paranoid_android Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 13 λεπτά πριν, Paul_GR είπε Οι μεταθέσεις γίνονται κανονικά. Οι αδειες κόπηκαν. Πήρες μετάθεση τελικά;
Paul_GR Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 24/3/2020 στις 3:10 ΜΜ, paranoid_android είπε Πήρες μετάθεση τελικά; .. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2020 από Paul_GR 1
Theobiz Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Όσοι ανήκουν στις ευπαθεις ομαδες τι γίνεται; εγω για παράδειγμα έχω άσθμα. Έτσι όπως είναι οι θάλαμοι και που όλοι είμαστε μεσα δεν προκαλεί έναν έξτρα κίνδυνο;και αν κολλήσω τον κορωνοϊο παρ'όλα αυτά από κάποιο στέλεχος; ένας Θεος ξέρει πόσο άσχημα θα νοσησω εξαιτίας του προβλήματος μου. Είναι λες και γίνεται επίτηδες για να ταλαιπωρούν τους φαντάρους Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2020 από Theobiz 1
mr.boor Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, Theobiz είπε Όσοι ανήκουν στις ευπαθεις ομαδες τι γίνεται; εγω για παράδειγμα έχω άσθμα. Έτσι όπως είναι οι θάλαμοι και που όλοι είμαστε μεσα δεν προκαλεί έναν έξτρα κίνδυνο;και αν κολλήσω τον κορωνοϊο παρ'όλα αυτά από κάποιο στέλεχος; ένας Θεος ξέρει πόσο άσχημα θα νοσησω εξαιτίας του προβλήματος μου. Είναι λες και γίνεται επίτηδες για να ταλαιπωρούν τους φαντάρους Σε ποιο στρατόπεδο εισαι;
G-pal Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Μάγκες, έχει αγοράσει κανείς στολή pentagon ? Κάνα 50-60 ευρώ κάνει . Αξίζει λέτε ?
Theobiz Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 21 λεπτά πριν, mr.boor είπε Σε ποιο στρατόπεδο εισαι; Στο 304 πεβ είμαι. Είμαστε 20 άτομα αλλά για τις υποδομές του στρατοπέδου είμαστε κολλημένοι μεταξύ μας + τα στελέχη που πηγαινοερχονται και αλλάζουν κάθε μερα
jimis98 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 6 λεπτά πριν, G-pal είπε Μάγκες, έχει αγοράσει κανείς στολή pentagon ? Κάνα 50-60 ευρώ κάνει . Αξίζει λέτε ? εισαι στελεχος?
galkos96 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 7 ώρες πριν, nimi είπε Μάγκες κάτι άσχετο με την όλη κατάσταση...για το σμσ Χαλκηδόνα έχει κανείς άποψη...ευχαριστώ εκ των προτέρων Μακραν το χειρότερο στρατόπεδο της Μακεδονίας . Ήταν ο αδερφός μου εκεί και τον πήγαινε 10/1 . Ο διοικητής ούτε άδεια ακόμα και στις κανονικές τους έβγαζε την πίστη . Πέρυσι ήταν εκεί τώρα δεν ξέρω αν έχει αλλάξει ..
G-pal Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 26 λεπτά πριν, jimis98 είπε εισαι στελεχος? Σε πολυεθνική! Όχι ρε φίλε αλλά είμαι μεγάλος , έχω λεφτά και θέλω να είμαι όσο πιο άνετος γίνεται ! 1 2
phanispal Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Πάρ' την κι αν δε σε ικανοποιήσει πάρε άλλη. Άμα ούτε η δεύτερη πάρε τρίτη. Κ.ο.κ.. 1 1
andreasgt21 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση. Μου έχει ανακοινωθεί για κατάταξη με την Γ ΕΣΣΟ ΜΑΙΟ, αλλά λόγω όλων όσων συμβαίνουν λέω να μπω για ιούλιο. Η ερώτηση είναι ποια είναι η διαδικασία για αυτό. Σας Ευχαριστώ!
G-pal Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 9 ώρες πριν, phanispal είπε Πάρ' την κι αν δε σε ικανοποιήσει πάρε άλλη. Άμα ούτε η δεύτερη πάρε τρίτη. Κ.ο.κ.. Ρε φίλε προφανώς και κάνω πλάκα. Αλλά επειδή είδα μερικούς φαντάρους να την φοράνε ρώτησα για γνώμη. Αν πχ είναι πιο ελαφριά, δεν υδρωνει τόσο εύκολα και έχει τεχνολογίες για παράδειγμα όπως οι φανέλες ποδοσφαίρου κτλ και επειδή κάνει 50 ευρώ όχι ένα εκατομμύριο ρώτησα. Αυτό
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 6 ώρες πριν, andreasgt21 είπε Καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση. Μου έχει ανακοινωθεί για κατάταξη με την Γ ΕΣΣΟ ΜΑΙΟ, αλλά λόγω όλων όσων συμβαίνουν λέω να μπω για ιούλιο. Η ερώτηση είναι ποια είναι η διαδικασία για αυτό. Σας Ευχαριστώ! Φίλε λογικά η Γ ΕΣΣΟ δεν θα μπει Μάιο. Είναι θέμα χρόνου να το ανακοινώσουν. Τώρα για το πότε θα πάει κανείς δεν ξέρει. Αναλογως πως πάει η κατάσταση με τον κορονοιο. Ίσως Ιούλιο. Εκτός αν εσύ θες οπωσδήποτε να μπεις το φθινόπωρο. Οπότε σίγουρα θα χρειαστείς αναβολή
SoulisMafia Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 18 ώρες πριν, nimi είπε Μάγκες κάτι άσχετο με την όλη κατάσταση...για το σμσ Χαλκηδόνα έχει κανείς άποψη...ευχαριστώ εκ των προτέρων ΣΣΜ ειναι ζωαρα και αν εισαι και διαβιβαστης ακομη καλυτερα.
nimi Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 43 λεπτά πριν, SoulisMafia είπε ΣΣΜ ειναι ζωαρα και αν εισαι και διαβιβαστης ακομη καλυτερα. Ένα άοπλος πεζικάριος είμαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις