jimis98 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 η αλεξανδρουπολη εχει πεζικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 5 λεπτά πριν, jimis98 είπε η αλεξανδρουπολη εχει πεζικο? Ναι! Μέσα στην πόλη έχει 2 στρατόπεδα νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 27 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Ναι! Μέσα στην πόλη έχει 2 στρατόπεδα νομίζω ξερεις πως λεγονται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannhs44 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Αλανια αν παρουσιαστείς θηβα ΕΛΔΥΚ σημαίνει οτι είσαι στανταρ για Κύπρο η απλα αμα θες το δηλώνεις για να πας; Επεξ/σία 6 Μαΐου 2020 από Giannhs44 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan613 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 11 ώρες πριν, jimis98 είπε ξερεις πως λεγονται? Η Αλεξανδρούπολη έχει ένα στρατόπεδο στο κέντρο σαν πεζικό. Είναι εκεί που είναι το ΚΙΧΝΕ και ονομάζεται Πατσούκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 15 λεπτά πριν, spartan613 είπε Η Αλεξανδρούπολη έχει ένα στρατόπεδο στο κέντρο σαν πεζικό. Είναι εκεί που είναι το ΚΙΧΝΕ και ονομάζεται Πατσούκα. τι αριιθμο εχει? 511 ειναι κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan613 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 526 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KymcoAK550 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Καλησπερα σε ολους Μου ηρθε μειλ (11 το βραδυ!) που γραφει πως "για κατάταξη στις τάξεις του Στρατού Ξηράς σύμφωνα με την υπ'αριθ ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 54/2020 την 09/06/2020 στο Στρδο ΜΗΛΙΔΩΝΗ (ΣΟΥΦΛΙ) και στις ώρες από 08.00 μέχρι 13.00 για εκπλήρωση στρατεύσιμης υποχρέωσης" "στ. Δεν απαιτείται να φέρετε ατομικά ή δημόσια είδη, επειδή όλα τα απαραίτητα θα σας χορηγηθούν από τη μονάδα κατάταξης. Αν επιθυμείτε μπορείτε να φέρετε μαζί σας αθλητική φόρμα και αθλητικά παπούτσια." Σχετικα με το δευτερο κομματι, χρειαζεται να αγορασω ολα αυτα που λενε σε διαφορα σαιτ; Ή πραγματικα ισχυει αυτο που γραφει η παραγραφος στ. ? Smartphone επιτρεπεται να εχω μαζι μου σωστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skerzos Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δεν ισχύει αυτό, αγόρασε κανονικά ότι θα χρειαστεί. Το Μηλιδώνη είναι της 50 Ταξιαρχίας, θα παρουσιαστείς εκεί και είτε θα μείνεις εκεί (640 ΤΠ), είτε θα σε στείλουν στο Πρωτοκλήσσι (50 ΕΜΑ, 558 ΤΠ), είτε στο Κουφόβουνο (50 ΤΥΠ, 50 ΛΜΧ, 50 ΠΕΕΑΠ, 512 ΤΠ, 514 ΤΠ, 107 ΜΜΠ, 50 ΛΑΤ, 50 ΛΔΒ). Smartphone πάρε, με το που μπεις και θα πας να περάσεις από όλα τα διαδικαστικά, θα σου βάλει ένας από τους Λοχίες εκεί μια χαρτοταινία στην κάμερα. Ε κράτα την 2-3 λεπτά, μην την αφαιρέσεις μπροστά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael94 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Οτι λενε τα site θα χρειαστεί. Τώρα καλοκαίρι πούδρα πολλές καλτσες Κοντομανικα είναι απαραίτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TJohn Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Στις 6/5/2020 στις 7:23 ΠΜ, Pikpok είπε Είμαι 6μηνός μηπως γίνεται να μου πείς κάποιος τι δικαιολογητικο χρειάζεται για την πληρωμή και που μπορώ να το πάρω; γνωρίζω οτι το ενα μου το δίνει το γραφείο αλλα είναι και υο δικαιολογητικό Αν καταλαβα καλα, βεβαιωση οικογενειακης καταστασης στην στρατολογια σου (μπορεις κ μεσω κεπ) κ βεβαιωση απο ασπε στο γραφειο μισθοδοσιας της μοναδας σου. Για πολυτεκνια ολα αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapaag Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 37 λεπτά πριν, TJohn είπε Αν καταλαβα καλα, βεβαιωση οικογενειακης καταστασης στην στρατολογια σου (μπορεις κ μεσω κεπ) κ βεβαιωση απο ασπε στο γραφειο μισθοδοσιας της μοναδας σου. Για πολυτεκνια ολα αυτα. Πρέπει να γράφει ρητώς επάνω στο πιστοποιητικό οικ. Κατάστασης "για στρατολογική χρήση" Νομίζω στο κεπ δε το κάνουν αυτό Καλύτερα στο Δήμο σου Σε κάθε περίπτωση να ρωτήσεις από πριν στο κεπ αν μπορούν να στο γράψουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TJohn Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, Vapaag είπε Πρέπει να γράφει ρητώς επάνω στο πιστοποιητικό οικ. Κατάστασης "για στρατολογική χρήση" Νομίζω στο κεπ δε το κάνουν αυτό Καλύτερα στο Δήμο σου Σε κάθε περίπτωση να ρωτήσεις από πριν στο κεπ αν μπορούν να στο γράψουν Εννοω μεσω κεπ τα στελνουν στην αντιστοιχη στρατολογικη υπηρεσια αν κανεις τη θητεια σου μακρια απο το σπιτι σου. Το πιστοποιητικο βγαινει κ online. Ναι κλικαρουμε αυτο για στρατολογικη χρηση, σωστα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vovous Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Μολις ανακοινωθηκε η καταταξη μου!! Εχει καποιος εμπειρια απο Λημνο 290 Μ/Κ ΤΠ των τελευταιων ετων? Γιατι κατι διαβαζω στον σπαρτακο περι "μαυρου στρατοπεδου" χωρις δυναμη διπλες υπηρεσιες κτλ που δεν τα πολυπιστευω αν δεν μου το επιβεβαιωσει καποιος! Καθε πληροφορια δεκτη! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asevastos Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Πέρασα από εκεί στο κοντινό παρελθόν (Τεθωρακισμένα και εγώ). Το 290 είναι το Σημείο Υποδοχής, εκεί παρουσιάζεσαι, δε θα μείνεις εκεί. Συγκεκριμένα, τα Τεθωρακισμένα πηγαίνουν στην 88 ΕΜΑ, στο Ρωμανού. Μια χαρά το στρατόπεδο και πολύ καλός ο διοικητής. Μη διαβάζεις στο Google τι ίσχυε χρόνια πριν. Το χειρότερο στρατόπεδο γίνεται το καλύτερο από τη μια στιγμή στην άλλη. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2020 από Asevastos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις