Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

22 λεπτά πριν, tasosathens είπε

Μέχρι πότε φίλε μου ;έγιναν πρόσφατα ;μόνο όσοι είχα βισμα..εμένα ολοι στον Έβρο που ήμουν δε πήρε κανείς δεν ξέρω βέβαια μήπως ισχύει μόνο για αυτούς εκεί πάνω. 

Φιλε μαλλον καπου εχεις μπερδευτει οι μεταθεσεις 5μηνου δοθηκαν κανονικα πριν 3 ημερες και καποιες ειναι να δωθουν καθυστερημενα στις 8 απριλιου. Και μιλαω για κανονικες μεταθεσεις χωρις βυσμα. Τωρα εσυ που εισαι 364 σειρα δεν ξερω αν εννοεις τις βυσματικες στο τελος των σπεν οτι δεν εγιναν. Η 363 παντως πηρε μεταθεσεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, tasosathens είπε

Αυτή τη στιγμή έχουν κοπεί όλες οι μεταθέσεις και οι άδειες και όλα..203 κσ 🙄😬 καλή θητεία σε όλους..έχουμε μπει στη χειρότερη περίοδο ..

Οι μεταθέσεις γίνονται κανονικότατα με εντολή ΓΕΣ. Οι αδειες κόπηκαν γιατί έχουν άσκοπο πηγαινελα. 

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα κάποιες    πληροφορίες για τους πεζοναύτες. Μήπως ξέρει κάποιος αν έχουν αμφίβια εκπαίδευση και αν ναι τι κάνουν σε αυτή. Θα ήθελα επίσης να μάθω αν οι ειδικότητες απονέμονται τυχαία ή έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις.

Σας ευχαριστώ. 

Η 363 πήρε κανονικά..η 364 που ειμαι εγώ τουλάχιστον στον Έβρο που ημουν εγώ στο στρατόπεδο δεν πήραν ..δεν έχουν πάρει ακόμα προς το παρόν ..αν θα πάρουν αργοτερα δεν ξέρω τι θα γίνει..δεν τα λέω τυχαία..εχω πάρει μετάθεση στο ΓΕΣ λέω ότι ακούω..πρόλαβα και πήρα εγώ λογω ειδικότητας που δήλωσα..αν δεν δήλωνα στον Έβρο θα ήμουν στις καστανιές..πιστεύω θα έχει καλό καιρό τώρα..εμείς παγωσαμε που ήταν κ Ιανουάριος..εμπαζαν κ από παντού τα παράθυρα ..κατά τα άλλα δεν είναι κ ασχημα..είχαμε πολύ καλά στελέχη εκεί πάνω περάσαμε ωραία..

7 ώρες πριν, tasosathens είπε

Η 363 πήρε κανονικά..η 364 που ειμαι εγώ τουλάχιστον στον Έβρο που ημουν εγώ στο στρατόπεδο δεν πήραν ..δεν έχουν πάρει ακόμα προς το παρόν ..αν θα πάρουν αργοτερα δεν ξέρω τι θα γίνει..δεν τα λέω τυχαία..εχω πάρει μετάθεση στο ΓΕΣ λέω ότι ακούω..πρόλαβα και πήρα εγώ λογω ειδικότητας που δήλωσα..αν δεν δήλωνα στον Έβρο θα ήμουν στις καστανιές..πιστεύω θα έχει καλό καιρό τώρα..εμείς παγωσαμε που ήταν κ Ιανουάριος..εμπαζαν κ από παντού τα παράθυρα ..κατά τα άλλα δεν είναι κ ασχημα..είχαμε πολύ καλά στελέχη εκεί πάνω περάσαμε ωραία..

Ρε φιλε απο που και ως που να παρει μεταθεσεις η 364 αφου ειναι μονο 2 μηνες μεσα; στο 5μηνο βγαινουν οι μεταθεσεις

• Like 1

28 λεπτά πριν, nikosmon είπε

Ρε φιλε απο που και ως που να παρει μεταθεσεις η 364 αφου ειναι μονο 2 μηνες μεσα; στο 5μηνο βγαινουν οι μεταθεσεις

Υπάρχουν οι κατεξαιρεση και οι βυσματικες. Δηλαδη φεύγουν κανονικά πριν το 5μηνο.

• Like 1

1 ώρα πριν, Paul_GR είπε

Υπάρχουν οι κατεξαιρεση και οι βυσματικες. Δηλαδη φεύγουν κανονικά πριν το 5μηνο.

Ναι οι βυσματικες δεν μπορεις να ρωτας σε ενα forum αν φυγαν ή οχι προφανως εξαρταται απο το τι βυσμα εχει ο καθενας. Γενικα απο οτι ακουσα πολλα βυσματα της 364 δεν καταφεραν να φυγουν δηλ μονο οσοι ειχαν κατι πολυ δυνατο εφυγαν και πολυ καλα εγινε δεν θα παθουν τιποτα να κατσουν 5μηνο στα συνορα οπως ολοι οι υπολοιποι. Οι κατ εξαιρεση εγω ξερω 2 ατομα με κριτηρια που εφυγαν κανονικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, nikosmon είπε

Ναι οι βυσματικες δεν μπορεις να ρωτας σε ενα forum αν φυγαν ή οχι προφανως εξαρταται απο το τι βυσμα εχει ο καθενας. Γενικα απο οτι ακουσα πολλα βυσματα της 364 δεν καταφεραν να φυγουν δηλ μονο οσοι ειχαν κατι πολυ δυνατο εφυγαν και πολυ καλα εγινε δεν θα παθουν τιποτα να κατσουν 5μηνο στα συνορα οπως ολοι οι υπολοιποι. Οι κατ εξαιρεση εγω ξερω 2 ατομα με κριτηρια που εφυγαν κανονικα.

Στην Ελλάδα είσαι. Χωρίς βύσμα δεν γίνεται. Αν το έχουν και βγει ας φύγουν. Πάντως αυτή και την άλλη βδομάδα ακούγεται πως θα φύγουν και οι υπόλοιποι βυσματικοι τμηματικά σιγά σιγά. Αυτοί που δεν είναι «δυνατοί» όπως λες. Θα δούμε αυτές τις μέρες. 

Επεξ/σία από Paul_GR

14 ώρες πριν, Mark99 είπε

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα κάποιες    πληροφορίες για τους πεζοναύτες. Μήπως ξέρει κάποιος αν έχουν αμφίβια εκπαίδευση και αν ναι τι κάνουν σε αυτή. Θα ήθελα επίσης να μάθω αν οι ειδικότητες απονέμονται τυχαία ή έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις.

Σας ευχαριστώ. 

Εγώ ήμουν αμφιβιος, αλλά έχω κολλητό πεζοναύτη οπότε θυμάμαι μερικά πράγματα. Θα κάνεις μια αμφίβια πλεύση στα πεν και αυτό είναι όλο. Από κει και πέρα μπορεί να πας 10 μέρες αρματαγωγο και να είσαι σε πλοίο και να γουστάρεις, ή να πέσεις σε άσκηση αν είσαι τυχερός. Την ειδικότητα δεν την επιλέγεις. 

Για όσους έλεγαν για τη Γ' ΕΣΣΟ έπεσα πάνω στο παρακάτω, που γράφει ότι υπάρχει η σκέψη να πάει 1 μήνα πίσω, για Ιούνιο η κατάταξη.

https://www.onalert.gr/enoples-dynameis/anisychia-stis-enoples-dynameis-anavalletai-i-esso-toy-maioy/381494/

• Sad 1

3 μερες ΣΠΕΝ και μας στέλνουν στις μονάδες στον Εβρο.

Ξαφνικά σήμερα το πρωί πήραν αυτή την πληροφορία και ενώ ήμασταν για βολές. Δεν είναι σίγουρο λέει ακόμα αλλά ξεχρέωσαμε όπλα εξάρτηση κράνη κανονικά...

Ούτε που ξέρουν τι κάνουν. 

• Sad 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...