Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, SolidSnake12 είπε

Ρε παιδιά τα μαγαζια με στρατιωτικό εξοπλισμό ειναι κλειστα λόγω covid. Απο που θα αγορασω ρουχα παραλλαγης (μπλούζες, φουτερ). Απο τη λαικη? 

Ναι.

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SolidSnake12 είπε

Ρε παιδιά τα μαγαζια με στρατιωτικό εξοπλισμό ειναι κλειστα λόγω covid. Απο που θα αγορασω ρουχα παραλλαγης (μπλούζες, φουτερ). Απο τη λαικη? 

Έχει πολλά το Σκρουτζ

Κάνε παραγγελία τώρα για να έρθουν σε 2 βδομάδες 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, SolidSnake12 είπε

Ούτε λαϊκή 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

Έχει πολλά το Σκρουτζ

Κάνε παραγγελία τώρα για να έρθουν σε 2 βδομάδες 

Εχω μιλήσει με μαγαζια και λενε μπορεί να κανει και 3 βδομαδες.. 

34 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ούτε λαϊκή 

Γιατι? 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, SolidSnake12 είπε

Εχω μιλήσει με μαγαζια και λενε μπορεί να κανει και 3 βδομαδες.. 

Γιατι? 

Εφόσον θα κάνουν  3 βδομάδες, τι περιμένεις για να παραγγείλεις; Να πάει Ιανουαριος;

Είχαν οι λαϊκές πότε στρατιωτικά;

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

Είχαν οι λαϊκές πότε στρατιωτικά;

Εξαρτάται. Σε μικρά χωριά έχουν συνήθως μόνο τρόφιμα από αγρότες κυρίως (λαχανικά, πατάτες, ντομάτες, όσπρια κλπ). Σε μεγάλες πόλεις έχουν τα πάντα, μέχρι και τροφοδοτικά υπολογιστών έχω δει να πουλάνε.

32 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

Εφόσον θα κάνουν  3 βδομάδες, τι περιμένεις για να παραγγείλεις; Να πάει Ιανουαριος;

Σωστός. Εδώ είναι που λέμε το γοργόν και χάριν έχει.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια θελω να ρωτησω κατι για οποιον ξερει

Πηρα μεταθεση μετα απο 6 μηνες και παρουσιαζομαι στο ΓΕΣ . Αυτο που δεν ξερω ειναι πως φανταζομαι πρεπει να ειμαι εκει 6 το πρωι αλλα επειδη ειμαι εκτος ΑΘηνων θα παω με το αμαξι μου. 

Θα με αφησουν να το βαλω μεσα οταν θα παω ή θα εχω καποιο προβλημα;

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Pagouras7 είπε

Πηρα μεταθεση μετα απο 6 μηνες και παρουσιαζομαι στο ΓΕΣ . Αυτο που δεν ξερω ειναι πως φανταζομαι πρεπει να ειμαι εκει 6 το πρωι αλλα επειδη ειμαι εκτος ΑΘηνων θα παω με το αμαξι μου. 

Οχι δεν θα σε αφήσουν,πρέπει να βγάλεις άδεια για να το παρκάρεις μέσα.Παρκαρε το καπου κοντά.Οσο εφικτό ειναι αυτό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Pagouras7 είπε

Μεσα οχι δεν θα σε αφησουν. Θα μπορεις να το παρκαρεις ακριβως απεναντι στην οδος Κυπρου. Μην τρελενεσαι με την ωρα και 7 να πας δεν θα σου πει κανείς τιποτα. Εγω ειχα παει 8+ δεν θα κανεις κατι ετσι και αλλιως απλα θα περιμενεις να παει μεσημερι για να φυγεις. (Μονο τα τυπικά γιατρούς, συνεντεύξεις κλπ) 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Οχι δεν θα σε αφήσουν,πρέπει να βγάλεις άδεια για να το παρκάρεις μέσα.Παρκαρε το καπου κοντά.Οσο εφικτό ειναι αυτό.

18 λεπτά πριν, mr.boor είπε

Μεσα οχι δεν θα σε αφησουν. Θα μπορεις να το παρκαρεις ακριβως απεναντι στην οδος Κυπρου. Μην τρελενεσαι με την ωρα και 7 να πας δεν θα σου πει κανείς τιποτα. Εγω ειχα παει 8+ δεν θα κανεις κατι ετσι και αλλιως απλα θα περιμενεις να παει μεσημερι για να φυγεις. (Μονο τα τυπικά γιατρούς, συνεντεύξεις κλπ) 

Τέλεια σας ευχαριστώ και τους 2 πολύ! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...