Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

13 ώρες πριν, pavlos1908 είπε

Σχετικα με την αιμοδοσία και τις άδειες που παίρνεις λόγω αυτής, είναι αναγκαστικό να πραγματοποιηθεί μέσω του στρατού;

Αν στη άδεια των Χριστουγέννων πάμε σε ένα νοσοκομείο και δώσουμε αίμα, και πάρουμε χαρτί ότι δώσαμε, θα πάρουμε τις τιμητικές έτσι;

Εμάς μας είχαν πει συγκεκριμένη ημερομηνία για αιμοδοσία και μας πήγαιναν στο κέντρο για να δώσουμε αίμα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

17 ώρες πριν, SolidSnake12 είπε

Μαγκες καλα το κινητο, τον φορτιστη πως τον παιρναμε ?? χαχαχα

αν ειναι smartphone η πανο σου η μεσα στην βαλιτσα απλα κρυψτον καλα...

2 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Δικα σου καλε και οτι σου δωσουν...

Την βαλιτσα γενικα δεν την ανοιγουν. Το πολυ πολυ να σου πουν δωσε μας αν εχεις φαρμακα και ψαλιδια,σουγιαδες κ τετοια

Ευχαριστώ πολύ για τις αμεσες απαντησεις! Μπαίνω Ιανουαριο και δεν γουσταρω καθολου! Σακο μπορω να παρω δικο μου του εμποριου ετσι? π. χ. adidas ή χρειάζεται να παρω χακι? Επισης ενα θεμα που με απασχολει ειναι τα εμβολια? Περα απο τους μυθους για αντικουκου κλπ., πρεπει να τα κανω ολα? Και αν ναι, πρεπει να γινουν και τα τρία σε 1 λεπτο? 

40 λεπτά πριν, SolidSnake12 είπε

Ευχαριστώ πολύ για τις αμεσες απαντησεις! Μπαίνω Ιανουαριο και δεν γουσταρω καθολου! Σακο μπορω να παρω δικο μου του εμποριου ετσι? π. χ. adidas ή χρειάζεται να παρω χακι? Επισης ενα θεμα που με απασχολει ειναι τα εμβολια? Περα απο τους μυθους για αντικουκου κλπ., πρεπει να τα κανω ολα? Και αν ναι, πρεπει να γινουν και τα τρία σε 1 λεπτο? 

Μην ξεχνάς το υποχρεωτικό πρωκτικό σέξ για όλους τους νεοσύλλεκτους.

Ψάρακες.

1 ώρα πριν, SolidSnake12 είπε

Ευχαριστώ πολύ για τις αμεσες απαντησεις! Μπαίνω Ιανουαριο και δεν γουσταρω καθολου! Σακο μπορω να παρω δικο μου του εμποριου ετσι? π. χ. adidas ή χρειάζεται να παρω χακι? 

Οτι θες αλλα μονοχρομο σκουρο καλο θα ηταν...μπλε,γκρι,μαυρο. Μην σκασεις με κανα κοκκινο ξερω γω. Οχι οτι λενε κατι απλα μην πεσεις σε κανα περιεργο και να κρυβεται πιο ευκολα κατω απο το κρεβατι 

Στις 5/12/2020 στις 1:25 ΜΜ, ftroop είπε

Καλησπέρα παιδια θελω να κανω μια ερώτηση σε οποιον γνωριζει η αναβολή μου ληγει τελη του 2021..  γεννήθηκα με ενα όρχη εχω κανει μια χειρουργική επεμβαση στην εφηβική ηλικία ωστε να φαίνεται οτι εχω δυο καπως λεγοταν αυτο που ειχα συστροφη η κρυψορχία αν δεν κανω λαθος ..Μπηκα να ψαξω μιας και δεν το ειχα κανει τι ισχυει γι αυτους που εχουν εναν ορχη μερικοι λενε οτι υπηρετείς κανονικα αλλοι οτι παιρνεις απαλλαγή ι5..πραγματικα αν ξερει καποιος τι ισχυει πραγματικα θα μου ηταν πολύ χρήσιμο να απαντήσει!

I2

15 ώρες πριν, SolidSnake12 είπε

2 είναι τα εμβόλια και ναι μπορείς να πάρεις ότι βαλίτσα θέλεις

17 λεπτά πριν, xorotaktis είπε

Τελικά γνωρίζει κανείς αν η Α ΕΣΣΟ στρατό ξηράς θα κάνει 9μηνο η 12μηνο;

Ούτε η εσσο του Νοεμβρίου δεν ξέρει αν θα κάνει 12 μηνο. Γιατί έλεγαν όσοι την 1/1/2021 έχουν υπηρετήσει κάτω από 4.5 μήνες, θα αυξηθεί η θητεία τους κατά 3. 

Και όσοι έχουν υπηρετήσει πάνω από 4.5 μήνες, θα αυξηθεί κατά 2.

17 λεπτά πριν, xorotaktis είπε

Τελικά γνωρίζει κανείς αν η Α ΕΣΣΟ στρατό ξηράς θα κάνει 9μηνο η 12μηνο;

Γίνεται συνεχώς λόγος για 12 μηνο. και γω τότε μπαίνω. απο 1/1/2021 όσοι έχουν υπόλοιπο θητείας μεγαλύτερο από 6 μήνες  ως τότε, το γλιτώνουν. αν έχει κανείς λιγότερο ή ίσο, τότε αυξάνεται στους 12 - Η ΕΠΙΚΡΑΤΈΣΤΕΡΗ ΑΠΟΨΗ.

1 λεπτό πριν, JohnGTA είπε

Όταν μπήκα εγώ στρατό (12ετιας πριν) ακόμη λέγανε για αύξηση θητείας.

Ναι αλλά τώρα το ανακοίνωσε επίσημα ο Κούλης . Πίος ξέρει μακάρι να την γλυτώσουμε παντός δεν έχω δεί να έχει ψηφιστεί βκατι ακόμη

• Sad 1

1 λεπτό πριν, xorotaktis είπε

Ναι αλλά τώρα το ανακοίνωσε επίσημα ο Κούλης . Πίος ξέρει μακάρι να την γλυτώσουμε παντός δεν έχω δεί να έχει ψηφιστεί βκατι ακόμη

Θα σου δώσω μια συμβουλή που αμα καταφέρεις και την εφαρμόσεις στον στρατό θα περάσεις τέλεια:

Αν κάτι δεν το δεις σε χαρτί με υπογραφή υπουργού, ΜΗΝ το πιστεύεις.

Thank me later.

Άλλη μια ερώτηση μπαίνω με α ΕΣΣΟ όταν θα πάω να βγάλω ακτινογραφία για τον στρατό στο νοσοκομείο θέλει να έχω βγάλει και φωτογραφίες για να την κολησουν πάνω; Επίσης θα χρειαστεί να πάω τίποτα φωτογραφίες όταν παρουσιαστώ για την ταυτότητα που θα μας βγάλουν εκεί;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπαίνω Ιανουαριο

Θα με ενημερώσουν για τυχόν ακτινογραφίες και φωτο, διαδικασία, κάλυψη κόστους, μεταφορικά, εγγραφα κτλ

Ή πρέπει να ψαχτω μόνος μου;

Επίσης, στρατονομία και Κύπρος παίζει μαζί;

Επεξ/σία από μπαρμπαγιωργος

Ρε παιδιά τα μαγαζια με στρατιωτικό εξοπλισμό ειναι κλειστα λόγω covid. Απο που θα αγορασω ρουχα παραλλαγης (μπλούζες, φουτερ). Απο τη λαικη? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...