Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Πας ανα 6 μηνες minimum για εξεταση. Εγω το προσπαθω 1η φορα με ψυχιατρο, ειναι να μπω 19 Νοεμβριου και απο τις 12 και μετα μπορω να κλεισω ραντεβου με το φρουραχειο. Απο οτι ξερω δινω το χαρτι εκει και καποια στιγμη παω 424 για εξεταση. Στην χειροτερη, για αυτο το χαρτι θα δωσω 5*80 ευρω (4*6 μηνες αναβολων + ι5). Πιστευω να μου δωσουν τουλαχιστον ετος.

Για εναλλακτική θητεία το έχετε κοιτάξει?

• Confused 1
  • Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bwaaah είπε

Για εναλλακτική θητεία το έχετε κοιτάξει?

Όχι, δεν με ενδιαφέρει να δουλεύω 15 μήνες χωρίς λόγο για το κράτος 😊

• Like 2
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, sensai είπε

πότε θα μάθουμε ημερομηνία κατάταξης για εσσο Μαρτίου;

Εχουμε ακομα καμια βδομαα με δυο αλλα εχε το νου μια φορα τη μερα στη σελιδα στρατολογιας 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Όχι, δεν με ενδιαφέρει να δουλεύω 15 μήνες χωρίς λόγο για το κράτος 😊

Υπο συνθήκες βολεύει. Από εμπειρία φίλου δεν δουλεύεις ακριβώς, μόνο στα χαρτιά.

Αν πχ σπουδάζεις σε μια πόλη (όχι τη δικιά σου) και καταφέρεις να κάνεις την εναλλακτική εκεί μια χαρά θα ξεμπλέξεις.

με λίγα λόγια, το παν είναι να μπορείς να φέρεις βόλτα τη γραφειοκρατία και να σε βολεψει.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, bwaaah είπε

Υπο συνθήκες βολεύει. Από εμπειρία φίλου δεν δουλεύεις ακριβώς, μόνο στα χαρτιά.

Αν πχ σπουδάζεις σε μια πόλη (όχι τη δικιά σου) και καταφέρεις να κάνεις την εναλλακτική εκεί μια χαρά θα ξεμπλέξεις.

με λίγα λόγια, το παν είναι να μπορείς να φέρεις βόλτα τη γραφειοκρατία και να σε βολεψει.

Τελείωσα με σπουδές, αλλιώς ίσως όντως το σκεφτόμουν για να δω τι μπορώ να κάνω. 

Δημοσ.

Καλημέρα στην ομάδα,μπαίνω με την εσσο του Μαρτίου,έχω δηλώσει στρατό ξηράς,σε ποιο σώμα ακριβώς θα υπηρετήσεις σου δίνουν την επιλογή να διαλέξεις η αυτοί κρίνουν που θα σε βάλουν,σε ποιο σώμα ανάλογα με τα πτυχία που έχεις,γνώσεις κ.τ.λ; 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Vasilhs09 είπε

που θα σε βάλουν,σε ποιο σώμα ανάλογα με τα πτυχία που έχεις,γνώσεις

Εδώ γελάμε. Δεν λαμβάνουν υπόψη απολύτως τίποτα, θα σε βάλουν καθαρά και μόνο όπου υπάρχει έλλειψη ατόμων. Ίσως σε κάποιες περιπτώσεις (πχ σώμα Έρευνας Πληροφορικής) ίσως σε βάλουν αλλά μόνο αν έχεις πτυχίο και καμιά 10ριά μεταπτυχιακά και προυπηρεσία, με ένα σκέτο πτυχίο δεν σε βάζουν πουθενά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Εδώ γελάμε. Δεν λαμβάνουν υπόψη απολύτως τίποτα, θα σε βάλουν καθαρά και μόνο όπου υπάρχει έλλειψη ατόμων. Ίσως σε κάποιες περιπτώσεις (πχ σώμα Έρευνας Πληροφορικής) ίσως σε βάλουν αλλά μόνο αν έχεις πτυχίο και καμιά 10ριά μεταπτυχιακά και προυπηρεσία, με ένα σκέτο πτυχίο δεν σε βάζουν πουθενά.

Κατάλαβα χαχαχα ευχαριστώ!!! Πότε όμως θα γνωρίζω σε τι σώμα θα υπηρετήσω μετά την κατάταξη μου η από πρίν θα το αναφέρει στο σημείωμα κατάταξης;;;

Επεξ/σία από Vasilhs09
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kalospolitis είπε

Παιδιά ξέρει κανείς τι παίζει με τους οας στο γες; 

Πηρες ειδικοτητα? Γενικα ειναι αναλογως την περιοδο και που θα σε βαλουν. Αν εχεις υπερβυσμα εισαι καλα, αν εχεις κανα μικρο βυσματακι τρεχα γυρευε...Αν δεν εχεις καθολου, σε βλεπω στην ΑΣΔΥΣ 6 παρα το πρωι με 8 το βραδυ...

Δημοσ.

Παιδιά έχω μια σημαντική ερώτηση. Ο πατέρας μου είναι αγρότης και έχει κτήματα με ελιές μπορώ να πάρω αγροτική άδεια για να πάω για κλάδεμα;

Τι δικαιολογητικά θέλει;

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, xorotaktis είπε

Παιδιά έχω μια σημαντική ερώτηση. Ο πατέρας μου είναι αγρότης και έχει κτήματα με ελιές μπορώ να πάρω αγροτική άδεια για να πάω για κλάδεμα;

Τι δικαιολογητικά θέλει;

Νομιζω πρεπει να φαινεσαι στο Ε9 (η οποιο ειναι αυτο που φαινονται τα χωραφια) οτι ειναι στο ονομα σου η οτι συμπεριλαμβανεσαι και εσυ.

Εχε στο νου σου αν παρεις την αδεια που δικαιουσαι που ειναι μεχρι 12 μερες μετα δεν θα εχεις αναρωτικη ή φοιτητικη.

Δημοσ.

Εγώ δεν γίνεται να φανώ καθώς είναι τα χωράφια στο όνομα του πατέρα μου. Όταν πάρω την άδεια τι χαρτί θέλει να επιστρέψω; Πχ αν πάρεις φοιτητική άδεια φέρνεις πίσω χαρτί από την σχολή

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...