the other one Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 5 ώρες πριν, G1g11 είπε Πάνω μου ή το κρύβουμε κάπου; Γενικά πως είναι εκεί το στρατόπεδο; στη τσέπη στο αθόρυβο, αν στο ζητήσουν δειξτο δε θα το κάνουν κάτι γενικά δε θα χεις θέμα αρκεί να μη προκαλείς, βγαλτο και άραξε σε τίποτα σκαλάκια αν θες να σκοτώσεις το χρόνο σου αλλά όχι σε καμία αναφορα, τα αυτονόητα. το στρατόπεδο μη σε ξεγελά ο τίτλος είναι ότι πιο χύμα έχω δει ως τώρα, τα περισσότερα στελέχη είναι αρκετά cool το φαι άψογο, στο ΤΔΒ είναι καλά γενικά το μόνο κακό πως τα πρωινά έχει αγγαρείες αλλά τις κάνεις και μετά δε σε πρήζει κανείς και είναι πολύ large με εξόδους ωράρια κλπ επειδή είναι φουλ βυσματικο και πολλοί εκεί μέσα είναι γιωταδες και άοπλοι αν εισαι έστω και τυπικά πρόβλεπε ξεχωρίζεις σα τη μύγα μες στο γάλα αλλα δεν είναι τίποτα συνηθιζεις
jimis98 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 απο 35μκ μπορεις να επαναπατριωτιστεις σε ταγμα πεζικου?
jasonts21 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Καλημέρα σε όλους..μένω στην Ζάκυνθο και θα καταταγώ στην Χίο..να ρωτήσω μπορώ να εξασφαλίσω δωρεάν μετακίνηση μέχρι εκει?
mojito44 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Εχω μαθει οσοι παρουσιαζονται Νεα σάντα τους κρατανε τα κινητα σχεδον σε ολους παιζει κατι τετοιο ?
progressiv Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Μπορείτε να μπείτε στο parousiasi.army.gr? Μου βγάζει λάθος στοιχεία όταν προσπαθώ να συνδεθώ. Επίσης υπάρχει κάποια διαφορά μεταξύ ΑΣΜ και ΣΑ?
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδια γιατι ειμαι ασχετος, η αναβολη δεν κοβεται γιατι βρηκα δουλεια ετσι? Λεει μεχρι 2023. Παραλληλα κανω μεταπτυχιακο. Θα μπορω να δουλευω κανονικα μεχρι 2023? Ευχαριστω το φορουμ. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2020 από Επισκέπτης
Saminiga2 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα, παρουσιαζομαι Έβρο-Λαγο (Εφοδιασμού Μεταφορών) στις 7/9...μπορειτε να μ δωσετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με το στρατόπεδο ή ακόμα και το πώς πάμε..γτ δεν έχω βγάλει άκρη με το φύλο πορείας κλπ
gokuthelegend Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Kwsths67 είπε Παιδια γιατι ειμαι ασχετος, η αναβολη δεν κοβεται γιατι βρηκα δουλεια ετσι? Λεει μεχρι 2023. Παραλληλα κανω μεταπτυχιακο. Θα μπορω να δουλευω κανονικα μεχρι 2023? Ευχαριστω το φορουμ. Δεν μπορείς να πάρεις αναβολή λόγω δουλειάς. Αλλά μπορείς να πάρεις αναβολή λόγω σπουδών, φυσικά μπορείς να δουλεύεις παράλληλα αν θέλεις. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2020 από gokuthelegend
Marios092 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα, μου είπαν πως υπάρχει μεγάλη περίπτωση να με κάνουν αποσπαση στο 219 ΚΙΧΝΕ Δίδυμοτοιχο από το 50ΤΥΠ που βρίσκομαι τώρα. Έχει κανείς εμπειρία από το συγκεκριμένο νοσοκομείο;
epir21 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Στις 27/8/2020 στις 12:19 ΜΜ, jasonts21 είπε Καλημέρα σε όλους..μένω στην Ζάκυνθο και θα καταταγώ στην Χίο..να ρωτήσω μπορώ να εξασφαλίσω δωρεάν μετακίνηση μέχρι εκει? Νομίζω πως ναι, πάρε στο φρουραρχειο της περιοχής ή στο αστυνομικό τμήμα. 15 ώρες πριν, progressiv είπε Μπορείτε να μπείτε στο parousiasi.army.gr? Μου βγάζει λάθος στοιχεία όταν προσπαθώ να συνδεθώ. Επίσης υπάρχει κάποια διαφορά μεταξύ ΑΣΜ και ΣΑ? Νομίζω είναι το ίδιο πράγμα.
xorotaktis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Υπάρχει άδεια απολησεως στο τέλος ξέρει κανείς; Τον τελευταίο μήνα; Αν όχι μπορώ να κρατήσω τις άδειες για το τέλος για να πάρω 3-4 βδομάδες άδεια τον τελευταίο μήνα; Θα μπω Ιανουάριο λογικά άρα θα είμαι έξω Οκτώβριο αλλά έχω δουλειά με τα χωράφια που αρχίζω συνήθως τέλη Σεπτέμβρη
gokuthelegend Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, xorotaktis είπε Υπάρχει άδεια απολησεως στο τέλος ξέρει κανείς; Τον τελευταίο μήνα; Αν όχι μπορώ να κρατήσω τις άδειες για το τέλος για να πάρω 3-4 βδομάδες άδεια τον τελευταίο μήνα; Θα μπω Ιανουάριο λογικά άρα θα είμαι έξω Οκτώβριο αλλά έχω δουλειά με τα χωράφια που αρχίζω συνήθως τέλη Σεπτέμβρη Δεν υπάρχει άδεια απολύσεως. Είναι αυτό που είπες, κρατάς όσες άδειες μπορείς από τις κανονικές και τις χαλάς στο τέλος, απλώς οι φαντάροι τις έχουν βαφτίσει έτσι διότι τις παίρνουν λίγο πριν απολυθούν. Αλλά μήπως εννοείς 3-4 μέρες; Αποκλείεται να έχεις αρκετή άδεια για 3-4 εβδομάδες. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2020 από gokuthelegend
rus Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Προφανως προκειται για προφορικη αδεια και προαιρετικη. Εγω ειχα παρει, 8 μερες αν θυμαμαι καλα. Μολις ειχαμε γυρισει απο ταξιδι (ΠΝ) και ο υπαρχος μου εδωσε προφορικη, επροκειτο για τις τελευταιες 8 μερες που ειχαν απομεινει απ τη θητεια μου.
xorotaktis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 18 λεπτά πριν, rus είπε Προφανως προκειται για προφορικη αδεια και προαιρετικη. Εγω ειχα παρει, 8 μερες αν θυμαμαι καλα. Μολις ειχαμε γυρισει απο ταξιδι (ΠΝ) και ο υπαρχος μου εδωσε προφορικη, επροκειτο για τις τελευταιες 8 μερες που ειχαν απομεινει απ τη θητεια μου. Δηλαδή ρε παιδιά αν είναι μακριά από το σπίτι μου δεν μπορώ να πάρω όλες τις άδειες στον τελευταίο μήνα;
gokuthelegend Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, xorotaktis είπε Δηλαδή ρε παιδιά αν είναι μακριά από το σπίτι μου δεν μπορώ να πάρω όλες τις άδειες στον τελευταίο μήνα; Όποτε θέλεις μπορείς να πάρεις τις κανονικές άδειές σου. Αν θεωρείς ότι μπορείς να την παλέψεις όλο τον καιρό, και να τις πάρεις όλες τις άδειες στο τέλος, τότε μπορείς. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2020 από gokuthelegend
Προτεινόμενες αναρτήσεις