mmmpii Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 8 ώρες πριν, 11demian111 είπε Δεν νομίζω, μέσα στην πόλη είναι στο κεντρο Νομίζω ότι και το δικό μου χαρτί έλεγε 8 Μ/Π Ιωάννινα αλλά πήγα στο στρατόπεδο που είναι έξω απ'την πόλη. Όπως και να 'χει παντού καλά είναι στα Γιάννενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Racerr Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 εγω παρουσιαζομαι πορο ποσο καιρο θα ειμαι εκει μετα που παμε? δεν εχω ιδεα και τι ωρα πρπεει να ειμαι εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kaseri33 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Racerr είπε εγω παρουσιαζομαι πορο ποσο καιρο θα ειμαι εκει μετα που παμε? δεν εχω ιδεα και τι ωρα πρπεει να ειμαι εκει Δές στο χαρτί της κατάταξης,συνήθως ειναι 8:00-13:00 . Επεξ/σία 14 Μαΐου 2020 από Kaseri33 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QuckerDucker Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 12 ώρες πριν, QuckerDucker είπε Στρατόπεδο Καποτά 971 ξέρει κανείς τίποτα; Ευχαριστώ Αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας με ενημερώσει. Με έχει πιάσει ένα άγχος και σκέφτομαι το αμεταθετο μπροστά στο άγνωστο που μπορεί να συναντήσω στην Αθήνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pankar95 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Racerr είπε εγω παρουσιαζομαι πορο ποσο καιρο θα ειμαι εκει μετα που παμε? δεν εχω ιδεα και τι ωρα πρπεει να ειμαι εκει 16-18 μέρες κρατάει η βασική εκπαίδευση. Τις τελευταίες μέρες θα μάθεις τη μετάθεση σου αφού πρώτα έχεις δηλώσει και που επιθυμείς να πας. Και μετά την άδεια ορκομωσίας σε στέλνουν και στο Κανελλόπουλος στου Σκαραμαγκά για λίγες μέρες. Επίσης για τις ώρες, περισυ που παρουσιάστηκα ερχόντουσαν μέχρι και το απόγευμα Επεξ/σία 15 Μαΐου 2020 από Pankar95 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kaseri33 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 48 λεπτά πριν, Pankar95 είπε 16-18 μέρες κρατάει η βασική εκπαίδευση. Τις τελευταίες μέρες θα μάθεις τη μετάθεση σου αφού πρώτα έχεις δηλώσει και που επιθυμείς να πας. Και μετά την άδεια ορκομωσίας σε στέλνουν και στο Κανελλόπουλος στου Σκαραμαγκά για λίγες μέρες. Aυτό που λές για την μέταθεση δεν ισχύει και για το στρατο ξηράς σωστά;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pankar95 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, Kaseri33 είπε Aυτό που λές για την μέταθεση δεν ισχύει και για το στρατο ξηράς σωστά;; Δεν ξέρω σίγουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kaseri33 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, Pankar95 είπε Δεν ξέρω σίγουρα Γιατί στον στρατό ξηράς σε βάζουν κατευθείαν σε μονάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pankar95 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 5 λεπτά πριν, Kaseri33 είπε Γιατί στον στρατό ξηράς σε βάζουν κατευθείαν σε μονάδα. Μιλάω για το ΠΝ που έκανα τη δική μου θητεία. Για το πεζικό σίγουρα έχει συζητηθεί πολύ παραπάνω στις προηγούμενες σελίδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agm6 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Καλησπερα . Γνωρίζει κάποιος ποσό κρατάει η εκπαίδευση στο ΚΕΕΜ της Σπάρτης για ειδικότητα μάγειρα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Racerr Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 7 ώρες πριν, Pankar95 είπε Μιλάω για το ΠΝ που έκανα τη δική μου θητεία. Για το πεζικό σίγουρα έχει συζητηθεί πολύ παραπάνω στις προηγούμενες σελίδες πιθανοι προορισμοι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kaseri33 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδιά μαχητόσημο για να πάρεις στο ΠΕΖΙΚΟ είναι δύσκολο;; Στα ΣΠΕΝ δεν το παίρνεις;; Tι στο περίπου χρειάζεται για το μαχητόσημο;; Επεξ/σία 16 Μαΐου 2020 από Kaseri33 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosmon Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 5 λεπτά πριν, Kaseri33 είπε Παιδιά μαχητόσημο για να πάρεις στο ΠΕΖΙΚΟ είναι δύσκολο;; Στα ΣΠΕΝ δεν το παίρνεις;; Tι στο περίπου χρειάζεται για το μαχητόσημο;; Συνηθως βυσμα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kaseri33 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 12 λεπτά πριν, nikosmon είπε Συνηθως βυσμα βύσμα? Δεν το παίρνουν οι πρώτοι 3 στα ΣΠΕΝ ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pankar95 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, Racerr είπε πιθανοι προορισμοι? Το 70% των στρατεύσιμων νομίζω καταλήγει Αθήνα ή Σούδα. Πέρα από αυτά υπάρχουν και άλλοι ναυστάθμου ή παρατηρητήρια σε διάφορα νησιά αλλά και τα πολεμικά πλοία. Στα πλοία και σε νησια παραμεθορίου να ξέρεις κάνεις 9μηνη θητεία αντί για χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις