Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, Μάκαρος είπε

Δεν υπαρχουν κεντρα εδω και 2 χρονια. Παρουσιαζεσαι σε ΣΥΠΟ και αν οχι την ιδια, την επομενη εχεις φυγει για την μοναδα σου.

εχω χασει τις τελευταιες εξελιξεις, λογω απουσιας απο τη χωρα  🤐

αρκετα πραματα που αναφερω στο post ωστοσο ειναι ακομη χρησιμα 😉

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, G-pal είπε

Παιδιά έχουμε κανένα που να μπήκε τον τελευταίο χρόνο και ΟΧΙ ΠΡΙΝ 10  Θήβα να μας πει τι παίζει εκεί ? 

Μπήκα εγώ 2018 ε εσσο Θήβα.

Ζωαρα(κατασκήνωση).

Θα ψάξω πιο μετά η αύριοτο ποστ που είχα κάνει όταν ορκίστηκαμε και θα στο κάνω παράθεση

Στις 6/10/2018 στις 3:59 ΜΜ, salonika91 είπε

ισχυουν ολα

-εγκαταστασεις παλιες αλλα καλοσυντηρημενες

-Με το φαγητο οντως ειχαμε προβλημα.Καποιες φορες ηταν λιγο.Ειδικα το πρωι της φορες που ειχε τσαι(την μια μερα ειχε γαλα και την αλλη τσαι) δεν μου εκανε τπτ.1 ποτιρι τσαι και ενα μικρο μελακι(για μια φετα) και ενα μικρο βουτηρακι τι να σου κανει...και ειχες να φας απο το πρωιγουμενο απογεμα 6ηωρα,.. και εγινε θεμα στην αναφορ΄ά αλλα δεν αλλαξε κατι.Μας ειπαν οτι αυτες ειναι και ερχονται απο το ΓΕΣ και δεν τις καθοριζει ο φανταρος αρα φαγαμε ακυρο.

Επησεις να πω πως δεν πολυβλεπαμε στελεχη.Μονο σε καμια  ονομαστικη αναφορα,στην βολη αντε και στις προβες για την ορκωμοσια αι την παρελαση.

Οι παλιοι(οργανα) μας ξυπνουσαν,οι παλιοι μας πηγαιναν για φαγητο,οι παλιοι μας εκαναν εκπαιδευση,στους παλιους ελεγες οτι θεμα ειχες και αυτοι αν χρειαζοτανε το μετεφεραν πιο πανο.

Ακομα και στην μοιρα τα στελεχη μπαινοβγαινανε απο διαφορετικη εισοδο απο μας και απαγορευοταν να παμε στη δικη τους.

Κινητο με καμερα παρε.Δεν κανουν ελεγχο ουτε σωματικο ουτε στην βαλιτσα.Τουλαχιστον εμενα δεν μου εκαναν.Απλα φροντησε να μην φαινετε.Δηλ μην το εχεις στην τσεπη αν φαινετε το περιγραμα του δηλ οτι στην τσεπη σου εχεις κινητο με καμερα.

Επησεις μπες οσο πιο πρωι γινεται.Γιατι?Γιατι εγω μπηκα στις 8 το πρωι και τελιωσα(χαρτια,γιατρους,ψυχολογο,ρουχα) γυρω στις 12 το μεσιμερι και γυρω στις 12¨30 ημουν στον θαλαμο.Σε οσους φιλους μου το ειπα δεν το πιστευαν.Και μου ελεναν πριν μπω οτι η πρωτη μερα θα ειναι η πιο κουραστικη της ζωης μου και οτι θα τελιωσω στις 10 το  βραδυ.Οντως στην βραδινη αναφορα μας την πρωι μερα βλεπαμε κοσμο που πηγαινε στην πυροβαλαρχια του στις 9 το βραδυ.Αρα μπες μολις ανοιξουν οι πυλες στις 8 το πρωι

Αυτοι που και καλα ηταν στον ελεγχο την πρωτη μερα ηταν φανταροι παλιοι και με ρωταει.

Εχεις καποιο αιχμυρο αντικειμενο?οχι

εχεις κατι που απαγορευεται?οχι

δειξε το κινητο σου.εδειξα την μπακατελα που ειχα

ανοιξε την βαλιτσα.την ανοιγω. Την βλεπει απο πανο. δεν την εψαξε δεν την ακουμπησε καν και μου λεει οκ περνα.

Επησεις κατι που ηξερα και πριν μπω.Οταν ζητησουν εθελοντες μην πας.Θα πεσει κουβαλημα.Δεν θα κερδισεις τπτ και παιζει(σε παιδι απο το θαλαμο μου το εκαναν) να μην φας κιολας.

Η Θηβα (και νομιζω και η Λαμια) ειναι κεντρο για την ΕΛΔΥΚ.Δηλ οσοι ειναι να πανε κυπρο παν Θηβα η Λαμια.Εγω ειχα δηλωσει Λαμια και με εστειλαν Θηβα.

Εμεις ολοι ειχαμε ενδειξη για ΕΛΔΥΚ.Καποιοι το ειχαν δηλωσει στην στρατολογια(δηλ ηθελαν να πανε κυπρο) και καποιοι οχι και τους ηρθε χαρτι για ΕΛΔΥΚ

Εγω παρουσιαστηκα 17 Σεπτεμπβιου και ορκιστηκα 5 Οκτωμβιου.Και ημουν μονο στην θηβα δηλ 18 μερες.Το τι γινετε σε αλλα Συπο δεν το ξερω.Και θα ξαναγυρισουμε Θηβα για 1-2 βδομαδες(απο οτι μας ειπαν) και θα φευγουμε σε γκρουπακια των 30-40 ατομων για κυπρο

Στις 6/10/2018 στις 1:25 ΠΜ, blackdeagle είπε

Σχετικά χαλαρά μερικές ώρες της μέρας,μην περιμενεις καποια τρελη εκπαίδευση,μόνο τα βασικά.
χάλια υποδομές,από τη δεκαετία του 70-80 , μέτριο φαγητό,μικρές μεριίδες που σε αναγκάζουν να πηγαίνεις ΚΨΜ,ένα ΚΨΜ,λίγα πράματα,λίγες ώρες ανοιχτό,τιμές σχετικά ακριβό,αναψυκτικά πωλούνται λίγο πιο ακριβά από τα σουπερ μάρκετ,πράγμα απαράδεκτο.
Το καλό είναι ότι σε εκπαιδεύουν όργανα-απλοί φαντάροι δηλαδή λίγο πιο παλιοί από σένα και οι περισσότεροι είναι χαλαροί γιατι είναι το ίδιο και ίδιες ηλικίες οπότε σκέφτονται περίπου το ίδιο....

Το καλό είναι οτι δεν έχει επισκεπτήριο τα ΣΚ και σε 3 βδομάδες (ούτε) κάνεις 4 εξόδους..Δηλαδη 2 Σαββατοκύριακα.
Κούραση θα εχεις μόνο τις πρώτες 2-3 μέρες μέχρι να προσαρμοστείς.
Γενικά υπάρχει ορθοστασία χωρίς λόγο.Αυτά,μην τα πεις πουθενα γιατι θα σου πουν στρατός είναι τι περιμένεις(για τα μειονεκτήματα λέω)

Βρες καλή παρέα να περάσουν αυτές οι μέρες.

36 λεπτά πριν, G-pal είπε

Και εγω

Επεξ/σία από salonika91

8 ώρες πριν, nikosmon είπε

Παιδια αυτοι που παρουσιαζονται στο πλαστηρα στη λαρισα σε ποιες μοναδες τους στελνουν συνηθως;

κι εγώ εκει παρουσιάζομαι. Ξέρεις πόσες μέρες θα κάτσουμε εκεί;

Στις 20/12/2019 στις 7:24 ΜΜ, geomos είπε

Εχε κατά νου τη περίπτωση να μην σου δώσουν κατευθείαν ι5 αλλά να να περιμένουν να ορκιστείς και μετά να σε στείλουν στο 414 κάνα 4μηνο μέχρι να σου δώσουν το ι5 η στη χειρότερη μέχρι να απολυθείς.

Πίστεψε με από την απραγια και τον εγκλεισμό θα πάθεις πραγματικά κατάθλιψη. Εγώ έκανα υπηρεσίες εκεί μια φορά την εβδομάδα και το μεγαλύτερο ποσοστό ήταν μια χαρά παιδιά που απλά πούλησαν τρέλα γιατί ήταν σε δύσκολα στρατόπεδα η είχαν να το πω κομψά διαφορετικό σεξουαλικό προσδιορισμό και τους άδειαζαν στο 414. 

Οι περισσότεροι το είχαν μετανιώσει γιατί δεν τη πάλευαν, μιλάμε για κανονικό ψυχιατρείο , πλαστικά τα πάντα, ξύρισμα με επίβλεψη γιατρού η νοσοκόμου,χωρίς σεντονια κορδόνια κτλ σίδερα στα παράθυρα και έξοδος μόνο με συνοδεία γονέα που υπογραφε. 

Δεν στα λέω για να σου αλλάξω γνώμη αλλά για να φροντίσεις να πάρεις το ι5 πριν παρουσιαστεις. Σημείωση μιλάω για το 2008 μπορεί πλέον να μην ισχύει τίποτα από αυτά.

Ο στόχος είναι να πάω μέσω φρουραρχείου για ι5 το οποίο απ' όσο κατανοώ κάνουν κι οι περισσότεροι που πάνε για ι5. Ξαναλέω worst case αν μου πούνε να παρουσιαστώ κλπ = ανυπότακτος. Τη ζωή μου δε θα τη χαλάσω για ένα κράτος που τίποτα δε μου έχει προσφέρει σε αντάλλαγμα. Αυτά. Καλά Χριστούγεννα και σε σένα και στα υπόλοιπα παιδιά που απάντησαν, σας ευχαριστώ όλους πολύ ανεξάρτητα συμφωνίας ή όχι με την επιλογή μου.

• Like 4

7 ώρες πριν, than97 είπε

κι εγώ εκει παρουσιάζομαι. Ξέρεις πόσες μέρες θα κάτσουμε εκεί;

Δεν παρουσιαζομαι εγω ενας φιλος μου γι αυτον ρωταω.Συνηθως 1 μερα το πολυ.

Παιδια στο 5μηνο που δηλωνουμε για μεταθεση δηλωνουμε συγκεκριμενα πολη ή νομο; δηλαδη αν δηλωσω θεσσαλονικη πχ θα παω μεσα στην πολη της θεσσαλονικης ή μπορει καπου εκτος σε καποιο χωριο του νομου θεσσαλονικης;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα  θέλω να ρωτήσω για το θέμα μου με την αναβολή που είχα πάρει λόγω πανελληνίων  η οποία γράφει ότι λήγει 31 Δεκεμβρίου. Θα πρέπει να διακόψω την αναβολή μου μέχρι αυτήν την ημερομηνία και μόλις ειναι να παρουσιαστώ λογικά την Β ΕΣΣΟ θα πρέπει να σας φέρω τη βεβαίωση του σχολείου ότι έδωσα πανελλήνιες Μπορώ να εξαντλήσω την ημερομηνία της αναβολής και να την κόψω αργότερα?

Επεξ/σία από tasos133

30 λεπτά πριν, tasos133 είπε

θα πρέπει να σας φέρω τη βεβαίωση του σχολείου ότι έδωσα πανελλήνιες

Στο insomnia? Δεν είναι στρατολογικό γραφείο εδώ. Μήπως μπέρδεψες τα σάητ?

1 ώρα πριν, tasos133 είπε

Καλημέρα  θέλω να ρωτήσω για το θέμα μου με την αναβολή που είχα πάρει λόγω πανελληνίων  η οποία γράφει ότι λήγει 31 Δεκεμβρίου. Θα πρέπει να διακόψω την αναβολή μου μέχρι αυτήν την ημερομηνία και μόλις ειναι να παρουσιαστώ λογικά την Β ΕΣΣΟ θα πρέπει να σας φέρω τη βεβαίωση του σχολείου ότι έδωσα πανελλήνιες Μπορώ να εξαντλήσω την ημερομηνία της αναβολής και να την κόψω αργότερα?

Ναι παλικάρι μου να την φέρεις την βεβαίωση και μαζί ένα παράβολο των 350 ευρώ μαζί με 2 κιλά εκμέκ κανταΐφι… έτσι για το καλό…

Μπερδεύτηκα ρε παιδιά, όχι σε εσάς.Λοιπόν για πείτε?

1 ώρα πριν, Xacti είπε

Στο insomnia? Δεν είναι στρατολογικό γραφείο εδώ. Μήπως μπέρδεψες τα σάητ?

Μπερδεύτηκα,όχι σε εσάς εννοούσα σε αυτούς μόλις παρουσιαστώ. Μήπως ξέρεις κάτι΄?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...