Skrobo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 48 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Δλδ για φρουραρχείο γίνεται και στην περιοχή μου? Πχ ψάχνω στον νομό / περιφέρεια? @Skrobo Στο φρουραρχείο / στατολογική υπηρεσία στο οποίο ανήκεις πρέπει να πας, οχι αυτομάτως σε αυτό που είναι στην περιοχή σου. Μπορείς να βρεις πληροφορίες για τον στρατιωτικο σου αριθμο, καθως και το που ανήκεις, εδώ. Επειδη δεν ξέρω αν έγινα αντιληπτός παρπάνω, ξαναγράφω οτι πρέπει να πας στο φρουραρχείο το πενταήμερο πριν την ημερομηνία κατάταξης. Αν πας νωρίτερα, δεν θα σε δεχτούν.
SabotazNic Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Skrobo είπε Επειδη δεν ξέρω αν έγινα αντιληπτός παρπάνω, ξαναγράφω οτι πρέπει να πας στο φρουραρχείο το πενταήμερο πριν την ημερομηνία κατάταξης. Αν πας νωρίτερα, δεν θα σε δεχτούν. Ναι ναι το κατάλαβα αυτό. Υπάρχει κάτι διαφορετικό να προσέξω που είμαι στο ναυτικό αντί για ξηράς? Έκοψα αναβολή και με έχουν για Φεβρουάριο, αν και έκανα υπεύθυνη δήλωση για να καταταγω Νοέμβριο. Λογικά χαρτί θα μου έρθει κάνα 2-3 εβδομάδες πριν, οπότε έχω χρόνο για να κλείσω ραντεβού ψυχίατρο, σωστά? Επισης, λόγω κορωνοϊού πρέπει να ενημερώσω την φρουραρχεία ότι θα πάω, πχ κάποιο ραντεβού? (αν και θα τους πάρω και αυτούς τηλ όταν έρθει η ώρα)
Spiros25 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς κανένα βύσμα και για ανταλλάγμα χρηματική ανταμείβει
Skrobo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Ναι ναι το κατάλαβα αυτό. Υπάρχει κάτι διαφορετικό να προσέξω που είμαι στο ναυτικό αντί για ξηράς? Έκοψα αναβολή και με έχουν για Φεβρουάριο, αν και έκανα υπεύθυνη δήλωση για να καταταγω Νοέμβριο. Λογικά χαρτί θα μου έρθει κάνα 2-3 εβδομάδες πριν, οπότε έχω χρόνο για να κλείσω ραντεβού ψυχίατρο, σωστά? Επισης, λόγω κορωνοϊού πρέπει να ενημερώσω την φρουραρχεία ότι θα πάω, πχ κάποιο ραντεβού? (αν και θα τους πάρω και αυτούς τηλ όταν έρθει η ώρα) Χμ, δεν έχω ιδεα για το Ναυτικό, αλλα ειμαι 99% σίγουρος οτι θα ειναι η ιδια διακασία. Παρε ενα τηλέφωνο στην στρατολογία να ρωτήσεις. Οπως ειπες, λόγω covid, δεν το γλυτώνεις το τηλέφωνο αρα κάντο μια ώρα νωρίτερα. Χαρτί σου έρχεται περιπου 10-15 μέρες την την ημερομηνία κατάταξης. Για πιο σίγουρα μπορείς να τα δείς και ηλεκτρονικά εδω. Μπορείς να το εκτυπώσεις κιόλας αν κάνεις login με τα στοιχεία του TAXIS. Για τον ψυχίατρο που λες, τι ακριβώς εννοείς; Ο στρατιωτικός θα σε δει 5 μέρες πριν. Οι δημόσιοι στα νοσοκομεια έχουν συνήθως αναμονή πάνω απο μήνα, και για σου γράψουν γνωμάτευση θα θέλουν να περάσει ένα 6μηνο. Οι ιδιώτες έχουν να κάνουν φυσικά με το ποιον βρείς.
SabotazNic Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Skrobo είπε Για τον ψυχίατρο που λες, τι ακριβώς εννοείς; Ο στρατιωτικός θα σε δει 5 μέρες πριν. Για ιδωτικο ελεγα εξαρχης γιατι ξερω οτι δημοσιο πολυ πιθανον να μην βρω ραντεβου. Αν παω με γνωματευση και αγωγη ξερωγω ιδιωτικου, θα με εξετασει και εκει του στρατου ο γιατρος? Δεν θα μετρησει το οτι θα παω με χαρτι ετοιμος?
Skrobo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 42 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Για ιδωτικο ελεγα εξαρχης γιατι ξερω οτι δημοσιο πολυ πιθανον να μην βρω ραντεβου. Αν παω με γνωματευση και αγωγη ξερωγω ιδιωτικου, θα με εξετασει και εκει του στρατου ο γιατρος? Δεν θα μετρησει το οτι θα παω με χαρτι ετοιμος? Αν έχεις χαρτί απο ιδιώτη έχει να κάνει με την περίπτωση του γιατρού που θα πέσεις (πόσο βαριέται και πόσο θέλει να σε κουράσει). Φυσικά και μπορεί να καταλάβει αν λες αλήθεια ή οχι. Σίγουρα θα σου δώσει αναβολή αλλα μπορει να θέλει να σε "δυσκολέψει" λίγο ("Ε κατσε 2-3 μέρες και αν δεις οτι δεν αντέχεις έλα να ξαναμιλήσουμε" κτλ κτλ).
mak2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα παλικάρια, θα μπορούσε κάποιος να μου λύσει δύο απορίες? Λόγω covid μετά τα ΣΥΠΟ πάμε κατευθείαν σε μονάδες χωρίς άδεια ή ήταν προσωρινό το μέτρο? Επίσης κάνουν έλεγχο για το αν είμαστε θετικοί κατά την παρουσίαση ή στην καλύτερη των περιπτώσεων απλή θερμομέτρηση και αν?
Savvaskav1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 6 ώρες πριν, SabotazNic είπε Ναι ναι το κατάλαβα αυτό. Υπάρχει κάτι διαφορετικό να προσέξω που είμαι στο ναυτικό αντί για ξηράς? Έκοψα αναβολή και με έχουν για Φεβρουάριο, αν και έκανα υπεύθυνη δήλωση για να καταταγω Νοέμβριο. Λογικά χαρτί θα μου έρθει κάνα 2-3 εβδομάδες πριν, οπότε έχω χρόνο για να κλείσω ραντεβού ψυχίατρο, σωστά? Επισης, λόγω κορωνοϊού πρέπει να ενημερώσω την φρουραρχεία ότι θα πάω, πχ κάποιο ραντεβού? (αν και θα τους πάρω και αυτούς τηλ όταν έρθει η ώρα) Εγω παντως τον Μαρτιο που παρουσιαστηκα πηγα χωρις ρουχα ακουρευτος και αξυριστος με συνοδο και στην πυλη ζητησα αναβολη και μεσα σε 4 ωρες ειχα ξεμπερδεψει. Δεν πρεπει να πας προετοιμασμενος για να μεινεις αλλα για να φυγεις. Εγω τωρα ξαναπαρουσιαζομαι,αυτη τη φορα εχω σοβαρο θεμα με χαρτι γιατρου που θα την παρω σιγουρα την αναβολη αλλα παλι χωρις ρουχα και τετοια θα παω 3 λεπτά πριν, mak2020 είπε Καλησπέρα παλικάρια, θα μπορούσε κάποιος να μου λύσει δύο απορίες? Λόγω covid μετά τα ΣΥΠΟ πάμε κατευθείαν σε μονάδες χωρίς άδεια ή ήταν προσωρινό το μέτρο? Επίσης κάνουν έλεγχο για το αν είμαστε θετικοί κατά την παρουσίαση ή στην καλύτερη των περιπτώσεων απλή θερμομέτρηση και αν? Φιλε μου δεν νομιζω να κανουν τεστ μπορει να κανω και λαθος,θερμομετρηση ισως,αν φοβασαι τον κορονοιο ζητα αναβολη δεν νομιζω να μην στην δωσουν 1
epir21 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 5 ώρες πριν, mak2020 είπε Καλησπέρα παλικάρια, θα μπορούσε κάποιος να μου λύσει δύο απορίες? Λόγω covid μετά τα ΣΥΠΟ πάμε κατευθείαν σε μονάδες χωρίς άδεια ή ήταν προσωρινό το μέτρο? Επίσης κάνουν έλεγχο για το αν είμαστε θετικοί κατά την παρουσίαση ή στην καλύτερη των περιπτώσεων απλή θερμομέτρηση και αν? Μετα τα ΣΥΠΟ έχει άδεια και στην επιστροφή πας για ΣΠΕΝ. Τεστ κάνουν στην κατάταξη. Θερμομέτρηση κάνουν κάθε φορά που μπαίνεις σε ένα στρατόπεδο. Αυτά μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή όμως. 1
PapadomanGR Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημερα κι απο μενα! Καθως παρουσιαζομαι τον Νοεμβρη με την ΣΤ, θα με βλεπετε πιο συχνα σε αυτο το νημα! Θα ηθελα να κανω καποιες μικρες ερωτησεις (για αρχη). Αρχικα, υπαρχει καποιος που εχει παει προσφατα στην Αθηνα για να προμηθευτει τα επιπλεον ρουχα/ εξοπλισμο κτλ και μπορει να με κατατοπισει; Ενταξει το google εχει αρκετα, αλλα θα ηθελα να ακουσω και μια προσωπικη εμπειρια για να μην χασω τον μπουσουλα. Και δευτερον για το Φρουραρχειο μου φαινεται περιεργο να πρεπει να παω στου νομου μου, καθως μενω Αθηνα, αλλα ειμαι γραμμενος στην ΣΥ Κρητης (που ειμαι θεωρητικα δημοτης) και οπως καταλαβαινεται δεν μπορω να παω μεχρι κατω για ενα χαρτι. Οταν ειχα παει στην ΣΥ στο ρουφ για την αναβολη με εξυπηρετησανε κανονικα. Το γνωριζουμε 100% οτι δεν μπορεις να πας στο πιο κοντινο; Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2020 από PapadomanGR
selianx Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, PapadomanGR είπε Και δευτερον για το Φρουραρχειο μου φαινεται περιεργο να πρεπει να παω στου νομου μου, καθως μενω Αθηνα, αλλα ειμαι γραμμενος στην ΣΥ Κρητης (που ειμαι θεωρητικα δημοτης) και οπως καταλαβαινεται δεν μπορω να παω μεχρι κατω για ενα χαρτι. Οταν ειχα παει στην ΣΥ στο ρουφ για την αναβολη με εξυπηρετησανε κανονικα. Το γνωριζουμε 100% οτι δεν μπορεις να πας στο πιο κοντινο; Τι χαρτί θες από το φρουραρχείο; Αν δεν κάνω λάθος κατάσταση επιβίβασης παίρνεις και από αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου, με επίδειξη ΑΔΤ & σημείωμα κατάταξης. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2020 από selianx
PapadomanGR Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, selianx είπε Τι χαρτί θες από το φρουραρχείο; Αν δεν κάνω λάθος κατάσταση επιβίβασης παίρνεις και από αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου, με επίδειξη ΑΔΤ & σημείωμα κατάταξης. Ναι για την Κ.Ε. μιλάω, αλλά νταξει θα κανω ενα τηλεφωνακι οταν πλησιαζει η ωρα και θα το ξεδιαλυνω!
urbanist00 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 καλησπέρα. ειμαι προς καταταξη τον ιανουαριο με την Α ΕΣΣΟ. σκέφτομαι για ΔΕΑ. (στρατό ξηράς, πεζικό). Αξίζει ( θελω να συνεχισω αν μου δωθει η ευκαιρια σαν ΕΠΟΠ) ; οι χρηματικές αποδοχές που κυμένονται; έχω ακούσει ότι δεν πληρωνεσαι τους πρωτους 4 μηνες και τα παιρνεις μαζεμένα τον 50. με τα κινητά τι παίζει; να τολμησω να το παρω μαζι; γενικά σχολια, συμβουλες και εμπειριες απο ΔΕΑ θα εκτημηθουν ιδιαιτέρως. ευχαριστώ εκ των προταίρων..
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Παίδες μια βοήθεια όποιος ξέρει. Ο ανιψιός μου μπαίνει στο πανεπιστήμιο και πήγε τακτοποίησε στο ΚΕΠ αυτά με βεβαιώσεις σπουδών κλπ. Στην πλατφόρμα του βάζει "Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία". Αυτό σημαίνει ότι η αναβολή περάστηκε έτσι; Πρώτον αυτό και δεύτερον πώς θα την κόψει όταν σε κανα 5 χρόνια πάρει πτυχίο; Ισχύει ακόμη όπως ήταν στην εποχή μου που πήγαινες φρουραρχείο;
SabotazNic Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, JohnGTA είπε Παίδες μια βοήθεια όποιος ξέρει. Ο ανιψιός μου μπαίνει στο πανεπιστήμιο και πήγε τακτοποίησε στο ΚΕΠ αυτά με βεβαιώσεις σπουδών κλπ. Στην πλατφόρμα του βάζει "Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία". Αυτό σημαίνει ότι η αναβολή περάστηκε έτσι; Πρώτον αυτό και δεύτερον πώς θα την κόψει όταν σε κανα 5 χρόνια πάρει πτυχίο; Ισχύει ακόμη όπως ήταν στην εποχή μου που πήγαινες φρουραρχείο; Ναι. Αν δεν ειχε περαστει, θα εγραφε πχ "Ειστε υποχρεος καταταξης 2020 ΣΤ' ΕΣΣΟ (Νοεμβριο) πλην δεν εχουν οριστικοποιηθει μερος και ημερομηνια κτλ" Εκοψα προσφατα αναβολη απο σπουδες. Ταυτοτητα μπρος πισω, βεβαιωση σπουδων/πτυχιο και νομιζω σε χαρτι αφμ/αμκα εδωσα στο ΚΕΠ. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2020 από SabotazNic
Προτεινόμενες αναρτήσεις