cask Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, FeelsBadMan είπε Κι εμενα σημερα βγηκε στο site που κατατασσομαι, Σαμος 298 Μ/Κ ΤΠ λέει. Το εiδα πριν καμια ωρα, τώρα πεταει error. Αν καποιος εχει εμπειρια απ'αυτη τη μοναδα ας πει τι παιζει. Τουλαχιστον ειναι διπλα στο αεροδρομιο απ'οτι ειδα 🤔 μπορεις να μου πεις ποτε εκοψε αναβολη στο περιπου??
tritonas00 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, aris1986 είπε Σάμος παραμεθόριο ΜΚΤΠ = μηχανοκίνητο τάγμα πεζικού = μαύρο= τέντα = αιμα να τα λεμε ολα 1 2
Elmago1925 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, Elmago1925 είπε Έχουμε κανέναν που να ειναι η να πήγε τώρα πρόσφατα στην Κω να μου πει τι παιζει; Είστε υπόχρεος κατάταξης, με την 2018 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ (Νοέμβριος), δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 121/2018 . Έχετε κατανεμηθεί σε Στρατός Ξηράς, Τεθωρακισμένα. Υποχρεούσθε να παρουσιαστείτε σε 282 Μ/Κ ΤΕ (ΚΩΣ) στις 13-11-2018 . Κανείς; Δωστε κανένα info!
Αγγελος Κασο Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Μάγκες εμένα ακόμα τίποτα ουτρε χάρτι ούτε τίποτα και το σιτε δεν με βγάζει νόμο πόλη και άλλο ένα λει κανένα λαγκαρει δεν ξέρω πριν έβαζα και με έβγαζε στ εσσο Νοέμβριος αλλά δεν είχαν βγει ακόμα οι ημερομηνία ακριβές για στήλτε τα σιτε που μπήκατε μπας και βγήκε και εμένα αυτές της μερες
george1703 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Κάνε διαγραφή της cache του browser και βάλε τα στοιχεία σου στο stratologia.gr
FeelsBadMan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, cask είπε μπορεις να μου πεις ποτε εκοψε αναβολη στο περιπου?? Τελη Αυγουστου. Εχω ακουσει οτι παει και αναλογα την ηλικια, δηλαδη προηγουνται οι μεγαλυτεροι κι αν δεν εχει slots βαζουν τους μικροτερους στην επομενη ΕΣΣΟ, αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει.
cask Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 56 λεπτά πριν, FeelsBadMan είπε Τελη Αυγουστου. Εχω ακουσει οτι παει και αναλογα την ηλικια, δηλαδη προηγουνται οι μεγαλυτεροι κι αν δεν εχει slots βαζουν τους μικροτερους στην επομενη ΕΣΣΟ, αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει. βγηκε σ εμενα. Υποχρεούσθε να παρουσιαστείτε σε 541 Τάγμα Εθνοφυλακής (541 ΤΕ) (ΑΦΑΝΤΟΥ) στις 12-11-2018 .
Αγγελος Κασο Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δεν ξέρω φίλε τι να πω όλο το σύστημα κολλάει σε εμένα δεν μου βγάζει τίποτα περιμένω να δω τι θα γίνει Τώρα βγηκε σε εσένα
Palikarosss Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Ξαναδοκιμασε τώρα,ούτε εμένα έβγαζε τίποτα και δούλεψε πριν λίγο
Αγγελος Κασο Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Για στήλε με το σιτε λίγο ρε φίλε με ζητάει έναν κωδικό είναι ο 13ψηφιος που έχω στα χαρτιά πάνω της αναβολής και της καταγραφής Βάζω αυτόν και το επίθετο και με λει δεν αντιστοιχούν σε στρατεύσιμοι στήλτε λιγω το σιτε
george1703 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 εγω χθες τετοια ωρα, καθαρισα την cache και το είδα στο stratologia.gr πληροφοριες για την καταταξη μου , συμπληρώνοντας το ονομα,επιθετο, αριθμο ταυτοτητας και ετος γεννησης
FeelsBadMan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 11 λεπτά πριν, Αγγελος Κασο είπε Για στήλε με το σιτε λίγο ρε φίλε με ζητάει έναν κωδικό είναι ο 13ψηφιος που έχω στα χαρτιά πάνω της αναβολής και της καταγραφής Βάζω αυτόν και το επίθετο και με λει δεν αντιστοιχούν σε στρατεύσιμοι στήλτε λιγω το σιτε Μαλλον θα μπηκες στο katataksi που ειναι για αργοτερα και μπορεις να δεις σε ποια μοναδα θα πας μετα απο ΣΥΠΟ λογικα. Εδω στρατολογια μπαινεις https://www.stratologia.gr/el/katataksi
Αγγελος Κασο Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, george1703 είπε εγω χθες τετοια ωρα, καθαρισα την cache και το είδα στο stratologia.gr πληροφοριες για την καταταξη μου , συμπληρώνοντας το ονομα,επιθετο, αριθμο ταυτοτητας και ετος γεννησης Ναι ρε μπρο απλά μετά από κάτω ζητάει νόμο πόλη και δεν μου τα βγάζει βγάζει κανένα και δεν μπορώ να πατήσω επιλογή ενώ πριν 1 ευδομαδα μπορούσα και μου έβγαζε στ εσσο Νοέμβριος δεν ξέρω έχω τιλταρι ασχημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις