Sik21 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, παρουσιαζομαι την Δευτέρα 07/09/20 στο 5/95 Α/Μ πεζικού στην Νέα Σάντα ( Κιλκίς ) Υπάρχει περίπτωση κάποιος να γνωρίζει τι κατάσταση επικρατεί εκεί; (Εγκαταστάσεις, υπηρεσίες, τι γίνεται με το θέμα του κινητού κλπ) Από γνωστούς έμαθα ότι καθόμαστε 1-2 μέρες στην Νέα Σάντα και μετά μεταφερόμαστε στην Άσσηρο. Ποιες είναι οι συνθήκες και εκεί; Επισης θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η υγειονομική διαδικασία που γίνεται όταν παρουαστεις στο στρατόπεδο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2020 από Sik21
Ioannistiti2000 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 14 ώρες πριν, the other one είπε Θέμα στρατοπέδου είναι αυτά. Εγώ πιο πάνω για τη στρατιά γράφω, βυσματικές οι διαβιβάσεις γενικά κι αόριστα σαν όπλο δε θα τις έλεγα, απλά απ' τα λίγα που χω δει κι ακούσει ως τώρα μου έχει δωθεί η εντύπωση πως είναι κάπως πιο χαλαρά και λόγω ΚΕΠΙΚ και γιατί συνήθως έχουν πιο νορμαλ στελέχη σε σύγκριση με κάτι καθυστερημένους τέθωρες πχ. Αλλά εξαιρέσεις πάντα υπάρχουν. Γενικά ως rule of thumb θα λεγα πως με εξαίρεση κάτι εδικές δυνάμεις και πεζοναύτες όσο πιο εξεζητημένο και υποστηρικτικό το σώμα τόσο πιο λέλα είναι, πεζικάριοι, τέθωρες, ενίοτε και πυροβολικάριοι ίσως, συνήθως τρώνε το περισσότερο σκατό. Διαβιβάσεις, μηχανικό, τεχνικό, ανεφοδιασμοί, υγειονομικά κι όλα τα ωραία είναι πιο φαντάσματα. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου φίλε. Επίσης, αφού ορκιστώ πόσες μέρες έχω άδεια;
giorgio1997 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 42 λεπτά πριν, Ioannistiti2000 είπε Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου φίλε. Επίσης, αφού ορκιστώ πόσες μέρες έχω άδεια; 9 μέρες κανονικά. 4 μέρες ορκωμοσίας και 5 τιμητικές
Ioannistiti2000 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Οταν παρουσιαστω λαρισα 485 διαβιβασεις στις 8 σεπτεμβριου. Υπαρχει περιπτωση να με βαλλουν σε αλλο στρατοπεδο πχ Βολο
takatakaros Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 5 hours ago, Ioannistiti2000 said: Οταν παρουσιαστω λαρισα 485 διαβιβασεις στις 8 σεπτεμβριου. Υπαρχει περιπτωση να με βαλλουν σε αλλο στρατοπεδο πχ Βολο Ναι. Ή θα πας Λιτόχωρο, ή Στεφανοβίκι ή Βόλο (ή θα μείνεις Λάρισα - λιγότερο πιθανό).
