Paraskevas Koutsikos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα τα παιδιά, μια ερώτηση αν ξέρει κανείς γιατί μπαίνει ο ξάδερφός μου φαντάρος; Γίνεται να πάρεις μετάθεση από Αερομεταφερόμενους σε άλλο στρατόπεδο που δεν είναι αερομεταφερόμενοι.
Van_cookie Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα να θέσω το εξής ερώτημα. Έχω συγκεντρώσει δυο χρόνια απαλλαγών για ψυχολογικούς λόγους. Η διαδικασία για απαλλαγή Ι5 ποια είναι; Γνωρίζει κάποιος; Πίστευα πως στην επόμενη ΕΣΣΟ θα μου έβγαινε απλά απαλλαγή έπειτα από δυο χρόνια αλλά μου ήρθε παραπεμπτικό κατάταξης. Τι ακριβώς κάνω τώρα, πάω φρουραχειο και τους ζητάω απαλλαγή; Ήρθα από εξωτερικό για την διαδικασία και δεν έχω πολύ χρόνο. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από Van_cookie 1
scroll Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Van_cookie είπε Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα να θέσω το εξής ερώτημα. Έχω συγκεντρώσει δυο χρόνια απαλλαγών για ψυχολογικούς λόγους. Η διαδικασία για απαλλαγή Ι5 ποια είναι; Γνωρίζει κάποιος; Πίστευα πως στην επόμενη ΕΣΣΟ θα μου έβγαινε απλά απαλλαγή έπειτα από δυο χρόνια αλλά μου ήρθε παραπεμπτικό κατάταξης. Τι ακριβώς κάνω τώρα, πάω φρουραχειο και τους ζητάω απαλλαγή; Ήρθα από εξωτερικό για την διαδικασία και δεν έχω πολύ χρόνο. Αν είναι όντως η τελευταία φορά, νομίζω θα σου έρθει χαρτί να παρουστείς στην επιτροπή απευθείας. Πάρε τηλέφωνο στη στρατολογία που ανήκεις κ ρώρα να σου πούν 16 λεπτά πριν, Paraskevas Koutsikos είπε Καλησπέρα τα παιδιά, μια ερώτηση αν ξέρει κανείς γιατί μπαίνει ο ξάδερφός μου φαντάρος; Γίνεται να πάρεις μετάθεση από Αερομεταφερόμενους σε άλλο στρατόπεδο που δεν είναι αερομεταφερόμενοι. εχω δει τεθωρακισμένο στο ΕΒΤΗΛ στο Μενίδι, οπότε με τα σωστά μέσα υπάρχει ελπίδα
Van_cookie Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, scroll είπε Αν είναι όντως η τελευταία φορά, νομίζω θα σου έρθει χαρτί να παρουστείς στην επιτροπή απευθείας. Πάρε τηλέφωνο στη στρατολογία που ανήκεις κ ρώρα να σου πούν Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δυστυχώς δεν μου έχει έρθει τέτοιο χαρτί. Σημείωμα κατάταξης ήρθε κανονικά. Όπως και να έχει θα κάνω ένα τηλέφωνο αύριο το πρωι να δω τι θα μου πουν.
fastnq2 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οταν ακουω φραση που αναφερεται στον στρατο και ξεκιναει με ''δεν γινεται να..'' και αναφερεται σε κατι πολυ παραλογο απλα κλαιω απτα γελια.Εχω δει αοπλο να κανει κρυφος σκοπος χωρις οπλο,εχω δει φανταρο να κανει ταυτοχρονα κρυφος σκοπος και ΑΜ,εχω δει ατομο να κανει 3πλουπηρεσια(οχι δεν ειναι λαθος),εποπ να κανουν σκοπια και να μπιφτεκωνουν κιολας,μαντραπηδες σε φυλακιο(γελαω και που το γραφω.Τιποτα δεν ειναι πολυ παραλογο για τον στρατο.Απλα ΔΕΝ προκειται ποτε να βρεις το δικιο σου. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από fastnq2 2 1
Elmago1925 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μόνο σε μένα δεν έχει έρθει το χαρτί ακόμα;
Palikarosss Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Πάρε τηλέφωνο φιλε,μπορεί να ξέχασαν να σε πάρουν
beatshooter Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Με κάλεσαν σαν έφεδρο σε άσκηση μίας εβδομάδας.τι κυρώσεις έχω εάν δεν πάω;
GeorgeAl92 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, beatshooter είπε Με κάλεσαν σαν έφεδρο σε άσκηση μίας εβδομάδας.τι κυρώσεις έχω εάν δεν πάω; 1000 € που θα περαστούν στην εφορία. 1
bromiaris Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, Paraskevas Koutsikos είπε Καλησπέρα τα παιδιά, μια ερώτηση αν ξέρει κανείς γιατί μπαίνει ο ξάδερφός μου φαντάρος; Γίνεται να πάρεις μετάθεση από Αερομεταφερόμενους σε άλλο στρατόπεδο που δεν είναι αερομεταφερόμενοι. Γιατί;;; Έχει αλλεργία στον Αέρα ή στην Μεταφορά;;;;
rus Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, beatshooter είπε Με κάλεσαν σαν έφεδρο σε άσκηση μίας εβδομάδας.τι κυρώσεις έχω εάν δεν πάω; Για ποια ασκηση λες?
Palikarosss Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Ξέρει κάποιος αν οι φαντάροι πηγαίνουν υποχρεωτικά για εκκλησιασμό;
djcat Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Palikarosss είπε Ξέρει κάποιος αν οι φαντάροι πηγαίνουν υποχρεωτικά για εκκλησιασμό; Όχι, δεν πάνε.
ThPadelis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα, έχω δύο ερωτήσεις: Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω στην περίπτωση που δεν έχω ατομικό βιβλιάριο υγείας (είμαι προστατευόμενο μέλος ακόμη). Έχω τελειώσει ΕΠΑ.Λ με ειδικότητα Μηχανικών και Ηλεκτρολογικών Συστημάτων Αυτοκινήτου αλλά έδωσα πανελλήνιες με την τα γενικά λύκεια και έτσι σπουδάζω Μηχανικών Πληροφορικής (1 για πτυχίο). Στο σημείωμα αναφέρει πως αν είμαι κάτωχος κάποιου τίτλου σπουδών, να φέρω ένα αντίγραφό του. Οπότε η ερώτησή μου είναι η εξής 2. Μπορώ να δηλώσω κάπου ότι με ενδιαφέρει το ΕΠ και όχι κάτι ανάλογο με Οχημάτων που έχω ήδη σχετικό πτυχίο; Σημείωση: Δεν το δήλωσα στο site καθώς πρέπει να είμαι ήδη πτυχιούχος και δεν είμαι ακόμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις