Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, IoannisLp είπε

Καλησπέρα και από εμένα!

Ήρθε η ώρα να παρουσιαστώ και εγώ 12-11 592 Μ/Π ΤΠ (Λιτόχωρο). Είναι καμία άλλη σειρουλα για εκεί?😜

Εγω ειμαι λιτοχωρο φιλε 13-11.

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, george1703 είπε

Επισης γνωρίζει κανείς πως είναι στο 595 Α/Μ ταγμα πεζικου στο Κιλκίς; 

Ψηλα ψηλα τα κοκκινα μπερε 😛Ημουν εγω πριν 3 χρονια περιπου, τι θελεις να μαθεις

Επεξ/σία από najinblue3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Ψηλα ψηλα τα κοκκινα μπερε 😛Ημουν εγω πριν 3 χρονια περιπου, τι θελεις να μαθεις

Είναι δύσκολο Τάγμα;  έχει πολύ τρέξιμο; από εγκαταστάσεις σαπίλα; 

Επεξ/σία από george1703
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, SoulisMafia είπε

Εγω ειμαι λιτοχωρο φιλε 13-11.

Ωραία αγορίνα μου καλή θητεία να έχουμε! Πως και μπαίνεις 1 μέρα μετά?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, IoannisLp είπε

Ωραία αγορίνα μου καλή θητεία να έχουμε! Πως και μπαίνεις 1 μέρα μετά?

Τι να σου πω δεν ξερω εφοδιασμου μεταφορων λεει εμενα,λογικα μια μερα θα κατσω εκει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, george1703 είπε

Είναι δύσκολο Τάγμα;  έχει πολύ τρέξιμο; από εγκαταστάσεις σαπίλα; 

Κοιτα αυτα γενικοτερα αλλαζουν καθε χρονο. Θα σου πω την εμπειρια μου. Εκατσα σχεδον ολη τη θητεια μου στην ταξιαρχια. Υποτιθεται ειναι πολυ προβλεπε, πολλες επισκεψεις απο στρατηγους με οτι αυτο συνεπαγεται. Ειχε αρκετες ασκησεις. Το φαγητο καλο, οι υπηρεσιες οχι τοσο αφου τοτε δεν ειχε και πολυ κοσμο, φανταζομαι ουτε τωρα θα εχει παρα πολυ. Το θεμα ειναι σε τι εποπ θα πεσεις, γτ η ταξιαρχεια ειναι γεματη με αυτους. Τα στελεχη ηταν παρα πολυ καλα. Η Νεα Σαντα δε λεει και πολλα, αλλα μπορεις να πας Σαλονικη η Κιλκις αν εχεις μεσο. Με αμαξι ειναι κοντα. Εχει βεβαια καφε και φαστφουνταδικα εννοειται. 

Εγω περασα καλα, οπως και οι περισσοτεροι μου φιλοι που πηγαν Νεα Σαντα. Δεν ειναι κατι ιδιαιτερο παντως μην φανταστεις. Καποτε ητανε πολυ hardcore 😛τωρα καμια σχεση

Η διαφορα με τα αλλα ταγματα θα ελεγα ειναι οτι εχει ασκησεις αρκετα συχνα, και πολλες επισκεψεις που εκει βαφεις και τρεχεις σαν τρελος για να ειναι το στρατοπεδο στην τσιτα

Επεξ/σία από najinblue3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, wazedi είπε

Ενα φιλαρακι μου ειχε πει.Αμα δεις το χαρτι σου να γραφει ροδο να ευχεσαι οταν πας να μην σε στειλουν καστελοριζο.Τραγικες οι ιστοριες απο εκει

Αντικουνουπικα και τωρα που ειναι χειμωνας?Ρωταω γιατι λιγο πιο βορεια θα ειμαι εγω.Λαγος...

Δεν ξέρω πως είναι στον Λαγό. Πάντως στις Φερες τα κουνούπια είναι μεγαλα ακόμη και τώρα τον χειμώνα. Ισοθερμικά να πάρεις οπωσδήποτε 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Giorgos-g7 είπε

λεει ΣΥΠΟ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ( ΠΖ ) και μοναδα τοποθετησης: 297 Μ/Κ ΤΠ 

Πεζικο δηλαδη εισαι. Εχει λιγο τρεξιμο το 297 αλλα καλες εγκαταστάσεις και φαγητο. Θα βγαζουν κινηση για να σας κατεβαζουν στο λιμανι οταν εχετε εξοδο

Δημοσ.
Στις 23/10/2018 στις 9:09 ΜΜ, wazedi είπε

Υπαρχει κανεις αλλο εδω μεσα που να παρουσιαζεται στο λαγο εβρου 565 τπ/οδε?

Στις 23/10/2018 στις 10:17 ΜΜ, panpan52 είπε

Εγώ φίλε μου στις 14/11 από Αθήνα

Στις 24/10/2018 στις 12:03 ΠΜ, Gmis είπε

κι εγώ, στις 12/11. Σώμα έρευνας & πληροφορικής

Κι εγώ εκεί στις 12/11

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Αλέξανδρος Ξουρής είπε

Καλησπέρα μπαινω 12/11 572ο μηχανοκινητο ταγμα. Πως ειναι τα πραματα στο στρατόπεδο; επισης μπαινει κανεις εκεινη τη μερα; 

Και εγώ εκεί αλλά στις 15/11. Έχουμε ακούσει γνώμες αν είναι καλό ή όχι;

Δημοσ.
20 ώρες πριν, alexiko είπε

Για το 298 που είπε κάποιος νωρίτερα, εγώ που μπήκα Σεπτέμβρη επιτρέψτε μου να σας πω μια άποψη. Όποιος θέλει να γκρινιάζει ολημερίς θα βρει αιτίες. Ο διοικητής είναι εξαιρετικός, οι εγκαταστάσεις καινούργιες, υπάρχει κψμ ψησταριά με πίτες και πάμε εκεί όταν δεν μας αρέσει το φαΐ. Τώρα που είμαστε ακόμα σπεν πάει περίπου 3-4 έξω, 1 μέσα.

Η μοναδα ειναι στο Ηραιο ετσι? Ειναι κοντα στο αεροδρομιο? Γιατι σκεφτομαι να ερθω με αεροπλανο - taxi, τουλαχιστον για την 1η φορα που θα παρουσιαστω μιας και δεν εχω ιδεα τι παιζει με πλοια και τη μεταφορα απο οποιο λιμανι δενει.

Δημοσ.

Καλημέρα μάγκες,  καλή θητεία να εχουμε,  Εγώ μπαίνω 15/11 στο σημείο υποδοχής Υπλγου (ΠΖ) Μακρή  Μιχαήλ και μετά λέει  296 Μ/Κ ΤΠ ,στην Λέσβο είναι... γνωρίζει κανείς τίποτα;;

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, venom9 είπε

Και εγώ εκεί αλλά στις 15/11. Έχουμε ακούσει γνώμες αν είναι καλό ή όχι;

Και εγώ εκεί 15/11 φίλε,καλή θητεία να έχουμε 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, SoulisMafia είπε

Τι να σου πω δεν ξερω εφοδιασμου μεταφορων λεει εμενα,λογικα μια μερα θα κατσω εκει.

Μάλιστα κατάλαβα! Έχεις δηλώσει για Δόκιμος?

7 ώρες πριν, Αλέξανδρος Ξουρής είπε

Καλησπέρα μπαινω 12/11 572ο μηχανοκινητο ταγμα. Πως ειναι τα πραματα στο στρατόπεδο; επισης μπαινει κανεις εκεινη τη μερα; 

Μπαίνω και εγώ 12/11 592 ΤΠ Λιτόχωρο!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...