Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Skerzos είπε

Θα παρουσιαστείς στο Σουφλί και είτε
1. θα σε κρατήσουν εκεί
2. θα σε στείλουν στο Πρωτοκλήσσι
3. θα σε στείλουν στο Κουφόβουνο

Θα το μάθεις την πρώτη μέρα αυτό. Αν στο stratologia σου γράφει και μονάδα (πχ 50 ΕΜΑ, 558, 50 ΤΥΠ, 512, 514, 50 ΛΜΧ, 604 κτλ) μπορώ να σου πω με σιγουριά που θα πας και τι θα κάνεις.
(edit: για υπηρεσίες/στελέχη κτλ δεν ξέρω προφανώς, αλλά πχ για εξόδους να ελπίζεις στο Κουφόβουνο)

Αν είσαι γιατρός, θα κάνεις tour όλα τα φυλάκια και στρατόπεδα. Από κανα 15ημερο στο καθένα.
Αν είσαι οδοντίατρος, θα σε βάλουν κάπου που θα έχει ανάγκη (πχ σε Στρατιωτικό Νοσοκομείο).
Αν είσαι απλά υγειονομικό, χωρίς προυπηρεσία, παίζει να μην ασχοληθείς και καθόλου με υγειονομικά (πχ εμάς παιδί με ειδικότητα Τραυματιοφορέας, έβαφε κτήρια, κουβάλαγε κρεβάτια ή ήταν διπλανός).

Στις πρώτες 2 περιπτώσεις μπορεί και η όλη ιατρική φάση να ξεκινήσει μετά από κανα μήνα μέσα, μπορεί και πρώτη μέρα (πχ σε εμάς ψυχολόγο τον κράτησαν για να βοηθήσει στους νεοσύλλεκτους όταν παρουσιάζονταν. Ναι, δεν έκανα λάθος, νεοσύλλεκτος έκανε ψυχολογική εξέταση σε άλλους νεοσύλλεκτους)

Ευχαριστώ για την απάντηση. Πιο συγκεκριμένα μου ήρθε αυτό. Έχετε κατανεμηθεί σε Στρατός Ξηράς, Υγειονομικό.
Υποχρεούσθε να παρουσιαστείτε σε 572ο Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού (572 Μ/Κ ΤΠ) (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ) .

Είμαι Ψυχολόγος. Οπότε από ότι καταλαβαίνω με βάση τα όσα γράφεις τίποτα δεν είναι στάνταρ για το πού θα καταλήξεις και το τί θα κάνεις.

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, pogchamp είπε

Παιδιά να ρωτήσω... Τελειώνω τώρα το διδακτορικό μου σε μερικούς μήνες, δίπλωμα ηλεκτρολόγου μηχανικού + διδακτορικό στο ίδιο τμήμα... Παίζει να ελπίζω σε κάποια καλύτερη θέση λόγω ηλικίας και διδακτορικού? Ή δεν μετράνε καθόλου αυτά?

Εξαρτάται από το αντικείμενο του διδακτορικού σου σε ένα βαθμό. Γενικά από ΗΜΜΥ και με διδακτορικό έχεις κάποιες πιθανότητες για ΚΕΠΥΕΣ. Αν τώρα είσαι όμως πχ ενεργειακός τα πράγματα δυσκολεύουν.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, fnp είπε

Εξαρτάται από το αντικείμενο του διδακτορικού σου σε ένα βαθμό. Γενικά από ΗΜΜΥ και με διδακτορικό έχεις κάποιες πιθανότητες για ΚΕΠΥΕΣ. Αν τώρα είσαι όμως πχ ενεργειακός τα πράγματα δυσκολεύουν.

Τηλεπικοινωνιακός μηχανικός 5G κλπ, ναι ΗΜΜΥ. Ελπίζω να μετρήσει καθόλου....

Δημοσ.

η κατάσταση επιβίβασης πιάνει και τα αεροπλάνα αν είναι πιο φθηνή η μετακίνηση με αυτά; αν ναι, πως γίνεται η διαδικασία;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, gioxyd24 είπε

Σήμερα μου ήρθε και μένα το χαρτί.. για 17 /3 για Ρόδο στην Αφάντου 541 μπλα μπλα.. το ερώτημα. Εγώ λογικά θα κλείσω μεταφορικό μέσο από αεροδρόμιο για το στρατόπεδο.. όχι ταξί.. ιδιωτική μεταφορά.. είδα ότι βγαίνει 24-5-6 μπορεί υπό περιπτώσεις και λίγο λιγότερο.. οποίος ψήνεται ας μου απαντήσει εδώ.. αα και φτάνω αεροδρόμιο υποτίθεται 09:40 .. περιμένω για να κλείσω μεταφορά όποιος θέλει.

Θα είναι οχήματα του στρατού να σας μαζέψουν τσάμπα θα κλείσεις μεταφορικό, μην σπαταλήσεις λεφτά δεν υπάρχει λόγος.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, pavlos1908 είπε

Θα είναι οχήματα του στρατού να σας μαζέψουν τσάμπα θα κλείσεις μεταφορικό, μην σπαταλήσεις λεφτά δεν υπάρχει λόγος.

Χωρίς να πρέπει να ενημερώσεις?? Ή πρέπει να το δηλώσω κάπου αυτό?? 

Δημοσ.

Έχετε κατανεμηθεί σε Στρατός Ξηράς, Διαβιβάσεις.
Υποχρεούσθε να παρουσιαστείτε σε 572ο Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού (572 Μ/Κ ΤΠ) (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ) στις 18-03-2021

Έχουμε κάποια πληροφορία για σώμα , στρατόπεδο κλπ; Σκέφτομαι να πάω με αεροπλάνο , ελπίζω να υπάρχει κάτι παρόμοιό με Ρόδο όσον αφορά την μεταφορά με οχήματα στρατού.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, gioxyd24 είπε

Χωρίς να πρέπει να ενημερώσεις?? Ή πρέπει να το δηλώσω κάπου αυτό?? 

Μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο στο στρατόπεδο της Αφάντου για επιβεβαίωση. Αλλά γενικά το κάνουν από μόνοι τους ξέρουν πότε έρχονται ποιοι κλπ.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, platwnmp είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση. Πιο συγκεκριμένα μου ήρθε αυτό. Έχετε κατανεμηθεί σε Στρατός Ξηράς, Υγειονομικό.
Υποχρεούσθε να παρουσιαστείτε σε 572ο Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού (572 Μ/Κ ΤΠ) (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ) .

Είμαι Ψυχολόγος. Οπότε από ότι καταλαβαίνω με βάση τα όσα γράφεις τίποτα δεν είναι στάνταρ για το πού θα καταλήξεις και το τί θα κάνεις.

Λογικά θα σαι στο στρατιωτικό νοσοκομείο και θα κανεις ΟΨΜ (κάτι σαν περιοδική ψυχολογική εξέταση στους στρατιώτες και καλά αν είναι καλά κλπ) ή γενικά να βλέπεις όσους αντιμετωπίζουν κάποιου είδους ψυχολογικό πρόβλημα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια απορια, επιτρεπεται να μας πανε οι γονεις μας πλεον και με την καραντινα στο στρατοπεδο που παρουσιαζομαστε; Αν ναι, πως γινεται να επιστρεψουν και οι ιδιοι χωρις να φανε προστιμο στο δρομο;

Επεξ/σία από pngts1996
Δημοσ.

Καλημερα σε ολο το φορουμ, γνωριζουμε τιποτα για το 511 Μ/Π ΤΠ στην Κομοτηνη? Επισης μετα τα συπο σε ποιες περιοχες στελνει το συγκεκριμενο? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, pogchamp είπε

Τηλεπικοινωνιακός μηχανικός 5G κλπ, ναι ΗΜΜΥ. Ελπίζω να μετρήσει καθόλου....

σιγουρα βασικη και μετα μη περιμενεις πολλα απλως μετα απο 6 μηνο ή χειροτερη 9μηνο μπορει να πας ΑΣΔΕΝ, KEΠΥΕΣ κτλ

Αλλα και εκει παιζει να γραψεις καμμια μινι διπλωματικη αλλα θα αποφυγεις αγγαρειες/χαζοασκησεις

Επεξ/σία από vamvakoolas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε

σιγουρα βασικη και μετα μη περιμενεις πολλα απλως μετα απο 6 μηνο ή χειροτερη 9μηνο μπορει να πας ΑΣΔΕΝ, KEΠΥΕΣ κτλ

Αλλα και εκει παιζει να γραψεις καμμια μινι διπλωματικη αλλα θα αποφυγεις αγγαρειες/χαζοασκησεις

Προτιμώ να με βάλουν 8ωρο να διαβάζω, κάτι που κάνω εδώ και χρόνια, και να κρατηθεί ο εγκέφαλός μου σε φόρμα παρά να βαριέμαι την ζωή μου και να μετράω λεπτά 😛 . 

Επεξ/σία από pogchamp
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...