Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Της Β ΕΣΣΟ βγήκαν γύρω στις 20 Φεβρουαρίου. Και μπηκαμε 9-13 Μαρτίου. Άρα υπολογισε κάπου μέσα Μαΐου στο site προς τέλος το γράμμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandros_22 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 ζω στην Αγγλία ενάμιση χρόνο και είναι γεννημένος του 2002 οπότε αυτό το έτος πρέπει να κάνω κατάθεση δελτίου. Εδώ και παραπάνω από ένα 2 μηνες προσπαθώ να κλείσω ένα ραντεβού με την πρεσβεία και με τά κοντινά προξενεία αλλά χωρίς επιτυχία, και σαν να μην έφτανε κι αυτό έκλεισαν τα πάντα λόγο κωροναιου και δεν κατάφερα να κάνω κατάθεση το δελτίο. Το πρόβλημα όμως είναι ότι η τρίμηνη διορία έληξε και δεν έχω καταθέσει το δελτίο. Αν μπορεί κάποιος να μου πει τι τιμωρία ισχύει για την καθυστέρηση και τι μπορώ να κάνω για να διορθώσω την κατάσταση αυτήν γιατι δεν θέλω να με βγάλουν ανυπότακτο εξωτερικου. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aregli92 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Στις 17/4/2020 στις 1:29 ΜΜ, G.TH. είπε Η Δ Εσσο λέτε να πάει Αύγουστο ή Σεπτεμβρίο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magnam Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 38 λεπτά πριν, Alexandros_22 είπε ζω στην Αγγλία ενάμιση χρόνο και είναι γεννημένος του 2002 οπότε αυτό το έτος πρέπει να κάνω κατάθεση δελτίου. Εδώ και παραπάνω από ένα 2 μηνες προσπαθώ να κλείσω ένα ραντεβού με την πρεσβεία και με τά κοντινά προξενεία αλλά χωρίς επιτυχία, και σαν να μην έφτανε κι αυτό έκλεισαν τα πάντα λόγο κωροναιου και δεν κατάφερα να κάνω κατάθεση το δελτίο. Το πρόβλημα όμως είναι ότι η τρίμηνη διορία έληξε και δεν έχω καταθέσει το δελτίο. Αν μπορεί κάποιος να μου πει τι τιμωρία ισχύει για την καθυστέρηση και τι μπορώ να κάνω για να διορθώσω την κατάσταση αυτήν γιατι δεν θέλω να με βγάλουν ανυπότακτο εξωτερικου. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Παράθεση από τη διαταγή: 7. Όσοι δεν τηρούν τις ως άνω υποχρεώσεις υπέχουν τις παρακάτω διοικητικές κυρώσεις: Ενός (1) μηνός πρόσθετης στρατιωτικής υποχρέωσης, σε περίπτωση εκπρόθεσμης υποβολής του Δελτίου Απογραφής. Δύο (2) μηνών πρόσθετης στρατιωτικής υποχρέωσης, σε περίπτωση μη υποβολής του Δελτίου Απογραφής. Τριών (3) μηνών πρόσθετης στρατιωτικής υποχρέωσης, σε περίπτωση αναγραφής στο Δελτίο Απογραφής ανακριβών στοιχείων ή κατάθεσης ανακριβών δικαιολογητικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandros_22 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Ωχ ωχ 1 μήνα έξτρα θητεια. Αλλά θα μπορούσα ίσως να το δικαιολογησω κάπως γιατι δεν μπορώ να κανω κατάθεση πουθενά διότι είναι κλειστά λογο του κορωναιου;; Όπως και να έχει σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση magnam 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 34 λεπτά πριν, Alexandros_22 είπε Ωχ ωχ 1 μήνα έξτρα θητεια. Αλλά θα μπορούσα ίσως να το δικαιολογησω κάπως γιατι δεν μπορώ να κανω κατάθεση πουθενά διότι είναι κλειστά λογο του κορωναιου;; Όπως και να έχει σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση magnam Μπορείς να κάνεις ένσταση άμα δεν κάνω λάθος. Σε διαφορετική περίπτωση ο 1 μηνας είναι εξαγοράσιμος για 90€ (αν θυμάμαι καλά το ποσό) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexpatras Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Έχει κάποιος άποψη για το ΚΕΤΧ Πάτρας ; υπηρεσιες θάλαμοι στελέχη; Αν κάποιος έχει χρόνο όρεξη και γνωρίζει ας μου στείλει ένα προσωπικό μνμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Γνωρίζεις κανείς για το στρατόπεδο Ζορμπάς- Στρατηγείο ΑΣΔΥΣ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orpheas1992 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 5 ώρες πριν, alexpatras είπε Έχει κάποιος άποψη για το ΚΕΤΧ Πάτρας ; υπηρεσιες θάλαμοι στελέχη; Αν κάποιος έχει χρόνο όρεξη και γνωρίζει ας μου στείλει ένα προσωπικό μνμ Μακριά. Συνεχείς εμπλοκές, κακά στελέχη, οι μισοι φαντάροι ειναι φαντάσματα και δεν πατανε ποτέ (υπερβυσματικα), βρωμιά και κοριοι. Αυτά ήξερα μέχρι Μάρτιο από άτομα που υπηρετούν εκεί. Φαντάζομαι τώρα με τις μεταθέσεις θα έχει βελτιωθεί τουλάχιστον το θεμα με τις υπηρεσίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Missingg Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Είναι κάτι που με προβληματίζει πολύ και θέλω την βοήθεια σας. Όσο πιο συνοπτικά γίνεται: δικαιούμαι 8μηνη μετάθεση. Το θέμα όμως τώρα ποιο είναι. Είχα πάρει πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από τα ΚΕΠ λίγο πριν την κατάταξη μου, και όσο είχα ακόμα την ταυτότητα μου. Απλά το χαρτί αυτό το είχα δώσει στο κέντρο κατάταξης και δεν είχα κάποιο αλλο. Επίσης, έτυχαν έτσι κάποια πράγματα και με έστειλαν στις πολύ αρχές κιόλας σε μακρινό μέρος και λόγω της κατάστασης μετά με τις άδειες κλπ δεν κατάφερα ποτέ να γυρίσω πίσω και να πάω στην στρατολογία να καταθέσω τα χαρτιά Μπήκα στον 3ο μήνα της θητείας μου πλέον, και προφανώς όπως είναι η κατασταση, προβλέπω να μην γυρνάω πίσω για κάνα μήνα ακόμα(οπότε πάμε για 4μηνο ήδη) Οι ερωτήσεις μου λοιπόν είναι οι εξής 1) μέχρι πότε μπορούσα να καταθέσω τα χαρτιά μου; Το έχασα λέτε τώρα που είμαι ήδη τόσο καιρό; 2)χωρίς ταυτότητα τώρα θα μπορούν να μου εκδόσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο ΚΕΠ; Παρακαλώ, αν γνωρίζει κανείς θα ήμουν ευγνώμων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magnam Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Άμεση επικοινωνία με τον Διοικητή σου και το 1ο Γραφείο της Μονάδας σου. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης μπορείς πλέον να εκδόσεις και ηλεκτρονικά, οπότε μην σε αγχώνει αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Missingg Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Πώς ακριβώς χορηγείται ηλεκτρονικα; Που μπαίνω κλπ; (Σόρρυ αλλά το ότι είμαι από κινητό το κάνει λίγο δύσκολο) Θα έχω προβλημα με τόση καθυστέρηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magnam Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Missingg είπε Πώς ακριβώς χορηγείται ηλεκτρονικα; Που μπαίνω κλπ; (Σόρρυ αλλά το ότι είμαι από κινητό το κάνει λίγο δύσκολο) Θα έχω προβλημα με τόση καθυστέρηση; Θαρρώ πως για πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης μπαίνεις εδώ. Γενικότερα, πλέον μέσω του gov.gr μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Κοίτα, έπεσες και σε περίεργη περίοδο, οπότε δεν μπορώ να σου πω κάτι σίγουρο. Επικοινώνησε με τον Διοικητή σου και το 1ο Γραφείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris St Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 8 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Γνωρίζεις κανείς για το στρατόπεδο Ζορμπάς- Στρατηγείο ΑΣΔΥΣ? Ήμουν ένα δίμηνο εκεί, στο 466 ΤΔΒ. Μέτρια πράγματα σαν στρατόπεδο, ο προηγούμενος διοικητής της ΑΣΔΥΣ έχωνε σα να μην υπήρχε αύριο (πλέον έχει αλλάξει ωστόσο) και γενικά δεν είναι εύκολα προσβάσιμο με ΜΜΜ. Για τις επιμέρους μονάδες που ξέρω, το 466 ήταν καλούτσικο ειδικά στο κεπικ, ενώ ο ΛΣ (Λόχος Στρατηγείου) είχε πάρει τις πιο βαριές υπηρεσίες οπως περιπολα-σκοπιες κλπ (+μαγειρεία) αλλά ήταν 1 μέσα 2 έξω περιπού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petalidas Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Ξερει κάνεις τι παίζει με το γυμναστήριο στην 35ΜΚ; Αξίζει να πάρω κάνω λάστιχο προπόνησης στο κέντρο;Θα βρω καθόλου χρόνο κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις