ForeignOffice Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, fastnq2 είπε Υπαρχει παραδοσιακα η παρακατω λιστα http://www.netmode.ntua.gr/~gkoutep/myarmy/ αλλα επειδη ειναι παλια καποια καταλαβαινεις οτι πλεον δεν ισχυουν οπως ειναι οι τηλεκαρτες που λεει(αααχ νοσταλγια) Μαστορα το λινκ δε δουλεύει
fastnq2 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 38 λεπτά πριν, ForeignOffice είπε Μαστορα το λινκ δε δουλεύει yeap my bad ,googlαρε Η λίστα του Ματσάκη 1
ForeignOffice Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, fastnq2 είπε yeap my bad ,googlαρε Η λίστα του Ματσάκη Αδερφέ αναφέρει ως ακρως απαραίτητο τις "Μεμβράνες "τεχνητό δέρμα" για τους κάλους", αλλά με ένα γρήγορο search δε βρήκα κάτι. Με διαφωτίζεις περαιτέρω ή παραθέτεις κάποιο σχετικό link;
fastnq2 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, ForeignOffice είπε Αδερφέ αναφέρει ως ακρως απαραίτητο τις "Μεμβράνες "τεχνητό δέρμα" για τους κάλους", αλλά με ένα γρήγορο search δε βρήκα κάτι. Με διαφωτίζεις περαιτέρω ή παραθέτεις κάποιο σχετικό link; Δεν εχω ιδεα,δεν χρειαζεται κατι τετοιο,αν καταλαβα καλα ειναι κατι σαν χανζαπλαστ που βαζεις στους καλους,τα βρισκεις στα φαρμακεια.Νταξει,γενικα μπαινοντας,και μεχρι να ορκιστεις παρε τα απολυτως απαραιτητα,και αναλογα και την μοναδα και τις συνθηκες ψωνιζεις.Πχ εγω πηρα ενα σπρει για κοριους 20 ευρω και δεν το χρειαστηκα ποτε μεσα στην θητεια μου. 1
kostask91 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, ForeignOffice είπε Αδερφέ αναφέρει ως ακρως απαραίτητο τις "Μεμβράνες "τεχνητό δέρμα" για τους κάλους", αλλά με ένα γρήγορο search δε βρήκα κάτι. Με διαφωτίζεις περαιτέρω ή παραθέτεις κάποιο σχετικό link; Δε χρειάζεται κατά την άποψη μου κάτι τέτοιο. Εγώ μόνο πάτους αγόρασα 10 ευρώ από αυτά τα μαγαζιά με στρατιωτικά είδη και έβγαλα όλη τη θητεία με αυτούς χωρίς κανένα πρόβλημα. Τώρα και σε περίπτωση που έχεις κάποιο θέμα, σε καμία έξοδο σου πας και παίρνεις. Ούτως ή άλλως σε υπερπροσέχουν στο στρατό, δε πρόκειται να σε αφήσουν να πάθεις τίποτα. Κάτι που βρήκα εγώ προσωπικά πολύ χρήσιμο, ήταν το power bank. Με έσωσε. Ειδικά στο κέντρο που δεν είχε και πρίζες στους θαλάμους. 3 λεπτά πριν, fastnq2 είπε Δεν εχω ιδεα,δεν χρειαζεται κατι τετοιο,αν καταλαβα καλα ειναι κατι σαν χανζαπλαστ που βαζεις στους καλους,τα βρισκεις στα φαρμακεια.Νταξει,γενικα μπαινοντας,και μεχρι να ορκιστεις παρε τα απολυτως απαραιτητα,και αναλογα και την μοναδα και τις συνθηκες ψωνιζεις.Πχ εγω πηρα ενα σπρει για κοριους 20 ευρω και δεν το χρειαστηκα ποτε μεσα στην θητεια μου. Και μεις που είχαμε θέμα με κοριούς, δεν ήμουν διατεθημένος να δώσω 20 ευρώ για σπρέι ( που όπως αποδείχτηκε δεν κάνουν και δουλειά ). Απλά πρήξαμε τα αρχίδια του διοικητή και έκαναν απολύμανση. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από kostask91 2
ForeignOffice Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, kostask91 είπε Δε χρειάζεται κατά την άποψη μου κάτι τέτοιο. Εγώ μόνο πάτους αγόρασα 10 ευρώ από αυτά τα μαγαζιά με στρατιωτικά είδη και έβγαλα όλη τη θητεία με αυτούς χωρίς κανένα πρόβλημα. Τώρα και σε περίπτωση που έχεις κάποιο θέμα, σε καμία έξοδο σου πας και παίρνεις. Ούτως ή άλλως σε υπερπροσέχουν στο στρατό, δε πρόκειται να σε αφήσουν να πάθεις τίποτα. Κάτι που βρήκα εγώ προσωπικά πολύ χρήσιμο, ήταν το power bank. Με έσωσε. Ειδικά στο κέντρο που δεν είχε και πρίζες στους θαλάμους. Και μεις που είχαμε θέμα με κοριούς, δεν ήμουν διατεθημένος να δώσω 20 ευρώ για σπρέι ( που όπως αποδείχτηκε δεν κάνουν και δουλειά ). Απλά πρήξαμε τα αρχίδια του διοικητή και έκαναν απολύμανση. Δίνεις λινκ από τις μεμβράνες δε βρίσκω κάτι σχετικό.
kostask91 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δε γνωρίζω φίλε. Λογικά αν πας σε κάποιο φαρμακείο, θα σε κατατοπίσουν. 1
ForeignOffice Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά και κάτι άλλο. Με το κινητό τι να κάνω; Εγώ μπαίνω Ρεντίνα. Plus οι κάλτσες πρέπει να είναι αποκλειστικά πράσινες; Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από ForeignOffice
Kapetanakos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, bromiaris είπε Άσε μας ρε τελική από Nissan gtr Π ΚΑΙ Π ρε νιουφι.....Ποντικιαααααααααααααααααα....
Palikarosss Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, ForeignOffice είπε Ρε παιδιά και κάτι άλλο. Με το κινητό τι να κάνω; Εγώ μπαίνω Ρεντίνα. Φιλαρακι παντως για το "τεχνητο δερμα" που ελεγες,νομιζω αναφερεσαι σε ενα προιον μαρκας compeed το οποιο βοηθαει με τους καλους 1
thanospetr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, Elmago1925 είπε Μηπως να μη παμε; Μάλλον δεν μας θέλουν, άραξε
ThPadelis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 23 ώρες πριν, fastnq2 είπε Στον ΕΣ τα μονα πτυχια που δεν μπορουν να ''αμφισβητηθουν'' ειναι τα διδακτορικα.Μονο τοτε μπαινεις παντα σε ποστο αναλογο των σπουδων σου.Με οτιδηποτε αλλο θελεις και βυσμα.Στο 1 τι εννοεις?Μπορεις να πας στο ΙΚΑ και να σου βγαλουν ατομικο βιβλιαριο και να συνεχισεις να εισαι προστατευομενος.Αν και δεν μου χρειαστηκε ποτε στον στρατο. 20 ώρες πριν, salonika91 είπε Για το 1. Μην τρελενεσαι και εγώ που το είχα μαζί μου δεν μου το ζήτησαν καν. 2018 Ε ΕΣΣΟ Παιδιά, ευχαριστώ πολυ για την ενημέρωση
Elmago1925 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Στις 2/11/2018 στις 11:08 ΜΜ, Elmago1925 είπε Ουτε σε εμενα εχει ερθει και πηρα και τηλ σημερα Update.Με πηραν σημερα Κυριακη να περασω αυριο να παρω το χαρτι απο την αστυνομια.Σημερα Κυριακη.Wtf
gokuthelegend Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, Elmago1925 είπε Update.Με πηραν σημερα Κυριακη να περασω αυριο να παρω το χαρτι απο την αστυνομια.Σημερα Κυριακη.Wtf Οι αστυνομία είναι όλες τις ώρες. Και εμένα μου είχαν πει να πάω Κυριακή, και μάλιστα είχα πάει αργά το βραδάκι, κατά τις 9 με 10. 1
Alexandros7474 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 19 ώρες πριν, ForeignOffice είπε Ρε παιδιά και κάτι άλλο. Με το κινητό τι να κάνω; Εγώ μπαίνω Ρεντίνα. Plus οι κάλτσες πρέπει να είναι αποκλειστικά πράσινες; Ναι 19 ώρες πριν, kostask91 είπε Δε χρειάζεται κατά την άποψη μου κάτι τέτοιο. Εγώ μόνο πάτους αγόρασα 10 ευρώ από αυτά τα μαγαζιά με στρατιωτικά είδη και έβγαλα όλη τη θητεία με αυτούς χωρίς κανένα πρόβλημα. Τώρα και σε περίπτωση που έχεις κάποιο θέμα, σε καμία έξοδο σου πας και παίρνεις. Ούτως ή άλλως σε υπερπροσέχουν στο στρατό, δε πρόκειται να σε αφήσουν να πάθεις τίποτα. Κάτι που βρήκα εγώ προσωπικά πολύ χρήσιμο, ήταν το power bank. Με έσωσε. Ειδικά στο κέντρο που δεν είχε και πρίζες στους θαλάμους. Και μεις που είχαμε θέμα με κοριούς, δεν ήμουν διατεθημένος να δώσω 20 ευρώ για σπρέι ( που όπως αποδείχτηκε δεν κάνουν και δουλειά ). Απλά πρήξαμε τα αρχίδια του διοικητή και έκαναν απολύμανση. Εμείς πετρελαιωναμε τα κρεβάτια και τα βγάζαμε έξω και τους βάζαμε φωτιά και βρίσκαμε αυτόν που κοιμόταν με αρβύλες και τον καρπαζοναμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις