fastnq2 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν βγάζει νόημα αυτό που γράφεις, το διάβασα πολλές φορές. Έχεις περάσει σε σχολή? Η αναβολή δεν διακόπτεται μόνη της ακόμα και αν ορκιστείς εκτός και αν την διακόψεις μόνος.Εάν η αναβολή λήξει εσύ δεν κάνεις κάποια διαδικασία, σε βάζουν αυτόματα στην επόμενη εσσο και σου στέλνουν χαρτί κατάταξης. Εξήγησε καλύτερα αν μπορείς. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2019 από fastnq2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos133 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Όχι δεν πέρασα κάπου απλώς δήλωσα ότι θα γράψω πανελλήνιες. την πρώτη φορά που μου ήρθε να παρουσιαστώ πήρα την συγκεκριμένη αναβολή μέσω τηλεφώνου και μου είπαν μέχρι και τις 31 του μήνα.Σήμερα πήγα στο ΚΕΠ και μου είπε η γυνάικα θα πρέπει να διακόψω την αναβολή και να στείλω την πιστοποίηση ότι έδωσα πανελλήνιες από το σχολείο. Τώρα το ανάλυσα καλύτερα?Δεν ισχύει αυτό που μου είπε η γυναίκα; Εντωμεταξύ μπαίνω στην στρατολογία, πληροφορίες για την κατάταξη μου,βάζω τα στοιχεία μου και μου λέει Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί.Να μείνω ήσυχος? Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2019 από tasos133 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plastau Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Μου ηρθε για πεζικο 572 αλεξανδρουπολη. Εχει κανεις ιδεα τι παιζει εκει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, tasos133 είπε Όχι δεν πέρασα κάπου απλώς δήλωσα ότι θα γράψω πανελλήνιες. την πρώτη φορά που μου ήρθε να παρουσιαστώ πήρα την συγκεκριμένη αναβολή μέσω τηλεφώνου και μου είπαν μέχρι και τις 31 του μήνα.Σήμερα πήγα στο ΚΕΠ και μου είπε η γυνάικα θα πρέπει να διακόψω την αναβολή και να στείλω την πιστοποίηση ότι έδωσα πανελλήνιες από το σχολείο. Τώρα το ανάλυσα καλύτερα?Δεν ισχύει αυτό που μου είπε η γυναίκα; Εντωμεταξύ μπαίνω στην στρατολογία, πληροφορίες για την κατάταξη μου,βάζω τα στοιχεία μου και μου λέει Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί.Να μείνω ήσυχος? Αναβολή μέσω τηλεφώνου δεν παίζει να πήρες πάντως. Έγινες και μέλος πριν 2 ώρες,δεν έφτασε ακόμα Παρασκευή. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2019 από dionisis1925 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, tasos133 είπε Τώρα το ανάλυσα καλύτερα? Καθόλου. Πήρες αναβολή με την δικαιολογία ότι θα δώσεις πανελλήνιες. Έδωσες πανελλήνιες ή όχι? Τώρα εσύ θέλεις να διακόψεις την αναβολή και να πας Στρατό ή όχι? Θέλεις να συνεχίσεις κι άλλο την αναβολή για να δώσεις ξανά πανελλήνιες? Τι θέλεις ακριβώς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
engfirm17 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, nikosmon είπε Παιδια στο 5μηνο που δηλωνουμε για μεταθεση δηλωνουμε συγκεκριμενα πολη ή νομο; δηλαδη αν δηλωσω θεσσαλονικη πχ θα παω μεσα στην πολη της θεσσαλονικης ή μπορει καπου εκτος σε καποιο χωριο του νομου θεσσαλονικης; Νομό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos133 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δήλωσα ότι θα γράψω πανελλήνιες, προαιρετικά ήταν να πάω να δώσω( δηλαδή θα φαίνεται ότι έγραψα 0, στο σύστημα του σχολείου φαίνεται ότι έχω δηλώσει ) .Αρχικά θέλω να μάθω με ποια ΕΣΣΟ μπαίνω δηλαδή αν είναι να μπω την Β(Μάρτιο) να πάρω μια επιπλέον τρίμηνη ή να γραφτώ σε μια δημόσια σχολή και να παρω από εκεί .Για να μάθω λοιπόν θα πρέπει να διακόψω την αναβολή; Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2019 από tasos133 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Πρέπει να παίζει και ποινή αν πήρες αναβολή για σπουδές και δεν πήγες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos133 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Πρέπει να παίζει και ποινή αν πήρες αναβολή για σπουδές και δεν πήγες. Αφού όταν την είχα πάρει από τα ΚΕΠ μια γυναίκα που δουλεύει εκεί μου είχε πει ότι δεν ήταν απαραίτητο να πάω να γράψω απλώς να δηλώσω.Ποινή λέγοντας?(1 μήνα παραπάνω?)Σχετικά με το θέμα αν είναι απαραίτητο να κόψω την συγκεκριμένη αναβολή ,έχεις άποψη ? Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2019 από tasos133 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Στρατολογικό γραφείο θα ρωτησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos133 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Στρατολογικό γραφείο θα ρωτησεις. Θα ξαναπάω στα ΚΕΠ την Παρασκευή να βρούμε μια λύση.Έπαιρνα και σήμερα τηλέφωνο αλλά δεν το σηκώνανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-Dimitris- Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, tasos133 είπε Θα ξαναπάω στα ΚΕΠ την Παρασκευή να βρούμε μια λύση.Έπαιρνα και σήμερα τηλέφωνο αλλά δεν το σηκώνανε Άρα απάντησες μόνος σου στο τι θα κάνεις. Ποιος ο λόγος ύπαρξης του θέματος; Σε αλλά νέα, αναβολή κόβεις όταν θες να πας να υπηρετήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos133 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Συμβουλή ζητάω φίλε να μην πάθω καμία νίλα και τρέχω.Με λίγα λόγια αν λήξει η συγκεκριμένη αναβολή δεν τρέχει κάτι, θα μου στείλουν αυτοί πότε είναι να μπω , σωστά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plastau Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Plastau είπε Μου ηρθε για πεζικο 572 αλεξανδρουπολη. Εχει κανεις ιδεα τι παιζει εκει? 572, μηχανικος (δεν εχω πτυχιο μηχανικου). Μπορει καποιος να μου πει επισης πλεον αν μενεις στο στρατοπεδο μετα την βασικη εκπαιδευση ή αλλαζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-Dimitris- Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 32 λεπτά πριν, tasos133 είπε Συμβουλή ζητάω φίλε να μην πάθω καμία νίλα και τρέχω.Με λίγα λόγια αν λήξει η συγκεκριμένη αναβολή δεν τρέχει κάτι, θα μου στείλουν αυτοί πότε είναι να μπω , σωστά ? Με ελάχιστα λόγια : Όταν λήξει η αναβολή, σε καλούν στην αμέσως επόμενη ΕΣΣΟ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις