mrsquid Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Μάκαρος είπε Ελπιζω να τα καταφερεις. Θα γλυτωσεις 9 πολυτιμους μηνες και την ειδικοτητα του χλωρινιοφορου 😂 Με λίγη καλή τύχη και λίγο η όλη κατάθλιψη και το άγχος που μου προκαλεί από μόνο του το σκεπτικό της στράτευσης πιστεύω ότι θα με στείλουν σπίτι μου χωρίς πολλές κουβέντες. Ε αλλιώς πιστόλι απλά, ανυπότακτος μέχρι τα 33, 20 μερούλες στράτευση και εξαγορά. Πιο πολλά θα μου μείνουν στην τσέπη άμα το δουλέψω το 9μηνο και το πληρώσω στο στρατό παρά άμα είμαι μέσα.... Μόλις τώρα, γροσερισοπ είπε από πρωσοπική εμπειρία αν τους πείσεις ότι είσαι κίνδυνος, η σε αναγκάζουν να διακινδηνεύσεις την ίδια σου τη ζωή, αρκετοί ζορίζονται. εν τέλη τους πέταξα το μπαλάκι να υπογράψει ότι παίρνει αυτός την ευθήνη για ότι μου συμβει μέσα στο στρατόπεδο δεν είναι ευκολη δαδικασία πάντως, 3 χρόνια πέρα δώθε περίμενε άγχη, ο καθένας διαλέγει και παίρνει Κάτι παρόμοιο σκεφτόμουν κι εγώ, ότι αν μου πουν μα και μου να τους πω αν υπογράφουν ότι έχουν την ευθύνη για ότι συμβεί και απλά κανένας δε θα πει ναι οκ, γιατί όντως μετά τους αξίζει να μπω και να αυτοτραυματιστώ τόσο όσο πρέπει για να πάνε μια καλή φυλακή 2-3 χρονάκια. Έτσι για παραδειγματισμό να είναι κάφροι. Το άγχος το έχω κι από τώρα έτσι κι αλλιώς, δεν θα φύγει μέχρι να ξεμπερδέψω either way. Το πέρα δόθε κι ο χαμένος χρόνος σίγουρα λιγότερα από 9 μήνες μέσα σε ένα στρατόπεδο να μην κάνεις τίποτα.
salonika91 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ παντός θα πω ότι δεν είναι τίποτα ο στρατός...για όσους σκέφτονται ι5 επειδή φοβούνται. *Πριν παρουσιάστεις φοβάσαι και έχεις άγχος(λογικό είναι) *Μέχρι να ορκιστείς είναι κατασκήνωση... *Όταν ορκιστείς στην αρχή θα κουραστείς λίγο με σπεν και ειδικότητα.αλλα είναι το πιο ενδιαφέρον πράγμα στο στρατό.(θα μάθεις 2-3 πράγματα). "Μετά ρουτίνα (σκοπιές, σκοπιές, σκοπιές,σκοπιές) 😛 Είναι μια εμπειρία και αυτό. Αυτό που διαβαζω για αυτοτραυματισμός κτλ δηλ νταξ... Να πάει βγει κάποιος ανυπότακτος επειδή φοβάται να πάει 9 μήνες στρατό από τους οποίους τους 2 τουλάχιστον (μην πω και 3)θα κάνει ζωαρα (αορκιστος και άδειες) νταξ... Τώρα να μην θέλεις να πας στρατό επειδή έχεις δουλειά/καριέρα/οικογένεια και θα σε πάει πίσω να το καταλάβω... Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2019 από salonika91
mrsquid Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, salonika91 είπε Εγώ παντός θα πω ότι δεν είναι τίποτα ο στρατός...για όσους σκέφτονται ι5 επειδή φοβούνται. *Πριν παρουσιάστεις φοβάσαι και έχεις άγχος(λογικό είναι) *Μέχρι να ορκιστείς είναι κατασκήνωση... *Όταν ορκιστείς στην αρχή θα κουραστείς λίγο με σπεν και ειδικότητα.αλλα είναι το πιο ενδιαφέρον πράγμα στο στρατό.(θα μάθεις 2-3 πράγματα). "Μετά ρουτίνα (σκοπιές, σκοπιές, σκοπιές,σκοπιές) 😛 Είναι μια εμπειρία και αυτό. Αυτό που διαβαζω για αυτοτραυματισμός κτλ δηλ νταξ... Να πάει βγει κάποιος ανυπότακτος επειδή φοβάται να πάει 9 μήνες στρατό από τους οποίους τους 2 τουλάχιστον (μην πω και 3)θα κάνει ζωαρα (αορκιστος και άδειες) νταξ... Τώρα να μην θέλεις να πας στρατό επειδή έχεις δουλειά/καριέρα/οικογένεια και θα σε πάει πίσω να το καταλάβω... Το δεύτερο είναι φίλε μου, δεν είναι ο φόβος. Απλά είναι τόσα άλλα στη μέση και δε θέλω να χάσω χρόνο από τη ζωή μου σε κάτι που δε θα μου προσφέρει κάτι ιδιαίτερο πέρα από κάποιους νέους φίλους ίσως. 1
geomos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mrsquid είπε Το δεύτερο είναι φίλε μου, δεν είναι ο φόβος. Απλά είναι τόσα άλλα στη μέση και δε θέλω να χάσω χρόνο από τη ζωή μου σε κάτι που δε θα μου προσφέρει κάτι ιδιαίτερο πέρα από κάποιους νέους φίλους ίσως. Εχε κατά νου τη περίπτωση να μην σου δώσουν κατευθείαν ι5 αλλά να να περιμένουν να ορκιστείς και μετά να σε στείλουν στο 414 κάνα 4μηνο μέχρι να σου δώσουν το ι5 η στη χειρότερη μέχρι να απολυθείς. Πίστεψε με από την απραγια και τον εγκλεισμό θα πάθεις πραγματικά κατάθλιψη. Εγώ έκανα υπηρεσίες εκεί μια φορά την εβδομάδα και το μεγαλύτερο ποσοστό ήταν μια χαρά παιδιά που απλά πούλησαν τρέλα γιατί ήταν σε δύσκολα στρατόπεδα η είχαν να το πω κομψά διαφορετικό σεξουαλικό προσδιορισμό και τους άδειαζαν στο 414. Οι περισσότεροι το είχαν μετανιώσει γιατί δεν τη πάλευαν, μιλάμε για κανονικό ψυχιατρείο , πλαστικά τα πάντα, ξύρισμα με επίβλεψη γιατρού η νοσοκόμου,χωρίς σεντονια κορδόνια κτλ σίδερα στα παράθυρα και έξοδος μόνο με συνοδεία γονέα που υπογραφε. Δεν στα λέω για να σου αλλάξω γνώμη αλλά για να φροντίσεις να πάρεις το ι5 πριν παρουσιαστεις. Σημείωση μιλάω για το 2008 μπορεί πλέον να μην ισχύει τίποτα από αυτά. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2019 από geomos
petros123456789 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πως ξερεις αν επιτρεπεται το sleeping bag στο στρατοπεδο που θα πας? Και εννοω κυριως τις πρωτες μερες μεχρι να ορκιστεις μετα διαβασα οτι σχεδον παντου το αφηνουν. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2019 από petros123456789
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, salonika91 είπε Εγώ παντός θα πω ότι δεν είναι τίποτα ο στρατός...για όσους σκέφτονται ι5 επειδή φοβούνται. *Πριν παρουσιάστεις φοβάσαι και έχεις άγχος(λογικό είναι) *Μέχρι να ορκιστείς είναι κατασκήνωση... Στην αρχή απλά είναι δύσκολα επειδή δεν γνωρίζεις κανένα. Με τον καιρό κάνεις και φιλίες και περνάς καλύτερα. Βασική αρχή εκεί μεσα ειναι να εισαι "αορατος" . Μακρια απο κει που συχναζουν αξιωματικοι για να μην σε "χωσουν" σε δουλεια, οχι διενεξεις / αποφυγη των "περιεργων" τυπων, προβλεπομενος παντα και διατηρηση "ανωνυμιας" οσο γινεται. Οχι μονο στο κεντρο αλλα ακομη και στη μοναδα δεν γνωριζαν μεχρι τελους το επιθετο μου. "Φιδιασμα" επαγγελματικο και εξαφανιση περιτεχνα απο τις αγκαρειες. Ποτέ αναφερομενος και τελειωσε η θητεια "αναιμακτα" . Αν ειναι περιττή? Φυσικα και ειναι. Δεν προσφερει απολυτως τιποτα . Καιρος να προχωρησουν σε καθαρα και μονο επαγγελματικο στρατο, η να περικοψουν δραστικα τους μηνες θητείας σε 3-μηνο π.χ ωστε η εκπαιδευση να ειναι πιο ουσιαστικη και συμπτυγμενη. 2 ώρες πριν, petros123456789 είπε Πως ξερεις αν επιτρεπεται το sleeping bag στο στρατοπεδο που θα πας? Και εννοω κυριως τις πρωτες μερες μεχρι να ορκιστεις μετα διαβασα οτι σχεδον παντου το αφηνουν. Στο κεντρο καλο ειναι να μην εχεις περιττα πραματα μαζι σου, ουτε αξιας. πχ προτιμησε παλιο κινητο, μην δινεις στοχο με μαρκες κλπ. Εκει συμβαινουν και οι περισσοτερες κλοπες. Επισης εισαι νεος και δεν εχεις γνωριμιες για να περασεις μεσα πραματα ευκολα , ουτε γνωριζεις τις ιδιοτροπιες ορισμενων αξιωματικων. Κανενα μικρο μαγνητικο Σκάκι , Ντάμα , Τάβλι , μετα την ορκομωσια ειναι καλο για γνωριμιες. Καναμε και διαγωνισμο . Στη μοναδα αντιθετως φερνεις τα "παντα". Ειχαμε φορητους , ακριβα κινητα, sleeping bag, tablet , psp , μεχρι και την ..... Τζουλια φερνεις. 😋 Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
G-pal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Παιδιά έχουμε κανένα που να μπήκε τον τελευταίο χρόνο και ΟΧΙ ΠΡΙΝ 10 Θήβα να μας πει τι παίζει εκεί ?
Dimitriss_ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Μπορει να μου πει καποιος που πηγε προσφατα, τι κανουν στο υγειονομικο; εννοω απο εκπαιδευση τον πρωτο μηνα κλπ..ευχαριστω εκ των πρωτερων
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Κανείς για Θήβα παιδιά; Μόνο εγώ μπαίνω στις 15;
Μάκαρος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, unameit είπε Στο κεντρο καλο ειναι να μην εχεις περιττα πραματα μαζι σου, ουτε αξιας. πχ προτιμησε παλιο κινητο, μην δινεις στοχο με μαρκες κλπ. Εκει συμβαινουν και οι περισσοτερες κλοπες. Επισης εισαι νεος και δεν εχεις γνωριμιες για να περασεις μεσα πραματα ευκολα , ουτε γνωριζεις τις ιδιοτροπιες ορισμενων αξιωματικων. Κανενα μικρο μαγνητικο Σκάκι , Ντάμα , Τάβλι , μετα την ορκομωσια ειναι καλο για γνωριμιες. Καναμε και διαγωνισμο . Στη μοναδα αντιθετως φερνεις τα "παντα". Ειχαμε φορητους , ακριβα κινητα, sleeping bag, tablet , psp , μεχρι και την ..... Τζουλια φερνεις. 😋 Δεν υπαρχουν κεντρα εδω και 2 χρονια. Παρουσιαζεσαι σε ΣΥΠΟ και αν οχι την ιδια, την επομενη εχεις φυγει για την μοναδα σου.
tilted54 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Την μονάδα πως την μαθαίνουμε? Στην στρατολογία έλεγε μόνο το ΣΥΠΟ
Μάκαρος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, tilted54 είπε Την μονάδα πως την μαθαίνουμε? Στην στρατολογία έλεγε μόνο το ΣΥΠΟ Στην λενε στο ΣΥΠΟ την μερα που θα παρουσιαστεις. 1
cer84 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 58 λεπτά πριν, tilted54 είπε Την μονάδα πως την μαθαίνουμε? Στην στρατολογία έλεγε μόνο το ΣΥΠΟ Στο λένε οταν μπεις αν τους εχει ερθει το χαρτι με την μετάθεση όσο ποιο γρήγορα τοσο το καλυτερα θελουν να σε στηλουν ποιο γρήγορα στην μονάδα γιατί και αυτοι μονάδα είναι και δεν θέλουν παραπάνω άτομα 1
uranus1994 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 καλησπερα σας, ειναι κανεις που εχει προγραματιστει για καταταξη στο 221 ταγμα εθνοφυλακης μυτιληνη στις 23-01-2020 και να πηγαινει με καραβι??
Προτεινόμενες αναρτήσεις