bromiaris Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, Asevastos είπε Σοβαρά ακούγεται κάτι τέτοιο; Που; Δεν «ακουγετε» απλά κάτι τέτοιο, αλλά βγήκε διαταγή του ΓΕΕΘΑ που το ανακοίνωσε επίσημα… Επεξ/σία 26 Απριλίου 2020 από bromiaris
Orpheas1992 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, Asevastos είπε Στην 363 αναφερομουν, όχι την 365. Σε ειρωνεύεται μην δίνεις σημασία. 1
michael94 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Απορία. Εγω ειμαι φανταρος σε αδεια τωρα. Εστω οτι με σταματαει η αστυνομία εξω γιατι κυκλοφορώ ειτε με τα ποδια ειτε με αμαξι. Τι ισχύει στην περιπτωση που δεν εχω στειλει sms? Οτι ισχύει για ολους η οχι? Αρμοδια δεν ειναι η στρατονομια στην περίπτωση αυτη? Οχι οτι θα το κανω απλα απο περιεργια ρωταω.
Toyroyfoy Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 @michael94 Οι ένστολοι δεν χρειάζεται να στείλουν μήνυμα όταν η μετακίνηση τους είναι για την διεκπεραίωση της υπηρεσία τους. Το να πας στο μαρκετ ή να βγεις βόλτα χρειάζεται να στείλεις μήνυμα / χαρτί. Σε περίπτωση που δεν έχεις και σε σταματήσουν θα σου κόψουν κανονικά το πρόστιμο επί τόπου. 1
QuckerDucker Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδιά είμαι 364 και ψάχνω να βρω μονάδες στην Αθήνα για να κάνω τα χαρτιά μετάθεσης. Μέσο δεν έχω, απλώς θέλω να πάω κάπου κοντά στο σπίτι μου (Αθήνα, Παπάγου) Εθνική άμυνα δεν παίζει να πάω. Έχει κανείς να μου προτείνει κάποια μονάδα; Ο λόχος μου είναι ΕΜ ή αλλιώς εφοδιασμού μεταφορών. Ζητώ την βοήθεια σας καθώς το μυαλό μου μετά από τόσες μέρες μέσα δεν είναι στα καλύτερά του (όπως κάθε άλλου που βρίσκεται βόρεια αυτή την στιγμή και δεν έχει βγει έξω τόσες μέρες) Επεξ/σία 27 Απριλίου 2020 από QuckerDucker
Μάκαρος Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 20 λεπτά πριν, QuckerDucker είπε Παιδιά είμαι 364 και ψάχνω να βρω μονάδες στην Αθήνα για να κάνω τα χαρτιά μετάθεσης. Μέσο δεν έχω, απλώς θέλω να πάω κάπου κοντά στο σπίτι μου (Αθήνα, Παπάγου) Εθνική άμυνα δεν παίζει να πάω. Έχει κανείς να μου προτείνει κάποια μονάδα; Ο λόχος μου είναι ΕΜ ή αλλιώς εφοδιασμού μεταφορών. Ζητώ την βοήθεια σας καθώς το μυαλό μου μετά από τόσες μέρες μέσα δεν είναι στα καλύτερά του (όπως κάθε άλλου που βρίσκεται βόρεια αυτή την στιγμή και δεν έχει βγει έξω τόσες μέρες) Χωρις μεσο θα σε πεταξουν οπου θελουν αυτοι. Μην περιμενεις οτι θα πας ντε και καλα σε αυτα που θα δηλωσεις. Εγω με κατ εξαιρεση μεταθεση εξαιτιας αναπηριας γονεα, δικαιουμουν να παω στο πιο κοντινο στρατοπεδο διπλα στο σπιτι. (Εχω σε αποσταση 1 χιλιομετρου). Το δηλωσα κανονικα και με εστειλαν αλλου γι αλλου
BlueBlade Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, QuckerDucker είπε Παιδιά είμαι 364 και ψάχνω να βρω μονάδες στην Αθήνα για να κάνω τα χαρτιά μετάθεσης. Μέσο δεν έχω, απλώς θέλω να πάω κάπου κοντά στο σπίτι μου (Αθήνα, Παπάγου) Εθνική άμυνα δεν παίζει να πάω. Έχει κανείς να μου προτείνει κάποια μονάδα; Ο λόχος μου είναι ΕΜ ή αλλιώς εφοδιασμού μεταφορών. Ζητώ την βοήθεια σας καθώς το μυαλό μου μετά από τόσες μέρες μέσα δεν είναι στα καλύτερά του (όπως κάθε άλλου που βρίσκεται βόρεια αυτή την στιγμή και δεν έχει βγει έξω τόσες μέρες) Ότι είπε ο προηγούμενος. Χωρίς βύσμα θα σε στείλουν όπου θέλουν. Φίλος έμενε κέντρο Αθήνας και τον στείλανε Ευελπίδων στην Βούλα, ότι να'ναι δηλαδή.
QuckerDucker Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Ωραία Τουλάχιστον ποιος είναι πρόσφατη σειρά και είχε καλές αναμνήσεις από την μονάδα του; Να δηλώσω ξεκάθαρα κάποια στρατόπεδα μήπως με πάρουν εκεί
magnam Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 28 λεπτά πριν, BlueBlade είπε Ότι είπε ο προηγούμενος. Χωρίς βύσμα θα σε στείλουν όπου θέλουν. Φίλος έμενε κέντρο Αθήνας και τον στείλανε Ευελπίδων στην Βούλα, ότι να'ναι δηλαδή. Α) Ευελπίδων απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει στην Βούλα. Εγώ, τουλάχιστον, αποφοίτησα από την Ευελπίδων που βρίσκεται στα σύνορα Βάρης-Κορωπίου. Β) Οι "περιοχές μεταθέσεων" (αν θέλεις να το πούμε έτσι) δεν χωρίζονται σε πόλεις, αλλά σε Φρουρές. Συνεπώς, καλά έκαναν και τον έφεραν στην Ευελπίδων, μιας και ανήκει στην Φρουρά Αθηνών.
QuckerDucker Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, magnam είπε Α) Ευελπίδων απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει στην Βούλα. Εγώ, τουλάχιστον, αποφοίτησα από την Ευελπίδων που βρίσκεται στα σύνορα Βάρης-Κορωπίου. Β) Οι "περιοχές μεταθέσεων" (αν θέλεις να το πούμε έτσι) δεν χωρίζονται σε πόλεις, αλλά σε Φρουρές. Συνεπώς, καλά έκαναν και τον έφεραν στην Ευελπίδων, μιας και ανήκει στην Φρουρά Αθηνών. Άρα μπορείς να καταλήξεις και σε περιοχή εκτός Αθηνών; Επεξ/σία 27 Απριλίου 2020 από QuckerDucker
magnam Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 7 λεπτά πριν, QuckerDucker είπε Άρα μπορείς να καταλήξεις και σε περιοχή εκτός Αθηνών; Αν ως Αθήνα εννοείς μόνο το κέντρο ή δύο-τρεις συγκεκριμένες περιοχές, ναι, σίγουρα! Αλλά και πάλι θα είσαι εντός Φρουράς Αθηνών.
mr.boor Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 5 ώρες πριν, QuckerDucker είπε Παιδιά είμαι 364 και ψάχνω να βρω μονάδες στην Αθήνα για να κάνω τα χαρτιά μετάθεσης. Μέσο δεν έχω, απλώς θέλω να πάω κάπου κοντά στο σπίτι μου (Αθήνα, Παπάγου) Εθνική άμυνα δεν παίζει να πάω. Έχει κανείς να μου προτείνει κάποια μονάδα; Ο λόχος μου είναι ΕΜ ή αλλιώς εφοδιασμού μεταφορών. Ζητώ την βοήθεια σας καθώς το μυαλό μου μετά από τόσες μέρες μέσα δεν είναι στα καλύτερά του (όπως κάθε άλλου που βρίσκεται βόρεια αυτή την στιγμή και δεν έχει βγει έξω τόσες μέρες) ΕΜ εχει καπου στην Αθηνα δεν θυμαμαι την περιοχη (Βοτανικο; ισως) και αποτι εχω ακουσει ειναι παρα πολυ καλα. Απλα και εκει λογικα θα χρειάζεται το κατάλληλο πολυμπριζο!!
TheDevilMayCare Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 20 ώρες πριν, Toyroyfoy είπε @michael94 Σε περίπτωση που δεν έχεις και σε σταματήσουν θα σου κόψουν κανονικά το πρόστιμο επί τόπου. Λαθος, σε κατι τετοιο δεν εχει καμμια δουλεια παραπανω να κανει η Αστυνομια απο το να καλεσει τη Στρατονομια. Δεν θυμαμαι σε περιπτωσεις οποιουδηποτε προστιμου να αλλαζε αυτος ο κανονας. Εκτος και τον...αλλαξαν τωρα? (Η την Αερονομια, Ναυτονομια: αναλογως Κλαδου, you get my point 😁)
geoliol Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 7 ώρες πριν, QuckerDucker είπε Παιδιά είμαι 364 και ψάχνω να βρω μονάδες στην Αθήνα για να κάνω τα χαρτιά μετάθεσης. Μέσο δεν έχω, απλώς θέλω να πάω κάπου κοντά στο σπίτι μου (Αθήνα, Παπάγου) Εθνική άμυνα δεν παίζει να πάω. Έχει κανείς να μου προτείνει κάποια μονάδα; Ο λόχος μου είναι ΕΜ ή αλλιώς εφοδιασμού μεταφορών. Ζητώ την βοήθεια σας καθώς το μυαλό μου μετά από τόσες μέρες μέσα δεν είναι στα καλύτερά του (όπως κάθε άλλου που βρίσκεται βόρεια αυτή την στιγμή και δεν έχει βγει έξω τόσες μέρες) αν λαβουν υποψιν οτι εισαι ΕΜ τοτε οι περιοχες που εχουν μοναδες τετοιες ειναι στον ασπροπυργο στο μενιδι και στον ταυρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις