123asd123 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Μπορώ να πάρω σκόνη πρωτείνης οταν παρουσιαστώ? ένας φίλος μου είπε να την βάλω στο sleeping bag, ξέρει κανείς τι παίζει με αυτά?
xorotaktis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Βασικά δεν ψάχνουν πράγματα . Το πολύ να σου πουν άνοιξε την βαλίτσα και μετά να την ξανά κλείσεις. Χωστη μέσα στον υπνοσακο δεν πρόκειται να την βρούν
pavlos1908 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Ισχύει ότι συζητάνε την κατάργηση των διανυκτέρευσεων λόγω covid;
Cosmonaut21 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 19 λεπτά πριν, pavlos1908 είπε Ισχύει ότι συζητάνε την κατάργηση των διανυκτέρευσεων λόγω covid; Τι εννοείς?
jordaninio Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 31 λεπτά πριν, pavlos1908 είπε Ισχύει ότι συζητάνε την κατάργηση των διανυκτέρευσεων λόγω covid; και το θυμηθηκανε τωρα μετα από ένα χρονο?δυσκολο το κοβω
sensai Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 44 λεπτά πριν, jordaninio είπε και το θυμηθηκανε τωρα μετα από ένα χρονο?δυσκολο το κοβω τι ειναι οι διανυκτερευσεις;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 4 λεπτά πριν, sensai είπε τι ειναι οι διανυκτερευσεις; Είναι για αυτούς που υπηρετούν κοντά στο σπίτι τους και όταν δεν έχουν υπηρεσία παίρνουν χαρτί και κοιμούνται έξω
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, 123asd123 είπε Μπορώ να πάρω σκόνη πρωτείνης οταν παρουσιαστώ? ένας φίλος μου είπε να την βάλω στο sleeping bag, ξέρει κανείς τι παίζει με αυτά? Μην νομίζουν ότι είναι κοκαΐνη μόνο φίλε χαχα
Andre7w Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, JohnGTA είπε Μην νομίζουν ότι είναι κοκαΐνη μόνο φίλε χαχα Αν είναι γεύση σοκολάτα, δεν θα έχει θέμα 😅
dimitmad Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Έχω μετάθεση για 9 Απριλίου. Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να βάλω άδεια πχ 8 με 18 Απριλίου και να έχω φύλλο πορείας που να παρουσιάζομαι 18 Απριλίου στη νέα μονάδα;
Baka7sakos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Μπαινω τωρα με την Β ΕΣΣΟ και σκέφτομαι να δηλώσω για στρατονομια.. Ξερει κανεις πως είναι η Εκπαίδευση στην Καρδίτσα,τι γίνεται με εξόδους,αδειες κλπ Και αν γενικα ειναι απαιτητικα;
pavlos1908 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, Cosmonaut21 είπε Τι εννοείς? 2 ώρες πριν, jordaninio είπε και το θυμηθηκανε τωρα μετα από ένα χρονο?δυσκολο το κοβω Στο Ηράκλειο στην ΣΕΑΠ τις έχουν κόψει ήδη τις διανυκτέρευσεις λόγω covid, και άκουσα ότι το σκέφτονται και για αλλού (έχω άτομα που είναι τώρα μέσα στην ΣΕΑΠ οπότε δε παίζει το ενδεχόμενο να είναι μπουφές).
Skerzos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 11 λεπτά πριν, dimitmad είπε Έχω μετάθεση για 9 Απριλίου. Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να βάλω άδεια πχ 8 με 18 Απριλίου και να έχω φύλλο πορείας που να παρουσιάζομαι 18 Απριλίου στη νέα μονάδα; Στις 9 Απριλίου διαγράφεσαι από την μονάδα σου και γράφεσαι στο δυναμικό της άλλης. Οπότε δεν μπορεί ο τωρινός σου διοικητής να σου δώσει άδεια για τις 9 και μετά.
tim21 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 485 ΤΔΒ/ΕΟΔ (ΛΑΡΙΣΑ) με Β ΕΣΣΟ εγώ. Ξέρει κανεις τι παίζει εκεί? Είμαι Διαβιβάσεις. Ψάχνουν τα πράγματα? Μπορώ να περάσω smartphone? Επισης κάτι πιο σημαντικό. Στο χαρτί της στρατολογίας λέει Αναφορά σε κείμενο Προκειμένου να γίνειέναρξη της μισθοδοσίας σας, απαιτείται επιπλέον να προσκομίσετε αριθμό Τραπεζικού λογαριασμού (IBAN) (με Φ/Α της1ης σελίδας του βιβλιαρίου λογαριασμού με πρώτο όνομα δικαιούχου το δικό σας). Έχω χαρτί απο την τράπεζα με το ονομά μοu και IBAN, αλλά όχι βιβλιάριο. Είμαι ΟΚ ή να πάω να βγάλω βιβλιάριο; Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2021 από tim21
Προτεινόμενες αναρτήσεις