spartan613 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Φεύγω μετάθεση για 534 ΤΠ. Ξέρει κανείς τι παίζει εκεί πάνω? Όχι τίποτε άλλο να συγκρίνουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, paranoid_android είπε Δεν μου είχαν δώσει όχι. Και το προηγούμενο στρατόπεδο(εκεί που έκανα αιμοδοσία) είναι 800χλμ μακριά από αυτό που θα μπω από αύριο Τώρα; 😱 Πάρε ένα τηλέφωνο πρώτα την προηγούμενη μονάδα, μήπως το έχουν γράψει αυτοί στον φάκελο σου, αλλιώς πήγαινε και συζήτησε το στο νέο σου στρατόπεδο. Αν είναι συνεννοήσιμα τα στελέχη δύσκολα θα αρνηθούν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosmon Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Μου ρθε μεταθεση 1η στρατια λαρισας. Αν ξερει καποιος ας μου πει πως ειναι τα πραγματα εκει τωρα κυριως απο θεμα υπηρεσιων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISK97 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 παιδια ορκιστηκαμε στην θηβα στις 7 του μηνος και στις 21 μπαινουμε παλι στην θηβα ( για οσους πανε κυπρο) ξερει κανεις ποσο καιρο θα κατσουμε στην θηβα πριν παμε κυπρο? - Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nimi Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Γνωρίζουμε πως πάνε οι υπηρεσίες και γενικά τι παίζει με το στρατόπεδο της Χαλκηδόνας...με ενημέρωσαν για μετάθεση εκεί...363 ειμαι και είναι η μετάθεση του πενταμηνου..ευχαριστώ εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Racerr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 ξερει κανεις τι παιζει για μονιμοτητα κατι τετοια μου λενε να δηλωσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, Racerr είπε ξερει κανεις τι παιζει για μονιμοτητα κατι τετοια μου λενε να δηλωσω μεσα εισαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hmmy92 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Γνωρίζει κανείς τι παίζει στο 3ο ΤΥΛ? μάλλον με στέλνουν μετάθεση εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 56 λεπτά πριν, Racerr είπε ξερει κανεις τι παιζει για μονιμοτητα κατι τετοια μου λενε να δηλωσω Εννοείς να μείνεις μετά την θητεία σου σαν Μόνιμος;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 βγηκε η Β εσσο στρατος ξηράς. Μπαίνω λαγό έβρο, αν ειναι κανεις αλλος ας στειλει ενα μηνυμα προσωπικο να παμε μαζι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgavanass Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Που το ειδες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, chrisgavanass είπε Που το ειδες? https://www.stratologia.gr/el/content/πρόσκληση-στρατευσίμων-2020-β΄-εσσο-στο-στρατό-ξηράς αλλα και πριν βγει η ανακοινωση ειχα πατησει με τα στοιχεια μου στο πληροφοριες για την καταταξη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazedi Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 30 λεπτά πριν, whoose είπε βγηκε η Β εσσο στρατος ξηράς. Μπαίνω λαγό έβρο, αν ειναι κανεις αλλος ας στειλει ενα μηνυμα προσωπικο να παμε μαζι Λογικα παρουσιαζεσαι στο 565 και το πιο πιθανον να σε πανε σε αλλη μοναδα την επομενη μερα ή την ιδια αν εχεις τελειωσει με γιατρους κτλπ.Ημουν εκει περυσι.Αν ξερεις σε ποια μοναδα πας γραψε εδω να σου δωσουμε πληροφοριες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, wazedi είπε Λογικα παρουσιαζεσαι στο 565 και το πιο πιθανον να σε πανε σε αλλη μοναδα την επομενη μερα ή την ιδια αν εχεις τελειωσει με γιατρους κτλπ.Ημουν εκει περυσι.Αν ξερεις σε ποια μοναδα πας γραψε εδω να σου δωσουμε πληροφοριες. 565 λαγος ειμαι. αλλά είμαι 137 με 140 κιλά, έχω δυσκολία στη βάδιση, δηλαδή αν τρεξω κοβονται τα ποδια μου, έχω αρρυθμιες με την καρδιά οταν τρεχω + καπνιζω (αυτά τα βιωνω καθημερινα, εχω παει γιατρο, μου ειπε δεν ειναι κατι, ειναι απο τα κιλα) θέλω να πάρω απαλλακτικο οπωσδηποτε. εχω βαλει μεσο, αλλα μου λεει οτι τωρα δεν γινεται κατι, μετά μόνο (τι εννοει μετά δεν ξερω) και μόνο να με φερουν παρακατω, είμαι από βολο και πάω εβρο. καταλαβαινεις τι περναω ετσι: p οποις γνωριζει κατι ας γραψει, τον ευχαριστώ εκ των προτερων. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axilleas07 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 εγω ειμαι απο Λημνο και με βαλαν να παρουσιαστω μυτιληνη ρε παιδια 🤬 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις