Eloy Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Στις 28/7/2020 στις 1:15 ΜΜ, tritonas00 είπε δεν θα προλαβει να γινει καν πολεμος, με το που μπουν οι τουρκοι τελειωσαμε που να μπουν ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Στις 28/7/2020 στις 1:15 ΜΜ, tritonas00 είπε δεν θα προλαβει να γινει καν πολεμος, με το που μπουν οι τουρκοι τελειωσαμε Στην Μύκονο μοναχά μην μπουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eloy Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδιά, το δόγμα της Τουρκίας έχει αλλάξει. Δεν είναι όπως ήταν μέχρι τα γεγονότα των Ιμίων. Ξέρουν οτι και να πάρουν ελληνικό νησί οι απώλειες θα είναι τεράστιες συγκριτικά. Και σαν κατοικημένο και οργανωμένο νησί χωρίς τούρκικο πληθυσμό θα πρέπει στο τέλος να το επιστρέψουν (στην Κύπρο υπήρχαν Τούρκοι και βρήκαν πάτημα για να μείνουν). Αυτό που ισχύει τα τελευταία χρόνια είναι οτι έχουν βάλει στο μάτι τα 17(?) ακατοίκητα νησιά που κόβουν μεγάλα τμήματα απο την ελληνική ΑΟΖ στο Αιγαίο. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2020 από Eloy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Το δογμα της Τουρκιας εχει αλλαξει προς το χειροτερο Διαπιστωσαν οτι μπορουν δινοντας ανταλλαγματα στις μεγαλες δυναμεις να κανουν επιθετικες κινησεις με ελαχιστες ή μηδενικες συνεπειες Οι ΑΟΖ της Κυπρου ειναι πλεον για αυτους βολτα στο παρκο και το ιδιο ετοιμαζουν για Ελλαδα Το μονο αντιβαρο ειναι οτι καμια εταιρεια γεωτρησεων δεν θα συνεργαστει μαζι τους για επενδυσεις στα αμφιλεγομενα σημεια Σε περιπτωση επεισοδιου αναμενεται οτι αυτο δεν θα περιοριστει μονο στο σημειο της γεωτρησης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xorotaktis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 1) καλησπέρα παιδιά, έχω διαβάσει για να μπώ με Α ΕΣΣΟ πρέπει να την κόψω την αναβολή Σεπτέμβρη- Οκτώβρη αν την κόψω τις 10 πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη υπάρχει να με βάλουν με ΕΣΣΟ Νοεμβρίου; αν τύχει να με βάλουν νοέμβρη υπάρχει δυνατότητα να ζητήσω να μπώ με επόμενη ΕΣΣΟ ? 2) Επίσης έχω αναβολή έως το 2023 λόγο σπουδών, άν πάρω πτυχίο τώρα τον σεπτέμβριο και δέν κόψω την αναβολή και μπω το 2023 που τελειώνει η ανΑβολή υπάρχει ποινή; ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cosmonaut21 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 32 λεπτά πριν, xorotaktis είπε 1) καλησπέρα παιδιά, έχω διαβάσει για να μπώ με Α ΕΣΣΟ πρέπει να την κόψω την αναβολή Σεπτέμβρη- Οκτώβρη αν την κόψω τις 10 πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη υπάρχει να με βάλουν με ΕΣΣΟ Νοεμβρίου; αν τύχει να με βάλουν νοέμβρη υπάρχει δυνατότητα να ζητήσω να μπώ με επόμενη ΕΣΣΟ ? 2) Επίσης έχω αναβολή έως το 2023 λόγο σπουδών, άν πάρω πτυχίο τώρα τον σεπτέμβριο και δέν κόψω την αναβολή και μπω το 2023 που τελειώνει η ανΑβολή υπάρχει ποινή; ευχαριστώ Να ρωτήσω και γω πάνω σε αυτό. Εμένα η αναβολή τελειώνει τώρα το '20. Μέχρι πότε πρέπει να την κόψω για να μπω το Νοέμβρη και μέχρι πότε για να μπω το Φλεβάρη; Φίλος μου είπε ότι αν αφήσω απλά να έρθει το χαρτί ή αν πάω προς το τέλος του χρόνου χάνω και το Φλεβάρη και δεν το θέλω αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asevastos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Πάρε στη στρατολογία και ρώτα για τις ακριβείς ημερομηνίες που πρέπει να κόψεις για να μπεις με την εκάστοτε ΕΣΣΟ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pluss Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, xorotaktis είπε Επίσης έχω αναβολή έως το 2023 λόγο σπουδών, άν πάρω πτυχίο τώρα τον σεπτέμβριο και δέν κόψω την αναβολή και μπω το 2023 που τελειώνει η ανΑβολή υπάρχει ποινή; Όχι, δεν υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aregli92 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Υπάρχει κανένα νέο για πιθανή ημερομηνία Εσσο Σεπτεμβρίου ή όχι ακόμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lactate Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Κάποιος που δεν εχει ακόμα ολοκληρώσει τη θητεία του μπορεί να κάνει αίτηση για τον ΑΣΕΠ; Δεν μπορει πχ να περασει και να πάρει αδεια ανευ αποδοχων μεχρι να ολοκληρωσει; Ξέρει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, lactate είπε Κάποιος που δεν εχει ακόμα ολοκληρώσει τη θητεία του μπορεί να κάνει αίτηση για τον ΑΣΕΠ; Δεν μπορει πχ να περασει και να πάρει αδεια ανευ αποδοχων μεχρι να ολοκληρωσει; Ξέρει κανείς; Θα πρέπει να ελέγξεις τι λέει ο προκήρυξη, μπορεί να λέει για τους άνδρες ότι πρέπει να έχουν εκπληρωμένες τις στρατιωτικές υποχρεώσεις. Εκτός αν πιστεύεις ότι μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα ίσως να έχεις απολυθεί. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2020 από gokuthelegend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 15 λεπτά πριν, lactate είπε Κάποιος που δεν εχει ακόμα ολοκληρώσει τη θητεία του μπορεί να κάνει αίτηση για τον ΑΣΕΠ; Δεν μπορει πχ να περασει και να πάρει αδεια ανευ αποδοχων μεχρι να ολοκληρωσει; Ξέρει κανείς; Όχι δεν γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barca10 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Ερώτηση: Κάποιος που δεν έχει σχετικό πρώτο πτυχίο με την ιατρική αλλά έχει μεταπτυχιακό από τμήμα ιατρικής υπάρχει περίπτωση να μπει στο υγειονομικό σώμα; Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2020 από barca10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-Dimitris- Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 11 λεπτά πριν, barca10 είπε Ερώτηση: Κάποιος που δεν έχει σχετικό πρώτο πτυχίο με την ιατρική αλλά έχει μεταπτυχιακό από τμήμα ιατρικής υπάρχει περίπτωση να μπει στο υγειονομικό σώμα; (με βύσμα πχ; ) Γενικά στο υγειονομικό μπαίνουν άσχετοι με γερό δόντι; Ναι μπορεις, αλλα για ποιο λογο να το κανεις αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barca10 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 21 λεπτά πριν, -Dimitris- είπε Ναι μπορεις, αλλα για ποιο λογο να το κανεις αυτο; Γενικά ρωτάω γιατί μου το ανέφερε κάποιος και θεωρούσα ότι μόνο οι σχετικοί μπορούν να πάνε εκεί ανεξαρτήτως άλλων παραγόντων... Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις