Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Racerr είπε το κινητο πως το περασες? το χαρτι πριν ποσο καιρο σου ηρθε ? ασχετο με αυτα που λεμε απλα περιμενουμε Το χαρτί 12 μέρες πριν. Το κινητό άνετα. Και στον Εβρο που πήγα στην αρχή και στα Γρεβενά που ειμαι τωρα όλοι τα έχουν φορά παρτίδα και μια συζήτηση που μας έκανε ο λοχαγός ήταν προσέχετε μην τα χάσετε η σας τα κλέψουν. Νομίζω απλά έχουν προσαρμοστεί μέ το 2020 Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2020 από Αλεξανδρος A.92 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreasgt21 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 10 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Φίλε λογικά η Γ ΕΣΣΟ δεν θα μπει Μάιο. Είναι θέμα χρόνου να το ανακοινώσουν. Τώρα για το πότε θα πάει κανείς δεν ξέρει. Αναλογως πως πάει η κατάσταση με τον κορονοιο. Ίσως Ιούλιο. Εκτός αν εσύ θες οπωσδήποτε να μπεις το φθινόπωρο. Οπότε σίγουρα θα χρειαστείς αναβολή Ευχαριστώ για την απάντηση. Εννοείς πως αυτή για τον Μαιο θα μπουνε ιουλιο και αυτοί για ιουλιο θα μπουν σεπτεμβριο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 8 λεπτά πριν, andreasgt21 είπε Ευχαριστώ για την απάντηση. Εννοείς πως αυτή για τον Μαιο θα μπουνε ιουλιο και αυτοί για ιουλιο θα μπουν σεπτεμβριο; Η μπορούν να μπουν μαζί... Η να μπουν τον Ιούνιο αυτοί του Μαΐου και Ιουλίου οι κανονικοί. Κανείς δεν ξέρει υποθέσεις κάνουμε μόνο. Και θα κάνουμε για κάνα μήνα ακόμη. Να δούμε πως θα πάει όλο αυτό με τον ιό και το Πάσχα θα έχουμε πιο πολλά δεδομένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Racerr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 51 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Το χαρτί 12 μέρες πριν. Το κινητό άνετα. Και στον Εβρο που πήγα στην αρχή και στα Γρεβενά που ειμαι τωρα όλοι τα έχουν φορά παρτίδα και μια συζήτηση που μας έκανε ο λοχαγός ήταν προσέχετε μην τα χάσετε η σας τα κλέψουν. Νομίζω απλά έχουν προσαρμοστεί μέ το 2020 ωραια απλα το χαρτι δεν ηξερα ποτε θα ρθει κι ελεγα να παρω τηλ οκ ευχαριστω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infected20 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Ξέρει κανείς πως μπορώ να μάθω πιο είναι το πιο κοντινό στρατόπεδο για αμφιβιους από Αθήνα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pogchamp Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να αιτηθεί αναβολή για μεταδιδακτορική έρευνα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, infected20 είπε Ξέρει κανείς πως μπορώ να μάθω πιο είναι το πιο κοντινό στρατόπεδο για αμφιβιους από Αθήνα? 13ΔΕΕ Παπάγου αλλά θα φας πήξιμο , καλύτερα Πεύκο . Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2020 από dionisis1925 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
erhall0102 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Γνωρίζει κανείς αν κάποιος που είναι με την Β' ΕΣΣΟ στο Πολεμικό Ναυτικό του Μαιου επιτρέπεται να ζητήσει αναβολή για να μπει με την επόμενη; Γίνεται; τι χρειάζεται να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionTK Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Έχει κανείς κάποια επίσημη ενημέρωση από τη μονάδα του σχετικά με τα ΣΠΕΝ της σειράς 365 και το πότε θα ξεκινήσουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstakis92 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, erhall0102 είπε Γνωρίζει κανείς αν κάποιος που είναι με την Β' ΕΣΣΟ στο Πολεμικό Ναυτικό του Μαιου επιτρέπεται να ζητήσει αναβολή για να μπει με την επόμενη; Γίνεται; τι χρειάζεται να κάνω; Καλημέρα, θα κάνεις αναβολή για κοινωνικούς λόγους. Το 99% τις δέχονται! Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2020 από kwstakis92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannhs44 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Στις 25/3/2020 στις 1:52 ΠΜ, andreasgt21 είπε Καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση. Μου έχει ανακοινωθεί για κατάταξη με την Γ ΕΣΣΟ ΜΑΙΟ, αλλά λόγω όλων όσων συμβαίνουν λέω να μπω για ιούλιο. Η ερώτηση είναι ποια είναι η διαδικασία για αυτό. Σας Ευχαριστώ! Καλημέρα φίλε, στη σελίδα stratologia σου έβγαλε ότι είσαι για Γ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreasgt21 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Giannhs44 είπε Καλημέρα φίλε, στη σελίδα stratologia σου έβγαλε ότι είσαι για Γ; Καλημέρα, ναι Γ ΕΣΣΟ ΜΑΙΟΣ χωρις να έχει οριστοκοποιηθεί ημερομηνια και τοπος λέει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannhs44 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, andreasgt21 είπε Καλημέρα, ναι Γ ΕΣΣΟ ΜΑΙΟΣ χωρις να έχει οριστοκοποιηθεί ημερομηνια και τοπος λέει . Εγώ είμαι για ιούλιο αλλα έκανα προτακτος για Μάιο δεν μου έχει βγάλει κάτι όμως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toyroyfoy Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) @Orpheas1992 κόλλησε το ταγκ κ δεν μπορώ να το βγάλω, ακολουθεί το κανονικό μήνυμα Νεκρός εν ενεργεία στρατιωτικός από μονάδα της Ξάνθης, συλλυπητήρια στους δικούς του. Σήμερα ίσως αναφερθεί κάτι για την κατάσταση που επικρατεί στα στρατόπεδα και γενικά στον ΕΣ.. https://www.cnn.gr/news/ellada/story/212782/koronoios-nekros-50xronos-stratiotikos-apo-ti-xanthi Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2020 από Toyroyfoy 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreasgt21 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Giannhs44 είπε Εγώ είμαι για ιούλιο αλλα έκανα προτακτος για Μάιο δεν μου έχει βγάλει κάτι όμως.. Καλύτερα να πάρεις ένα τηλέφωνο. Εγώ αυτό έκανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις