Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 20/9/2020 στις 11:34 ΜΜ, Skrobo είπε

Ι1 είσαι με οξύτητα 10/10 με γυαλιά και κάτω απο 4.5 βαθμους διαθλαστική ανωμαλία ( μηωπία / υπερμετρωπία / αστιγματισμός)

7 και 7μιση βαθμοι και μια χαρα βγηκα i1 το 2016 btw

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Giannhs aibalhs είπε

Παιδιά,έχω ένα πρόβλημα πριν 14 μέρες μπήκα στρατό,έχω τέρμα ευαίσθητο δέρμα με τάσεις ακμής που ταλαιπωριομουν για καμία 4 χρόνια μέχρι που έκανα μια πολύ δυνατή θεραπεία με χάπια,Σε στυλ τσέκαρα το συκώτι μου Κάθε μήνα κτλ κτλ.Τωρα με το ξύρισμα από τον ερεθισμό αρχίζει και επανέρχεται και δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να την σταματησω,αφού έχω και σμηγματορροικη δερματιτιδα και η οποιαδηποτε κρέμα μου διαλύει το πρόσωπο,ακόμα και το bebanthol μου είχε προκαλέσει ερεθισμό για 7 μέρες με πολύ έντονο πρήξιμο και πιτυρίδα σε όλο το πρόσωπο.Φοβαμαι ότι άμα συνεχίσω έτσι θα επανέλθει η ακμη και θα αναγκαστώ να ξανακάνω επικίνδυνη θεραπεία για τον κωλοστρατο.Να τονίσω ότι ξυριζομαι με ξυριστικη ούτε καν ξυραφι.Εχω πάρει ανευ ξυρίσματος για 5 μέρες 2 φορές,Αλλά δεν γίνεται να κάνω το ίδιο συνέχεια,έχετε καμία ιδέα τι μπορώ να κάνω,παίζει να μπορώ να αφήσω μούσι για λόγους υγείας;Δηλαδή τι θα σου πουν,δεν με νοιάζει κατεστρεψε το συκώτι σου,δεν με νοιάζει 

Πήγες στο ιατρέιο και τους τα είπες όλα αυτα;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, CyberCr33p είπε

Θα ζητήσεις από τον γιατρό του στρατοπέδου να σου βγάλει παραπεμπτικό για να σε δει δερματολόγος σε νοσοκομείο. Εκεί λογικά θα σου δώσουν χαρτί που θα σου επιτρέπει να ξυρίζεσαι ανά κάποιες ημέρες.

Το ανά κάποιες μέρες δεν βοηθάει,με το που χρησιμοποιήσω την μηχανή ξεκινάει και αφήνει κοκκινιλες,Μετά πετάει σπυριά,όχι ξυρίσματος,δηλαδή μικρά,αλλά Κύστες που πονάνε και κάνουν πολύ καιρό να φύγουν Δηλαδή κανένα 2βδομαδο Αλλά ταυτόχρονα βγαίνουν και καινούργια οπότε καταλαβαίνεις ,το κρίμα είναι ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω κρέμα για να το προλάβω,σε πρώτη φάση βγαίνω σε λίγες μέρες με άδεια θα πάω σε γιατρό να μου γράψει καμία ελαφριά αντιβίωση,Όχι φυσικά αυτή που είχα πάρει παλιά και μετά θα πάω και θα το πω στον διοικητή,εάν μου πει όχι θα προσπαθήσω να το κυνηγήσω διαφορετικά,Δεν θα γαμηθω εγώ για το κωλοξυρισμα τους,Αλλά θελω να πιστεύω ότι θα καταλάβει(πόσο ζώο να ναι),Όσο για φουλ ανευ ξυρίσματος δεν έχω ακούσει

16 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Πήγες στο ιατρέιο και τους τα είπες όλα αυτα;

Ναι,απλά επειδή βγαίνω σε λίγες μέρες μου λεει πάρε μια άνευ για τοσες μέρες και μετά το βλέπουμε,αλλά για μόνιμο ανευ δεν είπε κάτι 

• Super Moderators
Δημοσ.

Aπό περιέργεια, στην πολιτική σου ζωή, τι κάνεις;

Γιατί δεν φαντάζομαι να πηγαίνει και πολύ καλά η σμηγματορροϊκή δερματίτιδα με γένια...

Τέλος πάντων, σε πρώτη φάση στο γιατρό, αναφορά του προβλήματος. Λογικά θα πάρεις παραπεμπτικό για το πλησιέστερο στρατιωτικό νοσοκομείο και εκεί θα δουν.

Πιο χαλαρά παρ' το, όμως, γενικά, γιατί πολλά "κωλοξυρίσματα" και "ζώα" διαβάζω, και δεν σε συμφέρει να πας με νεύρα. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από όταν υπηρέτησα, αλλά ως υπαξιωματικός συνόδευα αρκετά συχνά περιστατικά με παραπεμπτικά σε στρατιωτικά νοσοκομεία και η εντύπωση που σχημάτισα για απαλλαγές και χαρακτηρισμούς μειωμένης ικανότητας είναι πως, κανένας στο στρατό (και κυρίως γιατρός) δεν θέλει να κρατήσει άνθρωπο που μπορεί να βγάλει πρόβλημα.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Giannhs aibalhs είπε

Δεν θα γαμηθω εγώ για το κωλοξυρισμα τους,Αλλά θελω να πιστεύω ότι θα καταλάβει(πόσο ζώο να ναι),

Οι συγκεκριμένοι τρόποι και τα νευράκια αυτά δεν θα σου βγουν σε καλό ούτε στον ΕΣ ούτε παραέξω.
Φιλικά, πάρτο αλλιώς.

• Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Snoob είπε

Aπό περιέργεια, στην πολιτική σου ζωή, τι κάνεις;

Γιατί δεν φαντάζομαι να πηγαίνει και πολύ καλά η σμηγματορροϊκή δερματίτιδα με γένια...

Τέλος πάντων, σε πρώτη φάση στο γιατρό, αναφορά του προβλήματος. Λογικά θα πάρεις παραπεμπτικό για το πλησιέστερο στρατιωτικό νοσοκομείο και εκεί θα δουν.

Πιο χαλαρά παρ' το, όμως, γενικά, γιατί πολλά "κωλοξυρίσματα" και "ζώα" διαβάζω, και δεν σε συμφέρει να πας με νεύρα. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από όταν υπηρέτησα, αλλά ως υπαξιωματικός συνόδευα αρκετά συχνά περιστατικά με παραπεμπτικά σε στρατιωτικά νοσοκομεία και η εντύπωση που σχημάτισα για απαλλαγές και χαρακτηρισμούς μειωμένης ικανότητας είναι πως, κανένας στο στρατό (και κυρίως γιατρός) δεν θέλει να κρατήσει άνθρωπο που μπορεί να βγάλει πρόβλημα.

Αχχ,στην πολιτική ζωή με μούσι,δεν έχω ερεθισμό και ξύσιμο όπως έχω εδώ με το ξύρισμα,ούτε βγάζω ακμη,Δυστυχώς έχω πιτυρίδα κάτω από το μούσι,πάλι καλά Όχι τόσο έντονη ώστε να φαίνεται χωρίς να βάλεις τα δάχτυλα σου ανάμεσα,αλλά δεν μπορείς να

κάνεις και κάτι

40 λεπτά πριν, l337 είπε

Οι συγκεκριμένοι τρόποι και τα νευράκια αυτά δεν θα σου βγουν σε καλό ούτε στον ΕΣ ούτε παραέξω.
Φιλικά, πάρτο αλλιώς.

Δεν μιλάω έτσι σε αυτούς,απλά ρε παιδιά το ποσό έχω τραβηχτεί με αυτο το θέμα επειδή είναι χρόνιο δεν φαντάζεστε και έχει κουράσει 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω μία ερώτηση αρκετά εξειδικευμένη. 

Πριν 2 δεκαετίες περίπου, όταν απολύθηκα από το στρατό, μου απέμειναν "Δίπλωμα ευδόκιμης υπηρεσίας οπλίτη" όταν έφευγα, κάτι που έμοιαζε με το αριστείο του σχολείου. Με το πέρασμα του χρόνου κάποια στιγμή δυστυχώς καταστράφηκε το εν λόγω έντυπο.  Έχω 2 ερωτήματα:

- Πόσο συχνό είναι αυτό το έντυπο; Δίδεται συχνά στους οπλίτες; Δεν έχω τύχει συζητήσεις γύρω από αυτό το θέμα.

- Υπάρχει περίπτωση να έχει κρατηθεί αντίγραφο ή με κάποιον άλλον τρόπο να μου ξανααποσταλεί από τη μονάδα μου; Φυσικά και θα μιλήσω με τη μονάδα μου σχετικά με αυτό, αλλά θα ήθελα να το συζητήσω πριν, με κάποιους που τους έχει ξανατύχει κάτι παρόμοιο.

Ευχαριστώ

Δημοσ.
19 ώρες πριν, giannisww είπε

Σκεφτόμουν να κάνω τα χαρτιά για οβα αλλά δεν έχει θέση στις διαβιβάσεις αυτή την στιγμή

για εποπ θα κανεις?

Δημοσ.

Mε καλεσανε για μετεκπαιδευση εχει κανεις καμια εμπειρια να μου πει  τι γινεται και πως ειμαστε στο στρατοπαιδο μεσα? Παλι θα αρχισουμε τις χαιρετουρες ? Θελει ξυρισματα κουρεματα?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Silok είπε

ΕΛ.ΔΥ.Κ. να υποθέσω?

Όχι Ελλάδα ήμουν, έκανα και Έβρο πολλούς μήνες. Για πες για Κύπρο; Το έδιναν σωρηδόν σε όλους;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, archer100 είπε

Όχι Ελλάδα ήμουν, έκανα και Έβρο πολλούς μήνες. Για πες για Κύπρο; Το έδιναν σωρηδόν σε όλους να υποθέσω από τα λεγόμενα σου;

Σε όλους

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Απλά μιας και το θυμήθηκα είπα να κάνω μία μικρή έρευνα για να δω αν ήταν κάτι πιο σπάνιο. Και η αλήθεια είναι ότι είχα όντως θέση με πολλές ευθύνες στην μονάδα μου και έβγαζα έργο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, archer100 είπε

Απλά μιας και το θυμήθηκα είπα να κάνω μία μικρή έρευνα για να δω αν ήταν κάτι πιο σπάνιο. Και η αλήθεια είναι ότι είχα όντως θέση με πολλές ευθύνες στην μονάδα μου και έβγαζα έργο

- Ποια ήταν αυτή η θέση και ποιο το παραγόμενο έργο αγαπητέ;

Επανέρχομαι στο αρχικό σου ερώτημα, επειδή γνωρίζω σχετικά καλά το θέμα:

- Είναι μια απλή ηθική αμοιβή που έχει δοθεί ακόμα και σε οπλίτες που υπηρέτησαν σε ΛΑΦ (της x περιοχής).

- Η "μονάδα σου", τώρα, δεν μπορεί να έχει καμία επίσημη σχέση μαζί σου. Ο μόνος σύνδεσμός σου με το στρατό είναι πλέον το αρμόδιο στρατολογικό γραφείο.

Επεξ/σία από filipN
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...