Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Aris St είπε

Εμένα ο υπεύθυνος του 1ου γραφείου (σε μονάδα στο ΓΕΣ) μου είπε ξεκάθαρα ότι στους νεοσύλλεκτους της Β ΕΣΣΟ θα δοθεί άδεια ορκομωσίας 15 ημερών, προφανώς λόγω του ιού.

Ναι μας το είπε και ο διοικητής σημερα. 

Ουσιαστικά 13 Απριλίου θα παρουσιάσουμε Έβρο η όπου είναι ο καθένας. Δεν μας χάλασε. Η μόνη χαζομάρα ότι μετά από λίγο θα ξαναβγεί για Πάσχα και θα πέσει πολύ πήγαινελα 

• Like 1
  • Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όντως πήραν αναβολή οι μεταθέσεις μέχρι 10/4; Ξεφτίλα κλασσικά... Και στις 5/4 θα δώσουν μέχρι 20/4 και θα το τραβάνε ένας θεός ξέρει μέχρι πότε...

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Asevastos είπε

Όντως πήραν αναβολή οι μεταθέσεις μέχρι 10/4; Ξεφτίλα κλασσικά... Και στις 5/4 θα δώσουν μέχρι 20/4 και θα το τραβάνε ένας θεός ξέρει μέχρι πότε...

Μέχρι 27/3 ήξερα 

Δημοσ.

Διάβασα στο γνωστό blog με τα παράπονα φαντάρων για 10/4, το είπε και ένας ακόμη σε έναν φίλο...

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Ναι μας το είπε και ο διοικητής σημερα. 

Ουσιαστικά 13 Απριλίου θα παρουσιάσουμε Έβρο η όπου είναι ο καθένας. Δεν μας χάλασε. Η μόνη χαζομάρα ότι μετά από λίγο θα ξαναβγεί για Πάσχα και θα πέσει πολύ πήγαινελα 

Υπάρχει περίπτωση να βάλουν όσους χρειάζεται να ταξιδέψουν με αεροπλάνο/πλοίο στο πρώτο γκρουπ ώστε να αποφύγουν τις πολλές μετακινήσεις μετά από μια βδομάδα;

Έχει ακουστεί κάτι τέτοιο;

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, lionTK είπε

Υπάρχει περίπτωση να βάλουν όσους χρειάζεται να ταξιδέψουν με αεροπλάνο/πλοίο στο πρώτο γκρουπ ώστε να αποφύγουν τις πολλές μετακινήσεις μετά από μια βδομάδα;

Έχει ακουστεί κάτι τέτοιο;

Αυτό είναι μια καλη ερώτηση αλλά δύσκολα οργανώνεται κάτι τέτοιο... Όλοι οι νέοι θα πάρουν πρώτο γκρουπ δηλαδή και οι παλιοί θα περιμένουν; δύσκολο αν και μας βολεύει, εδώ δεν έχει ακουστεί τίποτα 

• Thanks 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, Asevastos είπε

Διάβασα στο γνωστό blog με τα παράπονα φαντάρων για 10/4, το είπε και ένας ακόμη σε έναν φίλο...

Αν θες στείλε ένα πμ για ποιο λες, γιατί το γνωστό δεν είναι γνωστό σε όλους. 

Δημοσ.
Στις 14/3/2020 στις 12:45 ΜΜ, Asevastos είπε

Δεν ισχυει αυτο κατι διοικητες την βγαλαν αυτην τη φημη. Εγω εχω ακουσει απο εγκυρη πηγη οτι θα γινουν στις 27.

• Like 2
Δημοσ.

Έχετε ακούσει κατι επίσημο για 2020 Β εσσο εκτός τις 15 μερες άδεια ορκωμοσίας μήπως παρουμε σερι κ τα δυο γκρουπ πασχα λογω ιου αλλα κ λογω σπεν? 

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, michael94 είπε

Έχετε ακούσει κατι επίσημο για 2020 Β εσσο εκτός τις 15 μερες άδεια ορκωμοσίας μήπως παρουμε σερι κ τα δυο γκρουπ πασχα λογω ιου αλλα κ λογω σπεν? 

Μηπως να σου δωσουμε και το απολυτηριο απο τωρα;

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, michael94 είπε

Δεν θα μου φανεί παράξενο, σκέψου πόσα άτομα θα γυρίσουν στις πόλεις τους και μετά θα πάνε Έβρο; 5 στους 1000 να είναι άρρωστοι κλαφτα Χαράλαμπε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα,

Θα μπορουσε καποιος να μου εξηγησει τι εννοει με αυτο;

157. Οπτική οξύτητα κάτω από 2/10 σε ένα οφθαλμό και όχι λιγότερο από 12/10 αθροιστικά στους δύο οφθαλμούς.

Εχω προβλημα στο ενα ματι και βλεπω 1/10 περιπου, επειτα απο τραυματισμο, με ωπη ωχρας κηλιδας κλπ, και δεν καταλαβαινω με το παραπανω που εμπιπτω κλπ.

Επεξ/σία από pavlos1908
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...