Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην αγχωνεσαι. Το πολυ πολυ να παρουσιαστεις και να παρεις κατευθειαν τις πρωτες μερες αναβολη μολις τους πεις τους λογους και σε πανε σε στρατιωτικο γιατρο. Ειδικα αν εχεις μαζι σου και καμια παλια διαγνωση ή φαρμακευτικη αγωγη. Παντως να σε βαλουν να υπηρετησεις δεν παιζει.

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, nikosmon είπε

Μην αγχωνεσαι. Το πολυ πολυ να παρουσιαστεις και να παρεις κατευθειαν τις πρωτες μερες αναβολη μολις τους πεις τους λογους και σε πανε σε στρατιωτικο γιατρο. Ειδικα αν εχεις μαζι σου και καμια παλια διαγνωση ή φαρμακευτικη αγωγη. Παντως να σε βαλουν να υπηρετησεις δεν παιζει.

Τα έχω όλα. Έχω και την παλιά διάγνωση που είχα πέρυσι από την γιατρό μου στο Αιγινήτειο, και όλες τις αλλαγές της φαρμακευτικής μου αγωγής με σφραγίδα της γιατρού (αυτές τις οδηγίες που σου λένε πόσα χάπια να παίρνεις και ποια ώρα της ημέρας). Μέχρι και την καρτέλα με τα ραντεβού μου στο Αιγινητειο έχω που την υπογράφει η γιατρός κάθε φορά που πραγματοποιώ ραντεβού (έχει 12 υπογεγραμμένες συναντήσεις μέσα σε 2 χρόνια). Απλά δεν ξέρεις ποτέ σε ποιόν θα πέσεις (ακούγονται περίεργα για τον στρατιωτικό ψυχίατρο στην Ξάνθη) και αν έχω την πρόσφατη βεβαίωση θα πάω άνετος.... Απλά όπως και να έχει είναι άγχος. Θα δω αν μπορώ να πάρω διάγνωση και από τον ιδιώτη ψυχίατρο που με παρακολουθεί σε επείγων περιπτώσεις και δούλευε στο Αιγινητειο...

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Petalidas είπε

Ξερουμε αν θα δωσουνε αδειας ορκωμοσίας; Γιατι λογω κορονοιου ακουσα πως δεν θα δωσουν, ισχυει;

Επειδή μπαίνω και εγώ με την Γ' ΕΣΣΟ,νομίζω κανονικά θα γίνει και η ορκωμοσία και η άδεια (10 μέρες)

• Thanks 1
Δημοσ.

Αναβολη για κοινωνικους λόγους επειδη είμαι εν πτυχιω στο μεταπτυχιακο υπάρχει περιπτωση να μην μου την δεχτουν; θεωρούμε ακομα ενεργος φοιτητης δεν εχω ολοκληρωσει ολες μου τις υποχρεώσεις κατι το οποιο θα γινει τελος Ιουνιου ενώ η καταταξη ειναι αρχες Ιουνιου. Ειναι η 1η φορά που έκανα την αίτηση για κοινωνικους λογους.

Γιατι διαβαζω οτι τελευταια δεν γινονται ευκολα δεκτες αλλα εγω π.χ δεν ειμαι για ιατρικους ή οικονομικους λόγους ...

Δημοσ.
8 ώρες πριν, 11demian111 είπε

Δεν νομίζω, μέσα στην πόλη είναι στο κεντρο

Νομίζω ότι και το δικό μου χαρτί έλεγε 8 Μ/Π Ιωάννινα αλλά πήγα στο στρατόπεδο που είναι έξω απ'την πόλη. Όπως και να 'χει παντού καλά είναι στα Γιάννενα.

Δημοσ.

εγω παρουσιαζομαι πορο ποσο καιρο θα ειμαι εκει μετα που παμε? δεν εχω ιδεα και τι ωρα πρπεει να ειμαι εκει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Racerr είπε

εγω παρουσιαζομαι πορο ποσο καιρο θα ειμαι εκει μετα που παμε? δεν εχω ιδεα και τι ωρα πρπεει να ειμαι εκει

Δές στο χαρτί της κατάταξης,συνήθως ειναι 8:00-13:00 .

Επεξ/σία από Kaseri33
Δημοσ.
12 ώρες πριν, QuckerDucker είπε

Στρατόπεδο Καποτά 971 ξέρει κανείς τίποτα;

Ευχαριστώ

Αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας με ενημερώσει.

Με έχει πιάσει ένα άγχος και σκέφτομαι το αμεταθετο μπροστά στο άγνωστο που μπορεί να συναντήσω στην Αθήνα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Racerr είπε

16-18 μέρες κρατάει η βασική εκπαίδευση. Τις τελευταίες μέρες θα μάθεις τη μετάθεση σου αφού πρώτα έχεις δηλώσει και που επιθυμείς να πας. Και μετά την άδεια ορκομωσίας σε στέλνουν και στο Κανελλόπουλος στου Σκαραμαγκά για λίγες μέρες.

Επίσης για τις ώρες, περισυ που παρουσιάστηκα ερχόντουσαν μέχρι και το απόγευμα 

Επεξ/σία από Pankar95
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...