Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 51 λεπτά πριν, SolidSnake12 είπε Ρε παιδιά τα μαγαζια με στρατιωτικό εξοπλισμό ειναι κλειστα λόγω covid. Απο που θα αγορασω ρουχα παραλλαγης (μπλούζες, φουτερ). Απο τη λαικη? Ναι.
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, SolidSnake12 είπε Ρε παιδιά τα μαγαζια με στρατιωτικό εξοπλισμό ειναι κλειστα λόγω covid. Απο που θα αγορασω ρουχα παραλλαγης (μπλούζες, φουτερ). Απο τη λαικη? Online Έχει πολλά το Σκρουτζ Κάνε παραγγελία τώρα για να έρθουν σε 2 βδομάδες
SabotazNic Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, SolidSnake12 είπε Ρε παιδιά τα μαγαζια με στρατιωτικό εξοπλισμό ειναι κλειστα λόγω covid. Απο που θα αγορασω ρουχα παραλλαγης (μπλούζες, φουτερ). Απο τη λαικη? Ούτε λαϊκή
SolidSnake12 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, μπαρμπαγιωργος είπε Online Έχει πολλά το Σκρουτζ Κάνε παραγγελία τώρα για να έρθουν σε 2 βδομάδες Εχω μιλήσει με μαγαζια και λενε μπορεί να κανει και 3 βδομαδες.. 34 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ούτε λαϊκή Γιατι?
SabotazNic Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, SolidSnake12 είπε Γιατι? Γιατί στην λαϊκή θα βρεις τα βασικά λόγω κορωνοϊού. Όχι ρούχα και παιχνίδια
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 11 ώρες πριν, SolidSnake12 είπε Εχω μιλήσει με μαγαζια και λενε μπορεί να κανει και 3 βδομαδες.. Γιατι? Εφόσον θα κάνουν 3 βδομάδες, τι περιμένεις για να παραγγείλεις; Να πάει Ιανουαριος; Είχαν οι λαϊκές πότε στρατιωτικά;
xorotaktis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 μα ότι χρειάζεσαι στο παρέχει ο ελληνικος στρατος 😂😂
gokuthelegend Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 31 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε Είχαν οι λαϊκές πότε στρατιωτικά; Εξαρτάται. Σε μικρά χωριά έχουν συνήθως μόνο τρόφιμα από αγρότες κυρίως (λαχανικά, πατάτες, ντομάτες, όσπρια κλπ). Σε μεγάλες πόλεις έχουν τα πάντα, μέχρι και τροφοδοτικά υπολογιστών έχω δει να πουλάνε. 32 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε Εφόσον θα κάνουν 3 βδομάδες, τι περιμένεις για να παραγγείλεις; Να πάει Ιανουαριος; Σωστός. Εδώ είναι που λέμε το γοργόν και χάριν έχει.
5fingers Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Μα δε θα εχουν ανοιξει τα καταστηματα μεσα στο Δεκεμβρη;
Pagouras7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπερα παιδια θελω να ρωτησω κατι για οποιον ξερει Πηρα μεταθεση μετα απο 6 μηνες και παρουσιαζομαι στο ΓΕΣ . Αυτο που δεν ξερω ειναι πως φανταζομαι πρεπει να ειμαι εκει 6 το πρωι αλλα επειδη ειμαι εκτος ΑΘηνων θα παω με το αμαξι μου. Θα με αφησουν να το βαλω μεσα οταν θα παω ή θα εχω καποιο προβλημα;
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 20 λεπτά πριν, Pagouras7 είπε Καλησπερα παιδια θελω να ρωτησω κατι για οποιον ξερει Πηρα μεταθεση μετα απο 6 μηνες και παρουσιαζομαι στο ΓΕΣ . Αυτο που δεν ξερω ειναι πως φανταζομαι πρεπει να ειμαι εκει 6 το πρωι αλλα επειδη ειμαι εκτος ΑΘηνων θα παω με το αμαξι μου. Θα με αφησουν να το βαλω μεσα οταν θα παω ή θα εχω καποιο προβλημα; Οχι δεν θα σε αφήσουν,πρέπει να βγάλεις άδεια για να το παρκάρεις μέσα.Παρκαρε το καπου κοντά.Οσο εφικτό ειναι αυτό.
mr.boor Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Pagouras7 είπε Καλησπερα παιδια θελω να ρωτησω κατι για οποιον ξερει Πηρα μεταθεση μετα απο 6 μηνες και παρουσιαζομαι στο ΓΕΣ . Αυτο που δεν ξερω ειναι πως φανταζομαι πρεπει να ειμαι εκει 6 το πρωι αλλα επειδη ειμαι εκτος ΑΘηνων θα παω με το αμαξι μου. Θα με αφησουν να το βαλω μεσα οταν θα παω ή θα εχω καποιο προβλημα; Μεσα οχι δεν θα σε αφησουν. Θα μπορεις να το παρκαρεις ακριβως απεναντι στην οδος Κυπρου. Μην τρελενεσαι με την ωρα και 7 να πας δεν θα σου πει κανείς τιποτα. Εγω ειχα παει 8+ δεν θα κανεις κατι ετσι και αλλιως απλα θα περιμενεις να παει μεσημερι για να φυγεις. (Μονο τα τυπικά γιατρούς, συνεντεύξεις κλπ)
Pagouras7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Οχι δεν θα σε αφήσουν,πρέπει να βγάλεις άδεια για να το παρκάρεις μέσα.Παρκαρε το καπου κοντά.Οσο εφικτό ειναι αυτό. 18 λεπτά πριν, mr.boor είπε Μεσα οχι δεν θα σε αφησουν. Θα μπορεις να το παρκαρεις ακριβως απεναντι στην οδος Κυπρου. Μην τρελενεσαι με την ωρα και 7 να πας δεν θα σου πει κανείς τιποτα. Εγω ειχα παει 8+ δεν θα κανεις κατι ετσι και αλλιως απλα θα περιμενεις να παει μεσημερι για να φυγεις. (Μονο τα τυπικά γιατρούς, συνεντεύξεις κλπ) Τέλεια σας ευχαριστώ και τους 2 πολύ!
SabotazNic Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Άντε να βάζω μπρος τους γιατρούς σιγά σιγά για ι5 Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2020 από SabotazNic
Προτεινόμενες αναρτήσεις