kokorikoue Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Οποιος υπηρετει τωρα εν μεσω κορονοιου θα καταλαβαινε την παρανοια της καταστασης. Δεν αρκουν πολλα - μονο το γεγονος οτι αντισηπτικα στις τουαλετες εισηχθησαν μονο οταν ηταν να επισκεφθει το στρατοπεδο ανωτατο στελεχος (υψηλοβαθμος αξιωματικος) και μεχρι τοτε (εν μεσω πανδημιας) πλεναμε τα χερια μας με σκετο νερο ή οτι μπορουσαμε να αγορασουμε με τα "8,62" τοτε καταλαβαινει κανεις το αστειο της καταστασης. Προσωπικα μεριμνω για την προσωπικη μου υγιεινη αλλα τα σεντονια του στρατου και μονο που τα ακουμπησα για να στρωσω το κρεβατι μου στις αρχες της θητειας μου , ηταν αρκετο για να καταλαβω οτι δεν θα τα ξαναακουμπησω ουτε για να τα μεταφερω στο πλυντηριο. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2020 από kokorikoue 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 16 λεπτά πριν, kokorikoue είπε Οποιος υπηρετει τωρα εν μεσω κορονοιου θα καταλαβαινε την παρανοια της καταστασης. Δεν αρκουν πολλα - μονο το γεγονος οτι αντισηπτικα στις τουαλετες εισηχθησαν μονο οταν ηταν να επισκεφθει το στρατοπεδο ανωτατο στελεχος (υψηλοβαθμος αξιωματικος) και μεχρι τοτε (εν μεσω πανδημιας) πλεναμε τα χερια μας με σκετο νερο ή οτι μπορουσαμε να αγορασουμε με τα "8,62" τοτε καταλαβαινει κανεις το αστειο της καταστασης. Προσωπικα μεριμνω για την προσωπικη μου υγιεινη αλλα τα σεντονια του στρατου και μονο που τα ακουμπησα για να στρωσω το κρεβατι μου στις αρχες της θητειας μου , ηταν αρκετο για να καταλαβω οτι δεν θα τα ξαναακουμπησω ουτε για να τα μεταφερω στο πλυντηριο. Έχω περάσει από 2 στρατόπεδα. Ένα στα Γρεβενά, στο 586 και τώρα είμαι στον Προβατωνα. Και στα 2 είχαμε συνέχεια αντισηπτικα που πριν τελειώσουν γέμιζαν, σαπούνια είτε κρεμοσαπουνα στα μπάνια, 2 3 για 6 τουαλέτες, χλωρινες για καθαριότητες, καθαριστικά, γάντια, μάσκες, στα μαγειρια είχαν και για τα μαλλιά όσοι σερβιριζαν φαγητό. Όταν μοαινει ο ταξίαρχος το μόνο που αλλάζει είναι ότι φοράνε μάσκες και γάντια τα στελέχη που είναι κοντά του ενώ κανονικά δεβ φοράνε κάι δίνουν και στους φαντάρους εκεί τριγύρω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokorikoue Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Χαίρομαι που αποτελείς διαφορετική περίπτωση. Σε σχέση με εμάς καμιά σχέση και είμαι και στην Αθήνα. Πάντως από αυτά που διαβάζω και ακούω πολλά στρατόπεδα αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα με το δικό μου. Φιλικά πάντα ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Justaquestion Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Καλησπέρα σε όλη την παρέα θα αναφέρω με όσο το δυνατόν εν συντομία την περίπτωση μου και αν κάποιος έχει βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση η γνωρίζει να με συμβουλέψει ευχαριστώ εκ των προτέρων! Είμαι γεννημένος το 1994 η κανονική κατάταξη μου ήταν το 2015 αλλά πήρα αυτομάτως αναβολή όταν είχα περάσει με πανελλαδικές στο ΤΕΙ Αθήνας και από τότε το μόνο που έχω κάνει έχω κρατήσει ένα χαρτί που λέει ότι ισχύει έως 31 Δεκ 2021. Τη σχολή την παράτησα το 2015 κάνοντας οριστική διαγραφή λόγω εργασίας αλλά δεν είχα ασχοληθεί να ειδοποιήσω κανένα εκ τότε οπότε σίγουρα υπάρχει η μηνιαία πρόσθετη εξαγοράσιμη από ότι γνωρίζω από την στιγμή που δεν θα έχω το πτυχίο να αιτιολογησω την αναβολή. Το θέμα μου είναι άλλο όμως ότι με ενδιαφέρει απαλλαγή ακόμη και με τρελοχαρτο για τον λόγο ότι είμαι 26 χρόνων παντρεμένος και έχω δύο δίδυμα μωρά 2 ετών δουλεύω σαν τον σκύλο μέρα νύχτα δεν έχω δικό μου σπίτι και είμαι σε νοίκι δεν έχω καμία απολύτως βοήθεια ούτε οικονομική ούτε με τα παιδιά από τους παππούδες γιατί επίσης δουλεύουν και παλεύουν να ξεχρεωσουν δάνεια και από ότι βλέπω ότι προβλέπει ο νόμος απαλλαγή μόνο στα τρία τέκνα που δεν σκοπεύω να κάνω άλλο παιδί τώρα σύντομα και στη δική μου περίπτωση με δύο τέκνα 6μηνη που όσο λίγο και να ακούγεται 6 μήνες θα με καταστρέψουν άμα λείψω από δουλειά παρότι ξεκίνησε μόλις δειλά δειλά και η σύζυγός να εργάζεται λόγο του ενοικίου δεν παίζει σε καμία περίπτωση να τα βγάλουμε πέρα για 6 ολόκληρους μήνες εδώ για ένα σκέφτεσαι χωρίς μισθό και αγχώνεσαι πραγματικά υπό άλλες συνθήκες θα μουν οκ με το θέμα του στρατού αν και πότε δεν το επικρατούσα και είμαι καθέτως στο ότι είναι υποχρεωτικό δεν θα με πείραζε να πήγαινα έτσι και αλλιώς μάχιμος είμαι χρηματαποστολες κάνω και έχω δεχτεί απειλές με όπλο σε ληστείες και ενεργησα σωστά και ψύχραιμα αλλά ακόμα και Αθήνα που μου λένε κάποιοι ότι μπορεί να με βάλουν να υπηρετήσω και μέχρι και να κοιμάμαι σπίτι μου δεν μπορώ πραγματικά να μείνω χωρίς μισθό για 6 μήνες και οκ για εμένα χέστηκα αλλά έχω δύο μωρά παιδιά. Αυτά ελπίζω να μη σας κούρασα με όλο αυτό απλά για να υπάρχει πλήρη εικόνα της περίπτωσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orpheas1992 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δεν χρειάζεται να αιτιολογησεις την αναβολη αν την κόψεις πριν τις 31 Δεκεμβριου του 2021 που λεει το χαρτι. Αν ληξει και μπεις το 2022 τοτε θα έχεις τον επιπλεον μηνα ως ποινη. Δεν ξερω τι δουλεια κανεις αλλα μετα τους 2 πρωτους μηνες θα μπορεις συχνα να κανεις κανένα μεροκαματο ειτε σε εξοδους ειτε με αδειες. Δεν θα εισαι 6 μηνες φυλακισμενος δηλαδή. Για ι5 είναι γενικα πιο ελαστικα τα πραγματα πλεον, θα σου ελεγα να ξεκινησεις απο τωρα με καποιον ψυχιατρο στον οποιο θα πεις ολη την αληθεια και θα σου συνταγογραφει χαπια μεχρι να παρουσιαστεις. Διπολικη διαταραχη, καταθλιψη κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Justaquestion Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, Orpheas1992 είπε Δεν χρειάζεται να αιτιολογησεις την αναβολη αν την κόψεις πριν τις 31 Δεκεμβριου του 2021 που λεει το χαρτι. Αν ληξει και μπεις το 2022 τοτε θα έχεις τον επιπλεον μηνα ως ποινη. Δεν ξερω τι δουλεια κανεις αλλα μετα τους 2 πρωτους μηνες θα μπορεις συχνα να κανεις κανένα μεροκαματο ειτε σε εξοδους ειτε με αδειες. Δεν θα εισαι 6 μηνες φυλακισμενος δηλαδή. Για ι5 είναι γενικα πιο ελαστικα τα πραγματα πλεον, θα σου ελεγα να ξεκινησεις απο τωρα με καποιον ψυχιατρο στον οποιο θα πεις ολη την αληθεια και θα σου συνταγογραφει χαπια μεχρι να παρουσιαστεις. Διπολικη διαταραχη, καταθλιψη κλπ Οκ ευχαριστώ πολύ δεν το γνώριζα. Γενικά από ότι κατάλαβα το Ι5 δεν είναι η σωστή λύση. Οπότε θα το αφήσω φλου και ότι γίνει. θα πάω κανονικά και ντόμπρα με το πρόβλημα μου. Τώρα τι θα αντιμετωπίσω είναι άλλο θέμα αφού από, ότι ακούω επί του θέματος ισχύει ότι εκεί που ξεκινά ο στρατός τελειώνει η λογική. Αλλά τι να κάνουμε το τρελοχαρτο είναι ημίμετρο αφού έστω και για το παραμικρό επιφέρει κάποια συνέπεια. Εγώ απλώς ήθελα να το αποφύγω για την οικογένεια μου. Όχι για μένα εγώ στο κάτω κάτω διακοπές θα κάνω έτσι όπως είναι ο στρατός πλέον! Θα το παλέψουμε και αυτό όπως όλα. Τι να κάνουμε αφού δεν σου δίνουν επιλογή θα κάνουμε άλλη μια φορά τους μαλακες. Το μοναδικό πράγμα που με αγχωνει πραγματικά είναι ότι σίγουρα θα αντιμετωπίσω πρόβλημα μέσα. Γιατί στην πραγματικότητα κανονικά θεωρούμαι αντιρρησίας συνείδησης. Αλλά το σενάριο αυτό το έχουν κάνει ακόμη χειρότερο για την περίπτωση μου! Αλλά χωρίς να θέλω να είμαι προκατειλημμένος γιατί είμαι σίγουρος ότι θα συναντήσω μια χαρά ανθρώπους, ένας πορωμενος μπορεί να μου πει κάτι και να χουμε ξυπνήσει στραβά. Και θα είμαι και ψυχολογικά φορτισμένος λόγω που το μυαλό μου θα είναι τι γίνεται σπίτι, και θα μετρήσουμε δόντια στο τέλος. Είμαι σίγουρος. Πέραν αυτού πιστεύω δεν θα έχω θέμα. Δεν πίνω και τσιγάρα για να την παλέψω 😋. Απλά πάλι θεωρώ ότι και αυτό δεν είναι σωστό να χαριτολογω και να θυμάμαι την εφηβεία μου στις ελληνικές κατασκηνώσεις στρατού, ενώ η γυναίκα μου ζοριζεται και με δουλειά και με παιδιά. Επίσης το μεροκάματο οκ πες το οικονομικό παίρνω και δάνειο όσο λείπω στην χειρότερη. Το θέμα είναι ότι συμβάλλω πολύ στο πρόγραμμα των μωρών μπάνια ύπνο τάισμα παιχνίδι βόλτα γιατί υπάρχει ισότητα στην οικογένεια και εργαζόμαστε και οι δύο και φτιάχνουμε τα ωράρια να καθόμαστε με τα παιδιά εναλλάξ. Τώρα αναγκαστικά θα πρέπει να προσλάβω και άνθρωπο που δεν θέλω να αφήνω σε ξένα χέρια τα παιδιά μου. Αλλά έτσι λειτουργεί η χώρα το κράτος το Έθνος μας. Σου δίνει άπειρες επιλογές να τα βάζεις με τον εαυτό σου που δεν έχεις επιλογές! Επεξ/σία 2 Μαΐου 2020 από Justaquestion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al3xis Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Καμία συνέπεια δεν έχει το Ι5, εκτός αν θες να διοριστείς σε πυροσβεστική, αστυνομία, στρατό. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orpheas1992 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, Justaquestion είπε Οκ ευχαριστώ πολύ δεν το γνώριζα. Γενικά από ότι κατάλαβα το Ι5 δεν είναι η σωστή λύση. Οπότε θα το αφήσω φλου και ότι γίνει. θα πάω κανονικά και ντόμπρα με το πρόβλημα μου. Τώρα τι θα αντιμετωπίσω είναι άλλο θέμα αφού από, ότι ακούω επί του θέματος ισχύει ότι εκεί που ξεκινά ο στρατός τελειώνει η λογική. Αλλά τι να κάνουμε το τρελοχαρτο είναι ημίμετρο αφού έστω και για το παραμικρό επιφέρει κάποια συνέπεια. Εγώ απλώς ήθελα να το αποφύγω για την οικογένεια μου. Όχι για μένα εγώ στο κάτω κάτω διακοπές θα κάνω έτσι όπως είναι ο στρατός πλέον! Θα το παλέψουμε και αυτό όπως όλα. Τι να κάνουμε αφού δεν σου δίνουν επιλογή θα κάνουμε άλλη μια φορά τους μαλακες. Το μοναδικό πράγμα που με αγχωνει πραγματικά είναι ότι σίγουρα θα αντιμετωπίσω πρόβλημα μέσα. Γιατί στην πραγματικότητα κανονικά θεωρούμαι αντιρρησίας συνείδησης. Αλλά το σενάριο αυτό το έχουν κάνει ακόμη χειρότερο για την περίπτωση μου! Αλλά χωρίς να θέλω να είμαι προκατειλημμένος γιατί είμαι σίγουρος ότι θα συναντήσω μια χαρά ανθρώπους, ένας πορωμενος μπορεί να μου πει κάτι και να χουμε ξυπνήσει στραβά. Και θα είμαι και ψυχολογικά φορτισμένος λόγω που το μυαλό μου θα είναι τι γίνεται σπίτι, και θα μετρήσουμε δόντια στο τέλος. Είμαι σίγουρος. Πέραν αυτού πιστεύω δεν θα έχω θέμα. Δεν πίνω και τσιγάρα για να την παλέψω 😋. Απλά πάλι θεωρώ ότι και αυτό δεν είναι σωστό να χαριτολογω και να θυμάμαι την εφηβεία μου στις ελληνικές κατασκηνώσεις στρατού, ενώ η γυναίκα μου ζοριζεται και με δουλειά και με παιδιά. Επίσης το μεροκάματο οκ πες το οικονομικό παίρνω και δάνειο όσο λείπω στην χειρότερη. Το θέμα είναι ότι συμβάλλω πολύ στο πρόγραμμα των μωρών μπάνια ύπνο τάισμα παιχνίδι βόλτα γιατί υπάρχει ισότητα στην οικογένεια και εργαζόμαστε και οι δύο και φτιάχνουμε τα ωράρια να καθόμαστε με τα παιδιά εναλλάξ. Τώρα αναγκαστικά θα πρέπει να προσλάβω και άνθρωπο που δεν θέλω να αφήνω σε ξένα χέρια τα παιδιά μου. Αλλά έτσι λειτουργεί η χώρα το κράτος το Έθνος μας. Σου δίνει άπειρες επιλογές να τα βάζεις με τον εαυτό σου που δεν έχεις επιλογές! Αν σκοπευεις να πας στρατο, φροντισε του χρονου τον Ιουλιο να κοψεις την αναβολη σου για να μπεις Οκτωβριο-Νοεμβριο του 2021. Ειναι μακραν η καλυτερη περιοδος, με πολυ κοσμο στα στρατοπεδα, θα παρεις αδεια Χριστουγεννων και αδεια Πασχα, θα κερδισεις το καλοκαιρι σου. Σαν πατερας θα εχεις αρκετα ευνοϊκη μεταχειριση παντως σε θεματα υπηρεσιας, εξοδων κλπ. Αν επιλεξεις το Ι5, αφησε την αναβολη σου να ληξει και μετα πηγαινε στο φρουραρχειο μαζι με χαρτια απο γιατρο και συνταγες απο φαρμακα που θα εχεις μαζεψει ολο αυτο το διαστημα. Θα παρεις ευκολα λογικα μια αναβολη για καποιους μηνες ακομα. Μετα θα ξαναπας, θα περασεις απο επιτροπη, θα ξαναπαρεις αναβολη κλπ. Οταν θα εχεις συμπληρωσει 2 χρονια αναβολων, θα γινει η τελικη κριση του Ι5 σου και θα απαλλαγεις οριστικα. Δυστυχως πρεπει να ταλαιπωρηθεις μεχρι να ξεμπερδεψεις και να γλιτωσεις την θητεια σου και αυτος ηταν ο λογος που τελικα επελεξα και εγω να φαω το λουκι και να υπηρετησω κανονικα. Για συνεπειες επαγγελματικα πολυ αμφιβαλλω πλεον. Αυτα τα περι διακοπων ξεχασε τα, και εγω τα ιδια ελεγα οτι επειδη δουλευω θα ειναι σαν να κανω διακοπες στον στρατο, μεχρι που μπηκα να υπηρετησω. Χιλιες φορες να δουλευα 12ωρο ολους αυτους τους μηνες παρα αυτο το ανεκδοτο. Οσο για τα περι τσακωμων, ο τσαμπουκας και η μαγκια φροντιζουν να κοβονται απο πολυ νωρις στον στρατο, ασε που δεν υπαρχει και τοση ορεξη για τετοια. Ολοι απλα μετρανε μερες και περιμενουν να τελειωσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Orpheas1992 είπε Δεν χρειάζεται να αιτιολογησεις την αναβολη αν την κόψεις πριν τις 31 Δεκεμβριου του 2021 που λεει το χαρτι. Αν ληξει και μπεις το 2022 τοτε θα έχεις τον επιπλεον μηνα ως ποινη. Λαθος. Οταν πηγα στη στρατολογια και εκοψα την δικια μου περσυ το Γεναρη, μου ζητησαν βεβαιωση σπουδων ωστε να αποδειξω πως δεν εχω κανει κακη χρηση της αναβολης. Ο κολλητος μου που την εκοψε πριν λιγους μηνες και δεν παρουσιασε βεβαιωση σπουδων, οταν του ηρθε το χαρτι καταταξης, ειχε σημειωση να παρουσιασει την βεβαιωση σπουδων για να μην χρεωθει με την εξτρα θητεια. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2020 από Μάκαρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orpheas1992 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 6 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Λαθος. Οταν πηγα στη στρατολογια και εκοψα την δικια μου περσυ το Γεναρη, μου ζητησαν βεβαιωση σπουδων ωστε να αποδειξω πως δεν εχω κανει κακη χρηση της αναβολης. Ο κολλητος μου που την εκοψε πριν λιγους μηνες και δεν παρουσιασε βεβαιωση σπουδων, οταν του ηρθε το χαρτι καταταξης, ειχε σημειωση να παρουσιασει την βεβαιωση σπουδων για να μην χρεωθει με την εξτρα θητεια. Ισως εχεις δικιο, εγω την εκοψα Ιουλιο χωρις να εχω παρει πτυχιο και δεν μου ζητησαν ποτε καποιο αποδεικτικο οτι ημουν φοιτητης. Την ειχα μαζι μου και τους την εδειξα βεβαια αλλα μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Justaquestion Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Λαθος. Οταν πηγα στη στρατολογια και εκοψα την δικια μου περσυ το Γεναρη, μου ζητησαν βεβαιωση σπουδων ωστε να αποδειξω πως δεν εχω κανει κακη χρηση της αναβολης. Ο κολλητος μου που την εκοψε πριν λιγους μηνες και δεν παρουσιασε βεβαιωση σπουδων, οταν του ηρθε το χαρτι καταταξης, ειχε σημειωση να παρουσιασει την βεβαιωση σπουδων για να μην χρεωθει με την εξτρα θητεια. Και στο χαρτί που εχω λέει αυτό ακριβώς ότι κατά τη διάρκεια της αναβολής αν αλλάξει οτιδήποτε με τη σχολή πρέπει να ειδοποιήσεις και ότι για την περίοδο αναβολής θα χρειαστεί τα κατάλληλα έντυπα πτυχίο και τέτοια για να αποδείξεις τι έκανες όλη την διάρκεια της αναβολής. Αλλιώς υπάρχει ποινή ενός μήνα επιπλέον εξαγοράσιμη. Αν και κάποια στιγμή που το χα ρωτήσει ήταν μικρό ποσό γύρω στα 100-200 € έτσι θυμάμαι. Γενικά δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Justaquestion είπε Και στο χαρτί που εχω λέει αυτό ακριβώς ότι κατά τη διάρκεια της αναβολής αν αλλάξει οτιδήποτε με τη σχολή πρέπει να ειδοποιήσεις και ότι για την περίοδο αναβολής θα χρειαστεί τα κατάλληλα έντυπα πτυχίο και τέτοια για να αποδείξεις τι έκανες όλη την διάρκεια της αναβολής. Αλλιώς υπάρχει ποινή ενός μήνα επιπλέον εξαγοράσιμη. Αν και κάποια στιγμή που το χα ρωτήσει ήταν μικρό ποσό γύρω στα 100-200 € έτσι θυμάμαι. Γενικά δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. 90 ευρω/μηνας 5 λεπτά πριν, Orpheas1992 είπε Ισως εχεις δικιο, εγω την εκοψα Ιουλιο χωρις να εχω παρει πτυχιο και δεν μου ζητησαν ποτε καποιο αποδεικτικο οτι ημουν φοιτητης. Την ειχα μαζι μου και τους την εδειξα βεβαια αλλα μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται. http://www.army.gr/en/node/53043 Δες το Β Επεξ/σία 2 Μαΐου 2020 από Μάκαρος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Justaquestion Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, Orpheas1992 είπε Ισως εχεις δικιο, εγω την εκοψα Ιουλιο χωρις να εχω παρει πτυχιο και δεν μου ζητησαν ποτε καποιο αποδεικτικο οτι ημουν φοιτητης. Την ειχα μαζι μου και τους την εδειξα βεβαια αλλα μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται. Άρα δεν είναι και τόσο αυστηρά μπορεί λόγω ότι αφού ήρθες δεν γαμιέται σου λέει νταξει μωρέ. Γενικά όλοι οι γύρω τα ίδια μου λέγανε ότι απλά πλήττεις πέθαιναν στο μαύρο πέραν από πολύ λίγες μέρες που κάνανε κάτι ενδιαφέρον που υπήρχε να μάθουν. Τα ουσιαστικά και καλά του στρατού από τους εννέα μήνες είναι στο σύνολο 2 ταβάνι 3. Μετά απλά ποιός είναι περισσότερο βολεμενος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, Justaquestion είπε Άρα δεν είναι και τόσο αυστηρά μπορεί λόγω ότι αφού ήρθες δεν γαμιέται σου λέει νταξει μωρέ. Γενικά όλοι οι γύρω τα ίδια μου λέγανε ότι απλά πλήττεις πέθαιναν στο μαύρο πέραν από πολύ λίγες μέρες που κάνανε κάτι ενδιαφέρον που υπήρχε να μάθουν. Τα ουσιαστικά και καλά του στρατού από τους εννέα μήνες είναι στο σύνολο 2 ταβάνι 3. Μετά απλά ποιός είναι περισσότερο βολεμενος. Λιγο ενδιαφερον εχουν μονο οι 3 βδομαδες του ΣΠΕΝ. Ολη η υπολοιπη θητεια ειναι ρουτινα, χωρις καμια ουσια. Τουλαχιστον οι περισσοτεροι μονιμοι καταλαβαινουν και δεν πρηζουν. Υπαρχουν και εξαιρεσεις ομως. Αν εχεις σκοπο για Ι5 (ειναι προσωπικο δεδομενο εδω και παρα πολλα χρονια και δεν φαινεται πουθενα ο λογος που το πηρες), κανα χρονο πιο πριν βρες καποιον γιατρο και κανονιστε να σου κοβει καποια "αγωγη" ωστε να φαινεται οταν παρουσιασεις τα χαρτια σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Justaquestion Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 21 hours ago, Μάκαρος said: 90 ευρω/μηνας http://www.army.gr/en/node/53043 Δες το Β Ναι αυτό στην ουσία άμα δεν έχεις σωστά και ακόμα αν καθυστερήσεις να τα δώσεις τρως ένα μήνα σύν. Καλά τι 6 μήνες τι 7 το θέμα ήταν να γλιτωναμε εντελώς το πανηγύρι. Τώρα ένα μήνα σύν πλην δεν αλλάζει κάτι. 21 hours ago, Μάκαρος said: Λιγο ενδιαφερον εχουν μονο οι 3 βδομαδες του ΣΠΕΝ. Ολη η υπολοιπη θητεια ειναι ρουτινα, χωρις καμια ουσια. Τουλαχιστον οι περισσοτερ μονιμοι καταλαβαινουν και δεν πρηζουν. Υπαρχουν και εξαιρεσεις ομως. Αν εχεις σκοπο για Ι5 (ειναι προσωπικο δεδομενο εδω και παρα πολλα χρονια και δεν φαινεται πουθενα ο λογος που το πηρες), κανα χρονο πιο πριν βρες καποιον γιατρο και κανονιστε να σου κοβει καποια "αγωγη" ωστε να φαινεται οταν παρουσιασεις τα χαρτια σου. Εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει, αλλά αν όντως αναλογιστείς πόσοι είναι αυτοί που κράζουν που ακούνε τρελοχαρτο αν και μόνο στα φόρουμ γιατί από κοντά όσοι με ξέρουν και μιλάω για παιδιά και ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας που έχουν υπηρετήσει σε ειδικές δυνάμεις ξάδερφος μόνιμος στα Ο.Υ.Κ και άτομα που περίμενες ότι θα ναι "καμμένα" είναι πολύ νορμάλ και λογικοί σε αυτό που τους λέω και απλά μου λένε μην σου δημιουργήσει το οποιοδήποτε θέμα αυτό το χαρτί αλλιώς έχω απόλυτο δίκιο και συμφωνούν όλοι ότι εξαρχής δεν θα έπρεπε να είναι υποχρεωτικό. Αλλά τότε θα γινόμασταν Αμερική θα σου ταζανε τον ουρανό με τα άστρα να πας ενώ οι δικοί μας είναι μάγκες σε εκβιάζουν εξαρχής ότι θα πρέπει να δηλώσεις τρελός γιατί είναι τόσο όμορφα και καλά που ένας τρελός δεν κάνει.χαχαχ Εκτός αν όλοι όσοι ξέρω μόνιμοι και από ειδικές δυνάμεις μου λένε εμένα καλά τα λες έχεις δίκιο και μπαίνουνε εδώ ανώνυμα να με κράξουν χαχαχχα αλλά και έτσι να είναι περισσότερο προβλήμα έχουν εκείνοι παρά κάποιος που θέλει να πάρει χαρτί ότι είναι τρελός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις