Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μια ερώτηση. Το 2014 πέρασα μυοκαρδιτιδα χωρίς να μου αφήσει κάποιο παθολογικο πρόβλημα. Δεν θέλω να βγω αοπλο. Αν δεν πω ότι είχα περάσει μυοκαρδιτιδα μπορούν να το βρουν; 

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, MichalisXen είπε

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μια ερώτηση. Το 2014 πέρασα μυοκαρδιτιδα χωρίς να μου αφήσει κάποιο παθολογικο πρόβλημα. Δεν θέλω να βγω αοπλο. Αν δεν πω ότι είχα περάσει μυοκαρδιτιδα μπορούν να το βρουν; 

Φίλε μου ρωτα ένα καρδιολόγο αν αφήνει κλινικά ευρήματα εδώ ποιός περιμένεις να σου δώσει απάντηση?

Επίσης αν ελέγξουν ΑΜΚΑ/ Βιβλιάριο εννοείτε ότι θα δουν τη αγωγή που έπαιρνες και θα το καταλάβουν.

Το αν σε βγάλουν άοπλο μόνο στρατιωτικός γιατρός μπορεί να ξέρει.

Επεξ/σία από geomos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, geomos είπε

Φίλε μου ρωτα ένα καρδιολόγο αν αφήνει κλινικά ευρήματα εδώ ποιός περιμένεις να σου δώσει απάντηση?

Επίσης αν ελέγξουν ΑΜΚΑ/ Βιβλιάριο εννοείτε ότι θα δουν τη αγωγή που έπαιρνες και θα το καταλάβουν.

Το αν σε βγάλουν άοπλο μόνο στρατιωτικός γιατρός μπορεί να ξέρει.

Φιλε μου εννοείται ότι ρώτησα τον καρδιολόγο μου. Δεν έχει αφήσει τίποτα απολύτως. Τώρα αυτό με το Αμκα απλά μου είπε ότι θα φανεί η συνταγογραφηση όπως ανέφερες, βέβαια δεν νομίζω να τσεκάρουν 500 άτομα το αμκα τους την ημέρα της κατάταξης. Δεν ξέρω το κατά πόσο πρέπει να ρισκάρω να τους πω "ψέμματα". Απλά δεν θέλω να γίνω αοπλος. 

Επεξ/σία από MichalisXen
Δημοσ.

Ρώτα τον καρδιολόγο σου αν μπορεί να πάθεις κάτι.

Κατά την γνώμη μου αποκλείεται να τσεκαρουν.μονο τα εμβόλια θα σου κάνουν και θα σε ρωτήσουν αν έχεις κάποιο πρόβλημα υγείας

Δημοσ.
13 ώρες πριν, MichalisXen είπε

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μια ερώτηση. Το 2014 πέρασα μυοκαρδιτιδα χωρίς να μου αφήσει κάποιο παθολογικο πρόβλημα. Δεν θέλω να βγω αοπλο. Αν δεν πω ότι είχα περάσει μυοκαρδιτιδα μπορούν να το βρουν

και να μην το βρουν με αυτά δεν παίζουμε, σε περίπτωσή στραβής αν γίνει τπτ δεν εκθέτεις σε κίνδυνο μόνο τον εαυτό σου άλλα και τους γύρω σου που δεν φταίνε σε κάτι για να πληρώσουν τα κόμπλεξ σου

πρέπει οπωσδήποτε να το πεις να το ξέρουν ... μπορεί να βγεις ι3 ένοπλο ή ι2 μπορεί και ι4 τουλάχιστον θα ναι αντρίκειο ι4 και όχι π@υ$τικ#  ι1

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, ziaba είπε

και να μην το βρουν με αυτά δεν παίζουμε, σε περίπτωσή στραβής αν γίνει τπτ δεν εκθέτεις σε κίνδυνο μόνο τον εαυτό σου άλλα και τους γύρω σου που δεν φταίνε σε κάτι για να πληρώσουν τα κόμπλεξ σου

πρέπει οπωσδήποτε να το πεις να το ξέρουν ... μπορεί να βγεις ι3 ένοπλο ή ι2 μπορεί και ι4 τουλάχιστον θα ναι αντρίκειο ι4 και όχι π@υ$τικ#  ι1

Αδερφέ δεν είναι κόμπλεξ. Είναι ότι θέλω μετέπειτα να κάνω προκηρύξεις. Θα το πω λοιπόν και ότι είναι να γίνει. Σας ευχαριστώ πολύ και καλές γιορτές σε όλους. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MichalisXen είπε

Αδερφέ δεν είναι κόμπλεξ. Είναι ότι θέλω μετέπειτα να κάνω προκηρύξεις. Θα το πω λοιπόν και ότι είναι να γίνει. Σας ευχαριστώ πολύ και καλές γιορτές σε όλους. 

Αν αναφέρεσαι σε προκηρύξεις ένστολου προσωπικού που περνάς από γιατρούς δύσκολα θα μπορέσεις να το αποκρύψεις(καθώς ζητάνε ιστορικό,κάνουν εξετάσεις(ΗΚΓ,Ακτινογραφία) και ίσως σε βγάλουν ακατάλληλο στις ιατρικές εξετάσεις,σε παθήσεις και ιστορικά που έχουν να κάνουν με καρδιά είναι πολύ αυστηροί.

Δημοσ.

Παίδες αφού του είπε ο καρδιολόγος ότι ο άνθρωπος είναι 100% υγιής και δεν υπάρχει πρόβλημα παθολογικό δεν είναι θέμα κόμπλεξ η πείσματος.

Το θέμα είναι αν θα το βρουν μέσω εξετάσεων η της αγωγής που έπαιρνε και κατά πόσο θα "φοβηθούν" να του δώσουν ι1. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, geomos είπε

Παίδες αφού του είπε ο καρδιολόγος ότι ο άνθρωπος είναι 100% υγιής και δεν υπάρχει πρόβλημα παθολογικό δεν είναι θέμα κόμπλεξ η πείσματος.

Το θέμα είναι αν θα το βρουν μέσω εξετάσεων η της αγωγής που έπαιρνε και κατά πόσο θα "φοβηθούν" να του δώσουν ι1. 

Φίλε μου νομίζω ότι δεν πρόκειται να τσεκάρουν αμκα σε κάθε νεοσυλλεκτο. Θεωρώ ότι αν δεν το δηλώσω θα κάνω κανονικά την θητεία. Είμαι υγιέστατος δόξα το θεό και δεν μου άφησε κανένα παθολογικο πρόβλημα. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Nikos3254 είπε

Γίνεται να βγει μετάθεση στη μετάθεση?

Με το κατάλληλο μέσο όλα γίνονται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα μετάθεση και μετά από ένα μήνα μου ήρθε χαρτί για μετάθεση από το πουθενά...

Επεξ/σία από Nikos3254
Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα. 

Βρίσκομαι στο τελευταίο έτος των σπουδών μου, έχω απαλλαγή μέχρι το 2024. Του χρόνου θέλω να φύγω εξωτερικό και αναρωτιέμαι τι θα κάνω με τον στρατό. 

Αρχικά θέλω να πω πως έχω εκ γενετής μεγάλο πρόβλημα στο δεξί μου χέρι, το οποίο το καθιστά σχεδόν ανίκανο για τον χειρισμό όπλου, έχει υποστεί δύσκολο χειρουργείο και βγάζει πολύ μικρό εύρος κινήσεων. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν θέλω να πατήσω ούτε μέρα στον στρατό, τι επιλογές έχω για να απαλλαγώ;

Έχω σίγουρο ότι θα βγω Ι3 η Ι4, κατά πάσα πιθανότητα θα είμαι σε γραφείο και λόγω επαγγέλματος (software engineer) και απλά θα φάω 9 μήνες εκτός αγοράς εργασίας. Έχω υπερβολικά μεγάλο θέμα με την εξουσία του στρατού, δεν ανέχομαι να με προστάζουν για το τι να κάνω. 

Υπάρχει τρόπος εξαγοράς θητείας ή κάποιος πλάγιος τρόπος αποφυγής της με Ι5;

Ευχαριστώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...