Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Γενικά δε γίνεται ενδελεχής έλεγχος στις περισσότερες μονάδες οπότε δε νομίζω να ασχοληθεί κανένας αλλά προσωπική μου άποψη σαν άτομο που επίσης του αρέσει το wet shaving είναι πως ο στρατός δεν είναι το κατάλληλο περιβάλλον για τέτοιου είδους ξύρισμα.

Α)  Δεν είναι εγγυημένο το ζεστό νερό (ειδικά στις βρύσες το πρωί είναι απίθανο)

Β) Συνήθως υπάρχει ανάγκη βιασύνης + πολυκοσμίας.

Πιο εύκολο είναι να πάρεις ένα mach 3 ή αν βρεις το παλιό διλέπιδο Sensor και ένα τζελ ξυρίσματος. Ένα γρήγορο πέρασμα το πρωί με τη φορά της τρίχας και τέλος.

δυστυχως με τα υπολοιπα ξυραφακια με πιανει τρομερος ερεθισμος στο δερμα. μπορω να ξυριζομαι μονο με safety razor και μηχανη, η μηχανη ομως δεν κανει καθολου βαθυ ξυρισμα.

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρουσιάστηκα τον Γενάρη 2021, και θα έκανα 9 μήνες (8 με μειωμένη), έκατσα 3 εβδομάδες, ορκίστηκα, αλλά πήρα αναβολή για λόγους υγείας, και θα ξαναμπώ ή τον Νοέμβριο 2021 ή τον Γενάρη 2022. Αν αυξηθεί η θητεία σε 12 μήνες εγώ πόσους θα κάνω, 8-9 που είχα εξαρχής όταν μπήκα ή 12; Επίσης άκουσα ότι οι εξ αναβολής πηγαίνουν όλοι παραμεθώριο; Αν είναι έτσι κάνω έτσι και αλλιώς 9 μήνες και ας αυξηθεί η θητεία. Επίσης θα είμαι πάλι στο ίδιο σώμα ή θα αλλάξω;

Επεξ/σία από 5fingers
Δημοσ.

Καλησπέρα η μητερα μου εχει 67% κινητικη αναπηρια και ζητανε ενα χαρτι που να δειχνει οτι μενω με τη μητερα μου. Γνωριζεται απο που το εκδιδω;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pngts1996 είπε

Καλησπέρα η μητερα μου εχει 67% κινητικη αναπηρια και ζητανε ενα χαρτι που να δειχνει οτι μενω με τη μητερα μου. Γνωριζεται απο που το εκδιδω;

Μια δηλωση κινητου για σενα και για την μητερα σου που δειχνουν την κοινη σας μονιμη κατοικια θα ειναι μια χαρα.

Αυτα εδωσα εγω με το χαρτι αναπηριας και δεν μου ζητησαν τιποτα παραπανω

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Μια δηλωση κινητου για σενα και για την μητερα σου που δειχνουν την κοινη σας μονιμη κατοικια θα ειναι μια χαρα.

Αυτα εδωσα εγω με το χαρτι αναπηριας και δεν μου ζητησαν τιποτα παραπανω

Οποτε θελει 2 δηλωσεις μονιμης κατοικιας; Και οντως σε φερνουν κοντα στο ατομο που εχει το θεμα;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, pngts1996 είπε

Οποτε θελει 2 δηλωσεις μονιμης κατοικιας; Και οντως σε φερνουν κοντα στο ατομο που εχει το θεμα;

Ναι ναι...σκεψου εγω ειχα παρει μαζι και υπευθυνη δηλωση που ελεγα οτι μενω εκει με την Μητερα μου κτλπ, και φορολογικες δηλωσεις που δειχνουν αυτο το πραγμα αλλα δεν χρειαστηκαν. Με τα 2 χαρτια που ειχαν κοινη διευθυνση καθαρισα αμεσως. Συν το χαρτι - αποφαση της αναπηριας που πρεπει να ειναι επικαιροποιημενο. Πανω σε αυτο εχε το νου σου γιατι πολλα κουλα εχω ακουσει.

Ακομα και για αναπηρια εφορου ζωης ενας μου ζητουσε να ειναι χαρτι του τελευταιου 6μηνου. Και αναρωτιομασταν τον λογο...σαμπως θα αλλαξει η αναπηρια της μητερας μου ξερω γω η θα γινει κανα θαυμα? Εν τελη εφυγα απο το στρατοπεδο που ημουν και πηγα σε αλλο στον Εβρο γιατι λογω COVID ειχαμε παει Γρεβενα για εκπαιδευση και στον Εβρο ο σταρτολογος μου ειπε οτι δεν εχει σημασια και οτι οποιος σου το ειπε απλα ηθελε να σε αποφυγει. Καναμε τα χαρτια και σε περιπου 3-4 εβδομαδες βγηκε η μεταθεση.

Δημοσ.

Εγω π εχω γονεα ανω των 70 και δικαιουμαι οχταμηνο,αρκει ρνα πιστοποιητικό οικογενειακης καταστασης ή χρειαζεται κτ αλλο;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, sensai είπε

δυστυχως με τα υπολοιπα ξυραφακια με πιανει τρομερος ερεθισμος στο δερμα. μπορω να ξυριζομαι μονο με safety razor και μηχανη, η μηχανη ομως δεν κανει καθολου βαθυ ξυρισμα.

Δες και το philips one blade

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, axreiastos είπε

Τι εννοεις;

Οταν πας να βγαλεις το πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης, να τονισεις οτι το θελεις για στρατιολογικη χρηση και πρεπει να το γραφει πανω το χαρτι. Ειναι το πιο πληρες και μονο αυτο δεχονται στον στρατο. Οχι ενα απλο πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Οταν πας να βγαλεις το πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης, να τονισεις οτι το θελεις για στρατιολογικη χρηση και πρεπει να το γραφει πανω το χαρτι. Ειναι το πιο πληρες και μονο αυτο δεχονται στον στρατο. Οχι ενα απλο πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης.

Α ευχαριστω πολυ φιλε,δε το ήξερα οτι έπρεπε να λεει για στρατολογικη χρηση

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jordaninio είπε

To YEA μπορουμε  να το αρνηθουμε ετσι?

Ουσιαστικα οταν στο αναφερει το χαρτι καταταξης ειναι οτι σου δινεται δικαιωμα να πας. Δεν ειναι υποχρεωτικο. Οποιος θελει οταν θα ερθουν να επιλεξουν, δηλωνει συμμετοχη και τελος. Δεν χρειαζεται να αρνηθεις κατι απλα δεν θα δηλωσεις συμμετοχη.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...