fastnq2 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tasos133 είπε Συμβουλή ζητάω φίλε να μην πάθω καμία νίλα και τρέχω.Με λίγα λόγια αν λήξει η συγκεκριμένη αναβολή δεν τρέχει κάτι, θα μου στείλουν αυτοί πότε είναι να μπω , σωστά ? Υπάρχει ποινή για κακή χρήση της αναβολής ένας μήνας θητεία η 90 ευρώ εξαγορά. Στο σαιτ του στρατού πατώντας πληροφορίες για την αναβολή μου σου γράφει μέχρι πότε έχεις. Οταν λήξει η αναβολή σου ή κάνεις διακοπή της αναβολής σε βάζουν με την επόμενη η μεθεπόμενη εσσο. Ένα μηνα πριν την μέρα που μπαίνεις εμφανίζονται πληροφορίες για την κατάταξη στο σαιτ τους και κάπου δέκα μέρες πριν σου φέρνει το χαρτί της κατάταξης η αστυνομία στο σπίτι. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2019 από fastnq2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos133 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, fastnq2 είπε Υπάρχει ποινή για κακή χρήση της αναβολής ένας μήνας θητεία η 90 ευρώ εξαγορά. Στο σαιτ του στρατού πατώντας πληροφορίες για την αναβολή μου σου γράφει μέχρι πότε έχεις. Οταν λήξει η αναβολή σου ή κάνεις διακοπή της αναβολής σε βάζουν με την επόμενη η μεθεπόμενη εσσο. Ένα μηνα πριν την μέρα που μπαίνεις εμφανίζονται πληροφορίες για την κατάταξη στο σαιτ τους και κάπου δέκα μέρες πριν σου φέρνει το χαρτί της κατάταξης η αστυνομία στο σπίτι. Δηλαδή την κόβω μόνος μου εντός της συγκεκριμένης ημερομηνίας για να μην μου κοστίσει τον μήνα παραπάνω και μετά μαθαίνω μέσο του σάιτ τους με ποια εσσο μπαίνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastnq2 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 50 λεπτά πριν, tasos133 είπε Δηλαδή την κόβω μόνος μου εντός της συγκεκριμένης ημερομηνίας για να μην μου κοστίσει τον μήνα παραπάνω και μετά μαθαίνω μέσο του σάιτ τους με ποια εσσο μπαίνω Το πρόστιμο το τρως αν διαπιστωθεί ότι έκανες κακή χρήση της αναβολής την οποία όντως έκανες οπότε το πρόστιμο δύσκολα να το γλιτώσεις. Την αναβολή την κόβεις όταν θέλεις να καταταγείς, αν θες να μπεις στον στρατό το συντομότερο δυνατό πήγαινε στα κεπ και ζητά διακοπη αναβολής. Αν καταλαβα καλά η αναβολή σου λήγει στις 31 του μήνα? Εάν ναι δεν χρειάζεται, θα λήξει μόνη της η αναβολή και θα ξεκινήσει η διαδικασία έτσι και αλλιώς. Από εκεί και πέρα θα μπαίνεις κάθε μέρα στο σαιτ μέχρι να ενημερωθεί με το μέρος και ποια εσσο θα μπεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos133 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, fastnq2 είπε Το πρόστιμο το τρως αν διαπιστωθεί ότι έκανες κακή χρήση της αναβολής την οποία όντως έκανες οπότε το πρόστιμο δύσκολα να το γλιτώσεις. Την αναβολή την κόβεις όταν θέλεις να καταταγείς, αν θες να μπεις στον στρατό το συντομότερο δυνατό πήγαινε στα κεπ και ζητά διακοπη αναβολής. Αν καταλαβα καλά η αναβολή σου λήγει στις 31 του μήνα? Εάν ναι δεν χρειάζεται, θα λήξει μόνη της η αναβολή και θα ξεκινήσει η διαδικασία έτσι και αλλιώς. Από εκεί και πέρα θα μπαίνεις κάθε μέρα στο σαιτ μέχρι να ενημερωθεί με το μέρος και ποια εσσο θα μπεις. Γιατί όντως την έκανα; πού το συμπέρανες; Αφού το χαρτί που δείχνει ότι δήλωσα για πανελλαδικές το έχω. Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2019 από tasos133 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastnq2 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, tasos133 είπε Γιατί όντως την έκανα; πού το συμπέρανες; Αφού το χαρτί που δείχνει ότι δήλωσα για πανελλαδικές το έχω. Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές E τότε μπορεί με αυτό να είσαι οκ. Θα σου ζητήσουν το χαρτί, αν τους κάνει αυτό που έχεις δεν θα έχεις θέμα. Καλές γιορτές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MTX Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Στις 5/6/2018 στις 6:56 ΜΜ, Gk1995 είπε Παιδια θα παω σπεν αυλωνα ξερετε τι παιζει εκεί και πως μπορω να γλυτωσω τιποτα εχω και γερο μέσο... τα βλέπετε , στην Ελλάδα άλλοι έχουνε γερο μέσο και άλλοι γερή μέση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitriss_ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, MTX είπε τα βλέπετε , στην Ελλάδα άλλοι έχουνε γερο μέσο και άλλοι γερή μέση Κλαιω 😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, tasos133 είπε Γιατί όντως την έκανα; πού το συμπέρανες; Αφού το χαρτί που δείχνει ότι δήλωσα για πανελλαδικές το έχω. Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές Η λογικη λεει πως σου δινουν 10 χρονια αναβολη για να σπουδασεις και να παρεις πτυχιο. Μετα πρεπει να αποδειξεις οτι οντως σπουδαζεις ακομα σε καποιο πανεπιστημιο η εχεις παρει το πτυχιο σου. Αλλιως σου λεει πως η αναβολη σου δεν ειχε λογο. Τωρα αυτο με την βεβαιωση πανελληνιων μου φαινεται κουλο γιατι αν ηταν ετσι ολοι θα διναν πανελληνιες για το τυπικο και θα παιρναν 10ετη αναβολη Οπως και να χει,απτην στιγμη που ειναι εξαγορασιμος ο εξτρα μηνας με 90 ευρω,στα τετοια σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos133 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Alastor192 είπε Η λογικη λεει πως σου δινουν 10 χρονια αναβολη για να σπουδασεις και να παρεις πτυχιο. Μετα πρεπει να αποδειξεις οτι οντως σπουδαζεις ακομα σε καποιο πανεπιστημιο η εχεις παρει το πτυχιο σου. Αλλιως σου λεει πως η αναβολη σου δεν ειχε λογο. Τωρα αυτο με την βεβαιωση πανελληνιων μου φαινεται κουλο γιατι αν ηταν ετσι ολοι θα διναν πανελληνιες για το τυπικο και θα παιρναν 10ετη αναβολη Οπως και να χει,απτην στιγμη που ειναι εξαγορασιμος ο εξτρα μηνας με 90 ευρω,στα τετοια σου Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λες γιατί την συγκεκριμένη αναβολή την πήρα όταν μου είχε έρθει πρώτη φορά το χαρτί να παρουσιαστώ , και θυμάμαι την είχα πάρει από τα ΚΕΠ και η γυναίκα που δούλευε εκεί μου είχε πει ότι δεν ήταν απαραίτητο να πάω αρκεί να έχω δηλώσει ότι θα γράψω (όλα αυτά έγιναν το καλοκαίρι όπου μόλις είχα τελειώσει το σχολείο, μάλιστα το χαρτί ήρθε απροειδοποίητα δηλαδή παρουσιάζομουν σε 10 μέρες ) . ύστερα μόλις ξεκίναγαν οι αιτήσεις για πανελλήνιες και ήταν να δώσουν φωτογραφίες το σχολείο μου είπε ότι είναι τυπικό αν τις δώσω η αν πάω . Τέλος αυτό που γράφεις για τα 10 χρόνια αναβολής δεν είμαι σίγουρος ότι ισχύει εγώ προσωπικά πήρα από τον Ιούνιο του 18 μέχρι και τις 31 του μηνός, τώρα αν κάποιος στην θέση μου θα ήθελε όντως να ξαναγράψει κανονικά ή και την πρώτη φορά άλλο αυτό. Εγώ απ'όσο ξέρω είμαι καλυμμένος Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2019 από tasos133 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 18 ώρες πριν, fastnq2 είπε σου φέρνει το χαρτί της κατάταξης η αστυνομία στο σπίτι. Σε παιρνουν τηλεφωνο και το παραλαμβανεις ο ιδιος απο το αστυνομικο τμημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brunos13 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, tasos133 είπε Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λες γιατί την συγκεκριμένη αναβολή την πήρα όταν μου είχε έρθει πρώτη φορά το χαρτί να παρουσιαστώ , και θυμάμαι την είχα πάρει από τα ΚΕΠ και η γυναίκα που δούλευε εκεί μου είχε πει ότι δεν ήταν απαραίτητο να πάω αρκεί να έχω δηλώσει ότι θα γράψω (όλα αυτά έγιναν το καλοκαίρι όπου μόλις είχα τελειώσει το σχολείο, μάλιστα το χαρτί ήρθε απροειδοποίητα δηλαδή παρουσιάζομουν σε 10 μέρες ) . ύστερα μόλις ξεκίναγαν οι αιτήσεις για πανελλήνιες και ήταν να δώσουν φωτογραφίες το σχολείο μου είπε ότι είναι τυπικό αν τις δώσω η αν πάω . Τέλος αυτό που γράφεις για τα 10 χρόνια αναβολής δεν είμαι σίγουρος ότι ισχύει εγώ προσωπικά πήρα από τον Ιούνιο του 18 μέχρι και τις 31 του μηνός, τώρα αν κάποιος στην θέση μου θα ήθελε όντως να ξαναγράψει κανονικά ή και την πρώτη φορά άλλο αυτό. Εγώ απ'όσο ξέρω είμαι καλυμμένος Αρχικα η διαδικασια η νορμαλ/σωστη ειναι η εξης. Τελειωνεις το σχολειο ειτε εχεις δωσει ειτε οχι πανελληνιες ειτε εχεις περασει ειτε οχι σε καποια σχολη, και σου ερχεται καπακια οπως αναφερεις το χαρτι καταταξης που σου λεει σε 10-20 μερες παρουσιαζεσαι, εχεις το δικαιωμα να ζητησεις αναβολη ειτε επειδη περασες σε σχολη και μαλιστα παιρνεις για αρκετα χρονια ειτε 1 χρονο εξτρα επειδη επιθυμεις να ξαναδωσεις πανελληνιες πραγμα που ειχα κανει και εγω. Βεβαια στο περας του διαστηματος αυτου πρεπει να πας χαρτι οτι ειτε εδωσες πανελληνιες, ειτε το επομενο χαρτι για εκ νεου αναβολη εφοσον περασες σε καποια σχολη. Διακοπη αναβολης κανεις μονον οταν θες να καταταχθεις αμεσα στην επομενη ΕΣΣΟ, το ποτε πρεπει να διακοψεις την αναβολη για να μπεις σε συγκεκριμενη ΕΣΣΟ αναφερεται στο σαιτ του στρατου για καθε δυναμη/σωμα. Για μενα ασε τα ΚΕΠ και πηγαινε στη στρατολογικη υπηρεσια της περιφερειας σου, εαν αυτο ειναι αδυνατο λογω αποστασης χιλιες φορες να παρεις τηλεφωνο στο Ρουφ ή οπου ανηκεις. Καλες γιορτες και καλη θητεια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-Dimitris- Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, tasos133 είπε Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λες γιατί την συγκεκριμένη αναβολή την πήρα όταν μου είχε έρθει πρώτη φορά το χαρτί να παρουσιαστώ , και θυμάμαι την είχα πάρει από τα ΚΕΠ και η γυναίκα που δούλευε εκεί μου είχε πει ότι δεν ήταν απαραίτητο να πάω αρκεί να έχω δηλώσει ότι θα γράψω (όλα αυτά έγιναν το καλοκαίρι όπου μόλις είχα τελειώσει το σχολείο, μάλιστα το χαρτί ήρθε απροειδοποίητα δηλαδή παρουσιάζομουν σε 10 μέρες ) . ύστερα μόλις ξεκίναγαν οι αιτήσεις για πανελλήνιες και ήταν να δώσουν φωτογραφίες το σχολείο μου είπε ότι είναι τυπικό αν τις δώσω η αν πάω . Τέλος αυτό που γράφεις για τα 10 χρόνια αναβολής δεν είμαι σίγουρος ότι ισχύει εγώ προσωπικά πήρα από τον Ιούνιο του 18 μέχρι και τις 31 του μηνός, τώρα αν κάποιος στην θέση μου θα ήθελε όντως να ξαναγράψει κανονικά ή και την πρώτη φορά άλλο αυτό. Εγώ απ'όσο ξέρω είμαι καλυμμένος Δεν μπορώ να κατανοήσω πλήρως το τι γράφεις. Μήπως μπερδεύεις το περιοδεύων με την κατάταξη; Οι πανελλήνιες δίνονται στις αρχές καλοκαιριού, πως εσένα σου ήρθε χαρτί; Έδωσες για δεύτερη φορά πανελλήνιες; Πέρασες κάπου; Εάν ναι, η αναβολή είναι για 10 χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, MTX είπε τα βλέπετε , στην Ελλάδα άλλοι έχουνε γερο μέσο και άλλοι γερή μέση και μετα λεμε ο κοσμος ειναι αδικος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos133 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 39 λεπτά πριν, -Dimitris- είπε Δεν μπορώ να κατανοήσω πλήρως το τι γράφεις. Μήπως μπερδεύεις το περιοδεύων με την κατάταξη; Οι πανελλήνιες δίνονται στις αρχές καλοκαιριού, πως εσένα σου ήρθε χαρτί; Έδωσες για δεύτερη φορά πανελλήνιες; Πέρασες κάπου; Εάν ναι, η αναβολή είναι για 10 χρόνια. Στο τέλος της 3 Λυκείου, Ιούνη μήνα δίχως να γράψω πανελλήνιες μου ήρθε το χαρτί του στρατού έτσι μέσω κεπ από τις λίγες αναβολές που μπορούσα να πάρω ήταν με την δικαιολογία να γράψω την επόμενη χρονιά πανελλήνιες, και αν ήθελα να την ανανεώσω στα μέσα της χρονιάς μπορούσα να πάρω χαρτί από το σχολείο διότι είχα ξαναγραφτεί στο σχολείο μόλις τελείωσα.(αν αναρωτιέστε γιατί δεν την πήρα από την αρχή είναι γιατί το σύστημα είχε κολλήσει).Τελικά πήρα την άλλη αλλά δεν θέλησα να την ανανεώσω , η περίοδος αναβολής ήταν εκείνη την ημέρα μέχρι και τις 31 του μήνα όπου θα την αφήσω να τελειώσει και στην συνέχεια θα με βάλουν σε όποια ΕΣΣΟ αποφασίσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastnq2 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Μάκαρος είπε Σε παιρνουν τηλεφωνο και το παραλαμβανεις ο ιδιος απο το αστυνομικο τμημα Προσωπικά μ το φέραν σπίτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις