Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σχετικά με τις άδειες/απαλλαγές και τους νέους Διοικητές: Κανένας νέος Διοικητής δεν είναι υποχρεωμένος να αναγνωρίσει άδειες/απαλλαγές που είχε δώσει ο προηγούμενος. Δεν λέω πως δεν παίζει να τις τηρήσει κανονικά, απλώς δεν είναι υποχρεωμένος. Οπότε καλό θα ήταν να παίρνετε κάθε μία περίπου την περίοδο που σας χορηγείται, και σίγουρα όχι μετά από κάποια αλλαγή διοικήσεως.

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ερώτηση σχετικά με τις κατ' εξαίρεση μεταθέσεις: 

Κάθε πότε εξετάζονται από το ΓΕΣ; Φαντάζομαι ότι τις εξετάζει κάποια επιτροπή αλλά κάθε πότε γίνεται αυτό; Δυστυχώς, δεν την κατέθεσα κατά την κατάταξη μου, αλλά 2 βδομάδες μετά.

Από το γραφείο της μονάδας μου με έχουν ενημερώσει ότι έχει αποσταλεί, αλλά μήπως γνωριζει κάποιος κάθε πότε εξετάζονται αυτές;

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, lionTK είπε

Ερώτηση σχετικά με τις κατ' εξαίρεση μεταθέσεις: 

Κάθε πότε εξετάζονται από το ΓΕΣ; Φαντάζομαι ότι τις εξετάζει κάποια επιτροπή αλλά κάθε πότε γίνεται αυτό; Δυστυχώς, δεν την κατέθεσα κατά την κατάταξη μου, αλλά 2 βδομάδες μετά.

Από το γραφείο της μονάδας μου με έχουν ενημερώσει ότι έχει αποσταλεί, αλλά μήπως γνωριζει κάποιος κάθε πότε εξετάζονται αυτές;

Από την ενημέρωση που είχα εγώ, 2 φορές το μήνα, αλλά από διαφορετική επιτροπή όχι την επιτροπή που εξετάζει τις άλλες μεταθέσεις 

Το θέμα είναι ότι από την ώρα που στέλνεις τα χαρτιά θέλει κάποιες μέρες να τα λάβει το ΓΕΣ και μετά ανάλογα, εμείς που είχαμε καταθέσει την απόφαση κεπα, έπρεπε να εξεταστεί από επιτροπή γιατρών του στρατού, να δώσουν το οκ και μετά εξετάστηκαν συνολικά τα δικαιολογητικά για να βγει η κατ εξαίρεση μετάθεση 

Συνολικά, απ τη μέρα που έστειλε τα χαρτιά η μονάδα που υπηρετούσε ο γιος μου, μέχρι να βγει η μετάθεση, πήρε περίπου 25 μέρες

Απ την ώρα που βγήκε η μετάθεση μέχρι να φύγει, πέρασαν άλλες 5 εβδομάδες περίπου 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Vapaag είπε

Συνολικά, απ τη μέρα που έστειλε τα χαρτιά η μονάδα που υπηρετούσε ο γιος μου, μέχρι να βγει η μετάθεση, πήρε περίπου 25 μέρες

Απ την ώρα που βγήκε η μετάθεση μέχρι να φύγει, πέρασαν άλλες 5 εβδομάδες περίπου 

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. 

Δηλαδή εσείς είχατε ενημερωθεί ότι ότι είχε εγκριθεί η μετάθεση αλλά το φύλλο πορείας βγήκε μετά από 1 μήνα +; Σας είπαν γιατί υπήρξε αυτή η καθυστέρηση;

Δημοσ.

Καλά, τώρα σου ήρθε το φύλλο πορείας; Ένα χρόνο μετά; Κατέστρεψε την εντολή όπως λέει....

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Cozmos123 είπε

Καλησπέρα παιδιά ξέρει κανείς τι εξετάσεις κάνουν στους ο. β. α/εποπ ; κάνουν σίγουρα εξέταση για μυωπία; και αν είσαι ακόμα στον στρατό με την θητεία σου και δηλώσεις παραμένεις το Ι που βγήκες σαν στρατιώτης η σου ξανά κάνουν εξετάσεις; ρωτάω γιατί αυτή την στιγμή υπηρετώ ειδικές δυνάμεις και μου αρέσει πολύ είμαι Ι1( κανονικά Ι3 λογο μυωπιας αλλά το έκρυψα γιατι μου αρέσουν η ειδικές δυνάμεις δυστυχώς η μυωπία μου μεγάλωνε με την ηλικία μεχριβτα 18 μου,)μόλις μπορέσω θα κάνω λέιζερ θελω να μαθω αν μπορω να το κανω καριερα η τον στρατο στις ειδικες δυναμεις η αστυνομια γι'αυτό ρωτάω αν κάποιος ξέρει πείτε μου σας παρακαλώ.

πως το ξερεις οτι ησουν ι3?

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι.Αν δεν έχεις συγκεντρώσει όλες τις υπογραφές στο χαρτί που δίνεται πριν απολυθείς τι γίνεται και εφόσον λείπουν και οι αναπληρωματικοί και πέφτει σαββατοκύριακο η μέρα απόλυσης?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Tipota and Tipota είπε

Να ρωτήσω κάτι.Αν δεν έχεις συγκεντρώσει όλες τις υπογραφές στο χαρτί που δίνεται πριν απολυθείς τι γίνεται και εφόσον λείπουν και οι αναπληρωματικοί και πέφτει σαββατοκύριακο η μέρα απόλυσης?

Εγώ είχα απολυθεί Κυριακή και είχα μαζέψει τις υπογραφές από την Παρασκευή (ίσως και τις προηγούμενες μέρες, δεν θυμάμαι καλά, πάντως ξεκινήσαμε σύντομα για να προλάβουμε). Μας ετοίμασαν επί τόπου τα χαρτιά της απόλυσης, και τα παρέδωσαν στον ΑΥΔΜ ο οποίος με την σειρά του μας τα έδωσε την Κυριακή. Απολύθηκα Ιανουάριο του 2010 από τη ΜΕΡΥΠ της Λαμίας, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι από τότε, ούτε τι γίνεται από μονάδα σε μονάδα.

Επεξ/σία από gokuthelegend
Δημοσ.
1 hour ago, Skerzos said:

Αν υπογράψει κάτω κάτω το 1ο γραφείο, τότε είσαι καλυμμένος, ακόμα και με μια υπογραφή πάνω

Κάτω κάτω που εννοείς ακριβώς? Εγώ όταν απολύθηκα θυμάμαι ήταν Σάββατο και έλειπε ο διοικητής και η υποδιοικητρια αλλά και αυτός από μισθοτροφοδοσια ο οποίος ήταν από άλλον λόχο και μου είπαν από το 1ο γραφείο θα έρθεις μια καθημερινή.Δεν ξέρω τι να πω αυτό που λες μου φαίνεται λίγο παρανομο χωρίς να έχει έγκριση.

Δημοσ.

Το χαρτί αυτό αποτελεί βεβαίωση ότι δεν οφείλεις τίποτα. Το πας στον αξιωματικό του 1ου γραφείου, αυτός το θεωρεί, σου υπογράφει και είσαι καλυμμένος. Για αυτό άλλωστε κρατάς ένα αντίγραφο εσύ και ένα αυτοί.

Εννοείται δεν υπογράφουν ότι να ναι, αλλά αν λείπει μια υπογραφή λόγω ανωτέρας βίας, υπάρχει μια κατανόηση. Ειδικότερα αν είναι από γραφείο που δεν είχες και καμία συναναστροφή.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, G.TH. είπε

Καλά, τώρα σου ήρθε το φύλλο πορείας; Ένα χρόνο μετά; Κατέστρεψε την εντολή όπως λέει....

Βασικά δεν μου ήρθε τώρα είχε έρθει το μήνα Ιανουάριο αλλά εγώ άργησα να πάω να το πάρω από το ταχυδρομείο για τον λόγο ότι έλειπα στο εξωτερικό κ το είχα πάρει τον Απρίλιο περίπου το έτος 2019 αλλά τώρα πως θα το καταστρέψω τι πρέπει να κάνω για να το καταστρέψω ??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Loukas34 είπε

αλλά τώρα πως θα το καταστρέψω τι πρέπει να κάνω για να το καταστρέψω ??

Φωτιά. Ιδανικά, πρώτα καταστροφέας εγγράφων, και ύστερα φωτιά. Έτσι γίνεται η καταστροφή στρατιωτικών εγγράφων.

Επεξ/σία από magnam
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, magnam είπε

Φωτιά. Ιδανικά, πρώτα καταστροφέας εγγράφων, και ύστερα φωτιά. Έτσι γίνεται η καταστροφή στρατιωτικών εγγράφων.

Οκ καλό αυτό έτσι θα γίνει αλλά κάτι ακόμα θέλω να ρωτήσω αφού μου είχε έρθει το καινούργιο εφπ κ το παλιό δε το έστειλα πίσω τι γίνεται??

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...