phanispal Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Έγκυρο ή όχι, το θέμα είναι αν θα πιάσει κι αυτούς που θα είναι ήδη μέσα και πόσο.
tedfot Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΠΑΙΝΩ 10/11 592 Μ/Π ΤΠ ΛΙΤΟΧΩΡΟ. ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΜΕΣ? ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lactate Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 10 ώρες πριν, skoulas είπε ΣΥΝΗΘΩΣ με διδακτορικό σε στέλνουν όπου δηλώσεις... ΕΚΤΟΣ αν το διδακτορικό, σου δίνει ειδικότητα οπότε "πρέπει" να σε στείλουν σε στρατόπεδο όπου υπάρχει αυτή η ειδικότητα... οδοντίατρος με διδακτορικό είμαι τώρα δεν ξέρω που θα με στείλει αυτό
aris1986 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, lactate είπε οδοντίατρος με διδακτορικό είμαι τώρα δεν ξέρω που θα με στείλει αυτό Καβύλη Εβρο στο στρατηγείο.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, phanispal είπε Έγκυρο ή όχι, το θέμα είναι αν θα πιάσει κι αυτούς που θα είναι ήδη μέσα και πόσο. Στις ειδησεις ειπαν οτι ξεκιναει με την ΕΣΣΟ του Μαρτιου και εξεταζεται για αυτους που ειναι παραμεθωριο θα κανουν 9μηνο και οι υπολοιποι 12μηνο,. Αρα σαν να μην εχουν προσαυξηση οι προηγουμενοι. Θα δειξει ομως 1
lactate Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Κάποιος που είναι φαντάρος και έχει στο ονομα του ΔΕΗ κτλ.. και τον ΕΝΦΙΑ.. τι ακριβως περιμενουν να κανει για να τα πληρωσει;
NoobSailor Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, Pankar95 είπε Κρεβάτι για φάκελο δεν το ελεγχανε ποτέ. 20 μέσα 10 έξω είναι το στάνταρ για τις άδειες. Πιο χαλαρα από θέμα πειθαρχείας, ντυσίματος κλπ. Όμως ανάλογα και απο που είσαι υπάρχει δυσκολία στις μετακινήσεις ειδικά το χειμώνα που λιγοστεύουν τα δρομολόγια των πλοίων. Όμως αν δεν σε πειράζει η ερημιά πιστευω αξίζει για τη μειωμένη θητεία. Δεν το έλεγχαν, σε φάση δε χρειάζεται καν να έχουμε μαζί sleeping bag που παίρνουν στο ΣΞ για να μην το χαλάσουν; Η ερημιά δε με ενοχλεί καθόλου, το θέμα μου είναι οι άδειες. Ξέρεις αν θα μπορώ, σε περίπτωση που είμαι σε παρατηρητήριο, να τις αφήσω να μαζευτούν ή ακόμα και να μην τις πάρω; Γιατί λόγω covid δε δούλεψα φέτος και λεφτά για εισητήρια κάθε 20 μέρες δεν υπάρχουν
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 9 ώρες πριν, lactate είπε Κάποιος που είναι φαντάρος και έχει στο ονομα του ΔΕΗ κτλ.. και τον ΕΝΦΙΑ.. τι ακριβως περιμενουν να κανει για να τα πληρωσει; και επικαρπεια και υψηλη κυριοτητα? Αλλα αυτο ισχυει για ολα...Εχω στο στρατοπεδο Γ ΕΣΣΟ ενα παλικατι με 7 αδερφια. 10μελης οικογενεια και παλι δεν τον αφηνουν να δουλεψει. Οι γονεις του ειναι ανεργοι και δουλευει αυτος μονο και μια του αδερφη απο τι εχει πει. Απλα ο στρατος δεν νοιαζεται. 2
PapadomanGR Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Εστω οτι μας πιανει το 12μηνο (το οποιο "ανακοινωνεται" σαν φαρσα καθε διμηνο), επειδη προσωπικα δεν με παιρνει να κατσω αλλους 3 μηνες, ξερετε εαν μπορουμε να δηλωσουμε οτι θελουμε να παραμεινουμε παραμεθωριο ωστε να κανουμε το 9μηνο; Ή μονο αν τυχει και μας κρατησουν εκει μπορει να γινει ετσι;
Pankar95 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 9 ώρες πριν, NoobSailor είπε Δεν το έλεγχαν, σε φάση δε χρειάζεται καν να έχουμε μαζί sleeping bag που παίρνουν στο ΣΞ για να μην το χαλάσουν; Ακριβώς έτσι 9 ώρες πριν, NoobSailor είπε Η ερημιά δε με ενοχλεί καθόλου, το θέμα μου είναι οι άδειες. Ξέρεις αν θα μπορώ, σε περίπτωση που είμαι σε παρατηρητήριο, να τις αφήσω να μαζευτούν ή ακόμα και να μην τις πάρω; Γιατί λόγω covid δε δούλεψα φέτος και λεφτά για εισητήρια κάθε 20 μέρες δεν υπάρχουν Αυτό είναι θέμα του διοικητή που θα σου κάτσει. Ο δικός μου δεν ειχε πρόβλημα και 40-20 να το κάνεις. Αλλού είχα ακούσει ήταν τυπικοί και σου έλεγαν βρέξει χιονίσει 20-10. Αν εξηγήσεις ότι έχεις οικονομικά προβλήματα μπορεί να δείξουν κατανόηση όπου και να πέσεις.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 29 λεπτά πριν, PapadomanGR είπε Εστω οτι μας πιανει το 12μηνο (το οποιο "ανακοινωνεται" σαν φαρσα καθε διμηνο), επειδη προσωπικα δεν με παιρνει να κατσω αλλους 3 μηνες, ξερετε εαν μπορουμε να δηλωσουμε οτι θελουμε να παραμεινουμε παραμεθωριο ωστε να κανουμε το 9μηνο; Ή μονο αν τυχει και μας κρατησουν εκει μπορει να γινει ετσι; Δηλώνεις αμεταθετο και όλα καλά 1
NoobSailor Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 20 λεπτά πριν, Pankar95 είπε Ακριβώς έτσι Αυτό είναι θέμα του διοικητή που θα σου κάτσει. Ο δικός μου δεν ειχε πρόβλημα και 40-20 να το κάνεις. Αλλού είχα ακούσει ήταν τυπικοί και σου έλεγαν βρέξει χιονίσει 20-10. Αν εξηγήσεις ότι έχεις οικονομικά προβλήματα μπορεί να δείξουν κατανόηση όπου και να πέσεις. Τέλεια, σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!! Αν δε σε πειράζει, ίσως σε ξαναενοχλήσω όταν με το καλό ορκιστώ και μάθω πού με στέλνουν.
Pankar95 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, NoobSailor είπε Τέλεια, σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!! Αν δε σε πειράζει, ίσως σε ξαναενοχλήσω όταν με το καλό ορκιστώ και μάθω πού με στέλνουν. No problem φίλε. Ότι θέλεις με ρωτάς.
tasos41997 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Αν πρεπει να παρουσιαστω Δευτερα αλλα το μεταφορικο μεσο (καραβι) ακυρωσει λογο κακου καιρο το ταξιδι και παρουσιαστω την επομενη τι γινεται;
G.TH. Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Μάλλον θα το γνωρίζουν πως το πλοίο δεν ταξίδεψε, και κάνεις και ένα τηλεφώνημα κιόλας για να το σιγουρέψεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις