λελε σου σε κανενα ΚΑΑΥ η ξεχασμενος απο το Θεο σε κανενα φυλακιο ειναι καλα. Δεν σκιζονται ολοι τυχαια να μπουν Σεπτεμβρη και Νοεμβρη. Εχεις και δυο γκρουπακια!

Δημοσ.
18 ώρες πριν, another_greek είπε

Αλίμονο σε'μας που καιγόμαστε για μεταπτυχιακό και δε μας συμφέρει να μπούμε πιο μετά...!!! 

Ενταξει δες το θετικο, στην αρχη θα ειστε φρεσκοι πιο ορεξατοι οποτε δεν θα σας κατσει βαρια.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, OxiGiannisGiannakis είπε

Παλι 12 ειδικες εχεις. Κανονικη δεν κοβεται ουτε απο αΓΕΣ. Ομοιως και η αναρρωτικη. Ο διοικητης μπορει μονο να κοψει αγροτικη και φοιτητικη.

Καλά πλέον με το 12μηνο όλοι τα έχουν τα δύο γκρουπάκια :P

Πάντως συμφωνώ 100%. Ο,τι χειρότερο είναι ο στρατός το καλοκαίρι. Πορεία με το κράνος στους 30β να αρχίσει να βράζει η κατσαρόλα στο κεφάλι :P

20 ώρες πριν, another_greek είπε

Βοήθεια σας...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Καλά πλέον με το 12μηνο όλοι τα έχουν τα δύο γκρουπάκια

Οποιος εχει μυαλο παει παραμεθωριο και κανει 9μηνο. Και οι πιο πολλοι νομιζω αυτο θα κανουν.

Δημοσ.

Καλημερα σας..
Μια βοηθεια αν γνωριζει καποιος..
Αφου εφτασα 26  χρονων αποφασισα πως ηρθε η ωρα μου για τον στρατο (Αεροπορια).. Πηρα τηλεφωνο για την διακοπη της αναβολης μου και επειδη ειμαι τριτεκνος ρωτησα για τα δικαιολογητικα και μου ειπαν οτι θα τα καταθεσω την πρωτη ημερα καταταξης μου στην Τριπολη..
1) Ισχυει οτι τα δινεις εκεινη την μερα? μην γινει κανα μπερδεμα και φαω 12 μηνη θητεια ενω δικαιουμαι 9μηνη.,κριμα ειναι..
2) Φιλοι μου μου ειπαν οτι αφου εχω διπλωμα οδηγησης να τους το δειξω μπας και με παρουν ειδικοτητα οδηγου..
Εγω με αυτα που διαβασα για οδηγους τρομαξα..Τυπου )3 εβδομαδες εκπαιδευση Σπαρτη) META THN BΑΣΙΚΗ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - μετα μεταθεση και τρεξιμο απο ξημερωματα μεχρι βραδυ καθημερινα ( δλδ ουτε καν 2 μεσα 2 εξω τυπου) ξερετε αν ισχυουν αυτα για τους οδηγους? + oτι το εχω το διπλωμα ναι αλλα δεν το κατεχω και τρελα με την οδηγηση :'D
(οδηγω χρονια ναι.. παντα με gps αλλα με αγχωνει η οδηγηση πολυ..) Τωρα αυτη δν θα εχουν απλα αυτοκινητα προφανως

Εχω τελειωσει και ιεκ πληροφορικης αλλα λενε οτι δυσκολα σε γραφειο αν δν εχεις καποιο προβλημα υγειας..
καλα οτι ακουγεται γραφω κι εγω.. 
3) ειμαι και barista μηπως να τους το πω και αυτο χαχαχα μπας και κανω κανα καφε σε κηλικιο ..καπου πηρε το ματι μ οτι παιρνουν αλλα δν ξερω αν λεω χαζομαρες..
4) Ισχυει οτι στην αεροπορια παιρνεις μεταθεση αμεσως εκει που δηλωνεις? οτι ειναι πιο ευκολο δλδ? η επειδη ειμαι και 9μηνο λογο τριτεκνιας δυσκολα θα με κανουν μεταθεση στην πολη μ..
Αν καποιος γνωριζει να μ απαντησει σε αυτες τις ερωτησεις θα το εκτιμουσα πολυ..

Δημοσ.
5 ώρες πριν, tiallothaginei είπε

Ισχυει οτι αποσπαση παιρνεις μονο εντος της ταξιαρχιας π ανηκει η μοναδα σ ή ειναι αραδιο αρβυλα;;

Δημοσ.

Ξερετε κατα ποσο ειναι ευκολο να βγεις Ι5? Και επισης ξερετε κανεναν ψυχιατρο στην Θεσσαλονικη που να μπορει να με βοηθησει να βγω Ι5?

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Dimitris2627 είπε

Αν βγω Ι5 ξερετε αν θα εχω προβλημα στην δουλεια? Αυτο φαινεται καπου? 

Οπου ζητανε απολυτηριο, ναι

Δημοσ.
Στις 13/6/2021 στις 3:45 ΜΜ, μπαρμπαγιωργος είπε

Γνωρίζει κανείς τα κριτήρια, δικαιολογητικά κτλ

Πρέπει να συντρέχουν και τα 6α, 6β, 6γ ή ένα από τα τρία;

Ευχαριστώ

Screenshot_20210613-154150.png

Φίλε έβγαλες άκρη; Εμένα στο 2ο Γραφείο δεν γνωρίζουν πληροφορίες.
Λένε για οικογενειακό εισόδημα 3000€ και άρα προστατευόμενα μέλη.
Από το χαρτί όμως εγώ αλλά καταλαβαίνω.
Πού το βρήκες αναρτημένο; Τι σου είπαν εσένα;

Δημοσ.

Ειμαι μηχανικος και θελω να ρωτησω αν αργοτερα δουλεψω στο δημοσιο η σε εταιρεια η ιδιωτικο γραφειο ξερετε αν ζητανε και το απολυτηριο στρατου? Αν εγω εχω βγει Ι5 θα εχω προβλημα με την δουλεια μου? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, Dimitris2627 είπε

Ειμαι μηχανικος και θελω να ρωτησω αν αργοτερα δουλεψω στο δημοσιο η σε εταιρεια η ιδιωτικο γραφειο ξερετε αν ζητανε και το απολυτηριο στρατου? Αν εγω εχω βγει Ι5 θα εχω προβλημα με την δουλεια μου? 

στο δημοσιο το ζητανε σιγουρα

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, rus είπε

Οπου ζητανε απολυτηριο, ναι

Πουθενά δεν φαίνεται το ι5. Το πιστοποιητικό στρατιωτικής κατάστασης αναφέρει ότι δεν έχεις πάει στρατό και δεν υπεχεις υποχρέωση κατάταξης γιατί εσείς νομίμως απαλλαγείς από αυτές. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Skrobo είπε

Πουθενά δεν φαίνεται το ι5. Το πιστοποιητικό στρατιωτικής κατάστασης αναφέρει ότι δεν έχεις πάει στρατό και δεν υπεχεις υποχρέωση κατάταξης γιατί εσείς νομίμως απαλλαγείς από αυτές. 

Στο δημοσιο ζητανε απολυτηριο στρατου. Παιρνεις κανονικο απολυτηριο με ι5?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...