Mikelpcpro_GR Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 20 ώρες πριν, Mikelpcpro_GR είπε Καλησπέρα παίδες, σήμερα πήρα και εγώ το χαρτί κατάταξης, πάω ειδικές δυναμείς Στρδο ΥΠΤΓΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΛΛΙΝΣΚΗ, μπορώ να ζητήσω μετάθεση κι να αλλάξω κατηγορία σε τεθωρακισμένα? αν ναι τι θα χρειαστώ και που θα πρέπει να πάω. Όποιος ξέρει να μου απαντήσει!
phanispal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Να μη συνεχίσεις στις Ειδικές Δυνάμεις είναι το πιο εύκολο, αλλά να πας εκεί που θες, χωρίς βύσμα είναι σχεδόν απίθανο. Σε κανάν ΈΒρο σε βλέπω κατά πάσα πιθανότητα.
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 45 λεπτά πριν, phanispal είπε Να μη συνεχίσεις στις Ειδικές Δυνάμεις είναι το πιο εύκολο, αλλά να πας εκεί που θες, χωρίς βύσμα είναι σχεδόν απίθανο. Σε κανάν ΈΒρο σε βλέπω κατά πάσα πιθανότητα. Που κολλάει αυτό, με αυτά που ρωτάω εγώ; Αν πρόσεξες τι λέω ενδιαφέρομαι για μετάθεση.
Asevastos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Όχι, δε μπορείς επιλεκτικά να πεις ούτε σε ποιό όπλο/σώμα θα πας ούτε που. Μόνο αν έχεις κάποιον γνωστό. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2020 από Asevastos
G.TH. Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Και στα τεθωρακισμένα να πας, δεν σημαίνει αυτό πως θα μπεις μέσα σε άρμα ντε και καλά.
selianx Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 4 λεπτά πριν, G.TH. είπε Και στα τεθωρακισμένα να πας, δεν σημαίνει αυτό πως θα μπεις μέσα σε άρμα ντε και καλά. Δε θα τα καθαρίσουμε μέσα-έξω;
NiKoSmile Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Mikelpcpro_GR είπε Που κολλάει αυτό, με αυτά που ρωτάω εγώ; Αν πρόσεξες τι λέω ενδιαφέρομαι για μετάθεση. Θα πας υποχρεωτικά ΕΔ, μετά θα δηλώσεις παραίτηση, αν την δεχτούν , θα σου έρθει το λαχείο και θα φύγεις. Γενικά τα τεθωρακισμένα λόγω της επικινδυνότητας έχουν από τα πιο αυστηρά στελέχη. 1
alkinator5 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Στις 5/6/2018 στις 11:24 ΠΜ, billdanos είπε Συνεχίζουμε εδώ... Απορίες & ερωτήσεις σχετικά με στρατιωτικά θέματα. ποτε βγαινει προκυρηξη ΕΠΟΠ;Επειδη φετος τελειωνω το λυκειο....προλαβαινω να με παρουν;; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 6 λεπτά πριν, alkinator5 είπε ποτε βγαινει προκυρηξη ΕΠΟΠ;Επειδη φετος τελειωνω το λυκειο....προλαβαινω να με παρουν;; Και να βγει, μόνο με λύκειο θα έχεις κοντά στα 0 μόρια και δεν παίζει να σε πάρουν. Δεν νομίζω γενικά για το κοντινό μέλλον να βγάλουν πάντως.
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, NiKoSmile είπε Θα πας υποχρεωτικά ΕΔ, μετά θα δηλώσεις παραίτηση, αν την δεχτούν , θα σου έρθει το λαχείο και θα φύγεις. Γενικά τα τεθωρακισμένα λόγω της επικινδυνότητας έχουν από τα πιο αυστηρά στελέχη. Κοίτα έχω σοβαρούς λόγους να αιτηθώ κατ εξαίρεση μετάθεση... οπότε δεν πιστευώ να μην το δεχτούν.
jimis98 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 24 λεπτά πριν, alkinator5 είπε ποτε βγαινει προκυρηξη ΕΠΟΠ;Επειδη φετος τελειωνω το λυκειο....προλαβαινω να με παρουν;; πανελλήνιες δεν σκέφτεσαι να δώσεις?
NiKoSmile Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 33 λεπτά πριν, Mikelpcpro_GR είπε Κοίτα έχω σοβαρούς λόγους να αιτηθώ κατ εξαίρεση μετάθεση... οπότε δεν πιστευώ να μην το δεχτούν. Οπότε είσαι ok.
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, G.TH. είπε Και στα τεθωρακισμένα να πας, δεν σημαίνει αυτό πως θα μπεις μέσα σε άρμα ντε και καλά. Μπω-Δεν μπω δεν με απασχολεί ιδιαίτερα 3 ώρες πριν, Asevastos είπε Όχι, δε μπορείς επιλεκτικά να πεις ούτε σε ποιό όπλο/σώμα θα πας ούτε που. Μόνο αν έχεις κάποιον γνωστό. Από την στιγμή, που συτρέχουν σοβαροί λόγοι, έχω το δικαίωμα για κατ εξαίρεση μετάθεση. Οπότε αυτό που λές δεν ταιριάζει στην περίπτωση μου. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2020 από Mikelpcpro_GR
jgeorgiou Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Mikelpcpro_GR είπε Όποιος ξέρει να μου απαντήσει! Πας στην στρατολογία της περιοχής σου και κάνεις σχετική αίτηση. Αν δεν προλάβεις , παρουσιάζεσαι κανονικά και κάνεις την αίτηση μετάθεσης εκεί. Αν έχεις λόγο (και μπορείς να τον τεκμηριώσεις) είναι πολύ πιθανό να σε πάνε αλλού. Ακόμη και να παρουσιαστείς , να είσαι ευγενικός και να ειλικρινής και να κάνεις την διαδικασία που θα σου υποδείξουν. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2020 από jgeorgiou 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις