Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Skerzos είπε

Στη μονάδα μου, παρέδωσαν ρούχα και όπλα πριν φύγουν με άδεια και τα χαρτιά τους τα πήραν από το τοπικό φρουραρχείο.

Αυτο εγινε τωρα εν μεσω καραντινας/κορωνοιου ή πιο παλια;

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τωρα εγινε αυτο λογω κορωνοιου για αποφυγη ασκοπων μετακινησεων. Ακουσα οτι θα ισχυει για οσους απολυθουμε μεχρι τον αυγουστο. Εχει να χαθει ταυτοτηταααα...

Δημοσ.
9 ώρες πριν, paranoid_android είπε

Έχει κανείς κάνα νέο από την μονάδα του για το τι θα γίνει με τις άδειες πασχα που ποτέ δεν δόθηκαν; 

Τι θα γίνει; Είναι σαν να μην υπάρχουν, aka τιμητικές, δεν είναι υποχρεωτικές... άρα παπαλα.... 0 εορταστικές.... 

Δημοσ.

Μάγκες πως ξέρω πιο είναι το Σ.Α μου? Πρέπει να κάνω δελτίο απογραφής? Είμαι κλάσης 2023 και άργησα να συμπληρώσω το δελτίο αλλά θα το κάνω σύντομα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπαίνεις εδώ και συμπληρώνεις επώνυμο, όνομα, έτος γέννησης & αρ. ταυτότητας και θα σου βγάλει τον ΑΣΜ σου μόλις κάνεις υποβολή.

Επεξ/σία από Asevastos
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Asevastos είπε

Μπαίνεις εδώ και συμπληρώνεις επώνυμο, όνομα, έτος γέννησης & αρ. ταυτότητας και θα σου βγάλει τον ΑΣΜ σου μόλις κάνεις υποβολή.

Κατα λάθος μπήκα στο νήμα και είδα το link σου 

είπα να το δοκιμάσω για πλάκα (έχω απολυθεί το 2002)

και μου βγάζει ... (χα χα χα ... λες να με ξαναφωνάξουν :) ) ... υποθέτω ότι ισχύει από μια χρονολογία και μετά

Πληροφορίες για την κατανομή μου

-AA+A

Η διαδικασία κατανομής της κλάσης σας δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.
  • Like 1
Δημοσ.

Γεια σας και χρόνια πολλά,η αναβολή μου λήγει 9 Ιουλίου, καλώς εχόντων των πραγμάτων η κατάταξη μου ορίζεται για Αύγουστο ή Σεπτεμβρίο

Δημοσ.

25 λεπτά πριν, aregli92 είπε

Γεια σας και χρόνια πολλά,η αναβολή μου λήγει 9 Ιουλίου, καλώς εχόντων των πραγμάτων η κατάταξη μου ορίζεται για Αύγουστο ή Σεπτεμβρίο

Μάλλον για Νοέμβριο, εκτός κι αν πας και την κόψεις από μόνος σου.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, G.TH. είπε

Μάλλον για Νοέμβριο, εκτός κι αν πας και την κόψεις από μόνος σου.

Όχι δε σκοπεύω, είναι αναβολή για λόγους υγείας, επομένως πάει με βάση τη σειρά και όχι με βάση τη χρονολογία? Επειδή θεωρητικά εφόσον λήγει Ιούλιο, πάει με βάση την αμέσως επόμενη Εσσο. Ευχαριστώ :)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, aregli92 είπε

Όχι δε σκοπεύω, είναι αναβολή για λόγους υγείας, επομένως πάει με βάση τη σειρά και όχι με βάση τη χρονολογία? Επειδή θεωρητικά εφόσον λήγει Ιούλιο, πάει με βάση την αμέσως επόμενη Εσσο. Ευχαριστώ :)

Μπαίνεις στη μεθεπόμενη σειρά από την ημέρα που κόβεται η αναβολή.
Με το παλιό σύστημα που γινόταν η κατάταξη στα κέντρα, οι αναβολές υγείας μπαίναν με προκατάταξη, τώρα δεν ξέρω τι γίνεται.

Δημοσ.

Παιδιά τα φώτα σάς.Τελιωσα τον στρατό σήμερα και επίσημα έχω πάρει όλα τα απαιτούμενα έγγραφα όπως όλοι.Ηθελα να ρωτήσω αν δικαιούμαι κάποιο επίδομα από ΟΑΕΔ.Ειχα δουλέψει για ένα καλοκαίρι σεζόν και από εκεί και πέρα είμαι άνεργος δύο χρόνια περίπου (τον έναν σχεδόν τον πέρασα στον στρατό).Τώρα που απολύθηκα δεν δικαιούμαι κάτι εφόσον είναι όλα κλειστά δεν μπορώ να πάω να δουλέψω και λόγω του στρατού έχασα 9 μήνες που μπορούσα να έχω ασχοληθεί με κάτι οπότε φαινομουν άνεργος και ακόμη και τώρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...