giorgio1997 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 5/9/2020 στις 5:12 ΠΜ, Sik21 είπε Καλησπέρα, παρουσιαζομαι την Δευτέρα 07/09/20 στο 5/95 Α/Μ πεζικού στην Νέα Σάντα ( Κιλκίς ) Υπάρχει περίπτωση κάποιος να γνωρίζει τι κατάσταση επικρατεί εκεί; (Εγκαταστάσεις, υπηρεσίες, τι γίνεται με το θέμα του κινητού κλπ) Από γνωστούς έμαθα ότι καθόμαστε 1-2 μέρες στην Νέα Σάντα και μετά μεταφερόμαστε στην Άσσηρο. Ποιες είναι οι συνθήκες και εκεί; Επισης θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η υγειονομική διαδικασία που γίνεται όταν παρουαστεις στο στρατόπεδο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Νέα Σάντα είναι μεγάλος μπελάς. Καλό στρατόπεδο μεν, αλλά σ εύχομαι να μην μείνεις πάνω από μια μέρα. Το εστιατόριο βρίσκεται στην άλλη άκρη του δεύτερου στρατοπέδου και περπατάς κάνα 20λεπτο για να πας μόνο για φαγητό. Είναι μαρτύριο. Κατά τα άλλα τα στελέχη φάνηκαν κομπλέ. Στην ασσηρο ανάλογα με τη μονάδα. Γενικά είναι πολυ κομπλέ στρατόπεδο στην ασσηρο. Ο ταξίαρχος είναι συνεννοησιμος και οι διοικητες των μονάδων καλοί και γενικά είναι βυσματικο στρατόπεδο, οπότε μην περιμένεις καμία κακουχια ούτε ταλαιπωρία. Σε τι όπλο σε έχουν τοποθετήσει;
Sik21 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, giorgio1997 είπε Νέα Σάντα είναι μεγάλος μπελάς. Καλό στρατόπεδο μεν, αλλά σ εύχομαι να μην μείνεις πάνω από μια μέρα. Το εστιατόριο βρίσκεται στην άλλη άκρη του δεύτερου στρατοπέδου και περπατάς κάνα 20λεπτο για να πας μόνο για φαγητό. Είναι μαρτύριο. Κατά τα άλλα τα στελέχη φάνηκαν κομπλέ. Στην ασσηρο ανάλογα με τη μονάδα. Γενικά είναι πολυ κομπλέ στρατόπεδο στην ασσηρο. Ο ταξίαρχος είναι συνεννοησιμος και οι διοικητες των μονάδων καλοί και γενικά είναι βυσματικο στρατόπεδο, οπότε μην περιμένεις καμία κακουχια ούτε ταλαιπωρία. Σε τι όπλο σε έχουν τοποθετήσει; Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση. Πυροβολικό.
giorgio1997 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 57 λεπτά πριν, Sik21 είπε Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση. Πυροβολικό. Κι εγώ πυροβολικό. Λογικά ασσηρο θα έρθεις. Θα βρεθούμε το πιθανότερο
Sik21 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, giorgio1997 είπε Κι εγώ πυροβολικό. Λογικά ασσηρο θα έρθεις. Θα βρεθούμε το πιθανότερο Ωραία. Η κατάσταση στην Άσσηρο ποια είναι; Οι θάλαμοι τα μπάνια κλπ Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2020 από Sik21
Asevastos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σε γενικές γραμμές η Άσσηρος είναι καλά, συν ότι είναι κοντά στη Θεσσαλονίκη. Είναι πολύ μεγάλο στρατόπεδο και έχει πολλές μονάδες μέσα, λογικά επειδή είναι μεγάλη εσσο αυτή θα σας πηγαίνει καλά η υπηρεσία και θα είστε εξοδούχοι συχνά. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2020 από Asevastos
Sik21 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 35 λεπτά πριν, Asevastos είπε Σε γενικές γραμμές η Άσσηρος είναι καλά, συν ότι είναι κοντά στη Θεσσαλονίκη. Είναι πολύ μεγάλο στρατόπεδο και έχει πολλές μονάδες μέσα, λογικά επειδή είναι μεγάλη εσσο αυτή θα σας πηγαίνει καλά η υπηρεσία και θα είστε εξοδούχοι συχνά. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Ioannistiti2000 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Πεδια ενας φιλος μου παρουσιαζεται ερευνα πληροφορικης στη λαρισα. Ξερεις κανεις τι πεζει εκει, πια φαση υπαρχει, σε πιο στρατοπεδο παει και σε ποσο καιρο ορκιζετε. Ευχαριστω!!
giorgio1997 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 18 ώρες πριν, Sik21 είπε Ωραία. Η κατάσταση στην Άσσηρο ποια είναι; Οι θάλαμοι τα μπάνια κλπ Στο πυροβολικό οι θάλαμοι είναι πολύ καθαροί και γενικά κομπλέ. Τα μπάνια και τα λουτρά επίσης. Είμαστε φανατικοί γενικά με τις καθαριότητες
mojito44 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 επειδη παρουσιάζομαι και εγω Σάντα αυριο πυροβολικο ξερει καποιος αν θα μείνουμε εκει μεχρι την ορκωμοσία η θα παμε Ασσηρο σε καποιες μερες και θα ορκιστούμε εκει ?
Vtsola Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Καλημερα στην παρεα εχω περασει στη σχολη αστυνομιας και θα ηθελα να ρωτησω γνωριζει κανεις το πιστοποιητικο στρατολογικης που ζητανε αυτεπαγγελτα γραφει ολες τις μεταβολες πχ σωματικη ικανοτητα η γραφει μονο καταταξη απολυση(προσωρινη-οριστικη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις