DonaldSand Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, Panagiotis321 είπε εγω την παρασκευη και σημερα δευτερα ειναι ακομα υπο επεξεργασια το αιτημα το θεμα ειναι πρεπει να στειλω καποια δικαιολογιτικα;; ή οχι ακομα οταν μου ερθει η απαντηση πρωτα για το αιτημα να γινει δεκτο γιατι εχω μπερδευτει Οταν "κοβεις" την αναβολη ηλεκτρονικα εχει ενα πεδιο που επιλεγεις να επισυναψεις πιστοποιητικο σπουδων / πτυχιο. Εγω ετσι εκανα. Παρολαυτα , μπορεις να κανεις αιτημα ηλεκτρονικα για να το προσκομισεις.
stavros750 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Εγώ προσωπικά πέρα από βεβαίωση σπουδών, επισύναψα και αναλυτική βαθμολογία που αιτήθηκα μέσω γραμματείας της σχολής, μιας και πτυχίο μου έχουν μείνει 4 μαθήματα ακόμη.
DonaldSand Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Η εσσο του Σεπτεμβρη μεγαλωνει Επεξ/σία 24 Μαΐου 2021 από DonaldSand 1
Panagiotis321 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, DonaldSand είπε Οταν "κοβεις" την αναβολη ηλεκτρονικα εχει ενα πεδιο που επιλεγεις να επισυναψεις πιστοποιητικο σπουδων / πτυχιο. Εγω ετσι εκανα. Παρολαυτα , μπορεις να κανεις αιτημα ηλεκτρονικα για να το προσκομισεις. ελεγε προαιρετικα δικαιολογητικα οποτε δεν εβαλα για να μην χανω χρονο μεχρι να μου στειλει η σχολη προσφατη βεβαιωση γιατι μονο παλιοτερη ειχα εκεινη την ωρα ωστοσο εχει την επιλογη να βαλεις ενταξη σε προηγουμενη εσο οποτε εγω το εβαλα μπας και αντι για σεμπτεμβη που ηταν το δεδομενο ,αλλα να παω ιουλιου και τελειωσω μια ωρα νωριτερα λετε να γινει ? τωρα θα αργησουν να ειδοποιησουν λογικα (τωρα κατι για νοεμβρη που ειπε καποιος ηταν ακραιο απο τωρα να σ πανε νοεμβρη) Επεξ/σία 24 Μαΐου 2021 από Panagiotis321
DonaldSand Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Και παλιοτερη λογικα θα τη δεχονταν, ειχα μιλησει με στρατολογια και μου ειχαν πει οτι θα ειναι οκ επειδη ειχα μια περσινη αλλα εν τελει η γραμματεια μου εστειλε μια πιο προσφατη και εβαλα εκεινη. Ναι μπορεις να κανεις αιτηση για ενταξη σε αυτη του Ιουλιου , και ισως σε παρουν.
Panagiotis321 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 48 λεπτά πριν, DonaldSand είπε Και παλιοτερη λογικα θα τη δεχονταν, ειχα μιλησει με στρατολογια και μου ειχαν πει οτι θα ειναι οκ επειδη ειχα μια περσινη αλλα εν τελει η γραμματεια μου εστειλε μια πιο προσφατη και εβαλα εκεινη. Ναι μπορεις να κανεις αιτηση για ενταξη σε αυτη του Ιουλιου , και ισως σε παρουν. ισχυει οτι μπορεις να κανει 9μηνο με παραμεθωριο στην ουσια την θητεια και ισχυει αυτη η δυνατοτητα 9μηνου οχι μονο για πεζικο αλλα και για ναυτικο και για αεροπορια ?
DonaldSand Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, Panagiotis321 είπε ισχυει οτι μπορεις να κανει 9μηνο με παραμεθωριο στην ουσια την θητεια και ισχυει αυτη η δυνατοτητα 9μηνου οχι μονο για πεζικο αλλα και για ναυτικο και για αεροπορια ? Έτσι λέει το ΦΕΚ. Θα φανεί φαντάζομαι από αυτήν την Εσσο που παρουσιάστηκε πριν λίγες μέρες.
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Καλησπέρα Ξέρουμε πως είναι τα πράγματα από υπηρεσίες στο 791 ΤΕΦ (Καποτά) Και γενικά τη φάση εκεί. Τι ώρα πας φεύγεις κλπ Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Vaggos9595 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω για Προεδρική Φρουρά τι ισχύει τα τελευταία χρόνια και γενικά ότι πληροφορία μπορεί να μου δώσει κάποιος πάνω σε αυτό ή να με κατατοπίσει σε κάποια σελίδα γιατί μόνο πληροφορίες από το 2010 βρίσκω. Σας ευχαριστώ. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2021 από Vaggos9595
yanis13 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Άδεια ορκωμοσίας ΣΤ ΕΣΣΟ ακούγεται για 8 ημέρες. Ξέρει κανένας τίποτα ;
EvilOperation Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 8 ώρες πριν, yanis13 είπε Άδεια ορκωμοσίας ΣΤ ΕΣΣΟ ακούγεται για 8 ημέρες. Ξέρει κανένας τίποτα ; Στα γραρτιά τα επίσημα που έχω διαβάσει από το 1ο γραφείο ΣΤ και Α ΕΣΣΟ είναι 4 μέρες η άδεια ορκομοσιας
Ankar Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Παιδιά ξέρει κανείς πώς είναι οι υπηρεσίες και οι έξοδοι στο ΣΔΒ στο Χαϊδάρι;
EvilOperation Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Η 372 ξέρει κανείς που είναι μέσα αν πάρει άδεια ορκομοσιας; Σας έχουν πει κάτι;
Στεφανος123 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, EvilOperation είπε Η 372 ξέρει κανείς που είναι μέσα αν πάρει άδεια ορκομοσιας; Σας έχουν πει κάτι; Ο,τι και να ειπωθεί δεν ισχύει γιατί τελευταία στιγμή θα βγάλει το υπουργείο την απόφαση.
kappareality Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, Γνωριζει αν θελουμε να υπηρετησουμε 9 μηνες (εβρο και ανατολικο αιγαιο) πρεπει να δηλωσουμε κατι με τη διακοπη αναβολης ή το δηλωνουμε αργοτερα ; Επίσης ποσο ελαστικοι ειναι αν χρειαστει να κανω ανακληση της διακοπης αναβολης ; Επεξ/σία 29 Μαΐου 2021 από kappareality
Προτεινόμενες αναρτήσεις