than97 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Στην αεροπορία στρατού ξερουμε τι παιζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magnam Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, infected20 είπε καλησπερα γινεται να αγορασω δικα μου αρβυλα? αν ναι εχετε να προτινεται καποια? Εξαρτάται τι θες. Μπορώ να σου προτείνω από 30€ μέχρι 500€. Εάν δεν έχεις τίποτα τρελές απαιτήσεις (απλά να είναι ελαφρύ και μαλακότερο από το ΕΣ), τότε κοίτα τα duetto της Aeropelma, είναι και σχεδιαστικά αρκετά κοντά σε αυτό του ΕΣ. Εάν πρόκειται (λέμε τώρα) να επιχειρήσεις σε δύσκολα εδάφη και έχεις τρελές απαιτήσεις, τα Lowa είναι μονόδρομος, αλλά σου φεύγει ένα μηνιάτικο γι' αυτά (για top μοντέλο, αλλιώς και με 200€ βρίσκεις αρκετά καλό μικρότερης κατηγορίας). Επίσης, καλή επιλογή είναι και τα γνωστά adidas, αλλά έχω την εντύπωση πως σε δύσκολες συνθήκες φθείρονται εύκολα. Τα κακομεταχειρίστηκα αρκετά (χιόνια, θάλασσες, κατσάβραχα) και άντεξαν περίπου 9 μήνες μέχρι να εμφανίσουν φθορές. Αλλά μέχρι τότε με είχαν βγάλει ασπροπρόσωπο, ξέχναγες πως φορούσες άρβυλα. Παρ' όλα αυτά θα πρότεινα να μείνεις σε αυτά του ΕΣ. Έχω δοκιμάσει πάρα πολλά τόσα χρόνια, συμπεριλαμβανομένων και των ανωτέρω, και μπορώ να σου εγγυηθώ πως για την καθημερινότητα και για απλή χρήση λίγων μηνών, τα ΕΣ είναι μια χαρά. Τώρα εάν δεν μπορείς/δεν θέλεις να διαχειριστείς καμιά φουσκαλίτσα που ίσως βγει στην αρχή μέχρι να "σπάσουν", είναι δικό σου θέμα αυτό, και κρίνεις εσύ ο ίδιος το εάν αξίζει να συνεχίσεις με την αγορά κάποιου άλλου. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2020 από magnam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Racerr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Ερωτηση εγω στο ΠΝ μια και ειμαι νοσηλευτης λογικα θα με πανε σε νοσοκομειο? το κινητο επιτρεπεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrSaraGaming Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 21 ώρες πριν, Alastor192 είπε Προτεινω να παρετε επισης powerbank κατα προτιμηση 20000 mah για να στε ανετοι,θα σας βγαζει 4-5 φορτισεις αναλογως τα κινητα,οταν τελειωνει θα το φορτιζεται μια φορα το βραδι και τελος. Για να μην ψαχνετε συνεχως πριζες + οτι θα φορτιζετε το κινητο στην τσεπη σας Επισης παρτε 2-3 ζευγαρια ωτοασπιδες του 50λεπτου απτα φαρμακεια,θα σας ειναι υπερχρησιμες για καθε ειδους φασαρια εντος και εκτος θαλαμων οταν θα θελετε να κοιμηθειτε 21 ώρες πριν, Alastor192 είπε Προτεινω να παρετε επισης powerbank κατα προτιμηση 20000 mah για να στε ανετοι,θα σας βγαζει 4-5 φορτισεις αναλογως τα κινητα,οταν τελειωνει θα το φορτιζεται μια φορα το βραδι και τελος. Για να μην ψαχνετε συνεχως πριζες + οτι θα φορτιζετε το κινητο στην τσεπη σας Επισης παρτε 2-3 ζευγαρια ωτοασπιδες του 50λεπτου απτα φαρμακεια,θα σας ειναι υπερχρησιμες για καθε ειδους φασαρια εντος και εκτος θαλαμων οταν θα θελετε να κοιμηθειτε Μάγκες μπαίνω μεγάλο πεύκο αύριο, επιτρέπεται το κινητό, γιατί όπου κοιτάω οι απόψεις διαφέρουν. Έχω Xiaomi Redmi note 4! Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Με 100% σιγουριά δύσκολο να σου απαντήσει κάποιος. Πριν 9 χρόνια που μπήκα εγώ δεν επιτρεπόταν. Όχι όμως ότι δεν είχε κανείς, αν και το 2011-2012 δεν είχε και η κουτσή Μαρία smartphone. Αν θες οπωσδήποτε να το έχεις μαζί σου απ' την πρώτη μέρα, κάνε το κλασικό: έχε ένα απλό χωρίς κάμερα μαζί σου, που ούτως ή άλλως θα το χρειαστείς γιατί στο ΚΕΕΔ οι πρίζες είναι ελάχιστες, και έχε το smartphone σε μια τσέπη στο μπουφάν, αφού δεν κάνουν σωματικό έλεγχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cer84 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, GrSaraGaming είπε Μάγκες μπαίνω μεγάλο πεύκο αύριο, επιτρέπεται το κινητό, γιατί όπου κοιτάω οι απόψεις διαφέρουν. Έχω Xiaomi Redmi note 4! Ευχαριστώ Οχι 14/15 που ειχα μπει.. τα ψάχνουν ολα.. για να το περασεις να το εχεις πανω σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vigilantis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Αφήνουν μια χαρά το κινητό στο στρατό. Δεν υπάρχει πουθενά στον στρατιωτικό κανονισμό, που μπορείς να προσφύγεις εάν σου πούνε κάτι.. Πήγαινε κατέβασε τον να τον έχεις μαζί σου πάντα για να ξέρεις τα δικαιώματα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pankar95 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Απολύομαι 7 Φλεβάρη και είμαι ήδη έξω με άδεια μέχρι 25/1. Αν βρω τρόπο να πάρω και μια αναρρωτική 10 μέρες (ουσιαστικά μέχρι τέλους δηλαδή) μπορεί ο διοικητής να μου δημιουργήσει κανένα θέμα με την απόλυση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Κοιτάς και εσύ να την γλιτώσεις ρμτβρα στο τέλος; Σιγά. Τελευταία εβδομάδα ούτε όπλο δεν θα έχεις θα κάθεσαι. Φυσικά και θα έχεις. Εγώ επειδή τελευταία μέρα έφαγα στέρηση εξόδου από ανθυπολοχαγό που με είχε σε όλη την θητεία στο μάτι και καλά πήγε να μου χαλάσει την τελευταία έξοδο. Φυσικά και βγήκα αν και τιμωρημένος μόλις πήγα από την είσοδο με είδε ένας ΕΠΟΠ που με ήξερε και μόλις του είπα αύριο απολυομαι δεν είδε καν το χαρτί με τους τιμωρημένους και βγήκα. Την επόμενη μέρα το έμαθε και μου λέει από αποθήκη ιματισμού όταν παραδώσεις θα αργήσεις να πάρεις υπογραφή και π@ρτ τ@ @@ μου... Βέβαια βρήκα τρόπο να πάρω υπογραφή αλλά τεσπά. Κάτσε και απόλαυσε τις τελευταίες μέρες με την σειρά σου. Έφαγες το βόδι την ουρά θα πετάξεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pankar95 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δεν έχεις και άδικο, αλλά η μονάδα μου είναι πραγματικά μια σκ@τ@τρυπα ναυτικό φυλάκιο σε βουνό στου διαόλου το κέρατο. Πραγματικά και παραπήγματα γύφτων είναι πολυτελή μπροστά της. Και τώρα αφού γεύθηκα την ελευθερία λίγο πριν το τέλος δεν έχω καμία όρεξη να το ξαναδώ μπροστά μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 15 ώρες πριν, Pankar95 είπε Απολύομαι 7 Φλεβάρη και είμαι ήδη έξω με άδεια μέχρι 25/1. Αν βρω τρόπο να πάρω και μια αναρρωτική 10 μέρες (ουσιαστικά μέχρι τέλους δηλαδή) μπορεί ο διοικητής να μου δημιουργήσει κανένα θέμα με την απόλυση; Και αναρωτικη να παρεις, θα την βγαλεις στο νοσοκομειο. Δινουν αρκετα δυσκολα αναρωτικη κατ οικον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 4 minutes ago, Μάκαρος said: Και αναρωτικη να παρεις, θα την βγαλεις στο νοσοκομειο. Δινουν αρκετα δυσκολα αναρωτικη κατ οικον. Αν υπηρετεί στον ίδιο νομό που ζει, δεν είναι τόσο δύσκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cer84 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 36 λεπτά πριν, ThReSh είπε Αν υπηρετεί στον ίδιο νομό που ζει, δεν είναι τόσο δύσκολο. Αν ειναι έτσι λογικα θα εχει διανυκτέρευση μάλλον ισως μπορει να παρει καμια 2-3 μερη αδεια κατα τις 1 Φεβρουάριο ξανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tipota and Tipota Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Μια ερώτηση γενικα όποιος γνωρίζει.Ενα παιδί μπήκε πρόσφατα στρατό δ εσσο ειναι.Ο πατέρας του έχει συγχωρεθεί και αυτός έχει άλλη μια αδελφή.εχει πάρει τηλέφωνο στην στρατολογία και τον είπαν ότι εχει εγκριθεί 8μηνος.Με βάση την περίπτωση του τα κριτήρια που έχει δεν τον κάνουν 6μηνο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα, υποτίθεται ότι κατά την διάρκεια της σημαίας "πρέπει" και καλά να είμαστε ακίνητοι και σε στάση προσοχής, αυτό ισχύει και όταν είμαστε εκτός στρατοπέδου και μάλιστα με πολιτικά ρούχα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις