Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Νομιζω πρεπει να εχεις συμπληρωσει 1 χρονο εργασιας για να μπεις ταμειο, φοβαμαι οτι δεν δικαιουσαι τιποτα απο αυτα που περιγραφεις...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αυτά τα δύο χρόνια ίσως εγγεγραμμένος στον ΟΑΕΔ; Ίσως δικαιουσαι το επίδομα των μακροχρόνια άνεργων. Θα σου πρότεινα να θέσεις το ίδιο ερώτημα στην σελίδα οαεδ-voucher-εσπα που υπάρχει στο φεισμπουκ και θα σε κατατοπισουν. (Αν και για τις ημέρες του Πάσχα έχουν απενεργοποιήσει τα σχολια)

Παιδιά εγώ είμαι κλάσης 2023 έπρεπε να κάνω δελτίο απογραφής αλλά δεν το έκανα, θα έβγαζα ταυτότητα μέση Μαρτίου για να το κάνω αλλά κλείσαν όλα και δεν μπόρεσα να βγάλω φωτογραφίες, σκέφτομαι αν υπάρχει καμία περίπτωση να μην υπηρετήσω τους 3 έξτρα μήνες? Το χαρτί φυσικά θα το κάνω σύντομα. 

Επειδή κάποιος είχε ρωτήσει για το μισθολογικό, παραθέτω το κάτωθι με κάθε επιφύλαξη (μπορεί να έχουν έρθει τροποποιητικές διαταγές, μιας και ο πίνακας που βλέπετε είναι από την διαταγή του 2016).

Οι Δόκιμοι εννοείται πως πληρώνονται με τελείως διαφορετικό μισθό.

Χριστός Ανέστη!

Χωρίς τίτλο.jpg

Να ρωτήσω.Ειχα κάνει την ίδια ερώτηση αλλά δεν ξέρω αν την διατύπωσα σωστά.Λοιπον ήμουν φαντάρος το Σάββατο που μας πέρασε απολύθηκα.Φαινομουν άνεργος μέσα στον στρατό και τώρα που τελιωσα δεν μπορώ να βρω δουλειά λόγω του ιού.Δεν δικαιούμαι κάποιο επίδομα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Brashida είπε

Να ρωτήσω.Ειχα κάνει την ίδια ερώτηση αλλά δεν ξέρω αν την διατύπωσα σωστά.Λοιπον ήμουν φαντάρος το Σάββατο που μας πέρασε απολύθηκα.Φαινομουν άνεργος μέσα στον στρατό και τώρα που τελιωσα δεν μπορώ να βρω δουλειά λόγω του ιού.Δεν δικαιούμαι κάποιο επίδομα?

Όταν είσαι στον στρατό δεν θεωρείσαι άνεργος γιατί για αυτό το χρονικό διάστημα δεν είσαι διαθέσιμος στην αγορά εργασίας, και επίσης ο στρατός σου δίνει "μισθό", οπότε φαίνεται σαν να "δούλευες" εκεί. Εκτός αν είχες γραφτεί στον ΟΑΕΔ πριν μπεις στρατό και ψευδώς δεν τους ενημέρωσες όταν μπήκες. Σε αυτή την περίπτωση αν το ανακαλύψουν μπορεί να έχεις πρόβλημα.

Επεξ/σία από gokuthelegend
  • Like 3
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Brashida είπε

Δεν φαινεσαι ως ανεργος κατα την στρατιωτικη σου θητεια, οποτε οχι δεν δικαιουσαι καποιο επιδομα.

Και οπως σωστα αναφερθηκε απο πανω, πληρωνεσαι. Ως στρατιωτης δικαιουσαι τον βασικο μισθο, απο τον οποιο αφαιρουνται η διατροφη που σου παρεχει ο στρατος, η διαμονη κτλ κτλ, οπου στο τελος μενουν τα 8,62 που παιρνεις καθε μηνα.

Επεξ/σία από Μάκαρος

Καλησπέρα, θα ήθελα να μάθω τι γίνετε με τους εποπ που έχουν πτυχίο ΑΕΙ. Έχουν κάποια παραπάνω εξέλιξη στο βαθμό η στο μισθό τους;

Αν έχει κάποιος γνώση πάνω στο θέμα θα ήθελα να μάθω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...