Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, fastnq2 είπε

Υπαρχει παραδοσιακα η παρακατω λιστα http://www.netmode.ntua.gr/~gkoutep/myarmy/ αλλα επειδη ειναι παλια καποια καταλαβαινεις οτι πλεον δεν ισχυουν οπως ειναι οι τηλεκαρτες που λεει(αααχ νοσταλγια)

Μαστορα το λινκ δε δουλεύει

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, fastnq2 είπε

yeap my bad ,googlαρε Η λίστα του Ματσάκη

Αδερφέ αναφέρει ως ακρως απαραίτητο τις "Μεμβράνες "τεχνητό δέρμα" για τους κάλους", αλλά με ένα γρήγορο search δε βρήκα κάτι. Με διαφωτίζεις περαιτέρω ή παραθέτεις κάποιο σχετικό link;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ForeignOffice είπε

Αδερφέ αναφέρει ως ακρως απαραίτητο τις "Μεμβράνες "τεχνητό δέρμα" για τους κάλους", αλλά με ένα γρήγορο search δε βρήκα κάτι. Με διαφωτίζεις περαιτέρω ή παραθέτεις κάποιο σχετικό link;

Δεν εχω ιδεα,δεν χρειαζεται κατι τετοιο,αν καταλαβα καλα ειναι κατι σαν χανζαπλαστ που βαζεις στους καλους,τα βρισκεις στα φαρμακεια.Νταξει,γενικα μπαινοντας,και μεχρι να ορκιστεις παρε τα απολυτως απαραιτητα,και αναλογα και την μοναδα και τις συνθηκες ψωνιζεις.Πχ εγω πηρα ενα σπρει για κοριους 20 ευρω και δεν το χρειαστηκα ποτε μεσα στην θητεια μου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, ForeignOffice είπε

Δε χρειάζεται κατά την άποψη μου κάτι τέτοιο. Εγώ μόνο πάτους αγόρασα 10 ευρώ από αυτά τα μαγαζιά με στρατιωτικά είδη και έβγαλα όλη τη θητεία με αυτούς χωρίς κανένα πρόβλημα.

Τώρα και σε περίπτωση που έχεις κάποιο θέμα, σε καμία έξοδο σου πας και παίρνεις. Ούτως ή άλλως σε υπερπροσέχουν στο στρατό, δε πρόκειται να σε αφήσουν να πάθεις τίποτα.

Κάτι που βρήκα εγώ προσωπικά πολύ χρήσιμο, ήταν το power bank. Με έσωσε. Ειδικά στο κέντρο που δεν είχε και πρίζες στους θαλάμους.

3 λεπτά πριν, fastnq2 είπε

Δεν εχω ιδεα,δεν χρειαζεται κατι τετοιο,αν καταλαβα καλα ειναι κατι σαν χανζαπλαστ που βαζεις στους καλους,τα βρισκεις στα φαρμακεια.Νταξει,γενικα μπαινοντας,και μεχρι να ορκιστεις παρε τα απολυτως απαραιτητα,και αναλογα και την μοναδα και τις συνθηκες ψωνιζεις.Πχ εγω πηρα ενα σπρει για κοριους 20 ευρω και δεν το χρειαστηκα ποτε μεσα στην θητεια μου.

Και μεις που είχαμε θέμα με κοριούς, δεν ήμουν διατεθημένος να δώσω 20 ευρώ για σπρέι ( που όπως αποδείχτηκε δεν κάνουν και δουλειά ). Απλά πρήξαμε τα αρχίδια του διοικητή και έκαναν απολύμανση. 

Επεξ/σία από kostask91
  • Like 2
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, kostask91 είπε

Δε χρειάζεται κατά την άποψη μου κάτι τέτοιο. Εγώ μόνο πάτους αγόρασα 10 ευρώ από αυτά τα μαγαζιά με στρατιωτικά είδη και έβγαλα όλη τη θητεία με αυτούς χωρίς κανένα πρόβλημα.

Τώρα και σε περίπτωση που έχεις κάποιο θέμα, σε καμία έξοδο σου πας και παίρνεις. Ούτως ή άλλως σε υπερπροσέχουν στο στρατό, δε πρόκειται να σε αφήσουν να πάθεις τίποτα.

Κάτι που βρήκα εγώ προσωπικά πολύ χρήσιμο, ήταν το power bank. Με έσωσε. Ειδικά στο κέντρο που δεν είχε και πρίζες στους θαλάμους.

Και μεις που είχαμε θέμα με κοριούς, δεν ήμουν διατεθημένος να δώσω 20 ευρώ για σπρέι ( που όπως αποδείχτηκε δεν κάνουν και δουλειά ). Απλά πρήξαμε τα αρχίδια του διοικητή και έκαναν απολύμανση. 

Δίνεις λινκ από τις μεμβράνες δε βρίσκω κάτι σχετικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά και κάτι άλλο. Με το κινητό τι να κάνω; Εγώ μπαίνω Ρεντίνα. Plus οι κάλτσες πρέπει να είναι αποκλειστικά πράσινες;

Επεξ/σία από ForeignOffice
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ForeignOffice είπε

Ρε παιδιά και κάτι άλλο. Με το κινητό τι να κάνω; Εγώ μπαίνω Ρεντίνα.

Φιλαρακι παντως για το "τεχνητο δερμα" που ελεγες,νομιζω αναφερεσαι σε ενα προιον μαρκας compeed το οποιο βοηθαει με τους καλους

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, fastnq2 είπε

Στον ΕΣ τα μονα πτυχια που δεν μπορουν να ''αμφισβητηθουν'' ειναι τα διδακτορικα.Μονο τοτε μπαινεις παντα σε ποστο αναλογο των σπουδων σου.Με οτιδηποτε αλλο θελεις και βυσμα.Στο 1 τι εννοεις?Μπορεις να πας στο ΙΚΑ και να σου βγαλουν ατομικο βιβλιαριο και να συνεχισεις να εισαι προστατευομενος.Αν και δεν μου χρειαστηκε ποτε στον στρατο.

20 ώρες πριν, salonika91 είπε

Για το 1.

Μην τρελενεσαι και εγώ που το είχα μαζί μου δεν μου το ζήτησαν καν.

2018 Ε ΕΣΣΟ

Παιδιά, ευχαριστώ πολυ για την ενημέρωση

Δημοσ.
Στις 2/11/2018 στις 11:08 ΜΜ, Elmago1925 είπε

Ουτε σε εμενα εχει ερθει και πηρα και τηλ σημερα

Update.Με πηραν σημερα Κυριακη να περασω αυριο να παρω το χαρτι απο την αστυνομια.Σημερα Κυριακη.Wtf

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Elmago1925 είπε

Update.Με πηραν σημερα Κυριακη να περασω αυριο να παρω το χαρτι απο την αστυνομια.Σημερα Κυριακη.Wtf

Οι αστυνομία είναι όλες τις ώρες. Και εμένα μου είχαν πει να πάω Κυριακή, και μάλιστα είχα πάει αργά το βραδάκι, κατά τις 9 με 10.

• Thanks 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, ForeignOffice είπε

Ρε παιδιά και κάτι άλλο. Με το κινητό τι να κάνω; Εγώ μπαίνω Ρεντίνα. Plus οι κάλτσες πρέπει να είναι αποκλειστικά πράσινες;

Ναι 

19 ώρες πριν, kostask91 είπε

Εμείς πετρελαιωναμε τα κρεβάτια και τα βγάζαμε έξω και τους βάζαμε φωτιά και βρίσκαμε αυτόν που κοιμόταν με αρβύλες και τον καρπαζοναμε 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...