Polou Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Φίλε είμαι Μεταξαδες Έβρου από 27 Δεκέμβρη, πριν έρθει η επόμενη εσσο, ήμασταν 7 άτομα με 7 υπηρεσίες, και η έξοδος εδώ ήταν με υπηρεσιακό, άμα ήθελες να πας ένα σούπερ μάρκετ γιατί δεν έχει τίποτα σαν χωριό.. Μην τρελαινομαστε για το τίποτα, 9 μήνες είναι θα περάσουν να πα να γαμηθει..
Μάκαρος Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Κολεγιο ειναι ο στρατος πλεον. Που να μπαινατε και πριν 20 χρονια δλδ. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 42 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Κολεγιο ειναι ο στρατος πλεον. Που να μπαινατε και πριν 20 χρονια δλδ. Παρεδιναν μάθημα οι Τούρκοι πριν λίγες μέρες. Αν θες μπορείς να έρθεις να πάρεις εντατικά... Κάτσε σπιτάκι σου και μην μιλάς 4 1 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 54 minutes ago, Μάκαρος said: Κολεγιο ειναι ο στρατος πλεον. Που να μπαινατε και πριν 20 χρονια δλδ. Κολέγιο ήταν πριν 20 χρόνια, που να μπαίνατε πριν 60 (+20)... 1
Dantε Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 19 λεπτά πριν, ThReSh είπε Κολέγιο ήταν πριν 20 χρόνια, που να μπαίνατε πριν 60 (+20)... Τοτε δεν ηξερες αν θα εβγαζες και τη θητεια ζωντανος
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Just now, Dantε said: Τοτε δεν ηξερες αν θα εβγαζες και τη θητεια ζωντανος Και σε Χ δεκαετίες που μπορεί να μην έχουμε θητεία, η σημερινή θα φαίνεται σκληρή. 😛 2
phanispal Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 9 λεπτά πριν, ThReSh είπε Και σε Χ δεκαετίες που μπορεί να μην έχουμε θητεία, η σημερινή θα φαίνεται σκληρή. 😛 Quoted for emphasis.
Petalidas Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 https://www.trazeras.gr/index.php/stratos/sakidia/sakvouagiaz-sakidio-platis-120lit-mavro-ths-armymania-arm05427-5427-detail.html Αξιζει να παρω τετοιον σακο ειδικα 100lt; Δεν θελω να κουβαλαω πολλους σακους περα απο εναν σακο και το λουκανικο.
phanispal Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δε χρειάζεται να είναι παραλλαγής πάντως. Το λέω γιατί αν μετά δε γουστάρεις να τον χρησιμοποιείς στην πολιτική σου ζωή είναι τσάμπα λεφτά. Κι εγώ είχα πάρει έναν παρόμοιο που όντως βολεύει που μπαίνει στην πλάτη (από πάνω βάζεις και το λουκάνικο και έχεις εντελώς ελεύθερα χέρια άρα είσαι πιο άνετος), αλλά πόσο νομίζεις ότι θα τον χρειαστείς;
Petalidas Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 5 ώρες πριν, phanispal είπε Δε χρειάζεται να είναι παραλλαγής πάντως. Το λέω γιατί αν μετά δε γουστάρεις να τον χρησιμοποιείς στην πολιτική σου ζωή είναι τσάμπα λεφτά. Κι εγώ είχα πάρει έναν παρόμοιο που όντως βολεύει που μπαίνει στην πλάτη (από πάνω βάζεις και το λουκάνικο και έχεις εντελώς ελεύθερα χέρια άρα είσαι πιο άνετος), αλλά πόσο νομίζεις ότι θα τον χρειαστείς; Κομπλέ.Δεν ξέρω πόσο θα τον χρειαστώ στον στρατό απλώς πέρα από 4-5 μετακινησεις που μπορεί να έχω δεν θέλω να φορτωθω σαν το γαϊδούρι με χίλια πράγματα.Τωρα πιστεύω να αντέξει γιατί θα τον χρειαστώ σίγουρα εξω μόλις απολυθώ. Το αλλο που με προβληματίζει είναι λίγο τα φερμουάρ, δεν ξέρω ποσο ασφαλης θα είναι με τά λουκέτα.
phanispal Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Βασικά μια διόρθωση στο προηγούμενο post μου: όταν βάζεις το λουκάνικο πίσω απ' το κεφάλι σου, τα χέρια σου (ή έστω το ένα) δεν είναι τελείως ελεύθερα γιατί κάπως πρέπει να το κρατάς μη φύγει. Αλλά και πάλι βολεύει σε σχέση με το να έχεις τα χέρια κρεμασμένα με σάκους, τσάντες, λουκάνικο ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Αν δε σε χαλάει που θα χρησιμοποιείς έξω σάκο παραλλαγής ΟΚ, τσίμπα τον. Τώρα για τα λουκέτα, αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι αν πέσεις σε αληταριά, δε γλιτώνεις. Έχει γίνει τέχνη στο στρατό να ανοίγουν ό,τι λουκέτο θες με τις ξιφολόγχες. Ίσως να χρειάζεσαι κάτι πιο ασφαλές, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι αξίζει, καλύτερα να μην έχεις πράγματα που θα τα κλαις αν στα κλέψουν. Απ' την άλλη, δεν είναι υποχρεωτικό ότι θα πέσεις σε τσογλάνια, τουλάχιστον στη μονάδα γιατί στα κέντρα γίνεται ο χαμός (αν είναι ακόμα τα κέντρα όπως ήταν μέχρι πριν 1-2 χρόνια). 1
iNorganic Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Εγώ θα σου έλεγα καλύτερα σάκο παραλλαγής γιατι σε μερικά μέρη εχουν κόλλημα. πχ Μεσολόγγι αν δεν ηταν παραλλαγής έπρεπε αφήνεις την τσάντα σε μια αποθήκη λιγο πιο μακριά από εκεί που κοιμόσουν. Επίσης στην Μυτιλήνη αν δεν ηταν παραλλαγής έπρεπε οπωσδήποτε να μπει μέσα στον φοριαμο(ντουλάπα). Είναι να μην πέσεις σε περίεργο λοχαγό δηλαδή.
phanispal Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 23 λεπτά πριν, iNorganic είπε Είναι να μην πέσεις σε περίεργο λοχαγό δηλαδή. Αυτό ισχύει όπως ισχύει γενικά για πολλά πράγματα. Απ' την άλλη στις Ειδικές Δυνάμεις δεν είχαν πρόβλημα με πολιτικούς σάκους. Αλλά η αλήθεια είναι δεν ξέρεις πού θα πέσεις.
Μάκαρος Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 20 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Παρεδιναν μάθημα οι Τούρκοι πριν λίγες μέρες. Αν θες μπορείς να έρθεις να πάρεις εντατικά... Κάτσε σπιτάκι σου και μην μιλάς Μην ανησυχεις και τα εχω παρει τα μαθηματα. Και στο ΕΦ1 στις Καστανιες και στο ΕΦ5 στην Βυσσα και συγκεκριμενα στην πρασινη πορτα, βραδυ να μην βλεπεις στα 10 μετρα και να ακους τους λαθρο να σκαρφαλωνουν τον φραχτη Οποτε αλλου τα κατσε σπιτακι σου!! 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Μάκαρος είπε Μην ανησυχεις και τα εχω παρει τα μαθηματα. Και στο ΕΦ1 στις Καστανιες και στο ΕΦ5 στην Βυσσα και συγκεκριμενα στην πρασινη πορτα, βραδυ να μην βλεπεις στα 10 μετρα και να ακους τους λαθρο να σκαρφαλωνουν τον φραχτη Οποτε αλλου τα κατσε σπιτακι σου!! Αν νομίζεις ότι πριν ένα μήνα είχε να κάνει η κατάσταση με λαθρο. είσαι γελασμένος αλλά δεν σε αδικώ, από το σπίτι σου βλέπεις ότι σου δείχνουν. Ελα ρώτα αυτούς που ήταν εδώ για το τι εγινε στα αλήθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις