Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 11/2/2021 στις 5:37 ΜΜ, dimitmad είπε

Καλησπέρα,

Όσοι είστε 369 σειρά σας έχουν ρωτήσει για προτίμηση τόπου μετάθεσης στο πενταμηνο;

Σε κάποιες μονάδες δεν έχουν ρωτήσει ποτέ, μπορούμε να το δηλωσουμε και τώρα;

15 με 24 Φλεβάρη μας ενημερωσαν ότι θα δηλώσουμε προτιμήσεις.

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, Pantelis199 είπε

Καλησπερα μάγκες κανένας που μπαίνει ναυτικό την Δευτέρα?

Για τις 19 δεν ειναι η καταταξη στο ναυτικο? ή ειχες παρει καμια αναβολη?

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Για τις 19 δεν ειναι η καταταξη στο ναυτικο? ή ειχες παρει καμια αναβολη?

Έχω πάρει αναβολή Ναι μπρο. Γιατί όποιος ήταν από αναβολή πάει άλλη μέρα? Εσύ 19?

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Pantelis199 είπε

Έχω πάρει αναβολή Ναι μπρο. Γιατί όποιος ήταν από αναβολή πάει άλλη μέρα? Εσύ 19?

Χωρις αναβολη ειναι να μπω 19, απλα λογικα καλεσαν νωριτερα οσους ειχαν παρει αναβολες

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Χωρις αναβολη ειναι να μπω 19, απλα λογικα καλεσαν νωριτερα οσους ειχαν παρει αναβολες

Μάλλον όλη η βδομάδα που έρχεται θα μπουν λίγα λίγα παιδιά.  Σκαραμαγκά Ε?

Δημοσ.

Καλησπέρα, μπήκα φέτος Α Εσσο, εκατσα λιγο αλλα πηρα ετησια αναβολη για ψυχολογικους λογους. Μπορω να τη διακοψω αν θελω και να ξαναμπω στις επομενες Εσσο ή δε γινεται;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, 5fingers είπε

Καλησπέρα, μπήκα φέτος Α Εσσο, εκατσα λιγο αλλα πηρα ετησια αναβολη για ψυχολογικους λογους. Μπορω να τη διακοψω αν θελω και να ξαναμπω στις επομενες Εσσο ή δε γινεται;

Για ποιο λόγο πήρες αναβολή? Δεν σου άρεσε μέσα η σου δημιουργήθηκε πολύ πίεση στην θητεία σου?

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Pantelis199 είπε

Για ποιο λόγο πήρες αναβολή? Δεν σου άρεσε μέσα η σου δημιουργήθηκε πολύ πίεση στην θητεία σου?

Πίεση-άγχος

Δημοσ.
16 ώρες πριν, 5fingers είπε

Μέχρι πριν κάποια χρόνια γινόταν. Επικοινωνησε με τη στρατολογία να σε κατευθύνουν.

9 ώρες πριν, Pantelis199 είπε

Μήπως να μας πει και τον ΑΣΜ του;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, -Dimitris- είπε

Μέχρι πριν κάποια χρόνια γινόταν. Επικοινωνησε με τη στρατολογία να σε κατευθύνουν.

Ευχαριστώ, θα πάρω αύριο τηλ.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα σας,αν και γενικά είναι ακόμα νωρίς, παρακολουθούμαι από ιδιωτικό ψυχίατρο το τελευταιο χρόνο σχεδόν λόγω προβλημάτων που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της θητείας μου οπότε και αναγκάστηκα να κάνω διακοπή και αναβολή (διαταραχή προσαρμογης κλπ), έχω ακούσει ότι για την απαλλαγή είναι πιο δυνατό το χαρτί δημοσίου ιατρού, αυτό κατά πόσο ισχύει τελικά? Ρωτάω διότι θα έρθει η στιγμή του Ι5 στο τέλος του χρόνου,οπότε θέλω να γνωρίζω.

Υ.γ. ο ψυχιατρος μου ,με έχει διαβεβαιώσει ότι όσοι παρακολουθούνταν από εκείνον ,είχαν πάρει όλοι απαλλαγές 
Ευχαριστώ
Δημοσ.
Στις 7/2/2021 στις 3:39 ΜΜ, MikeJ είπε

Σου έχουν δώσει ήδη ειδικότητα μάγειρα στα σίγουρα; 

Δε ξέρω αν γίνεται να "κοπείς" ή αν μπορείς απλά να το ζητήσεις από το λοχαγό σου πχ να σε αλλάξουν ειδικότητα. Ίσως να γίνεται γιατί συνήθως μάγειρες επιλέγουν άτομα που έχουν σχέση με το αντικείμενο ή έστω θέλουν να πάνε (που λογικά είναι αρκετοί)

Γενικά πάντως με τους μάγειρες εγώ είδα 2 περιπτώσεις.

Α)  Μετά την αρχική εκπαίδευση πήγαν σε μονάδα όπου έχουν μάγειρες ΕΠΟΠ , οπότε δεν μαγείρεψαν ούτε βραστό αυγό στη θητεία τους και ήταν απλά τυφεκιοφόροι. (Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι και η πιο πιθανή πιστεύω)

Β) Πήγαν σε μονάδα όπου όντως μαγείρευαν αλλά τους είχαν στα ώπα ώπα. Πολύ σπάνια έκαναν υπηρεσίες (άρα κάθε βράδυ σερί ύπνος + πολλές εξόδους).

Παιδί που ήταν στη περίπτωση Α) και που δεν είχε σχέση με τη μαγειρική μου είχε πει ότι πέρασε πολύ καλά στη εκπαίδευση (+έφαγε πολύ καλά).

εγω ημουν μαγειρας χωρις να εχω καμια σχεση με το αντικειμενο..εκανα την εκπαιδευση στο Γυθειο 

και μετα πηρα μεταθεση..παρολου που εκει υπηρχαν 2 ΕΠΥ μαγειρες,εγω και οι αλλοι στρατιωτες μαγειροι μεγειρευαμε εμεις κανονικα αλλα και καναμε και σκοπιες,περιπολα..μαλιστα συνεβαινε το εξης τρελο να κανουμε και μαγιρες υπηρεσιας και περιπολα...ασε που τα ακουγαμε αν το φαγητο δεν εβγαινε καλο,η αργουσε ή δεν εφτανε για ολους..ασε και τις καθαριοτητες που καναμε στα μαγειρια..καλυτερα σκοπανθρωπος..

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, 

Με παρακολουθεί ψυχίατρος από καλοκαίρι του 2020 . 

Εχω διαγνωστεί με μεικτή αγχωθης και καταθλιπτική διαταραχή και λαμβάνω αγωγή συγκεκριμένα cipralex των 10mg ημερησίως για τουλάχιστον έναν μήνα που θα συνεχιστεί. 

Δεν έχω ξανά παρει αναβολή παρά μόνο για λόγους σπουδών. Εν ολίγοις είναι η πρώτη αναβολή. 

Επειδή δεν μπορώ να κοιμηθώ και γενικότερα πετάγομαι στον υπνο λόγο του ότι θα παρουσιαστω.

Θέλω να ρωτησω 1)Υπάρχει περίπτωση να μην μου δώσουν αναβολή;  έστω κ για ένα έτος. 

2) η διαδικασία είναι καλυτερα μέσω στρατοπέδου ή μέσω Φρουραρχειου; αν έχει πάει κάποιος στο 424/401 μέσω covid ας μου στείλει/απαντήσει. Θα το εκτιμουσα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Borntodie είπε

Καλησπέρα σας, 

Με παρακολουθεί ψυχίατρος από καλοκαίρι του 2020 . 

Εχω διαγνωστεί με μεικτή αγχωθης και καταθλιπτική διαταραχή και λαμβάνω αγωγή συγκεκριμένα cipralex των 10mg ημερησίως για τουλάχιστον έναν μήνα που θα συνεχιστεί. 

Δεν έχω ξανά παρει αναβολή παρά μόνο για λόγους σπουδών. Εν ολίγοις είναι η πρώτη αναβολή. 

Επειδή δεν μπορώ να κοιμηθώ και γενικότερα πετάγομαι στον υπνο λόγο του ότι θα παρουσιαστω.

Θέλω να ρωτησω 1)Υπάρχει περίπτωση να μην μου δώσουν αναβολή;  έστω κ για ένα έτος. 

2) η διαδικασία είναι καλυτερα μέσω στρατοπέδου ή μέσω Φρουραρχειου; αν έχει πάει κάποιος στο 424/401 μέσω covid ας μου στείλει/απαντήσει. Θα το εκτιμουσα. 

1. Αν αποδείξεις ότι σε παρακολουθεί ψυχίατρος (είναι μια διαδικασία) δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσουν να μπεις. Κανένας δεν παίρνει τέτοιο ρίσκο.
  2. Αν δεν θες ούτε από χιλιόμετρο να δεις στρατόπεδο, όπλα κλπ. καλύτερα φρουραρχείο.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...