phanispal Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Ό,τι μπορούν να γλιτώσουν από έξοδα σίτισης κ.λπ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qwertyuiop2 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Εγώ με δικό μου παλιό υπνόσακο και δανεικό από φίλο σάκο, λουκέτα και 5 φανέλες - 5 κάλτσες πήρα έξτρα 5 φανέλες 5 κάλτσες 3 φούτερ και είδη προσωπικής υγιεινής (νεσεσέρ, ξυριστικά, αποσμητικά ποδιών και μασχαλών, πάτους παπουτσιών, σαπούνια και μωρομάντηλα) και έδωσα 100 ευρώ. Είναι δυνατόν να κάνουν άλλα 100 ευρώ τα δανεικά μου; Δε νομίζω. Κάποιοι είστε υπερβολικοί. Πχ δεν κατάλαβα ποτέ πού χρησιμεύουν τα μωρομάντηλα, είχα πάρει γιατί το λένε όλοι και τελικά τα παράτησα και έχω πάντα ένα χαρτί υγείας εύκαιρο στο χιτώνιο. Δε χρησιμοποίησα ποτέ έξτρα πετσέτες γιατί ανά 2-3 βδομάδες μπορείς να τις πλύνεις, φούτερ 2 που λένε όλοι δε θες γιατί αλλάζεις συχνά φανελάκια, παίρνεις 1 και σου δίνουν άλλο 1 εκεί, μάνι-μάνι έχεις κόψει κάνα 20άρι-30άρι. Ας μη μιλήσω για τους τύπους που αγοράζουν σεντόνια. Εγώ πήρα ένα παιδικό μου με αρκουδάκια που είχαμε πεταμένο σε μία γωνία γιατί δε χρησιμοποείται πια. Λίγη καζούρα οκ, αλλά χωρίς αυτή δε θα την παλέψεις στο στρατό. Τα μόνα από αυτά που βλέπετε στις λίστες τις αποδωκιαποκεί , τα οποία είναι πραγματικά χρήσιμα, είναι λουκέτα, φακός, αποσμητικά σπρέι, πολλές κάλτσες, πολλές φανέλες. Να έχετε μιν. 10 από τα 2 τελευταία που ανέφερα και χοντρές σακούλες σκουπιδιών να τα πετάτε μέσα όταν βρωμοκοπάνε και να μην διαποτίζουν το θάλαμο. Και να γράφετε παντού στα καρτελάκια τα αρχικά σας, από το τζόκει ως το τζάκετ σας. Οπότε ένα ανεξίτηλο μαρκαδοράκι σίγουρα. Και το νεσεσέρ βολεύει τρομερά, γιατί είναι dedicated για την προσωπική υγιεινή, το παίρνετε μαζί το βράδυ και κάνετε πλύσιμο δοντιών - ξύρισμα - μπάνιο χωρίς άγχος να μαζέψετε τα υλικά, και προπάντων χωρίς χρόνο. Δώστε 2-3 ευρώ στο τζαμπο να παρετε ένα, γιατί σε ΣΒΕΝ και ΣΠΕΝ το νόμισμά σας δε θα είναι το ευρώ, αλλά τα λεπτά της ώρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosmon Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Το βασικοτερο εξοδο του στρατου δεν το εχετε αναφερει. Απειρα λεφτα σε καρτες για να βαζεις mb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cer84 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 31 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε Εγώ με δικό μου παλιό υπνόσακο και δανεικό από φίλο σάκο, λουκέτα και 5 φανέλες - 5 κάλτσες πήρα έξτρα 5 φανέλες 5 κάλτσες 3 φούτερ και είδη προσωπικής υγιεινής (νεσεσέρ, ξυριστικά, αποσμητικά ποδιών και μασχαλών, πάτους παπουτσιών, σαπούνια και μωρομάντηλα) και έδωσα 100 ευρώ. Είναι δυνατόν να κάνουν άλλα 100 ευρώ τα δανεικά μου; Δε νομίζω. Κάποιοι είστε υπερβολικοί. Πχ δεν κατάλαβα ποτέ πού χρησιμεύουν τα μωρομάντηλα, είχα πάρει γιατί το λένε όλοι και τελικά τα παράτησα και έχω πάντα ένα χαρτί υγείας εύκαιρο στο χιτώνιο. Δε χρησιμοποίησα ποτέ έξτρα πετσέτες γιατί ανά 2-3 βδομάδες μπορείς να τις πλύνεις, φούτερ 2 που λένε όλοι δε θες γιατί αλλάζεις συχνά φανελάκια, παίρνεις 1 και σου δίνουν άλλο 1 εκεί, μάνι-μάνι έχεις κόψει κάνα 20άρι-30άρι. Ας μη μιλήσω για τους τύπους που αγοράζουν σεντόνια. Εγώ πήρα ένα παιδικό μου με αρκουδάκια που είχαμε πεταμένο σε μία γωνία γιατί δε χρησιμοποείται πια. Λίγη καζούρα οκ, αλλά χωρίς αυτή δε θα την παλέψεις στο στρατό. Τα μόνα από αυτά που βλέπετε στις λίστες τις αποδωκιαποκεί , τα οποία είναι πραγματικά χρήσιμα, είναι λουκέτα, φακός, αποσμητικά σπρέι, πολλές κάλτσες, πολλές φανέλες. Να έχετε μιν. 10 από τα 2 τελευταία που ανέφερα και χοντρές σακούλες σκουπιδιών να τα πετάτε μέσα όταν βρωμοκοπάνε και να μην διαποτίζουν το θάλαμο. Και να γράφετε παντού στα καρτελάκια τα αρχικά σας, από το τζόκει ως το τζάκετ σας. Οπότε ένα ανεξίτηλο μαρκαδοράκι σίγουρα. Και το νεσεσέρ βολεύει τρομερά, γιατί είναι dedicated για την προσωπική υγιεινή, το παίρνετε μαζί το βράδυ και κάνετε πλύσιμο δοντιών - ξύρισμα - μπάνιο χωρίς άγχος να μαζέψετε τα υλικά, και προπάντων χωρίς χρόνο. Δώστε 2-3 ευρώ στο τζαμπο να παρετε ένα, γιατί σε ΣΒΕΝ και ΣΠΕΝ το νόμισμά σας δε θα είναι το ευρώ, αλλά τα λεπτά της ώρας. Καπως έτσι φούτερ 2 χρειάζονται και χιτώνια,φομες τα πλενεις στη 1,βδομαδα φανελες και κάλτσες ειναι το σημαντικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geomos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, qwertyuiop2 είπε Εγώ με δικό μου παλιό υπνόσακο και δανεικό από φίλο σάκο, λουκέτα και 5 φανέλες - 5 κάλτσες πήρα έξτρα 5 φανέλες 5 κάλτσες 3 φούτερ και είδη προσωπικής υγιεινής (νεσεσέρ, ξυριστικά, αποσμητικά ποδιών και μασχαλών, πάτους παπουτσιών, σαπούνια και μωρομάντηλα) και έδωσα 100 ευρώ. Είναι δυνατόν να κάνουν άλλα 100 ευρώ τα δανεικά μου; Δε νομίζω. Κάποιοι είστε υπερβολικοί. Πχ δεν κατάλαβα ποτέ πού χρησιμεύουν τα μωρομάντηλα, είχα πάρει γιατί το λένε όλοι και τελικά τα παράτησα και έχω πάντα ένα χαρτί υγείας εύκαιρο στο χιτώνιο. Δε χρησιμοποίησα ποτέ έξτρα πετσέτες γιατί ανά 2-3 βδομάδες μπορείς να τις πλύνεις, φούτερ 2 που λένε όλοι δε θες γιατί αλλάζεις συχνά φανελάκια, παίρνεις 1 και σου δίνουν άλλο 1 εκεί, μάνι-μάνι έχεις κόψει κάνα 20άρι-30άρι. Ας μη μιλήσω για τους τύπους που αγοράζουν σεντόνια. Εγώ πήρα ένα παιδικό μου με αρκουδάκια που είχαμε πεταμένο σε μία γωνία γιατί δε χρησιμοποείται πια. Λίγη καζούρα οκ, αλλά χωρίς αυτή δε θα την παλέψεις στο στρατό. Τα μόνα από αυτά που βλέπετε στις λίστες τις αποδωκιαποκεί , τα οποία είναι πραγματικά χρήσιμα, είναι λουκέτα, φακός, αποσμητικά σπρέι, πολλές κάλτσες, πολλές φανέλες. Να έχετε μιν. 10 από τα 2 τελευταία που ανέφερα και χοντρές σακούλες σκουπιδιών να τα πετάτε μέσα όταν βρωμοκοπάνε και να μην διαποτίζουν το θάλαμο. Και να γράφετε παντού στα καρτελάκια τα αρχικά σας, από το τζόκει ως το τζάκετ σας. Οπότε ένα ανεξίτηλο μαρκαδοράκι σίγουρα. Και το νεσεσέρ βολεύει τρομερά, γιατί είναι dedicated για την προσωπική υγιεινή, το παίρνετε μαζί το βράδυ και κάνετε πλύσιμο δοντιών - ξύρισμα - μπάνιο χωρίς άγχος να μαζέψετε τα υλικά, και προπάντων χωρίς χρόνο. Δώστε 2-3 ευρώ στο τζαμπο να παρετε ένα, γιατί σε ΣΒΕΝ και ΣΠΕΝ το νόμισμά σας δε θα είναι το ευρώ, αλλά τα λεπτά της ώρας. Άμα πάρεις κάνα υπνοσακο μάρκα και ένα ισοθερμικό για το Everest (το βουνό) σίγουρα φτάνεις το κατοσταρικο. Απλά τα παιδιά που έγραψαν τα πήραν όλα από την αρχή λες και δεν φορούσαν σωβρακα πριν παρουσιαστούν η πήραν ειδικά παραλλαγής. Τα μισά που έγραψαν τα είχαν ήδη σπίτι σεντόνια, μαξιλαροθήκες, σαπούνια, κάλτσες , σάκους η σακίδια. Όσοι υπηρετούν από στερεά Ελλάδα και κάτω δεν θα βάλουν ποτέ το ισοθερμικό και όσοι πάνε λοκατζηδες, πεζοναύτες,στρατονομοι, εύζωνες δεν θα δουν ποτέ τον υπνοσακο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qwertyuiop2 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, nikosmon είπε Το βασικοτερο εξοδο του στρατου δεν το εχετε αναφερει. Απειρα λεφτα σε καρτες για να βαζεις mb Ούτε καν. 2καρτο κινητό και αν είσαι μαθητής ή φοιτητής (που οι περισσότεροι ήταν μαθητές ή φοιτητές λίγο πριν μπουν) τη βγάζεις και με ένα 20ρικο το μήνα (10 σε κάθε κάρτα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, nikosmon είπε Το βασικοτερο εξοδο του στρατου δεν το εχετε αναφερει. Απειρα λεφτα σε καρτες για να βαζεις mb Τσιγάρα αδελφέ... Αν είσαι καπνιστής, στον στρατό θα χρειαστείς δάνειο πραγματικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ManFromEarth Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 12 λεπτά πριν, BlueBlade είπε Τσιγάρα αδελφέ... Αν είσαι καπνιστής, στον στρατό θα χρειαστείς δάνειο πραγματικά. κι αν δεν εισαι θα αρχισεις. 11 χρονια μετα το στρατο καταφερα να το κοψω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISK97 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Ρε παιδιά. Πόσα δίνει ο στρατός της Κύπρου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonika91 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Εννοείς πόσος είναι ο μισθός ενός στρατιώτη στην ΕΛΔΥΚ; 273 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISK97 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 33 λεπτά πριν, salonika91 είπε Εννοείς πόσος είναι ο μισθός ενός στρατιώτη στην ΕΛΔΥΚ; 273 ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosmon Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Εμεις που μπηκαμε οκτωβριο και ειμαστε παραμεθωριο μας ειπαν οτι τη δευτερα θα μας φωναξουν να δηλωσουμε 3 περιοχες για μεταθεση που επιθυμουμε για το 5μηνο. Ερωτηση: τις δηλωνουμε με σειρα προτιμησης ετσι ωστε αν δεν γινεται να μπουμε στην 1η τουλαχιστον να μας στειλουν σε καποια απο τις αλλες 2 ή αν θελουμε οπωσδηποτε στην 1η δηλωνουμε μονο αυτην μην τυχον και μας στειλουν στη 2η ή 3η; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petros123456789 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Στις 16/1/2020 στις 10:57 ΜΜ, geomos είπε 200 ευρώ? Τι πήρες? Μάλλον παρασύρθηκες και ψώνισες υπερβολικά πολλά . Το τι θα χαλάσει μετά είναι στη τσέπη του καθένα ,γνώρισα παλικάρια που στην έξοδο τους δεν πίνανε ούτε νερό ελλείψη χρημάτων και γύρναγαν νωρίς για να προλάβουν το βραδυνό. Δεν είναι οτι καλύτερο αλλά τη θητεία την έβγαλαν. δεν νομιζω, πηρα τα απαραιτητα γυρω στο 100ρικο πηγαν μονο τα στρατιωτικα, 10 μπλουζακια-2 φουτερ, καμια 15αρια καλτσες και καμια 10αρια καινουργια βρακια. Τωρα τα αλλα ειναι γνωστα πανω κατω οτι περνει καθε φανταρος, βαλε μετα ενα 50ρικο ενας σακος με ροδες και ενα νεσεσερ να χωραει μεσα τα ξυραφοσαμπουαν κτλπ επειδη δεν ειχα. μετα τα υπολοιπα μικροεξοδα και ετοιμο το 200ρικο. Στις 16/1/2020 στις 11:14 ΜΜ, dimifoti είπε Να σου πω εγω τι πηρε, που τα πηρα κι εγω κι ειναι τα βασικα και τοσο βγαινουν, 5 tshirt παραλλαγης, 2 φουτερ παραλλαγης, σπρει για κοριους , πατους, λουκετα, αλυσιδουλα για κλειδια, βερνικι για τα αρβυλα, σλιπιν μπαγκ, 5-6 ζευγαρια μαλλινες καλτσες, εσωρουχα εξτρα αν δεν ειχε αρκετα, σεντονι και μαξιλαροθηκη, σακο για να μπουν ολα αυτα, ολα τα ειδη υγιεινης που θα χρειαστει, νεσεσερ για να τα βαλει αυτα, δυο πετσετες, μια λαιμουδιερα ή ισοθερμικα αν κανει κρυο εκει που παει. Και ναι ολα αυτα ειναι τα απολυτως απαραιτητα, και κοστιζουν περιπου τοσο, διοτι αν βασιστεις μονο σ αυτα που σου δινει ο Ε.Σ. θα πρεπει να πλενεις τουλαχιστον ανα δυο μερες ειδικα τον πρωτο καιρο με τις ασκησεις, εκτος κι αν δεν εχεις θεμα να ειναι βρωμικα/ιδρωμενα/ απλυτα αυτα που φορας. Και πιστεψε οσα και να χει ο καθενας δεν τα δινει ευχαριστα, αλλα αναγκαζεται να τα δωσει αυτα ή οσα μπορει ο καθενας γιατι χωρις ολα αυτα δυσκολευεις πολυ τη ζωη σου εντος στρατοπεδου. ακριβως αυτα πηρα, μονο σπρει για κοροιους ξεχασα χδ , μονο η λαιμουδιερα , το νεσεσερ, ο σακος και τα εχτρα βρακια θα μοιυ φανουν χρησιμα και για μετα τουλαχιστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infected20 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 καλησπερα γινεται να αγορασω δικα μου αρβυλα? αν ναι εχετε να προτινεται καποια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Προτεινω να παρετε επισης powerbank κατα προτιμηση 20000 mah για να στε ανετοι,θα σας βγαζει 4-5 φορτισεις αναλογως τα κινητα,οταν τελειωνει θα το φορτιζεται μια φορα το βραδι και τελος. Για να μην ψαχνετε συνεχως πριζες + οτι θα φορτιζετε το κινητο στην τσεπη σας Επισης παρτε 2-3 ζευγαρια ωτοασπιδες του 50λεπτου απτα φαρμακεια,θα σας ειναι υπερχρησιμες για καθε ειδους φασαρια εντος και εκτος θαλαμων οταν θα θελετε να κοιμηθειτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις