Dimitriss_ Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Όσοι κανουν 6μηνη θητεία (λόγω πολυτεκνίας) ,δικαιούνται μετάθεση μόλις κλείσουν 5μηνο όπως οι υπόλοιποι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 στην καβαλα,λαρισα,θεσσαλονικη εχουν μοναδες πεζικου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orpheas1992 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 7 ώρες πριν, Dimitriss_ είπε Όσοι κανουν 6μηνη θητεία (λόγω πολυτεκνίας) ,δικαιούνται μετάθεση μόλις κλείσουν 5μηνο όπως οι υπόλοιποι; Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitriss_ Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Orpheas1992 είπε Ναι. Σίγουρα; ρωτάω επειδή δεν βρίσκω πουθενά κάποια σχετική νομοθεσία που να διευκρινίζει την περίπτωση αυτή ..για την 6μηνη θητεία Επεξ/σία 12 Απριλίου 2020 από Dimitriss_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Αν θες "σίγουρα" απλά παίρνεις τηλέφωνο στην στρατολογία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Αν είσαι όμως 6μηνος μήπως συμφέρει να δηλώσεις αμεταθετο; για να μην πας για έναν μήνα σε ένα νέο στρατοπεδο και δεν ξέρεις κανέναν συν τις έξτρα άδειες. Εδώ που είμαι δίνουν +10 μέρες για αμεταθετο συν 2 κάθε μήνα λόγω παραμεθωριου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petros123456789 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Στις 9/4/2020 στις 9:39 ΠΜ, jkidd13 είπε Δεν ξέρω τώρα τι παίζει,αλλά στο ΚΑΠΟΤΑ,σε άλλη μονάδα μέσα,είχα πάει με απόσπαση απο την εξωτική Καβύλη για 1 μήνα στα τελειώματα της θητείας μου τον Ιουνιο του 2011,και νόμιζα οτι απολύθηκα πρόωρα.😄 Ήταν σοκ απο την μαυρίλα να πάς στο ΚΑΠΟΤΑ. Εδώ οι άλλοι φαντάροι,επειδή απο συνήθεια τα πρωινά που ξύπναγα έστρωνα στην τρίχα το κρεβάτι επιρρεασμένος απο τον Έβρο,μου την "έλεγαν" γιατί θα αρχίσουν να ζητάνε και απο αυτούς να στρώνουν τα κρεβάτια το ίδιο(φάκελο υποφάκελο γωνίες κρεβατιού κλπ).Φαντάσου για τι κατάσταση μιλάμε!Πάνω κάτω όλες οι μονάδες εκεί ήταν στα ίδια...Καλό φαγητό πάντως στο ΚΑΠΟΤΑ. ισχυει πρωτες εντυπωσεις ακριβως ιδιες, λες και απολυθηκα στο τριμηνο νιωθω ηδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orpheas1992 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 11 ώρες πριν, Dimitriss_ είπε Σίγουρα; ρωτάω επειδή δεν βρίσκω πουθενά κάποια σχετική νομοθεσία που να διευκρινίζει την περίπτωση αυτή ..για την 6μηνη θητεία Δεν το εχω δει καπου επισημα αλλα στη θητεια που κανω αυτη τη στιγμη, ηδη στο στρατοπεδο που ειμαι εχουν ερθει 6μηνοι με μεταθεση μετα απο 5 μηνες παραμεθόριο. Αποψη μου ειναι οτι δεν αξιζει παντως μεταθεση για τοσο λιγο. Οσοι ηρθαν εδω έχοντας λιγοτερο απο 1 μηνα για να απολυθουν, ηταν "νεοι" στο στρατοπεδο, τρεξιμο απο τα στελεχη, χωσιμο στις υπηρεσιες και γενικα ψιλομετανιωσαν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paranoid_android Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Ερωτηση για τις τιμητικές Πήρα δύο τιμητικές εδώ που είμαι τώρα τις οποίες θα τις πάρω όταν με το καλό πάρω και κανονική αδεια. Απλά λόγω κατάστασης δεν προβλέπεται σύντομα. Ήθελα να ρωτήσω, αυτές πχ που μου τις έδωσες ο διοικητής μου θα τις χάσω αν αλλάξω στρατόπεδο; Τι παίζει με αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosmon Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, paranoid_android είπε Ερωτηση για τις τιμητικές Πήρα δύο τιμητικές εδώ που είμαι τώρα τις οποίες θα τις πάρω όταν με το καλό πάρω και κανονική αδεια. Απλά λόγω κατάστασης δεν προβλέπεται σύντομα. Ήθελα να ρωτήσω, αυτές πχ που μου τις έδωσες ο διοικητής μου θα τις χάσω αν αλλάξω στρατόπεδο; Τι παίζει με αυτό; Κατα 99% ναι.Πρεπει να στειλει η παλια μοναδα στην νεα χαρτι που να το γραφει αλλα γενικα οι νεες μοναδες δεν τις δεχονται εκτος αν ειναι πολυ καλος ο διοικητης της νεας μοναδας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.TH. Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Πολύ πιθανό να τις χάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loukas34 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Καλησπέρα.μου ήρθε το εφπ πράσινο κ έχει κ ένα απόκομμα κίτρινο που λέει στρατιωτική εντολή (σε) τι σημαίνει αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.TH. Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Πρέπει να έχεις όχημα το οποίο επιστρατεύεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cozmos123 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Καλησπέρα παιδιά ξέρει κανείς τι εξετάσεις κάνουν στους ο. β. α/εποπ ; κάνουν σίγουρα εξέταση για μυωπία; και αν είσαι ακόμα στον στρατό με την θητεία σου και δηλώσεις παραμένεις το Ι που βγήκες σαν στρατιώτης η σου ξανά κάνουν εξετάσεις; ρωτάω γιατί αυτή την στιγμή υπηρετώ ειδικές δυνάμεις και μου αρέσει πολύ είμαι Ι1( κανονικά Ι3 λογο μυωπιας αλλά το έκρυψα γιατι μου αρέσουν η ειδικές δυνάμεις δυστυχώς η μυωπία μου μεγάλωνε με την ηλικία μεχριβτα 18 μου,)μόλις μπορέσω θα κάνω λέιζερ θελω να μαθω αν μπορω να το κανω καριερα η τον στρατο στις ειδικες δυναμεις η αστυνομια γι'αυτό ρωτάω αν κάποιος ξέρει πείτε μου σας παρακαλώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loukas34 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Βασικά λέει στρατιωτική εντολή (σε). Επιστρατεύοντας αρχή (με δύο νούμερα κ δύο γράμματα) και ποιο κάτω λέει για τον έφεδρο τα στοιχεία μου όνομα κ επίθετο κ Σ.Α το άσημη μου. Κ λέει το νέο εφπ που παραλαβατε ισχυει από την 01/02/2019 εάν μέχρι τότε κληθείτε για κατάταξη ισχύει το ------- ένα κωδικό έχει εφπ που παραδώσατε που είχε χρώμα πράσινο με σύνθημα - κ πρέπει να παρουσιαστειτε στην ------ κ ποιο κάτω λέει την εντολή αυτή να την καταστρέψετε την 01/02/2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις