Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Panagiotis321 είπε

εγω την παρασκευη και σημερα δευτερα ειναι ακομα υπο επεξεργασια το αιτημα

το θεμα ειναι πρεπει να στειλω καποια δικαιολογιτικα;;  ή οχι ακομα οταν μου ερθει η απαντηση πρωτα για το αιτημα να γινει δεκτο γιατι εχω μπερδευτει

Οταν "κοβεις" την αναβολη ηλεκτρονικα εχει ενα πεδιο που επιλεγεις να επισυναψεις πιστοποιητικο σπουδων / πτυχιο. Εγω ετσι εκανα. Παρολαυτα , μπορεις να κανεις αιτημα ηλεκτρονικα για να το προσκομισεις.

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά πέρα από βεβαίωση σπουδών, επισύναψα και αναλυτική βαθμολογία που αιτήθηκα μέσω γραμματείας της σχολής, μιας και πτυχίο μου έχουν μείνει 4 μαθήματα ακόμη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, DonaldSand είπε

Οταν "κοβεις" την αναβολη ηλεκτρονικα εχει ενα πεδιο που επιλεγεις να επισυναψεις πιστοποιητικο σπουδων / πτυχιο. Εγω ετσι εκανα. Παρολαυτα , μπορεις να κανεις αιτημα ηλεκτρονικα για να το προσκομισεις.

ελεγε προαιρετικα δικαιολογητικα οποτε δεν εβαλα για να μην χανω χρονο μεχρι να μου στειλει η σχολη προσφατη βεβαιωση γιατι μονο παλιοτερη ειχα εκεινη την ωρα 

ωστοσο εχει την επιλογη να βαλεις ενταξη σε προηγουμενη εσο οποτε εγω το εβαλα μπας και αντι για σεμπτεμβη που ηταν το δεδομενο ,αλλα να παω ιουλιου και τελειωσω μια ωρα νωριτερα λετε να γινει ? τωρα θα αργησουν να ειδοποιησουν λογικα

(τωρα κατι για νοεμβρη που ειπε καποιος ηταν ακραιο απο τωρα να σ πανε νοεμβρη)

Επεξ/σία από Panagiotis321
Δημοσ.

Και παλιοτερη λογικα θα τη δεχονταν, ειχα μιλησει με στρατολογια και μου ειχαν πει οτι θα ειναι οκ επειδη ειχα μια περσινη αλλα  εν τελει η γραμματεια μου εστειλε μια πιο προσφατη και εβαλα εκεινη.

Ναι μπορεις να κανεις αιτηση για ενταξη σε αυτη του Ιουλιου , και ισως σε παρουν. 

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, DonaldSand είπε

Και παλιοτερη λογικα θα τη δεχονταν, ειχα μιλησει με στρατολογια και μου ειχαν πει οτι θα ειναι οκ επειδη ειχα μια περσινη αλλα  εν τελει η γραμματεια μου εστειλε μια πιο προσφατη και εβαλα εκεινη.

Ναι μπορεις να κανεις αιτηση για ενταξη σε αυτη του Ιουλιου , και ισως σε παρουν. 

ισχυει οτι μπορεις να κανει 9μηνο με παραμεθωριο στην ουσια την θητεια και ισχυει αυτη η δυνατοτητα 9μηνου οχι μονο για πεζικο αλλα και για ναυτικο και για αεροπορια ? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Panagiotis321 είπε

ισχυει οτι μπορεις να κανει 9μηνο με παραμεθωριο στην ουσια την θητεια και ισχυει αυτη η δυνατοτητα 9μηνου οχι μονο για πεζικο αλλα και για ναυτικο και για αεροπορια ? 

Έτσι λέει το ΦΕΚ. Θα φανεί φαντάζομαι από αυτήν την Εσσο που παρουσιάστηκε πριν λίγες μέρες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω για Προεδρική Φρουρά τι ισχύει τα τελευταία χρόνια και γενικά ότι πληροφορία μπορεί να μου δώσει κάποιος πάνω σε αυτό ή να με κατατοπίσει σε κάποια σελίδα γιατί μόνο πληροφορίες από το 2010 βρίσκω. Σας ευχαριστώ. 

Επεξ/σία από Vaggos9595
Δημοσ.
8 ώρες πριν, yanis13 είπε

Άδεια ορκωμοσίας ΣΤ ΕΣΣΟ ακούγεται για 8 ημέρες. Ξέρει κανένας τίποτα ;

Στα γραρτιά τα επίσημα που έχω διαβάσει από το 1ο γραφείο ΣΤ και Α ΕΣΣΟ είναι 4 μέρες η άδεια ορκομοσιας

Δημοσ.
1 ώρα πριν, EvilOperation είπε

Η 372 ξέρει κανείς που είναι μέσα αν πάρει άδεια ορκομοσιας; Σας έχουν πει κάτι;

Ο,τι και να ειπωθεί δεν ισχύει γιατί τελευταία στιγμή θα βγάλει το υπουργείο την απόφαση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, 

Γνωριζει αν θελουμε να υπηρετησουμε 9 μηνες (εβρο και ανατολικο αιγαιο) πρεπει να δηλωσουμε κατι με τη διακοπη αναβολης ή το δηλωνουμε αργοτερα ;

Επίσης ποσο ελαστικοι ειναι αν χρειαστει να κανω ανακληση της διακοπης αναβολης ;

Επεξ/σία από kappareality
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...