Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Eυχαριστω ! Δεν θα τον παρω σε παραλλαγη θα τον παρω χακι και οτι ειναι να γινει ας γινει. Κατι αλλο, ξερετε αν ειναι ευκολο να καβατζωσω κανα φαι τυπου μπαρες δημητριακων σε τιποτα καλτσες μεσα κλπ και να μην τα βρουν στην πυλη στο Κεντρο;  Γιατι η αληθεια ειναι οτι εχω ενα θεμα με την διατροφη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, phanispal είπε

Εννοείς για ανέβασμα μανικιών κ.λπ.;

Συνήθως αρχές Μαΐου, πρέπει να βγει διαταγή πρώτα.

Βασικα για την ωρα εξοδου που αλλαζει και γινεται 7. Θα μου πεις τωρα λες και ποτε θα παρεις εξοδο χαχαχαχ αλλα ετσι να ξερουμε

26 λεπτά πριν, nikosmon είπε

Βασικα για την ωρα εξοδου που αλλαζει και γινεται 7. Θα μου πεις τωρα λες και ποτε θα παρεις εξοδο χαχαχαχ αλλα ετσι να ξερουμε

7 έξοδος και επιστροφή τι ώρα; 😅

Χωρίς πλάκα πάντως, με το θερινό ωράριο που θα βγαίνουμε εξοδουχοι στις 7 τι ώρα θα μας βάζουν μέσα; Πάλι στις 10 ή θα πάει παραπισω η επιστροφή;

Εμεις και στο χειμερινο 11μιση γυρνουσαμε.

Κατι αλλο ξερετε πως παιρνουμε φοιτητικη αδεια; το μονο που χρειαζεται ειναι στην επιστροφη βεβαιωση απο τη σχολη οτι παρευρεθηκες; και το ποσες μερες θα παρεις εξαρταται απο το ποσα μαθηματα θα δωσεις; ειναι 2 μερες για καθε μαθημα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι με μέγιστο όριο τις 12 ημέρες νομίζω (6 μαθήματα δηλαδή).

Σε άλλα νέα: 98 ΚΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Επεξ/σία από Asevastos
  • Like 3
  • Thanks 1

18 ώρες πριν, petros123456789 είπε

Για Τενξ καποτα-μενιδι ξέρεις κάνεις τι γίνετε εκεί πέρα? 

Δεν ξέρω τώρα τι παίζει,αλλά στο ΚΑΠΟΤΑ,σε άλλη μονάδα μέσα,είχα πάει με απόσπαση απο την εξωτική Καβύλη για 1 μήνα στα τελειώματα της θητείας μου τον Ιουνιο του 2011,και νόμιζα οτι απολύθηκα πρόωρα.😄

Ήταν σοκ απο την μαυρίλα να πάς στο ΚΑΠΟΤΑ. Εδώ οι άλλοι φαντάροι,επειδή απο συνήθεια τα πρωινά που ξύπναγα έστρωνα στην τρίχα το κρεβάτι επιρρεασμένος απο τον Έβρο,μου την "έλεγαν" γιατί θα αρχίσουν να ζητάνε και απο αυτούς να στρώνουν τα κρεβάτια το ίδιο(φάκελο υποφάκελο γωνίες κρεβατιού κλπ).Φαντάσου για τι κατάσταση μιλάμε!Πάνω κάτω όλες οι μονάδες εκεί ήταν στα ίδια...Καλό φαγητό πάντως στο ΚΑΠΟΤΑ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά,

του χρόνου παίρνω το πτυχίο μου στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική και ύστερα, την αμέσως επόμενη σεζόν (2021-22),  θα συνεχίσω τις σπουδές μου για μεταπτυχιακό κάπου στη Μ.Βρετανία.

Είναι αρκετά πιθανό μετά το μεταπτυχιακό μου να βρω εργασία εκεί και συνεπώς να κατοικώ μόνιμα στο εξωτερικό.

Η αναβολή λόγω σπουδών που έχω αυτή τη στιγμή είναι μέχρι το 2026.

Η ερώτηση μου είναι αν δικαιούμαι νομίμως να απαλλαχθώ από τις στρατολογικές μου υποχρεώσεις, ως μόνιμος κάτοικος εξωτερικού (αν θα θεωρούμαι τέτοιος) ή λόγω εργασίας στο εξωτερικό ξέρω 'γω.

Γενικά δεν έβλεπα με αρνητικό μάτι το να πάω στρατό, αλλά με προβληματίζει πολύ ότι θα με ζημιώσει είτε στην καριέρα μου είτε στις σπουδές μου αυτός ο χαμένος χρόνος..

Η επιλογή του να πάω στρατό μετά το βασικό μου πτυχίο δε μου αρέσει καθόλου, αλλά από 'δω κι από 'κει μου λένε ότι οι πληροφορικάριοι έχουν καλά "πόστα" στον στρατό και πάνω στο αντικείμενο. Ισχύει;

Επεξ/σία από DimVavas

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, DimVavas είπε

Καλησπέρα παιδιά,

του χρόνου παίρνω το πτυχίο μου στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική και ύστερα, την αμέσως επόμενη σεζόν (2021-22),  θα συνεχίσω τις σπουδές μου για μεταπτυχιακό κάπου στη Μ.Βρετανία.

Είναι αρκετά πιθανό μετά το μεταπτυχιακό μου να βρω εργασία εκεί και συνεπώς να κατοικώ μόνιμα στο εξωτερικό.

Η αναβολή λόγω σπουδών που έχω αυτή τη στιγμή είναι μέχρι το 2026.

Η ερώτηση μου είναι αν δικαιούμαι νομίμως να απαλλαχθώ από τις στρατολογικές μου υποχρεώσεις, ως μόνιμος κάτοικος εξωτερικού (αν θα θεωρούμαι τέτοιος) ή λόγω εργασίας στο εξωτερικό ξέρω 'γω.

Γενικά δεν έβλεπα με αρνητικό μάτι το να πάω στρατό, αλλά με προβληματίζει πολύ ότι θα με ζημιώσει είτε στην καριέρα μου είτε στις σπουδές μου αυτός ο χαμένος χρόνος..

Η επιλογή του να πάω στρατό μετά το βασικό μου πτυχίο δε μου αρέσει καθόλου, αλλά από 'δω κι από 'κει μου λένε ότι οι πληροφορικάριοι έχουν καλά "πόστα" στον στρατό και πάνω στο αντικείμενο. Ισχύει;

Καταλαβενεις ότι τότε το ΗΒ δεν θα είναι μέλος τις ΕΕ, με επιπτώσεις στα δίδακτρα και στην ελεύθερη διακίνηση αλλα και στην εργασία εκει από ατομα μη Βρετανούς? 

Επεξ/σία από Dinos1973

Μόλις τώρα, Dinos1973 είπε

Καταλαβενεις ότι τότε το ΗΒ δεν θα είναι μέλος τις ΕΕ, με επιπτώσεις στα δίδακτρα και στην ελεύθερη διακίνηση αλλα και στην εργασία εκει από ατομα μη Βρετανούς? 

Καλησπέρα, το τοπίο ακόμα όσον αφορά τα δίδακτρα και τα δάνεια κτλ είναι ακόμα θολό. Με μερικούς εκπροσώπους που συνομίλησα σε μία έκθεση πανεπιστημίων, είπαν ότι μάλλον τα δίδακτρα θα παραμείνουν ως έχουν. Γενικά νομίζω ανοίγεις άλλη συζήτηση, ας πούμε ότι η χώρα είναι η Γερμανία πχ για να μην μπούμε σε αυτό το τρυπάκι.

2 λεπτά πριν, DimVavas είπε

Καλησπέρα, το τοπίο ακόμα όσον αφορά τα δίδακτρα και τα δάνεια κτλ είναι ακόμα θολό. Με μερικούς εκπροσώπους που συνομίλησα σε μία έκθεση πανεπιστημίων, είπαν ότι μάλλον τα δίδακτρα θα παραμείνουν ως έχουν. Γενικά νομίζω ανοίγεις άλλη συζήτηση, ας πούμε ότι η χώρα είναι η Γερμανία πχ για να μην μπούμε σε αυτό το τρυπάκι.

Μόνιμος κάτοικος θα θεώρησε όταν μένεις μόνιμα λογο εργασίας και εισε εγγεγραμμένος στο αντίστοιχο ΙΚΑ, την στρατιωτική θητεία θα την βρεις μπροστά σου σε περίπτωση που επιστρέψεις πισω, και είναι λουκι να την κανεις σε μεγάλη ηλικία!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...